Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słuchajcie dziewczynki, jedna z forumowiczek ma 11 maja urodziny swojego dziecka, a myślę ze chciałaby przyjechać i Wy też chciałybyście , żeby ona przyjechala:) mam pytanie czy nie przełożylibyśmy tego terminu na 18 maja. No 18 maja może bedzie juz cieplej ?

I jeszcze jedno oczywiście będzie możliwość przespania sie u mnie, jak tylko bedziecie chciały :)

Proszę o zapiswywanie sie w miare mozliwości :)

hazelku jesteś ze Śląska ? Gdyby ktoś stąd jechał to bym się chętnie przybrała.

Mirelko nie, Ola troche blizej mnie mieszka, gdzies koło Łysicy :)

Edytowane przez emiranda

Tak wtedy jedynie wersja z noclegiem, ale nie chciałabym Ci tyle problemu sprawiać. Może monia krakowianka się zdecyduje :). A jak nie to ... zobaczę :).

Ale Monia z Krakowa jedzie na Kielce a nie przez Katowice, dwupasmowke remontuja gdzies koło Piotrkowa i tam wiecznie korki sa. Nie wiem czy z Pzsczyny nie łatwiej Ci bedzie do Warsaw podjechać, a kłopotu nie ma myślę, że inne dziewczyny też zdecyduja sie nocować :)

Potwierdzam, ze bede 18 maja-mnie jest wszystko jedno, którego maja, bo baaaaardzo chce Was zobaczyc a poza tym, ja bede na bezrobociu od konca kwietnia:lol:

Mirelko, ja spod Łysicy nadaję:lol: musimy Monię krakówkę namówic i dotrzecie do Kielc razem, co Ty na to?

Potwierdzam, ze bede 18 maja-mnie jest wszystko jedno, którego maja, bo baaaaardzo chce Was zobaczyc a poza tym, ja bede na bezrobociu od konca kwietnia:lol:

Mirelko, ja spod Łysicy nadaję:lol: musimy Monię krakówkę namówic i dotrzecie do Kielc razem, co Ty na to?

Otóż to :). Brawo !!! Tylko monia coś zwleka :(.

Hazelka :rolleyes: tak tajemniczo o tym bezrobociu piszesz, czyś Ty zaciążyła? :lol:

a wiesz, że też mi się to bezrobocie napisane pochyło i wielki smile po nim dziwne wydało? ;)

:lol2:

No co wy....aż tak szalona nie jestem (znaczy sie jeszcze nie:lol:)

Prowadziłam dzialalnosc, która zawieszam, bo nie bede juz miała dwóch Babć na miejscu-a moja praca bardzo mocno popołudniowa jest-wrecz wieczorna:D i to nie to, co myslicie:lol2: