emiranda 23.03.2012 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Forumowiczki jak macie problem z otwieraniem zdjęć na stronach, to ustawcie sobie w ZAAWANSOWANYCH USTAWIENIACH ilość postów na stronie 5 LUB 10, wowczas dużo łatwiej otwierają sie strony, gdzie w np w dwudziestu postach jest duża ilośc zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.03.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Alu, masz tolerancyjnego Męża. My z Monią, mamy takich, co to nie przepadają za naszym widokiem w towarzystwie laptopa-a raczej forum muratora:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.03.2012 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Alu, masz tolerancyjnego Męża. My z Monią, mamy takich, co to nie przepadają za naszym widokiem w towarzystwie laptopa-a raczej forum muratora:rolleyes: Olu ja to ironicznie napisałam cha cha, moj wlasnie kombinuje jakby tu mnie uniezaleznic od Forum i podsuwa mi różne inne "ciekawsze zajęcia", które by mi forum rekompensowały. Dzisiaj wrócil z Kijowa tak zmęczony, że juz śpi, wiec moge troche tu posiedzieć wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 24.03.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Moj M. wraca dzis, wiec szlaban na fm będzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.03.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 AAAA Kijów???? zawsze chciałam zobaczyć Ukrainę!!! Warto????? jest po co tam pojechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.03.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Moj M. wraca dzis, wiec szlaban na fm będzie:D a ja jestem , bo moj M spi jeszcze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.03.2012 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 AAAA Kijów???? zawsze chciałam zobaczyć Ukrainę!!! Warto????? jest po co tam pojechać? Mój pojechał do piekarni po chleb i tak w międzyczasie kilka slow. Kijowanie mówią, że u nas Szwajcaria jest, w Kijowie sa korki 10 razy wieksze niz u nas, M jechal 8 km 2 godziny taksówka, szybciej by piechota przeszedł, no i tam mafia rządzi jak nie jedna to druga My za Murzynami jestesmy 100 lat oni 200. Samo miasto piekne, tylko ja bym wolała jechac fiordy oglądać niz do Kijowa, to do Lwowa lepiej jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.03.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 własnie chciałam usłyszeć prawdziwą opinię!!!! no to może Lwów- kiedyś!!!! a ja ostatnio jak jechałam od rodziców stałam godzinę w korku na obwodnicy kieleckiej!!!!!! nie ma jak obwodnice u nas w Polsce miało być szybko( a na 100 procent straciłam w nim 40 minut:sick: nigdy tamtędy nie pojadę!!!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.03.2012 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 NO....., u mnie z tym szlabanem niejest do konca tak, że mi zabrania, tylko mówi "Alu, czy nie masz lepszego zajęcia niz forum?" Z tą obwodnicą kielecka to mnie nastraszyłas, będę we wtorek, lub srode jechala z Krakowa przez Kielce, to chyba nie mam szans inaczej jechac niż obwodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.03.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Alu a dokąd do Warszawy???? to chyba nie. bo ja mogłam wybrać drogę przez centrum do OOstrowca św:yes: ale ta obwodnica mnie skusiła!!!! no moj M tez mi nie zabrania/ ale ja unikam jak on jest, żeby nie mękolił mi:rotfl: a ty z swoim M będziesz w Krk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.03.2012 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Alu a dokąd do Warszawy???? to chyba nie. bo ja mogłam wybrać drogę przez centrum do OOstrowca św:yes: ale ta obwodnica mnie skusiła!!!! no moj M tez mi nie zabrania/ ale ja unikam jak on jest, żeby nie mękolił mi:rotfl: a ty z swoim M będziesz w Krk? Do MIlanówka czyli jak do W-wy Z M będę, ale jako taxi driver, on z Krakowa leci gdzieś tam, a ja sama wracam samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.03.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Alu wysłałam ci wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.03.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 a ja ostatnio jak jechałam od rodziców stałam godzinę w korku na obwodnicy kieleckiej!!!!!! nie ma jak obwodnice u nas w Polsce miało być szybko( a na 100 procent straciłam w nim 40 minut:sick: nigdy tamtędy nie pojadę!!!!!) mnie się nie zdażyło aż się zdziwiłam jak to przeczytałam - coś się tam musiała ala wypadek porobić . Chociaż u Ns w Polsce to wszystko możliwe z drugiej strony Alu to może na kawkę gdzieś u nas w K staniesz??? :popcorn: Już u Oli tez to napisałam. przed chwilką......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.03.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 kierowali ruchem!!!!! na obwodnicy:lol2: ale jak jechałam z krk to też w kierunku Krk był korek i jeszcze te wszechobecne cięzarówki, pojazdy zbudowy i pył!!!! o nie!nie!! poczekam , aż zrobią ją do końca i będe przez centrum na razie jeżdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.03.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 kierowali ruchem!!!!! na obwodnicy:lol2: ale jak jechałam z krk to też w kierunku Krk był korek i jeszcze te wszechobecne cięzarówki, pojazdy zbudowy i pył!!!! o nie!nie!! poczekam , aż zrobią ją do końca i będe przez centrum na razie jeżdzić Monika czyli jednak nasze polskie robótki drogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.03.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Kurcze, ja już nikogo nie namawiam na obwodnicę (bo to przeze mnie Monia stała w korku;)) ale ja nią jezdze na budowę i do pracy i .... nie zdażyło mi sie ani razu w korku stać....sama nie wiem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.03.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Kurcze, ja już nikogo nie namawiam na obwodnicę (bo to przeze mnie Monia stała w korku;)) ale ja nią jezdze na budowę i do pracy i .... nie zdażyło mi sie ani razu w korku stać....sama nie wiem:rolleyes:Ola nie przez ciebie!!1 przez mojego M , bo to bo z powrotem:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.03.2012 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Ola nie przez ciebie!!1 przez mojego M , bo to bo z powrotem:cool: Może po prostu jakis wypadek był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.03.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Może po prostu jakis wypadek był nie!!! policjanci kierowali ruchem . budowa po prostu i mijajce sią pasy ruchu. Ala pomocy!!! co mam nacisnąć zamiast y pisze mi z na klawiaturze:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.03.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Hej Widzę Alu, że masz podobnie jak ja z FM - w sumie to mam dostęp tylko w pracy . W domu ciagle masa pracy, rzadko kiedy mam chwilkę dla siebie. A jak mam to staramy się z mężem spędzać ją razem. Więc do kompa zasiadamy jak jedno się kąpie, jest na siłowni, na basenie itp. Kijowa zazdroszczę - byłam w nim jak miałam 13 lat - mało co pamiętam. Chciałabym jeszcze raz go zobaczyć.Choć chyba Moskwa by większe wrażenie na mnie wywarła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts