Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chyba nie da sie zachować pelnej spójności na dole, bo co mozna dobrać do wiklinowych kloszy w jadalni? Z pewnościa nie ma to byc zbyt nowoczesne i zbyt staroświeckie :) wiem czego nie chcę, ale nie wiem co chcę :)

Venusku, oczywiście Ty jesteś zaproszona na 11 maja, mas ztak blisko, że chyba nie bedzie problemu :)

Pozdrawiam :)

Jeśli byłaby szansa, że do Kielc, a potem całą paką z dziewczynami, to ja sprawę chętnie przemyślę :)

To kochana musisz szybko z Admete porozmawiać :) Nie wiem jak Pinacolada mam nadzieję, że tez sie pofatyguje :)

Dziewczynki z Małopolski musicie sie jakos umówić :)

Ależ bym chciłą :(. Tylko to taki kawał drogi :(.

Jeśli byłaby szansa, że do Kielc, a potem całą paką z dziewczynami, to ja sprawę chętnie przemyślę :)

Mnie chyba ten 11 będzie pasować :)

Ja melduję że prowadzę i tyle ile mam miejsc - a więc oprócz mnie 4 - zabieram :lol2:

Licząc że Ola jedzie - znowu decyduję za nią :lol2: - mam jeszcze 3 miejsca :)

Co do zostania na noc - u mnie zdecyduje mały dudaczek - do maja jeszcze miesiąc więc mam nadzieję że już butla na noc będzie w użyciu :lol:

a nuż Agawi uda się na małą kawkę wyskoczyć

Aguś bardzo bym chciała i jeszcze raz dziękuję Ali za zaproszenie:hug:ale u mnie w tygodniu to już całkiem odpada. O wyskoku mowy nie ma bo do Milanówka w korkach jedzie się ponad godzinę w jedną stronę...:( Bez korków 45 min.

Mam nadzieję, że będzie się cudownie bawiły i zdacie nam relację:D