Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No niepotrzebnie napisałam o tym wyjeżdzie, dzięki za zyczenia, na razie nigdzie się nie wybieram, bo to była super informacja dla zlodziei, mąż mnie zabije :(

W kazdym razie drogi zlodzieju nasz dom jest w 100% zabezpieczony alarmem, a po za tym zawsze ktoś tu jest, cha cha :)

Pozdrawiam

No niepotrzebnie napisałam o tym wyjeżdzie, dzięki za zyczenia, na razie nigdzie się nie wybieram, bo to była super informacja dla zlodziei, mąż mnie zabije :(

W kazdym razie drogi zlodzieju nasz dom jest w 100% zabezpieczony alarmem, a po za tym zawsze ktoś tu jest, cha cha :)

Pozdrawiam

Naprawdę złodzieje śledzą wątki na Forum Muratora i blogi żeby się dowiedzieć czy ktoś jest w domu?

Oni chyba raczej obserwują dom przez dzień dwa. To o wiele łatwiejsze niż przeczytanie setek stron i wyłapanie jednego wpisu o wyjeździe. Luz.

No chyba, że masz jakiegoś kogoś konkretnego na myśli, o którym wiesz że czyta Twój wątek ;).

Pozdro

PS a objazd Polski mam w planach od czasu jak przeczytałam "Ziele na kraterze" Wańkowicza, tylko ciągle albo kasy, albo czasu, albo zdrowia brak :(

Alu, jak Twoje poszukiwania lampowe? Cos udało Ci sie znaleźć?

Czy u Was tez jest tak pieknie? Od razu chce mi sie wszystkiego-nnie to co wczoraj...;)

Wiosna u nas Młody poszedł w krotkim rekawku do szkoly, (zimnolub)

Lampy, na pewno znajde coś do czego bede przekonana na 100% :)

Alu widziałAS lampę u kAROLINY>>>??

widziałam, widziałam, ale nie do konca jestem przekonana :( , chyba bym wolała drobniejsze ), ja za duzo kombinuję :(

Mężowi nie za bardzo krysztalki sie podobają, więc jest drobny problem :)

SZKODA ,bo mnie te kuleczki sie podobają:)

moj młody już w krótkim rękawie chodzi od zeszłego piątku,.na siłe mu bluzę wciskam:confused: a i krótkie spodenki miał w sobotę na grillu wieczornym:confused:

Nic jeszcze nie przesadzone z lampami, a w Krakowie zawsze cieplej i mam nadzieję, ze tak bedzie przez najbliższe dni :)

Alu Witaj :) To byłą ta wycieczka czy nie?? :popcorn::popcorn::popcorn:

Miłego popołudnia życzę :)

Aga ja juz nie chce o wycieczce na forum pisać, bo moje dziecko uświadomiło mnie, że zbyt duzo informacji tutaj przekazuję, które moga byc wykorzystane przez kogoś niepożadanego. W kazdym razie mężowi cos nagle wypadlo i musielismy wyjazd na chwilę odłozyc. Ale co sie odwlecze to nie ucziecze jak to mówi przyslowie. A mąż zastanawia sie "jak ja sobie bez forum poradzę" :) I kto Ci Aga doradzi "najlepiej" w róznych sprawach jak mnie na forum nie będzie cha cha ;)

Edytowane przez emiranda