1976pinacolada 09.04.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 no prosze prosze - jakie zakupy...... buźkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.04.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 AU Ale tego talerza z ręką to ja nie widziałam plan: zrobić nalot na Almi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.04.2012 04:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Alu dzień dobry Myślałam w pierwszej chwili że to Twoje zakupy Venus oszaleje Admete chyba bardziej Alu, faaaaaantastyczne te cudenka....czy bedziesz jeszcze w AD jakos w tym tyg? Ja tez sie kocham skrycie (i jawnie tez) w buzkach.... Ja myślałam że sobie je zażyczę na parapetówkę - ale może do października ich już nie będzie i trzeba Olu zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.04.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 olu ale ten serwis by ci pasował do twojej tapety;)bardzo fajny- kupiła bym go , tylko nie mam gdzie go trzymać . Już mam serwis od mojej mamy- stary z porcelany niemieckiej , jeszcze nie przywieziony do mnie:confused: i nie wiem , kiedy to nastąpi na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.04.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 olu ale ten serwis by ci pasował do twojej tapety;)bardzo fajny- kupiła bym go , tylko nie mam gdzie go trzymać . Już mam serwis od mojej mamy- stary z porcelany niemieckiej , jeszcze nie przywieziony do mnie:confused: i nie wiem , kiedy to nastąpi na razie. dzieki Monia-dlatego jestem tak desperate Alu Kochana, ja jestem taka szalona, ze zadzwoniłam do Galerii Krakowskiej i sobie zabukowałam do poniedziałku-mam osobę, która mi moj zestawik odbierze. Dziekuje za propozycje:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.04.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 dzieki Monia-dlatego jestem tak desperate Alu Kochana, ja jestem taka szalona, ze zadzwoniłam do Galerii Krakowskiej i sobie zabukowałam do poniedziałku-mam osobę, która mi moj zestawik odbierze. Dziekuje za propozycje:hug: No to dobrze, że się dzisiaj wstrzymałam, bo byłam w Almi, ale wstrzymałam się, bo balam się, że się rozmyślisz W każdym razie gdyby coś to mów, ale wiem, że Aga jedzie do Krk, więc Ci pewno przywiezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.04.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Aluś, nie zrobiłabym Ci tego:no: i masz moje słowo, ze gdybys kupiła, to odmówiłabym rezerwacje w krk:yes:dzieki Alu, kuuuuchana jestes:hug:Dostałam maila od Mamy Frania-ze spływają jakies pieniazki cały czas i za dwa tyg na blogu poznamy kwote, jaka udało nam sie zebrac a ja dostane liste nick'ów (konretne wpłaty, na zyczenie beda dostepne).I ze bardzo dziekuje nam wszystkim. Jutro wkleję fragment u siebie Dzis juz zmykam spac. Jeszcze raz dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.04.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Cześć Aluś Wpadłam się przywitać i życzyć miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.04.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Karolciu przeoczyłam Twój wpis, ale dzień był miły dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 11.04.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Cześć Alu Witam się po Świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.04.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Cześć Alu Witam się po Świątecznie Ja też I pozdrawiam:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.04.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Karolku Aga milo, ze mnie odwiedzilyscie po swietach, pierwszy raz pisze z tel. Nie wiem co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.04.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 pierwszy raz pisze z tel. Nie wiem co z tego wyjdzie Alu wyszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 11.04.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Alu wyszło! http://emoty.blox.pl/resource/23_129_8.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.04.2012 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Ja niestety nie mam Iphona tylko Nokię, bardzo powoli sie ładuje, więc to raczej zabawa jest nadawać z telefonu, ale jak sie gdzieś w podróży jest to jedyna metoda bycia z wami moje drogie koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 12.04.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 ja się do internetu w komórce przyzwyczaiłam do tego stopnia, że po powrocie z pracy często w ogóle nie odpalam komputera. a ja z tych, co przed własną komórką wzbraniali się bardzo długo ("za moich czasów" komórki się dostawało "na liceum", swoją 1 przyjęłam na przechowanie gdzieś przed maturą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.04.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 (edytowane) ja się do internetu w komórce przyzwyczaiłam do tego stopnia, że po powrocie z pracy często w ogóle nie odpalam komputera. a ja z tych, co przed własną komórką wzbraniali się bardzo długo ("za moich czasów" komórki się dostawało "na liceum", swoją 1 przyjęłam na przechowanie gdzieś przed maturą) Ale Ty kochanie masz iphona jesli się nie mylę, więc troche szybciej sie ładuje, Mlody tez na telefonie serfuje bez problemu, ale ma lepszy ode mnie. Edytowane 12 Kwietnia 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.04.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Alu, ja tez mam Nokie i korzystam z internetu ale oprócz sprawdzania maila;) -za kazdym razem cos jest nie tak i jakos z poczta mi nie wychodzi:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.04.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 a ja z tych, co przed własną komórką wzbraniali się bardzo długo ("za moich czasów" komórki się dostawało "na liceum", swoją 1 przyjęłam na przechowanie gdzieś przed maturą) O rety, to ja aż tak stara jestem? Swój pierwszy telefon kupiłam na studiach. Internetu w komórce nie używam do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.04.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Wy młode jesteście macie komputer, internet, telefon kom we krwi ja sie tego musiałam nauczyć jak była juz w podeszlym wieku. I zaraz mi sie przypomina z pracy moja kolezanka, jak sie uczyła obsługiwac kompa, ale mielismy ubaw , ale to było 20 lat temu WY doszkoły ledwo szłyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts