Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Alu dzień dobry :)

Myślałam w pierwszej chwili że to Twoje zakupy :)

Venus oszaleje :)

Admete chyba bardziej :lol2:

Alu, faaaaaantastyczne te cudenka....czy bedziesz jeszcze w AD jakos w tym tyg? Ja tez sie kocham skrycie (i jawnie tez) w buzkach....:oops:

Ja myślałam że sobie je zażyczę na parapetówkę - ale może do października ich już nie będzie :o i trzeba Olu zamawiać

olu ale ten serwis by ci pasował do twojej tapety;)bardzo fajny- kupiła bym go , tylko nie mam gdzie go trzymać . Już mam serwis od mojej mamy- stary z porcelany niemieckiej , jeszcze nie przywieziony do mnie:confused: i nie wiem , kiedy to nastąpi na razie.

dzieki Monia:hug:-dlatego jestem tak desperate:rolleyes:

Alu Kochana, ja jestem taka szalona, ze zadzwoniłam do Galerii Krakowskiej i sobie zabukowałam do poniedziałku-mam osobę, która mi moj zestawik odbierze. Dziekuje za propozycje:hug:

dzieki Monia:hug:-dlatego jestem tak desperate:rolleyes:

Alu Kochana, ja jestem taka szalona, ze zadzwoniłam do Galerii Krakowskiej i sobie zabukowałam do poniedziałku-mam osobę, która mi moj zestawik odbierze. Dziekuje za propozycje:hug:

No to dobrze, że się dzisiaj wstrzymałam, bo byłam w Almi, ale wstrzymałam się, bo balam się, że się rozmyślisz :)

W każdym razie gdyby coś to mów, ale wiem, że Aga jedzie do Krk, więc Ci pewno przywiezie :)

Aluś, nie zrobiłabym Ci tego:no: i masz moje słowo, ze gdybys kupiła, to odmówiłabym rezerwacje w krk:yes:

dzieki Alu, kuuuuchana jestes:hug:

Dostałam maila od Mamy Frania-ze spływają jakies pieniazki cały czas i za dwa tyg na blogu poznamy kwote, jaka udało nam sie zebrac a ja dostane liste nick'ów (konretne wpłaty, na zyczenie beda dostepne).

I ze bardzo dziekuje nam wszystkim. Jutro wkleję fragment u siebie Dzis juz zmykam spac. Jeszcze raz dziekuje!

ja się do internetu w komórce przyzwyczaiłam do tego stopnia, że po powrocie z pracy często w ogóle nie odpalam komputera. a ja z tych, co przed własną komórką wzbraniali się bardzo długo ("za moich czasów" komórki się dostawało "na liceum", swoją 1 przyjęłam na przechowanie gdzieś przed maturą)

ja się do internetu w komórce przyzwyczaiłam do tego stopnia, że po powrocie z pracy często w ogóle nie odpalam komputera. a ja z tych, co przed własną komórką wzbraniali się bardzo długo ("za moich czasów" komórki się dostawało "na liceum", swoją 1 przyjęłam na przechowanie gdzieś przed maturą)

Ale Ty kochanie masz iphona jesli się nie mylę, więc troche szybciej sie ładuje, Mlody tez na telefonie serfuje bez problemu, ale ma lepszy ode mnie. :)

Edytowane przez emiranda

a ja z tych, co przed własną komórką wzbraniali się bardzo długo ("za moich czasów" komórki się dostawało "na liceum", swoją 1 przyjęłam na przechowanie gdzieś przed maturą)

O rety, to ja tak stara jestem? :rotfl:

Swój pierwszy telefon kupiłam na studiach.

Internetu w komórce nie używam do tej pory :p

Wy młode jesteście macie komputer, internet, telefon kom we krwi ja sie tego musiałam nauczyć jak była juz w podeszlym wieku. :)

I zaraz mi sie przypomina z pracy moja kolezanka, jak sie uczyła obsługiwac kompa, ale mielismy ubaw :), ale to było 20 lat temu WY doszkoły ledwo szłyście :)