emiranda 26.03.2012 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 nie!!! policjanci kierowali ruchem . budowa po prostu i mijajce sią pasy ruchu. Ala pomocy!!! co mam nacisnąć zamiast y pisze mi z na klawiaturze:eek: Monia na dole ekranu masz taki obrazek kalwiatury i tam musisz nacisana jezyk programisty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.03.2012 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Hej Widzę Alu, że masz podobnie jak ja z FM - w sumie to mam dostęp tylko w pracy . W domu ciagle masa pracy, rzadko kiedy mam chwilkę dla siebie. A jak mam to staramy się z mężem spędzać ją razem. Więc do kompa zasiadamy jak jedno się kąpie, jest na siłowni, na basenie itp. Kijowa zazdroszczę - byłam w nim jak miałam 13 lat - mało co pamiętam. Chciałabym jeszcze raz go zobaczyć.Choć chyba Moskwa by większe wrażenie na mnie wywarła. Mirelko ja mam to szczęście albo nieszczęscie, że nie pracuję i jak mąż idzie do pracy to ja czesto zamiast robic np w ogrodzie to na FM siedze i tak mówiąc szczerze zaczyna mnie to pomalu irytować, że czas trace, (chociaz bardzo lubie tutaj być). Nawet moje dziecko doszlo ostatnio do wnoisku, że komputer zmarnowal mu część życia i w tej chwili wziął rozbrat z kompem, więc mama musi isc z duchem czasu. Mirelko Moskwa na pewno robi wieksze wrazenie niz Kijów, w Kijowie to jakie trzy wazne cerkwie sa i chyba nie duzo wiecej, ogromny smietnik, jak mi maz mówił o taxidriverach ich ubraniach to sie załamalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.03.2012 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 mnie się nie zdażyło aż się zdziwiłam jak to przeczytałam - coś się tam musiała ala wypadek porobić . Chociaż u Ns w Polsce to wszystko możliwe z drugiej strony Alu to może na kawkę gdzieś u nas w K staniesz??? :popcorn: Już u Oli tez to napisałam. przed chwilką......... Aga ja ten ten post odp u Oli u siebie go jakoś nie zauważyłam, Ola juz odpisała, że ne może, a ja jeszcze nie wiem kiedy bede wracala. Myślę, ze najlepiej bedzie jak mnie w Milano odwiedzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.03.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Choć chyba Moskwa by większe wrażenie na mnie wywarła. Oj, tak. Moskwa robi wrażenie Byłam niestety tylko przejazdem, cały dzień spędziliśmy łażąc i gapiąc się dookoła. Nie powiem, gdzie miałam nogi po tym dniu. Szczęśliwie, kolejnych 5 dni spędziliśmy w pociągu, więc nogi odpoczęły. W przeciwieństwie do czterech liter Muszę tam wrócić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.03.2012 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Oj, tak. Moskwa robi wrażenie Byłam niestety tylko przejazdem, cały dzień spędziliśmy łażąc i gapiąc się dookoła. Nie powiem, gdzie miałam nogi po tym dniu. Szczęśliwie, kolejnych 5 dni spędziliśmy w pociągu, więc nogi odpoczęły. W przeciwieństwie do czterech liter Muszę tam wrócić! Aniu czyżbyś nad Bajkał jechała, to moje marzenie ( a nózki tez mnie po Moskwie bolały. chociaz mlodziutka byłam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.03.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Aha I jeszcze bym pojechała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.03.2012 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Aha I jeszcze bym pojechała... Nie dziwię Ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.03.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Monia na dole ekranu masz taki obrazek kalwiatury i tam musisz nacisana jezyk programisty:)ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.03.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Aha I jeszcze bym pojechała... zazdraszczam Ja te dzikie republiki zwiedzam tylko w ksiązkach. Kocham książki o tamtych rejonach. Te ginące nacje ... języki, kuchnia, obyczaje ... taki tygiel kulturowy a ginący niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.03.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 zazdraszczam Ja te dzikie republiki zwiedzam tylko w ksiązkach. Kocham książki o tamtych rejonach. Te ginące nacje ... języki, kuchnia, obyczaje ... taki tygiel kulturowy a ginący niestety. A my sie nad Bajkał wybieramy od kilku lat, ale my tak ze wszystkim jak sojka za morze. Chociaż nasz Moskiewski kolega odradza nam Syberię, mówi, że sie rozczarujemy, ale nie wgłebiałam sie o co mu chodzilo, chyba o biede, a nie uroki przyrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.03.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Ja polecam dziewczynki Wilno i Sankt Petersburg:yes: Hej Alu co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.03.2012 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Udało mi sie wrócić przed ciemnością Aguś wlasnie wrocilam z objazdu po Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.03.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Ala jesteś już w domu!!!!! szybko dojechałas!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.03.2012 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Ala jesteś już w domu!!!!! szybko dojechałas!!!! No korków nie było, nawigacja poprowadziła mnie na wyjeżdzie z Krakowa nie na 7 tylko jakimis opłotkami jechałam dopiero w Słomnikach wyjechałam na głowna, a na obwodnicy Kielc zatoru żadnego nie było, Radom tez pusty, więc dość szybko mi sie udalo przejechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.03.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 AL ja zawsze na Kielce jadę przez Węgrzce a na kawkę się zatrzymywałaś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.03.2012 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 AL ja zawsze na Kielce jadę przez Węgrzce a na kawkę się zatrzymywałaś???? A jak z Opolskiej skrecasz w Aleje 29 listopada to nie czekasz w korkach, Wegrzce to własnie 7 Jak wracałam z Zakopca to natym skrzyżowniau był okropny korek tylko ja udałam głupia pojechałam prawym pasem który jechał prosto a na koncu wepchnelam sie komuś. Maz jechal przede mna i stał tam 30 minut. Tym razem jechalam z drugiej strony od Nowej Huty i nawigacja poprowadziła mnie na skret na Busko a potem wiejskimi drogami dojechalam do Słomnik, było ok, tam zadnych samochodów nie było Ja z moim cisnieniem bez kawy bym nie dojechala dwie wypiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.03.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Tam są małe korki, bo są światła/ ale już za opolską. na wylotówce na Kielce. i do słomnik się jedzie z 45 minut czasami. ale dla mnie tędy najbliżej. już jest zrobiony nowy węzeł koło Ikei, więc jest lużniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.03.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Alu, super ze już jestes w domku:wave: i jaka spryciula z Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.03.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Alu Witaj w domku Pomachałaś nam chociaż Dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.03.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Alu Witaj w domku Pomachałaś nam chociaż Dobrej nocki życzę Pomachałam oczywiście i pomyslałam, w których to domkach mieszkacie, no ale z obwodnicy mało widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts