agawi74 01.04.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Ja też bym bardzo chciała, ale teraz nie dam rady...:( Mnóstwo projektów i harówa:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.04.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 To możemy myśleć o pierwszym zlocie w mniejszym gronie w Wawie w maju ( a nuż Agawi uda się na małą kawkę wyskoczyć) A drugi zlot w lipcu - weekendowy - bliżej mnie i Karolka Ps - to się w maju Olu odstresujesz przed godziną O jadąc ze mną kilka godzin w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.04.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 u mnie chyba obojętne. mam tylko pod koniec maja urodziny syna!!!! po 24 następna sobota. więc może się uda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.04.2012 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Moja propozycja jest taka piatek 11 maja, jak ktoś będzie chciał zostac na sobote to bedzie mial okazje Więc dziewczyny chętne na zjazd forumowiczek zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.04.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 No to czekamy na zapisy:) ja muszę z M pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.04.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ależ bym chciłą . Tylko to taki kawał drogi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.04.2012 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ależ bym chciłą . Tylko to taki kawał drogi . Jaki kawał do Kielc , a później to sie z dziewczynami zabierzesz Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 ufff nadrobiłam To co robimy z tymi lampami? Alu powiedz jak spójnie chcesz mieć, bo to warunkuje wieeeeeele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.04.2012 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Chyba nie da sie zachować pelnej spójności na dole, bo co mozna dobrać do wiklinowych kloszy w jadalni? Z pewnościa nie ma to byc zbyt nowoczesne i zbyt staroświeckie wiem czego nie chcę, ale nie wiem co chcę Venusku, oczywiście Ty jesteś zaproszona na 11 maja, mas ztak blisko, że chyba nie bedzie problemu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.04.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Jeśli byłaby szansa, że do Kielc, a potem całą paką z dziewczynami, to ja sprawę chętnie przemyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.04.2012 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Jeśli byłaby szansa, że do Kielc, a potem całą paką z dziewczynami, to ja sprawę chętnie przemyślę To kochana musisz szybko z Admete porozmawiać Nie wiem jak Pinacolada mam nadzieję, że tez sie pofatyguje Dziewczynki z Małopolski musicie sie jakos umówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.04.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ależ bym chciłą . Tylko to taki kawał drogi . Jeśli byłaby szansa, że do Kielc, a potem całą paką z dziewczynami, to ja sprawę chętnie przemyślę Mnie chyba ten 11 będzie pasować Ja melduję że prowadzę i tyle ile mam miejsc - a więc oprócz mnie 4 - zabieram Licząc że Ola jedzie - znowu decyduję za nią - mam jeszcze 3 miejsca Co do zostania na noc - u mnie zdecyduje mały dudaczek - do maja jeszcze miesiąc więc mam nadzieję że już butla na noc będzie w użyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.04.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 To ja spróbuję jak najszybciej coś postanowić Bo u mnie z kolei wszystko zależy od tego jak się ułoży sytuacja w pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.04.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 a nuż Agawi uda się na małą kawkę wyskoczyć Aguś bardzo bym chciała i jeszcze raz dziękuję Ali za zaproszenie:hug:ale u mnie w tygodniu to już całkiem odpada. O wyskoku mowy nie ma bo do Milanówka w korkach jedzie się ponad godzinę w jedną stronę... Bez korków 45 min. Mam nadzieję, że będzie się cudownie bawiły i zdacie nam relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 02.04.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ja jak pisałam w maju mam urwanie głowy ale może na jeden dzień uda mi się wyrwać. Jakby co to Admete trzymaj dla mnie rezerwowe miejsce w aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.04.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Monia, porozmawiaj z M. pliiiiiiiisssssss.Obiecałaś mi ten wyjazd-Monie tez odwiedzimy i Madzie:yes: Aga, 11 maj chyba mi pasuje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.04.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 A ze Śkąska nikt nie jedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.04.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Mirelka, Basie74 mozemy zwerbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.04.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 A ona skąd jest ? A Ty też ze śląska Ola jesteś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.04.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Oj dziękuję, bardzo miło mnie Mogę się zaoferować, że odbiorę (a raczej mąż) kogoś z dalszych części Polski kto dojedzie np pociągiem lub autobusem do Wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts