Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

WOW fajna łazieneczka- lubię takie kolorki:yes::D A to oświetlenie to do niej właśnie? Lubie kryształki, byle nie za dużo ich było w jednym pomieszczeniu. Jest pewien sprzedawca na Allegro, który ma zatrzęsienie fajnego oświetlenia- w rożnych cenach. Zerknij no sobie Alu:)

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=8795985

WOW fajna łazieneczka- lubię takie kolorki:yes::D A to oświetlenie to do niej właśnie? Lubie kryształki, byle nie za dużo ich było w jednym pomieszczeniu. Jest pewien sprzedawca na Allegro, który ma zatrzęsienie fajnego oświetlenia- w rożnych cenach. Zerknij no sobie Alu:)

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=8795985

Aga dzięki za komplementy i dzięki za linki :)

ja tam kryształków nie widzę. łazienka nie jest glamourowa, jest ciepła, domowa.

Duś , dzięki, że sprowadziłaś mnie na ziemię, mi się tak kryształki podobają, że nie mam żadnej samokrytyki w tym względzie, ileś tam lat temu bylismy z mężem na romantycznej kolacji w Pradze i tam po raz pierwszy zobaczyłam te lampy, nie mogłam od nich wzroku oderwać, tak mi się podobaly, więc najchetniej nie patrząc na styl powiesiłabym je we wszystich pokojach naszego domu, ale ja zupelne bezgustowie jestem. Na szczęście moj mąż temperuje moje zapędy, więc jeszcze nigdzie nie wiszą.:)

Masz rację ta łazienka taka domowa jest (taka miała być), ale dalej wiem, że nic nie wiem. Może byś coś zaproponowała? :)

Koncepcja tej łazienki jest jakby przedłużeniem pamięci o mojej przyjaciólce, która przedwczesnnie (41lat) odeszła, niestety nie pamietam jakie ona miała w swojej lampy :(

Alu, ja też tu kryształków nie widzę. A już na pewno nie takie, jakie wkleiłaś. Może jakieś delikatniejsze.

A może coś w ten deseń: http://allegro.pl/lampa-gabinetowa-lampa-organza-krysztal-chrom-oslo-i2178703686.html

Wydaje mi się, że Twojej łazience przydałby się ciemny akcent.

I małe pytanko o umywalkę i szafkę. To IKEA? Jak je oceniasz?

Alu

I małe pytanko o umywalkę i szafkę. To IKEA? Jak je oceniasz?

My z tej umywalki prawie nie korzystamy tylko Mama, ma pokój obok, ale powiem, ze jestem z tego zakupu bardzo zadowolona, umywalka bardzo praktyczna, ma szerokie obrzeża i mozna tam duzo postawić, nic sie nie chlapie (w stosunku do umywalki postawionej na blacie). Ogólnie ok. natomiast powiem tak nie można kupowac szafek Ikea pod inne umywalki, bowiem oni sprzedaja do swoich umywalek caly zestaw rurek, które do nich pasują ( nie mozna tego kupic osobno, w związku z tym w górnych łazienkach pan musiał obciać nam szuflade z głebokości).

Na pewno jest to praktyczne, ale nie ma disgnu, teraz jest tyle pięknych rozwiązań, niestety często niepraktycznych, przynajmniej dla mnie, bo ja taka zwariowana jestem, wszystko robię szybko, więc nie umiem otwierac kranu na pół gwizdka, żeby sie nie pochlapało wokół, bo mycie trwaloby dłużej o 15 sek. :D

Niestety w naszej łazience mam umywalkę nablatowa i jest ciagle blat pochlapany :(

Alu, Twoja łazienka jest fajna, ciepła i domowa, ale kilka dodatków i nabierze charakteru. Nie uważam, zeby te lampy od Venuska zle wyglądały.Zwłaszcza, ze tak bardzo Ci sie podobają-czasami tak mam-nikt nie jest w stanie mnie od czegos odwiesc, bo serce mi podpowiada, ze to i tylko to:) Do tego jakies fajne ręczniki, dozowniki (Venusek jest ekspertką i na pewno doradzi;))

Alu, wpadłam na fajną lampę do Twojej sypialni, która jest meeeeeega romantyczna. Tak tylko podrzucam, zebyś sobie zobaczyła, czy w ogóle Ci sie podoba coś takiego (Italux):

http://images47.fotosik.pl/1431/557cbb18dfc3c0d6.jpg

A teraz z innej bajki dla miłośników kotów znalazłam w skepie zooplus

http://media.mediazs.com/bilder/big/pet/room/z/drewna/8/300/_dsc5214_8.jpg

Olu ta szafka idealnie pasuje jako pólka pod Twoją umywalkę do łazienki i od razu bedziesz zmuszona do kupienia kota :yes::D:D

A propos lamp od Venus to ja sama przeglądając jej watek je sobie ukradłam, bo mi sie bardzo podobały, ale musze ja poprosic o opinię :)

Twoja lampa jest rewelacyjna, taka ciepła, może rzeczywiście taką do sypialni wezmę. ? U mnie to musi się wszystko ułozyć :)

Edytowane przez emiranda

Alu dlatego pytałam czy te kryształki to do łazienki, bo ja też ich tam nie wiedzę...:( Zgadzam się z narendil, że przydał by się ciemniejszy akcent:yes:

To jest malutka łazienka bez okna i uważacie, że tam coś ciemnego powinno być? Ja tego za bardzo nie widzę. Ona potrzebuje duzo światła w przeciwnym razie taka przytłumona będzie :) Chcialabym, aby to światło rozpraszało się na

tym gresie . :)

Ten kolor jest przekłamany przez lampę błyskową :(, to taki piaskowiec jest :)

Alu, zrób trochę lepsze fotki, to Ci wklejki porobię! Zawsze to może trochę pomoże.

Idealnie by było, gdyby miejsce na oświetlenie było na wprost obiektywu :)

Jeśli chcesz, oczywiście :)

Edytowane przez narendil

Ale czadowa ta kocia szafka :lol2:

:wave: fajna . a Ola kupi szafkę z kotem:D

Alu ja tez twierdzę ,że kryształki nie pasują:( za dużo będzie się działo. na razie nie miałam czasu pobuszować w necie. ale ja bym dała coś białego nowoczesnego, albo srebrne. pomyślimy:)

Monia :hug:jak mi wkleisz choć jedna lampe, która bedzie mi sie podobac to zaproszę Cie na lody do Arlekina:),

Dusienko:hug:, czekam tez na Twoja propozycję, Ciebie zaproszę na lody do Marioli w Gdyni:), wiesz koło kortów, a to sa najpiekniejsze korty w Polsce. :)

Mariola ma tylko jedna wade, że morza z niej nie widać. :(