TwoOfUs 05.01.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 niedaleko może jakieś 50 km Rzymu nie ma co zazdrościć u nas co prawda dzisiaj słonko i w miarę ciepło ale ja już pierwszy śnieg widziałam a u Was podobno jeszcze nie było. No i ostatnio okrutnie pada i wieje (pewnie jak w Gdyni ) Mieszkamy tutaj na zboczu więc trochę to odczuwamy W samym Rzymie też są problemy z powodu tych deszczy, co i raz jakieś ulice nieprzejezdne i korki. Włosi mówią, że to nie jest normalna pogoda o tej porze i ten rok jakiś dziwny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 05.01.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 , mamy kostke Libet via castello i picollo w odcieniu pastello, jak znajdę trochę czasu to wkleję kilka fotek, na razie jak chcesz pooglądac zapraszam na stronę http://pl.netlog.com/echumani/photo/&page=2#photos. Pozdrawiam, obejrzałam Twój watek, gdzie takie piękne jezioro jest? Po obejrzeniu reszty fotek jeszcze bardziej podoba mi się Twój dom, elewacja dachóweczka jak dla mnie miodzio. A takie piękne jeziorko znajdziesz na mazurach:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 05.01.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Witam się Dom CUDOOOOWNY!!!!! W moim stylu bardzo mi się podoba O działce nie wspomnę Nie przeczytałam jeszcze wszystkiego Powiedz czy to był gotowy projekt ??? Pozdrawiam cieplutko Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.01.2012 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Projekt Słodki pracowni MG Projekt, bardzo funkcjonalny i fajnie się w nim mieszka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.01.2012 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Po obejrzeniu reszty fotek jeszcze bardziej podoba mi się Twój dom, elewacja dachóweczka jak dla mnie miodzio. A takie piękne jeziorko znajdziesz na mazurach:rolleyes: Dzięki za komplementy, a że na Mazurach to się domyśliłam, patrząc na obrazek, ale mialam wrażenie, że znam tę miejscowość, tylko nie mogę sobie przypomnieć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.01.2012 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 A teraz łazienka syna, na razie bez żdnych dodatków i lamp oczywiście. Jakoś nie mamy do tego głowy syn i ja. http://img805.imageshack.us/img805/4368/20120106aparatnikon234.jpgBy miranda27 at 2012-01-05 http://img266.imageshack.us/img266/5119/20120106aparatnikon232.jpgBy miranda27 at 2012-01-05 http://img18.imageshack.us/img18/676/20120106aparatnikon231.jpgBy miranda27 at 2012-01-05 http://img197.imageshack.us/img197/6592/20120106aparatnikon230.jpgBy miranda27 at 2012-01-05 http://img38.imageshack.us/img38/6325/20120106aparatnikon236.jpgBy miranda27 at 2012-01-05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.01.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Podoba mi się ta łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 06.01.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Witam i ja,co tu napisać jak dziewczyny już wszystko napisały,że pięknie.Piękny dom,piękne wnętrza i taaaaaki duży metraż.Rzadko spotykane że ktoś buduje taki duży dom,a kuchnia marzenie taka ogromniasta.Będę do Ciebie zaglądała,bo bardzo fajnie tu u Ciebie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 06.01.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Hej! Właśnie trafiłam na twój wątek, obejrzałam wszystko i stwierdzam: 1 - projekt domu, całosć z zewnątrz - rewelacja !!! 2 - ogród bardzo piekny, wygląda na duży, ma dużo drzew co nadaje mu duszy, widać, że ma swoje lata, a ogród im starszy tym piękniejszy 3- dom w środku przytulny, jasny ogólnie fajny, aczkolwiek kilka rzeczy bym zmieniła, łazienka syna jak dla mnie za zimna, dałabym tu jakis kolor w akcentach (limonkowy 4- koty i psy milusie zastanawiam się tylko co was skłoniło żeby się przenieść z Gdyni... przecież tam jest tak pięknie i jest morze ja bym 100 razy bardziej wolała mieszkać nad morzem (teraz mieszkam 35 km. od Wawy) serdecznie pozdrawiam i gratuluje pieknego gnizdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.01.2012 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Witam i ja,co tu napisać jak dziewczyny już wszystko napisały,że pięknie.Piękny dom,piękne wnętrza i taaaaaki duży metraż.Rzadko spotykane że ktoś buduje taki duży dom,a kuchnia marzenie taka ogromniasta.Będę do Ciebie zaglądała,bo bardzo fajnie tu u Ciebie:bye: , miło, że będziesz zaglądała, dom rzeczywiście duży, ale tak wyszło, chcielismy tylko dom piętrowy bez skosów, bo w skosach zawsze miałam poobijana głowę, no i musial byc dodatkowy pokój na parterze dla Babci, ktora ma kłopoty z chodzeniem. I musiało być szybko, bo płaciliśmy wielkie pieniądze za wynajem. Z poczatku mysłałam o Kasjopei MG Projekt, ale dawniej nie było wersji z dodatkowym pokojem. Ja rozrysowałam ten dodatkowy pokój i umówiłam się z pracownią, że zrbia mi projekt. Bardzo to jednak długo trwało. W miedzyczasie pani architekt, która miała nam usadowić plan na dzialce podpowiedziala nam, że Słodki jest bardziej funkcjonalny i żebysmy tak bardzo nie patrzyli na metraż. Przekonywała mnie, że spiżarka przy kuchni jest bardzo ważna, teraz o tym wiem. Ze spiżarki jestem bardzo zadowolona, chętnie bym ją powiekszyła i wstawiła tam dodatkową lodówkę. :) Tak naprawdę pokój nad garażem około 30 m2 użytkowej 70 m2 po podlodze jest przez nas nie uzywany, w kazdym razie nie ocieplamy go. Natomisat mamy ocieploną ścianę miedzy tym pokojem, a resztą domu:) Przez wiele lat gnieździliśmy sie w malym domku, że teraz postawilismy na przestrzeń. Jest super:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.01.2012 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 BLEKITNA dzięki za opinię i sugestię, zastanowie się nad tę łązienką, chociaż chciałabym, aby to syn ją wykończył wg własnego widzimisię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 06.01.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 wiadomo to syna łazienka więc niech on sie w niej dobrze czuje kolorystyke kuchni masz identyczną jaką ja zamierzam mieć u siebie biel, jasne drewno, wiklina takie zestawienia uwielbiam bede czasem do Ciebie zaglądać. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.01.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 emiranda Witam się i ja u Ciebie Pięknie przepięknie przeuroczo - otoczenie, ogród (już tyle macie zrobione ) , widoki z okna niepowtarzalne........ Podoba mi się bryła domu - mimo że sama wybrałam coś zupełnie innego;) A i we wnętrzu domu jest już co pooglądać . Co do łazienki ja też bym dodała jakiegoś kolorku - a w jakim wieku jest syn? bo chyba gdzieś mi umknęło - i jakie są jego ulubione kolory? Będę zaglądać i kibicować w dalszym urządzaniu domu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 06.01.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 W łazience trochę koloru nie zaszkodzi ale i bez niego jest bardzo ładnie. Ten czarny pasek daje fajnego pazura.I to chyba pierwsza łazienka, wykafelkowana do samego sufitu, która mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.01.2012 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 I to chyba pierwsza łazienka, wykafelkowana do samego sufitu, która mi się podoba:) Teraz taka moda na salony łazienkowe, ale ja jestem starej daty, a mój mąz jest bardzo konserwatywny:) i własciwie wszystkie łazienki mamy do góry w kafelkach. Co prawda miało byc inaczej, ale tak wyszło. Ta biało czarna łazienka jest dla mnie taka elegancka, kilka dodatków (tylko jakich) i pewno będzie jeszcze fajniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 06.01.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 fajna łazienka lubię biało-czarne zawsze dają takie wrażenie czystości na razie może rzeczywiście trochę surowa ale na fotce wygląda po prostu jak niezamieszkała nie ma żadnych dozowników na mydło, żadnych ręczniczków może jakiś ceramiczny pojemnik na kulki do kąpieli albo świecznik, patera z muszelkami Wiadomo, że męskiej części społeczności nie jest to bardzo potrzebne ale dodaje klimatu Co do koloru to wiadomo, trzeba zasięgnąć porady syna a ja bym tam widziała jakiś granat albo kobalt ale każdy ma swoje upodobania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.01.2012 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 fajna łazienka lubię biało-czarne zawsze dają takie wrażenie czystości na razie może rzeczywiście trochę surowa ale na fotce wygląda po prostu jak niezamieszkała nie ma żadnych dozowników na mydło, żadnych ręczniczków może jakiś ceramiczny pojemnik na kulki do kąpieli albo świecznik, patera z muszelkami Wiadomo, że męskiej części społeczności nie jest to bardzo potrzebne ale dodaje klimatu Co do koloru to wiadomo, trzeba zasięgnąć porady syna a ja bym tam widziała jakiś granat albo kobalt ale każdy ma swoje upodobania Wszystko to prawda, ale ileż to ja muszę się nagadać do mojego 15-latka, aby łazienka była w takim stanie jak na fotografiach. Więc czy warto wstawiać jakieś ozdoby tam. Tak naprawdę bardzo bym chciała, bo z trzech łazienek, które mamy ta podoba mi sie najbardziej. Już z lampami się kłócimy bo Młody chce zupelnie inne niż ja. Dzięki za sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 07.01.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 w takim razie jeśli ciężko u syna ze sprzątaniem, to ogranicz się do minimum, wybierzcie jakiś kolor który lubi syn i kup w tym kolorze dozownik do mydła, oświetlenie, zasłone prysznicową, ręczniki + świeczki (ustawisz je na parapecie nie będą w niczym przszkadzały) i w zupełności wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.01.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Dzięki za komplementy, a że na Mazurach to się domyśliłam, patrząc na obrazek, ale mialam wrażenie, że znam tę miejscowość, tylko nie mogę sobie przypomnieć Pozdrawiam Ełk:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.01.2012 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Ełk:rolleyes: Super miejsce do mieszkania, z dala od zgielku wielkich miast:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts