TwoOfUs 03.04.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Ooo jakie tutaj pospolite ruszenie fajnie babeczki, że się spotkacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.04.2012 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Ooo jakie tutaj pospolite ruszenie fajnie babeczki, że się spotkacie Następnym razem chyba bedziesz juz w PL, też będziesz mogła sie z nami spotkać, serdecznie zapraszam, nie masz daleko zdaje się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.04.2012 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 hazelku jesteś ze Śląska ? Gdyby ktoś stąd jechał to bym się chętnie przybrała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.04.2012 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 (edytowane) Słuchajcie dziewczynki, jedna z forumowiczek ma 11 maja urodziny swojego dziecka, a myślę ze chciałaby przyjechać i Wy też chciałybyście , żeby ona przyjechala:) mam pytanie czy nie przełożylibyśmy tego terminu na 18 maja. No 18 maja może bedzie juz cieplej ? I jeszcze jedno oczywiście będzie możliwość przespania sie u mnie, jak tylko bedziecie chciały Proszę o zapiswywanie sie w miare mozliwości hazelku jesteś ze Śląska ? Gdyby ktoś stąd jechał to bym się chętnie przybrała. Mirelko nie, Ola troche blizej mnie mieszka, gdzies koło Łysicy Edytowane 4 Kwietnia 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.04.2012 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Kurcze, daleko . No nic, moze wobec tego innym razem się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.04.2012 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Mirelko wsiadasz w pociąg przyjeżdzasz, a slysze ze Venuski mąz mógłby z W-wy do Milano przywieżć, no i mozesz u mnie sie przespać. 7.17 Pszczyna 10.34 W-wa Zach. pól godz do Milano 11.15 jestes na miejscu, dla chcącego nic trudnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.04.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Tak wtedy jedynie wersja z noclegiem, ale nie chciałabym Ci tyle problemu sprawiać. Może monia krakowianka się zdecyduje . A jak nie to ... zobaczę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.04.2012 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Tak wtedy jedynie wersja z noclegiem, ale nie chciałabym Ci tyle problemu sprawiać. Może monia krakowianka się zdecyduje . A jak nie to ... zobaczę . Ale Monia z Krakowa jedzie na Kielce a nie przez Katowice, dwupasmowke remontuja gdzies koło Piotrkowa i tam wiecznie korki sa. Nie wiem czy z Pzsczyny nie łatwiej Ci bedzie do Warsaw podjechać, a kłopotu nie ma myślę, że inne dziewczyny też zdecyduja sie nocować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.04.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Mirelko dla mnie nie ma problemu, bo jak mężu się nie będzie chciało to ja po Cię na stację się udam i pojedziemy jak mieszczuchy pociągiem. Ja mam tylko jeden problem, wszystkie daty które proponujecie są w piątek, ja w nowej pracy nie mam opcji na wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.04.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Ale ja do Krakowa mam pół godzinki drogi - autostradą VEnusku dziękuję bardzo za propozycję . A do której pracujesz ? Przecież dziewczyny na pewno po południu przyjadą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.04.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 emiranda zaprosiła pół forum a o Marjelce to już nikt nie pamięta:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.04.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Pewnie myśli, że MarJelka na taką prowincję nie zagląda. Tylko London . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.04.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 a to popołudniu gicior Mogę natrzaskać sobie nadgodzin i je odebrać w razie cuś w ten piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.04.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Pewnie myśli, że MarJelka na taką prowincję nie zagląda. Tylko London . Nie ważne miejsce, ważne towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.04.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Potwierdzam, ze bede 18 maja-mnie jest wszystko jedno, którego maja, bo baaaaardzo chce Was zobaczyc a poza tym, ja bede na bezrobociu od konca kwietnia:lol: Mirelko, ja spod Łysicy nadaję musimy Monię krakówkę namówic i dotrzecie do Kielc razem, co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.04.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Słuchajcie dziewczynki, jedna z forumowiczek ma 11 maja urodziny swojego dziecka, a myślę ze chciałaby przyjechać i Wy też chciałybyście , żeby ona przyjechala:) mam pytanie czy nie przełożylibyśmy tego terminu na 18 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.04.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Potwierdzam, ze bede 18 maja-mnie jest wszystko jedno, którego maja, bo baaaaardzo chce Was zobaczyc a poza tym, ja bede na bezrobociu od konca kwietnia:lol: Mirelko, ja spod Łysicy nadaję musimy Monię krakówkę namówic i dotrzecie do Kielc razem, co Ty na to? Otóż to . Brawo !!! Tylko monia coś zwleka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.04.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 (edytowane) Hazelka tak tajemniczo o tym bezrobociu piszesz, czyś Ty zaciążyła? Ciągle czytam zamiast Monię krakówkę, Monię karkówkę Edytowane 4 Kwietnia 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.04.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Hazelka tak tajemniczo o tym bezrobociu piszesz, czyś Ty zaciążyła? a wiesz, że też mi się to bezrobocie napisane pochyło i wielki smile po nim dziwne wydało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.04.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Hazelka tak tajemniczo o tym bezrobociu piszesz, czyś Ty zaciążyła? a wiesz, że też mi się to bezrobocie napisane pochyło i wielki smile po nim dziwne wydało? No co wy....aż tak szalona nie jestem (znaczy sie jeszcze nie:lol:) Prowadziłam dzialalnosc, która zawieszam, bo nie bede juz miała dwóch Babć na miejscu-a moja praca bardzo mocno popołudniowa jest-wrecz wieczorna:D i to nie to, co myslicie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts