mmajeczkaa 20.03.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Udanej wycieczki Alu i dużo słoneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Baw się dobrze Alu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.03.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Alu udanej wycieczki!!! a lampa do twojej lazienki wisi u Karoliny i Artura w wejściu do jej sypialni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.03.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Udanej wycieczki! Ten wschód to bliżej południa? Bo gdybyś jechała kiedyś w moje strony, to serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.03.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Alu, bawcie sie dobrze-doczytałam włąsnie o Waszych wojażach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.03.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Alu...wielu wrażeń i pięknych chwil życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.03.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Alu a gdzie Ty śmigasz???? Baw sie dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.03.2012 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 No niepotrzebnie napisałam o tym wyjeżdzie, dzięki za zyczenia, na razie nigdzie się nie wybieram, bo to była super informacja dla zlodziei, mąż mnie zabije W kazdym razie drogi zlodzieju nasz dom jest w 100% zabezpieczony alarmem, a po za tym zawsze ktoś tu jest, cha cha Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 21.03.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 No niepotrzebnie napisałam o tym wyjeżdzie, dzięki za zyczenia, na razie nigdzie się nie wybieram, bo to była super informacja dla zlodziei, mąż mnie zabije W kazdym razie drogi zlodzieju nasz dom jest w 100% zabezpieczony alarmem, a po za tym zawsze ktoś tu jest, cha cha Pozdrawiam Naprawdę złodzieje śledzą wątki na Forum Muratora i blogi żeby się dowiedzieć czy ktoś jest w domu? Oni chyba raczej obserwują dom przez dzień dwa. To o wiele łatwiejsze niż przeczytanie setek stron i wyłapanie jednego wpisu o wyjeździe. Luz. No chyba, że masz jakiegoś kogoś konkretnego na myśli, o którym wiesz że czyta Twój wątek . Pozdro PS a objazd Polski mam w planach od czasu jak przeczytałam "Ziele na kraterze" Wańkowicza, tylko ciągle albo kasy, albo czasu, albo zdrowia brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.03.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Alu, jak Twoje poszukiwania lampowe? Cos udało Ci sie znaleźć? Czy u Was tez jest tak pieknie? Od razu chce mi sie wszystkiego-nnie to co wczoraj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.03.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Alu widziałAS lampę u kAROLINY>>>?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.03.2012 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Alu, jak Twoje poszukiwania lampowe? Cos udało Ci sie znaleźć? Czy u Was tez jest tak pieknie? Od razu chce mi sie wszystkiego-nnie to co wczoraj... Wiosna u nas Młody poszedł w krotkim rekawku do szkoly, (zimnolub) Lampy, na pewno znajde coś do czego bede przekonana na 100% Alu widziałAS lampę u kAROLINY>>>?? widziałam, widziałam, ale nie do konca jestem przekonana , chyba bym wolała drobniejsze ), ja za duzo kombinuję Mężowi nie za bardzo krysztalki sie podobają, więc jest drobny problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.03.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 SZKODA ,bo mnie te kuleczki sie podobają moj młody już w krótkim rękawie chodzi od zeszłego piątku,.na siłe mu bluzę wciskam:confused: a i krótkie spodenki miał w sobotę na grillu wieczornym:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.03.2012 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 SZKODA ,bo mnie te kuleczki sie podobają moj młody już w krótkim rękawie chodzi od zeszłego piątku,.na siłe mu bluzę wciskam:confused: a i krótkie spodenki miał w sobotę na grillu wieczornym:confused: Nic jeszcze nie przesadzone z lampami, a w Krakowie zawsze cieplej i mam nadzieję, ze tak bedzie przez najbliższe dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.03.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 dzis słoneczko!!! ma być około 17 stopni przez weekand i słoneczko do pożnego popołudnia niedzielnego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.03.2012 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 No widze ze dalej tez nie jest źle a ja bede w Krk we wtorek, wiec mam nadzieje, że stara stolica słońcem mnie przywita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.03.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 wtorek ma być słoneczny!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.03.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Alu Witaj To byłą ta wycieczka czy nie?? :popcorn: Miłego popołudnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.03.2012 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 (edytowane) Alu Witaj To byłą ta wycieczka czy nie?? :popcorn: Miłego popołudnia życzę Aga ja juz nie chce o wycieczce na forum pisać, bo moje dziecko uświadomiło mnie, że zbyt duzo informacji tutaj przekazuję, które moga byc wykorzystane przez kogoś niepożadanego. W kazdym razie mężowi cos nagle wypadlo i musielismy wyjazd na chwilę odłozyc. Ale co sie odwlecze to nie ucziecze jak to mówi przyslowie. A mąż zastanawia sie "jak ja sobie bez forum poradzę" I kto Ci Aga doradzi "najlepiej" w róznych sprawach jak mnie na forum nie będzie cha cha Edytowane 23 Marca 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts