Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

O rety, to ja tak stara jestem? :rotfl:

Swój pierwszy telefon kupiłam na studiach.

Internetu w komórce nie używam do tej pory :p

No widzisz Aniu a ja chce iść z duchem czasu, ale jak widze jak moje dziecko pisze na kompie i w telefonie to jego poziomu nie jestem w stanie osiągnąć :(

Pierwszy komp dostal jak miał sześć lat, dzisiaj dwulatki juz w kompie siedzą :(

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oj tam ja atari i commodore pamiętam. i to 2h wgrywanie gier... ha!

a komóra...tja... iphone to najcudowniejsza zabawka jaką w życiu posiadałam - muzyczka, internecik, kalendarz skontaktowany z mailem, aparat, bibioteka do pdfow, angry birds...

ciekawe co tata powie, jak dostanie od nas ipada na urodziny :)

to prawda - dwulatki :yes:

Moja młoda raz dziennie jest dopuszczana do kompa na chwilunię i jedyne co ją rajcuje to Word i pisanie literek ;)

A komórkę ma w jednym paluszku :sick: Zaczęło sie od oglądania zdjęć a w tej chwili umie wejść w aparat, galerię zdjęć, notes, sms-y i potrafi zadzwonić do taty, siostry, babci i dziadzia :rotfl:

Wy młode jesteście macie komputer, internet, telefon kom we krwi ja sie tego musiałam nauczyć jak była juz w podeszlym wieku. :)

Alu co Ty pleciesz? W podeszłym wieku to jest moja babcia, która kończy 80 lat w tym roku:D

Jak główka bystra, to wiek nie ma znaczenia. Ty wszystko opanowałaś, więc nie jest źle, a wręcz jest bardzo dobrze:wiggle:

Alu co Ty pleciesz? W podeszłym wieku to jest moja babcia, która kończy 80 lat w tym roku:D

Jak główka bystra, to wiek nie ma znaczenia. Ty wszystko opanowałaś, więc nie jest źle, a wręcz jest bardzo dobrze:wiggle:

No moze nie jest tak źle, ja staram sie jak mogę, no ale daleko mi do mlodych. Zobaczysz za 30 lat jak to z tą główka bystra jest,chociaz może masz troche racji ja 20 lat temu w pracy nie mialam zadnych problemow z obsluga komputera a moje mlodsze kolezanki miały i to duże :)

ciekawe co tata powie, jak dostanie od nas ipada na urodziny

Duś

Ja bym była bardzo zadowolona z takiego prezentu, a zdaje się, że jestem w podobnym wieku co Twoj Tata :)

byloby to wyzwanie, żeby sie czegos nauczyć :)

wiesz mój tata z jednej strony otwarty na nowości i lubi sie pobawić, ale większość tego typu "używek" ma za zbyteczne. w sensie sceptyczny jest trochę - gazety lubi papierowe, książki też, "praca" jednak na kompie. no jakiś czas temu się strasznie napalił, bo zobaczył, że jego kolega w podobnym wieku się cackiem bawi.

no to mu z brackiszkiem kupimy bo imprezka w końcu za tydz :) dla odmiany nie mamy w tym roku dylematow co kupić :D

Dzisiaj praca bez komputera chyba niemożliwa, gazet juz dawno nie kupuję, ale ksiązki tez wolę czytac papierowe, a tak w ogóle to ja gadżeciara jestem, uwielbiam nowinki techniczne, no tylko nie jestem takim mistrzem w obsludze jak moj szesnastolatek :(

Chociaz ostatnio komputer mu sie zepsuł, dwa tygodnie bez kompa przeżył, aż w koncu ja zapytałam czy ........................ i okazało się, że komputer naprawiony, była przekonana, że sam wpadł na pomysl przywrócenia systemu :)

A ja z tych co zawsze najlepsi we wszystkim chca być, tak juz mam :)

Mój M mial commodora, ja tylko grałam wgrywac wgrywał mój M. :)

Tak naprawdę to mysmy z mężem pracowali na zmiany czyli nockami też (w dwóch róznych firmach, ale w jednym budynku) no i nasze firmy mialy już "prawdziwe komputery" więc nockami hulaj dusz hulaj wola, można było poziomy zaliczać :)

Widzę temat komputerowy obcykany i zastanawiam sie tylko jak mozna było tyle lat bez komputera żyć. :(

Dzisiaj zajęłam sie sprawa przedszkola Hanulki córki Magdy ZZZ, które pokazała dzisiaj stacja tvn

http://dziendobry.tvn.pl/video/wychowaja-ci-geniusza-daja-gwarancje,1,newest,41437.html

tu mozna zobaczyc jak dzieci funkcjonują w przedszkolu i zarazz jest komentarz dwóch pan:psycholog i pani prezes Mensa.

I cały ten material utwierdził mnie w przekonaniu, ze środki masowego przekazu nie tylko kłamią, ale nami manipulują brrrrrrrrrrrrrrrrrr :(

No i zastanawiam sie nad moim ogrodem, bo coś tam jest posadzone, ale trawa w cieniu slabo rosnie i nasadzen jest bardzo mało. Tylko teraz jest pytanie, czy iśc na całość i wynająć firmę, czy też zaoszczędzic pieniadze i iśc na żywioł.

Ja Wersalu nie potrzebuję, ale chcialbym aby to jako tako wyglądało :)

wiesz mój tata z jednej strony otwarty na nowości i lubi sie pobawić, ale większość tego typu "używek" ma za zbyteczne. w sensie sceptyczny jest trochę - gazety lubi papierowe, książki też, "praca" jednak na kompie. no jakiś czas temu się strasznie napalił, bo zobaczył, że jego kolega w podobnym wieku się cackiem bawi.

no to mu z brackiszkiem kupimy bo imprezka w końcu za tydz :) dla odmiany nie mamy w tym roku dylematow co kupić :D

A Duś czyżby Twój Tata Baranem był jak mój mąż ? mam wielka slabość do Baranów :) chociaz jako Bliźniak wcale tak do nich nie pasuję, ale wszystkie Barany jakie znam to bardzo mądre ludzie są (taka moja teoria spiskowa)

Ja poszłam na całość i wynajęłam firmę, ale ja się kompletnie nie znam na roślinach i ogrodach, nic! czarna dziura, nawet pomysłu nie mam, ani nie wiem co chcę:rolleyes: Zobaczymy co z tego wyjdzie, oddałam w swoje ręce mój kawałek ziemi młodemu małżeństwu które od 3 lat prowadzi swoja firmę:rolleyes:

No i zastanawiam sie nad moim ogrodem, bo coś tam jest posadzone, ale trawa w cieniu slabo rosnie i nasadzen jest bardzo mało. Tylko teraz jest pytanie, czy iśc na całość i wynająć firmę, czy też zaoszczędzic pieniadze i iśc na żywioł.

Ja Wersalu nie potrzebuję, ale chcialbym aby to jako tako wyglądało :)

Zawsze możesz zrobić tak jak moi rodzice :)

Wzięli projektanta do zaplanowania, a kupowali rośliny i sadzili sami.

No, i moim zdaniem wyszło im pięknie!

Ja poszłam na całość i wynajęłam firmę, ale ja się kompletnie nie znam na roślinach i ogrodach, nic! czarna dziura, nawet pomysłu nie mam, ani nie wiem co chcę:rolleyes: Zobaczymy co z tego wyjdzie, oddałam w swoje ręce mój kawałek ziemi młodemu małżeństwu które od 3 lat prowadzi swoja firmę:rolleyes:

No ja tez sie nie znam niestety, chociaz Babcia ogród miala, ale mnie to nigdy nie intersowalo, była u mnie kuzynka i jak zaczęła mi mówić co mam zrobić to szczena mi opadła, jej ogrod tu: http://www.proflower.pl/portfolio/galeria-realizacje.html, moze jakies inspiracje ?

Zawsze możesz zrobić tak jak moi rodzice :)

Wzięli projektanta do zaplanowania, a kupowali rośliny i sadzili sami.

No, i moim zdaniem wyszło im pięknie!

Aniu, ale projektant musiałby mi wszystkie rośliny dokladnie zaprojektować, bo jak to mówi Yokasta każda roślina ma swoje miejsce i przy nie wszystkich może być sadzona. Ja sama sobie nie dam rady z nasadzeniami i regeneracja trwanika beznadziejnego, bo mi konowal to robił. :(