duś1719506024 15.03.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Tak sobie myślę, że chciałaś te kryształki i takie coś w klasycznym klimacie ale z odrobiną błyskotki:http://www.lampyesklep.pl/getobraz.php?vPlikObrazu=schematy/7178_5c_ab.jpg&vDstW=1000lub coś bardziej klasycznegohttp://www.lampyesklep.pl/index.php?vMenu=2&vMenuItem=0&vSubPage=11345&vItemDB=itemdb&vFiltrDB=598 to tylko tak na gorąco wybrane przykłady - ale w tych kolorach bym szukała i w podobnym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 15.03.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Alu, pomysł z szafką wymiata:lol2: szkoda, ze kolor nie ten-tak to bym wzięła:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.03.2012 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Alu, pomysł z szafką wymiata:lol2: szkoda, ze kolor nie ten-tak to bym wzięła:lol: Sa też brązowe drewno podobne na http://www.zooplus.pl, tak łatwo się nie wywiniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 15.03.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Alu, sprawdz maila;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.03.2012 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Alu, sprawdz maila;) Oluś, jak mail przychodzi to otwiera mi sie okienko w dolnym prawym rogu ekranu, więc juz odebrałam i odpowiedź wysłałam Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 15.03.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Ale Ty jestes komputerowiec, no:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.03.2012 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Ale Ty jestes komputerowiec, no:D Syn mnie uczy i instaluje co nie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.03.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 emiranda - na hasło drewniany taras i modrzew syberyjscki staję na baczność Możesz na PW przybliżyć koszt ? Deski powiedzmy że mam, ale co z resztą ? Robocizna (kiedy jest już zrobione przygotowanie, np. słupy fundamentowe) też jest mi znana. Ale co z legarami, metalowymi wkrętami, blacha itd. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.03.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Lampa, bardzo mi się podoba, cena mniej i wiesz ona rzeczywiście by pasowala do tej łazienki. ale nie musi być ta- szukaj w Castoramie, Leroy merlin. tam są piękne lampy.. ja aktualnie już się nie włoczę po marketach budowlanych, więc nie pomogę. Chyba ,że przez przypadek:p na coś się natchnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.03.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Alu łazienka ładna - stonowana ciepła (nie taki oczopląs jak u mnie ) Podoba mi się 1 propozycja duś Ja póki co znalazłam cośtakiego Tylko najlepiej jakby miało troszkę mnie tych kryształków I jeszcze taaaaaaaaaaaaki ten srebrny - ale nie wiem kurcze czy to nie za dużo świecidełek do tej łazienki do Ciebie. Fajnie jakby narendil powklejała przykłady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.03.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Fajnie jakby narendil powklejała przykłady Jak tylko dostanę zdjęcia, to z wielką przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.03.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 :no: te lampy nie pasują, nie dość że plastik (ale ładnie odbija i załamuje światło) to jeszcze wygląd raczej bardzo nowoczesny. Oczywiście da się mieć i jedno i drugie czyt. kryształki i to pasujące do wnętrza. Natomiast do łazienki to chyba bym ich nie dała. Mam na myśli taki kryształkowy zwis jak ma forumowa Psosin (swoją drogą przy wolnej chwili przejrzyj jej wątek, klimaty skandynawskie). Psosinowe - kradzione Do wiatrołapu jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.03.2012 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Venusku dziękuję, licze po cichu na Ciebie, bo jak widzę, Ty artystyczna dusza jesteś. I ja nie chcę kadzenia tylko szczerą prawdę (wiem, ze z Ciebie dobra duszyczka) i jak cos Ci sie nie będzie podobalo to wal śmialo. Byłam dzisiaj w LM wisi tam tyle lamp, że oczopląsu mozna dostać, a ja przy moim bezguściu nie zdecydowałam się na żadną a propos wiatrołapu to ta lampa idealnie pasuje tak mi sie przynajmniej wydaje, ale mój wiatrolap połaczony jest z szatnią i tam druga lampa będzie potrzebna, może troche mniejsza, miniaturka tej od Psosin, wkleje później zdjęcia wiatrołapu. Aga u mnie wszystko raczej stonowane, bo ja nie jestem taka odważna jak Ty. Żałuję teraz, że nie wzięłam dekoratora wnętrz, bo pewno podpowiedział by co nieco A tak musiała sobie sama radzić, chociąz tę łazienkę skopiowalam od przyjaciółki jak juz pisałam. Aniu zdjęcia porobie, ale dzisiaj w mieście wielkim byłam, sprawy załatwiałam itd po sklepach biegałam i troche mi się juz nie chce, może później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.03.2012 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 http://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/d4/29/7a7fbac0f822f12a04323945ca2c-43802185_s.jpg A taka? skromna jak moja osoba widzialam dzisiaj LM mogłaby być, ja nie mam wielkich wymagań Venus co Ty na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.03.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 na pewno coś doradzimy z tymi lampami:p a ja jakoś tez padnieta jestem po tym cudownym dniu:rolleyes: troche załatwiania. właśnie pół godziny temu wróciłam i piję herbatę , a oczy mi się zamykają same:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.03.2012 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 na pewno coś doradzimy z tymi lampami:p a ja jakoś tez padnieta jestem po tym cudownym dniu:rolleyes: troche załatwiania. właśnie pół godziny temu wróciłam i piję herbatę , a oczy mi się zamykają same:p Oczy to tal jak mi to te wiosenne powietrze to robi, ale ja kawusie popijam. Gdyby nie kawusia to dawno bym zasnęla, mierzyła ciśnienie ma m 95/60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.03.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 To widzę nie tylko mnie przesilenie wiosenne dopadło . Ja po spacerze z małym czułam się jakbym maraton przebiegła - a nie chodziłam tylko na ławce siedziałam. Ale tak to jest jak następuje taka szybka zmiana temperatur. Ciekawe ile stopni pokażą termometry w weekend Alu ten plafonik by pasował Widziałaś go na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.03.2012 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 To widzę nie tylko mnie przesilenie wiosenne dopadło . Ja po spacerze z małym czułam się jakbym maraton przebiegła - a nie chodziłam tylko na ławce siedziałam. Ale tak to jest jak następuje taka szybka zmiana temperatur. Ciekawe ile stopni pokażą termometry w weekend Alu ten plafonik by pasował Widziałaś go na żywo? Widziałam taki plafonik a tez jako zwisającą lampę i druga wersja chyba mi się lepiej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.03.2012 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Dobranoc i miłego wiosennego weekendu wszystkim gościom zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.03.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Ładny ten plafon. A wiszącą pokażesz? Razem ze zdjęciami poproszę o Twoje typy - będziemy wybierać Kolorowych snów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts