Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

Tak sobie myślę, że chciałaś te kryształki i takie coś w klasycznym klimacie ale z odrobiną błyskotki:

http://www.lampyesklep.pl/getobraz.php?vPlikObrazu=schematy/7178_5c_ab.jpg&vDstW=1000

lub coś bardziej klasycznego

http://www.lampyesklep.pl/index.php?vMenu=2&vMenuItem=0&vSubPage=11345&vItemDB=itemdb&vFiltrDB=598

to tylko tak na gorąco wybrane przykłady - ale w tych kolorach bym szukała i w podobnym stylu.

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

emiranda - na hasło drewniany taras i modrzew syberyjscki staję na baczność :)

Możesz na PW przybliżyć koszt ? Deski powiedzmy że mam, ale co z resztą ? Robocizna (kiedy jest już zrobione przygotowanie, np. słupy fundamentowe) też jest mi znana. Ale co z legarami, metalowymi wkrętami, blacha itd. ?

Lampa, bardzo mi się podoba, cena mniej i wiesz ona rzeczywiście by pasowala do tej łazienki. :)
ale nie musi być ta- szukaj w Castoramie, Leroy merlin. tam są piękne lampy.. ja aktualnie już się nie włoczę po marketach budowlanych, więc nie pomogę. Chyba ,że przez przypadek:p na coś się natchnę

Alu łazienka ładna - stonowana ciepła (nie taki oczopląs jak u mnie :lol2:)

Podoba mi się 1 propozycja duś

Ja póki co znalazłam cośtakiego

Tylko najlepiej jakby miało troszkę mnie tych kryształków :rolleyes:

I jeszcze taaaaaaaaaaaaki

ten srebrny - ale nie wiem kurcze czy to nie za dużo świecidełek do tej łazienki do Ciebie.

Fajnie jakby narendil powklejała przykłady :wiggle:

:no: :no: te lampy nie pasują, nie dość że plastik (ale ładnie odbija i załamuje światło) to jeszcze wygląd raczej bardzo nowoczesny. Oczywiście da się mieć i jedno i drugie czyt. kryształki i to pasujące do wnętrza. Natomiast do łazienki to chyba bym ich nie dała.

Mam na myśli taki kryształkowy zwis jak ma forumowa Psosin (swoją drogą przy wolnej chwili przejrzyj jej wątek, klimaty skandynawskie).

Psosinowe - kradzione :hug:

DSCN4698.JPG

Zdj%2525C4%252599cie0499.jpg

Do wiatrołapu jak znalazł ;)

Venusku dziękuję, licze po cichu na Ciebie, bo jak widzę, Ty artystyczna dusza jesteś. I ja nie chcę kadzenia tylko szczerą prawdę (wiem, ze z Ciebie dobra duszyczka) i jak cos Ci sie nie będzie podobalo to wal śmialo. :)

Byłam dzisiaj w LM wisi tam tyle lamp, że oczopląsu mozna dostać, a ja przy moim bezguściu nie zdecydowałam się na żadną :(

a propos wiatrołapu to ta lampa idealnie pasuje tak mi sie przynajmniej wydaje, ale mój wiatrolap połaczony jest z szatnią i tam druga lampa będzie potrzebna, może troche mniejsza, miniaturka tej od Psosin, wkleje później zdjęcia wiatrołapu.

Aga u mnie wszystko raczej stonowane, bo ja nie jestem taka odważna jak Ty. Żałuję teraz, że nie wzięłam dekoratora wnętrz, bo pewno podpowiedział by co nieco :) A tak musiała sobie sama radzić, chociąz tę łazienkę skopiowalam od przyjaciółki jak juz pisałam.

Aniu zdjęcia porobie, ale dzisiaj w mieście wielkim byłam, sprawy załatwiałam itd po sklepach biegałam i troche mi się juz nie chce, może później.

na pewno coś doradzimy z tymi lampami:p

a ja jakoś tez padnieta jestem po tym cudownym dniu:rolleyes: troche załatwiania. właśnie pół godziny temu wróciłam i piję herbatę , a oczy mi się zamykają same:p

Oczy to tal jak mi to te wiosenne powietrze to robi, ale ja kawusie popijam. Gdyby nie kawusia to dawno bym zasnęla, mierzyła ciśnienie ma m 95/60 :)

To widzę nie tylko mnie przesilenie wiosenne dopadło :yes:. Ja po spacerze z małym czułam się jakbym maraton przebiegła - a nie chodziłam tylko na ławce siedziałam.

Ale tak to jest jak następuje taka szybka zmiana temperatur. Ciekawe ile stopni pokażą termometry w weekend :yes:

Alu ten plafonik by pasował :yes:

Widziałaś go na żywo?

To widzę nie tylko mnie przesilenie wiosenne dopadło :yes:. Ja po spacerze z małym czułam się jakbym maraton przebiegła - a nie chodziłam tylko na ławce siedziałam.

Ale tak to jest jak następuje taka szybka zmiana temperatur. Ciekawe ile stopni pokażą termometry w weekend :yes:

Alu ten plafonik by pasował :yes:

Widziałaś go na żywo?

Widziałam taki plafonik a tez jako zwisającą lampę i druga wersja chyba mi się lepiej podoba :)