Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Alu dziękuję za wszystkie te miłe słowa :hug: ja jednak ekspertem nie jestem, fakt że do lamp przywiązuje chyba największą wagę, ale jestem też osobą która prawie po roku wywaliła wszystkie kinkiety i kupiła nowe całkiem inne :lol2:

Poza tym nie potrzebujesz aż tak rad, bo stworzyłaś naprawdę bardzo fajne, ciepłe, rodzinne wnętrza :yes:

Alu fantastycznie było wejść w Twoją galerię i jeszcze raz po kolei pochodzić po Twoim domku - i moja droga jest pięknie i będzie jeszcze piękniej :yes: - bo małymi kroczkami dopieszczasz swój dom :)

Co do łazienki - tej z prysznicem - plafon od Agi jest super - i póki co chyba jest najlepszy

- ale ten sam na nóżce tez by pasował - nawet bardziej mi się podoba.

Alu świetne masz wejście do domu - podoba mi się ta wąska komódka :rolleyes:

Moim zdaniem w wiatrołapie spokojnie możesz zaszaleć ze swoimi kryształkami :lol:

Wasza łazienka tez jest świetna :o - tylko z lampami trzeba faktycznie pomyśleć :yes:

U mnie też z wybieraniem oświetlenia kiepsko ale jak coś znajdę to wkleję.

Komódka :jawdrop::jawdrop::jawdrop: i diopiero teraz pozwalasz nam nią oczy nacieszyć http://emoty.blox.pl/resource/paluszkiem.gif

W sypialni będzie wyglądać bosko - bierz się za nią (tylko nie maluj :no:) i będzie fantastycznym dopełnieniem sypialni.

A myślałaś już o niej? Będzie tapeta? i ta fajna półka którą wymyśliłaś?

No i dziękuję za zdjęcia kostki - masz fantastyczny :o:o:o podjazd i dróżki.

Powiem Ci że przekonałaś mnie do nich bez oglądania na żywo :lol2:

Teraz tylko zgoda mojego J i mamy wybrane płytki i kostkę - muszę tylko na żywo kolorom się poprzyglądać.

Miłego wieczorku życzę :hug:

Ps. Alu prześlij mi na priv swojego maila - to łatwiej mi będzie zdjęcia przesłać :rolleyes:

yes, po ryby w sobotę rano skoczyliśmy ;)

piekny poranek był... dziś jest tak mglisto, ale wczoraj normalnie - cud miód i orzeszki - slonecznie, bezchmurnie... wiosna :D

Rozmarzyłam się, mam obrazek orłowskiego Klifu przed oczyma i zawsze jak tam jestem pamiętam o bardzo smiesznej sytuacji, która mnie tam spotkała i dwie te rzeczy na raz potrafia mi od razu poprawić humor. :)

Alu dziękuję za wszystkie te miłe słowa :hug: ja jednak ekspertem nie jestem, fakt że do lamp przywiązuje chyba największą wagę, ale jestem też osobą która prawie po roku wywaliła wszystkie kinkiety i kupiła nowe całkiem inne :lol2:

Poza tym nie potrzebujesz aż tak rad, bo stworzyłaś naprawdę bardzo fajne, ciepłe, rodzinne wnętrza :yes:

Venusku ja poczekam jak skończysz ten licencjat i bardzo bym chciała, abys mnie odwiedziła i pomogła co nieco, wiesz ja nigdy nie jestem pewna swego i widze dopiero czy pasuje czy nie jak już jest na miejscu :(

Bardzo licze na Twoja pomoc :)

Aguś odp na prv

Witaj Alu, podgladam Ville Gdynie od poczatku, a wlasnie wczoraj ogladalam dziennik budowy maluszka : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150127-Budujemy-naszego-maluszka-%29-!!!/page7,

i gdy przeczytalam co mysli Venuska o twojej toaletce, to stwierdzilam ze musisz zobaczyc SYPIALNIE w maluszku - jest fantastyczna !

Witaj Alu, podgladam Ville Gdynie od poczatku, a wlasnie wczoraj ogladalam dziennik budowy maluszka : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150127-Budujemy-naszego-maluszka-%29-!!!/page7,

i gdy przeczytalam co mysli Venuska o twojej toaletce, to stwierdzilam ze musisz zobaczyc SYPIALNIE w maluszku - jest fantastyczna !

Witam serdecznie na moim watku i dziękuje za podpowiedź, faktycznie tam ciemna komodka wspólgra z białymi meblami :)

Aga, pominełam Twój post wiesz ta Twoja lampa jest intrygująca

Dzięki, podoba mi sie :)

Nie ma za co Alu- sama długo szukałam oświetlenia do swoich łazienek:sick: I co, zdecydowałaś się na jakąś? W swojej ofercie bardzo poodbne, do tych któe Ci się podobały ma firma Ramko

I co ja czytam- nalocik Ci się szykuje:lol::lol:

Miłego dnia:hug:

Nie ma za co Alu- sama długo szukałam oświetlenia do swoich łazienek:sick: I co, zdecydowałaś się na jakąś? W swojej ofercie bardzo poodbne, do tych któe Ci się podobały ma firma Ramko

I co ja czytam- nalocik Ci się szykuje:lol::lol:

Miłego dnia:hug:

Nalocik, to chyba nie tak szybko na razie sa przygotowania, ale kto wie. Co do lmap to jeszcze szukam, a może ta

http://www.ramko.pl/117-1360-thickbox/plafon.jpg

Mnie nie musisz pytać :lol2:

Bardzo żałuję, że nie mogłam pojechać na tą wystawę, kiedy była w Warszawie.

Do Gdyni na pewno się nie wybiorę :(

Alu, a mogłabym Cię o przysługę prosić?

Wiesz wstyd sie przyznać, ale nigdy w tym muzeum nie byłam, ono nowe jest i nie mialam okazji, zawsze jest tyle spraw do zalatwienia jak tam jestesmy. Oczywiście nie ma sprawy, tylko czy oni w ogole maja katalog? Poproszę brata, żeby się po niego pofatygował :) Wystawa trwa do 29 kwietnia

info tu http://www.gdynia.pl/wydarzenia/70_74722.html