duś1719506024 18.03.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 yes, po ryby w sobotę rano skoczyliśmy piekny poranek był... dziś jest tak mglisto, ale wczoraj normalnie - cud miód i orzeszki - slonecznie, bezchmurnie... wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.03.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Alu dziękuję za wszystkie te miłe słowa ja jednak ekspertem nie jestem, fakt że do lamp przywiązuje chyba największą wagę, ale jestem też osobą która prawie po roku wywaliła wszystkie kinkiety i kupiła nowe całkiem inne Poza tym nie potrzebujesz aż tak rad, bo stworzyłaś naprawdę bardzo fajne, ciepłe, rodzinne wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.03.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Alu fantastycznie było wejść w Twoją galerię i jeszcze raz po kolei pochodzić po Twoim domku - i moja droga jest pięknie i będzie jeszcze piękniej - bo małymi kroczkami dopieszczasz swój dom Co do łazienki - tej z prysznicem - plafon od Agi jest super - i póki co chyba jest najlepszy - ale ten sam na nóżce tez by pasował - nawet bardziej mi się podoba. Alu świetne masz wejście do domu - podoba mi się ta wąska komódka Moim zdaniem w wiatrołapie spokojnie możesz zaszaleć ze swoimi kryształkami Wasza łazienka tez jest świetna - tylko z lampami trzeba faktycznie pomyśleć U mnie też z wybieraniem oświetlenia kiepsko ale jak coś znajdę to wkleję. Komódka :jawdrop: i diopiero teraz pozwalasz nam nią oczy nacieszyć http://emoty.blox.pl/resource/paluszkiem.gif W sypialni będzie wyglądać bosko - bierz się za nią (tylko nie maluj ) i będzie fantastycznym dopełnieniem sypialni. A myślałaś już o niej? Będzie tapeta? i ta fajna półka którą wymyśliłaś? No i dziękuję za zdjęcia kostki - masz fantastyczny :o:o podjazd i dróżki. Powiem Ci że przekonałaś mnie do nich bez oglądania na żywo Teraz tylko zgoda mojego J i mamy wybrane płytki i kostkę - muszę tylko na żywo kolorom się poprzyglądać. Miłego wieczorku życzę Ps. Alu prześlij mi na priv swojego maila - to łatwiej mi będzie zdjęcia przesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.03.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 yes, po ryby w sobotę rano skoczyliśmy piekny poranek był... dziś jest tak mglisto, ale wczoraj normalnie - cud miód i orzeszki - slonecznie, bezchmurnie... wiosna Rozmarzyłam się, mam obrazek orłowskiego Klifu przed oczyma i zawsze jak tam jestem pamiętam o bardzo smiesznej sytuacji, która mnie tam spotkała i dwie te rzeczy na raz potrafia mi od razu poprawić humor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.03.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Alu dziękuję za wszystkie te miłe słowa ja jednak ekspertem nie jestem, fakt że do lamp przywiązuje chyba największą wagę, ale jestem też osobą która prawie po roku wywaliła wszystkie kinkiety i kupiła nowe całkiem inne Poza tym nie potrzebujesz aż tak rad, bo stworzyłaś naprawdę bardzo fajne, ciepłe, rodzinne wnętrza Venusku ja poczekam jak skończysz ten licencjat i bardzo bym chciała, abys mnie odwiedziła i pomogła co nieco, wiesz ja nigdy nie jestem pewna swego i widze dopiero czy pasuje czy nie jak już jest na miejscu Bardzo licze na Twoja pomoc Aguś odp na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.03.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Ja też! Ja tez Cie odwiedze:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.03.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Wszystkie zrobimy Ci nalot Do Milanówka to nie będę jechać, przejdę pieszo....nawet nie wiesz jak mamy do siebie blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.03.2012 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Ja też! Ja tez Cie odwiedze:wiggle: Już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.03.2012 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Dzień dobry Ale macie fajnie z Venus że mieszkacie tak bliziutko Ja też! Ja tez Cie odwiedze:wiggle: razem ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.03.2012 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Dzień dobry Ale macie fajnie z Venus że mieszkacie tak bliziutko razem ze mną Oby jak najszybciej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 19.03.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Witaj Alu, podgladam Ville Gdynie od poczatku, a wlasnie wczoraj ogladalam dziennik budowy maluszka : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150127-Budujemy-naszego-maluszka-%29-!!!/page7,i gdy przeczytalam co mysli Venuska o twojej toaletce, to stwierdzilam ze musisz zobaczyc SYPIALNIE w maluszku - jest fantastyczna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.03.2012 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Witaj Alu, podgladam Ville Gdynie od poczatku, a wlasnie wczoraj ogladalam dziennik budowy maluszka : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150127-Budujemy-naszego-maluszka-%29-!!!/page7, i gdy przeczytalam co mysli Venuska o twojej toaletce, to stwierdzilam ze musisz zobaczyc SYPIALNIE w maluszku - jest fantastyczna ! Witam serdecznie na moim watku i dziękuje za podpowiedź, faktycznie tam ciemna komodka wspólgra z białymi meblami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.03.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Aga, pominełam Twój post wiesz ta Twoja lampa jest intrygująca Dzięki, podoba mi sie Nie ma za co Alu- sama długo szukałam oświetlenia do swoich łazienek:sick: I co, zdecydowałaś się na jakąś? W swojej ofercie bardzo poodbne, do tych któe Ci się podobały ma firma Ramko I co ja czytam- nalocik Ci się szykuje:lol: Miłego dnia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.03.2012 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Nie ma za co Alu- sama długo szukałam oświetlenia do swoich łazienek:sick: I co, zdecydowałaś się na jakąś? W swojej ofercie bardzo poodbne, do tych któe Ci się podobały ma firma Ramko I co ja czytam- nalocik Ci się szykuje:lol: Miłego dnia:hug: Nalocik, to chyba nie tak szybko na razie sa przygotowania, ale kto wie. Co do lmap to jeszcze szukam, a może ta http://www.ramko.pl/117-1360-thickbox/plafon.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.03.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 oo...ta fajna np do tej łazienki z mozaiką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.03.2012 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 oo...ta fajna np do tej łazienki z mozaiką w muzeum miasta Gdyni wystawiono takie krzesła to jest disign lata pięcdziesate-sześćdziesiąte http://www.gdynia.pl/g2/2012_02/51473_file.jpg I jak wam sie podoba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.03.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Mnie nie musisz pytać Bardzo żałuję, że nie mogłam pojechać na tą wystawę, kiedy była w Warszawie. Do Gdyni na pewno się nie wybiorę Alu, a mogłabym Cię o przysługę prosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.03.2012 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Mnie nie musisz pytać Bardzo żałuję, że nie mogłam pojechać na tą wystawę, kiedy była w Warszawie. Do Gdyni na pewno się nie wybiorę Alu, a mogłabym Cię o przysługę prosić? Jaką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.03.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Zadzwonię jutro do nich i spytam czy mogą wysłać katalog z wystawy.Jeśli nie, to czy mogłabym prosić przez Ciebie o pomoc kogoś miejscowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.03.2012 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Wiesz wstyd sie przyznać, ale nigdy w tym muzeum nie byłam, ono nowe jest i nie mialam okazji, zawsze jest tyle spraw do zalatwienia jak tam jestesmy. Oczywiście nie ma sprawy, tylko czy oni w ogole maja katalog? Poproszę brata, żeby się po niego pofatygował Wystawa trwa do 29 kwietnia info tu http://www.gdynia.pl/wydarzenia/70_74722.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts