Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to teraz czekamy Alu na relacjęhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/jupi.gif

Aguś tu nie ma co relacjonowąć, była to podróż słuzbowa mojego mężą z kierowcą :(, tylko tak przy okazji odwiedzilismy rodzine w Lublinie. :)

ja ogólnie lubię jeździć (byle nie po ciemku), ale nie na wariackich papierach, z tego wszystkiego nawet na rynku w Krakowie nie byłam :(, a uwielbiam tam być :)

Hej Alu :)

DObrze,ze bezpiecznie z wycieczki wróciłaś :)

NApewno jak będzie cieplutko wybierzesz sie i na rynek w Krakowie i do Lublina może ??? :)

A wtedy do mnie na kawusię zapraszam ;)

Miłego wieczorku!!!

W Lublinie na starym mieście tez mam ulubioną kafejkę, gdzie bez konca moge siedzieć na przeciwko ul. Złotej z widokiem na kośćiól Dominikanów :)

Na kawusie chetnie wstapię :)

A ja bym chciała do Czarciej Łapy w Lublinie zajrzec-oczywiscie knajpa po rewolucjach Madzi:)

Alu, muszę dogadać z Agą kiedy robimy nalot na Wawę i wtedy musimy sie zobaczyc:yes:

Ja tam zaglądam, ale przez okna jak idę na starówkę bo to pierwsza knajpka za bramą krakowską, nie wiem czemu, ale zawsze idę dalej, często ląduję u szewca

Jestem za, żebyśmy się umówiły w czarciej:D

A ja bym chciała do Czarciej Łapy w Lublinie zajrzec-oczywiscie knajpa po rewolucjach Madzi:)

Alu, muszę dogadać z Agą kiedy robimy nalot na Wawę i wtedy musimy sie zobaczyc:yes:

Tylko dajcie znać kiedy jedziecie, to może kilka innych dziewczyn skorzysta z mojego zaproszenia :)

Ja tam zaglądam, ale przez okna jak idę na starówkę bo to pierwsza knajpka za bramą krakowską, nie wiem czemu, ale zawsze idę dalej, często ląduję u szewca

Jestem za, żebyśmy się umówiły w czarciej:D

W Lublinie tez chetnie sie spotkam :)

O kurcze.....to gdzie my sie w koncu spotkamy?:eek:Lublin?Wawa?Kraków?czy Kielce?:D

Losujemy :)

Ja na razie jestem za Milanówkiem, u mnie w domu jest dużo miejsca więc można sie przespać a i mąż nas przypilnuje, gdybyśmy cos chcialy głupiego zrobic :)

A może latem wynajmniemy na kilka dni pokoje w jakims domu wczasowym np w Jastrzebiej Gorze i tam dopiero pobalujemy :)

W kazdym razie Aga i Ola określcie konkretny termin kiedy przyjeżdżacie, to może więcej dziewczyn zaplanuje sobie do mnie przyjazd. :)

(odpada 20 - 26 kwiecien, bo Młody bedzie zdawał egzamin gimnazjalny)

Zapraszam :)

Edytowane przez emiranda

O kurcze.....to gdzie my sie w koncu spotkamy?:eek:Lublin?Wawa?Kraków?czy Kielce?:D
:rotfl:

Losujemy :)

Ja na razie jestem za Milanówkiem, u mnie w domu jest dużo miejsca więc można sie przespać a i mąż nas przypilnuje, gdybyśmy cos chcialy głupiego zrobic :)

A może latem wynajmniemy na kilka dni pokoje w jakims domu wczasowym np w Jastrzebiej Gorze i tam dopiero pobalujemy :)

W kazdym razie Aga i Ola określcie konkretny termin kiedy przyjeżdżacie, to może więcej dziewczyn zaplanuje sobie do mnie przyjazd. :)

(odpada 20 - 26 kwiecien, bo Młody bedzie zdawał egzamin gimnazjalny)

Zapraszam :)

dzięki Ala , będę sledzić terminarze spotkań , a noż się uda:)

:rotfl:

dzięki Ala , będę sledzić terminarze spotkań , a noż się uda:)

Gdyby panienki określiły sie duzo szybciej to wszystkie inne mogłyby dobie termin dopasować :) Aga ma drobny problem z Igorem, ktorego karmi, więc to nie takie proste wybyc z domu na jeden czy dwa dni. Ja jestem wielka zwolenniczką karmienia piersią, więc nic nie mówię. :) Chyba że Mlodego weźmie ze sobą :)

Gdyby panienki określiły sie duzo szybciej to wszystkie inne mogłyby dobie termin dopasować :) Aga ma drobny problem z Igorem, ktorego karmi, więc to nie takie proste wybyc z domu na jeden czy dwa dni. Ja jestem wielka zwolenniczką karmienia piersią, więc nic nie mówię. :) Chyba że Mlodego weźmie ze sobą :)
jak ma z kim zostawić , to lepiej zostawić . chyba ,że dziecko -aniół. ale to z imieniem nie idzie w parze:cool:

jak ma z kim zostawić , to lepiej zostawić . chyba ,że dziecko -aniół. ale to z imieniem nie idzie w parze:cool:

Ja odciagalam mleko i na pól dnia udawało mi sie wybyć, raz na cały jak mial 7 miesiecy, ale w nocy musialam byc w domu, bez cyca sie nie dalo tak od 1, nie wiem jak u Agi?

Ja odciagalam mleko i na pól dnia udawało mi sie wybyć, raz na cały jak mial 7 miesiecy, ale w nocy musialam byc w domu, bez cyca sie nie dalo tak od 1, nie wiem jak u Agi?

aga jak u ciebie??? napisz????

Na dzień dzisiejszy - a przynajmniej dzisiaj było tak że praktycznie mogłam wybyć na cały dzień :o

Ale na noc o 20 - nie usnął po kaszce - obżłopało się chłopisko za cały dzień :lol2:

I niestety w nocy nadrobi sobie z 3-4 razy.

Najlepiej jakby nam się udało na weekend wyrwać - tak żeby w dzień po sklepach polatać a w nocy sobie poplotkować :lol2:

Ale jeśłi nawet na cały dzień się wyrwiemy to też będę się cieszyć jak nie wiem.

Ja tylko weekend 9 czerwiec mam wesele,i wyjazd nad morze ostatni tydzień lipca. Czyli cały czerwiec i lipiec będę mogła się dopasowac do wybranego terminu :yes:

Buziaki zostawiam i dobrej nocki życzę :hug:

Alu, ja do konca kwietnia pracuje:(

w maju-lajcik jesli chodzi o wyjazd ale stresówka przedprzeprowadzkowa bedzie:D

czerwiec-przeprowadzka i mam nadzieje lajcik....

no-to tak to u mnie wygląda....:rolleyes:

Monia, a jak u Ciebie? Musze Cię powoli zacząć przyciskać w tej kwestii:D