Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

Martuś nie wiem ile masz metrów dzialki, ale z założeniem trawnika sama sobie nie poradzisz, a tak przy okazji to w jakiej częsci Lublina sie wybudowalaś może byc na prv :)

Alu wielkość działki u mnie chyba podobnie jak u Ciebie. :no: nie poradzę sobie, to wiem, tym bardziej że u mnie trawka z rolki, nawodnienie itp.

Ja z mężem niestety nie z tych, co łopata i grabki:rolleyes::p mam nadzieję jednak że czegoś nas ten ogród jednak nauczy, ale to jak już go ktoś nam zrobi;) pielenie, podcinanie, koszenie, pewnie niebawem będzie dla nas normą;)

Mieszkam w okolicach Nałęczowskiej i Wojciechowskiej( do centrum 5- 7 min. samochodem):)

Pozdrawiam i życzę miłego dnia

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Alu wielkość działki u mnie chyba podobnie jak u Ciebie. :no: nie poradzę sobie, to wiem, tym bardziej że u mnie trawka z rolki, nawodnienie itp.

Ja z mężem niestety nie z tych, co łopata i grabki:rolleyes::p mam nadzieję jednak że czegoś nas ten ogród jednak nauczy, ale to jak już go ktoś nam zrobi;) pielenie, podcinanie, koszenie, pewnie niebawem będzie dla nas normą;)

Mieszkam w okolicach Nałęczowskiej i Wojciechowskiej( do centrum 5- 7 min. samochodem):)

Pozdrawiam i życzę miłego dnia

To ja blisko na Czeremchowej bywam u kuzyna męża :) Świat jest mały,

A może jeszcze Maja chodzi do szkoły na Paśnikowskiego? super szkoła tam jest , ja jak ja zobaczyłam to stwierdziłam, że jest to szkoła marzeń, bratanek męża tam chodzi :)

Alu, my sie już znamy z fotek-bardzo dobrze, ale bardzo sie ciesze, ze sie załapałam i na to:wiggle:

Slicznie wyglądasz. Moja Przyjaciółka-Twoja krajanka, też kocha paski, wieć coś w tym jest:)

Co do ogrodu-mnie to trochę przerażają te tematy na razie:rolleyes:

Zazdroszczę Wam, ze odnajdujcie w tym jakąs pasje. Ja jak dom wykończę, to raczej na pewno nie spełnie sie w ogrodzie:rolleyes:

Ano widzisz, to prawda świat jest mały:)

Maja chodzi do szkoły w okolicach Zana, w tych samych okolicach chodzi Bartuś do przedszkola. To jedna z najbliższych szkół od nas, normalnie jadę po nich też ok. 5-7 min. w godz. szczytu 15 min. Wszystko mieliśmy przemyślane na parę lat wstecz, bo do swoich prac dojazd mamy też ekstra, męża biuro można powiedzieć że sąsiaduje z nami ;)

Alu, wiem że często bywasz w moim mieście, dawaj znać jak się będziesz znowu wybierała:)

Witaj Alu

Na początek po wczorajszej "akcji" kawusia

http://img822.imageshack.us/img822/822/kawaja.jpg

Uploaded with ImageShack.us

I tak uważam ze nie miałyśmy złych intencji i miałyśmy rację :-)

Wyglądasz super w tych paskach

Ania/Saly

Aniu dziękuję za kawkę (uwielbiam):) i komplementy,:) no cóż rację to i miałysmy tylko ja nie lubię takich konfliktowych sytuacji :(

Aniu i jeszcze jedno, nie wiem czy wiesz, ale organizuje 18 maja zlot forumowiczek , Ty masz blisko, więc licze, że będziesz, zapraszam :)

Alu ! - re-we-la-cja !!!!!!! Ciesze sie, że mogłam Cie poznać .

Jej , coraz więcej dziewczyn sie ujawnia :) Moze i ja sie odważę? Ale u siebie oczywiście. Musze jakies wyjściowe zdjęcie poszukać bo ostatnio to tylko budowlane mam :(

Kinga mi tez miłoby Cię było poznać :), dzięki :)

Alu ! - re-we-la-cja !!!!!!! Ciesze sie, że mogłam Cie poznać .

Jej , coraz więcej dziewczyn sie ujawnia :) Moze i ja sie odważę? Ale u siebie oczywiście. Musze jakies wyjściowe zdjęcie poszukać bo ostatnio to tylko budowlane mam :(

Kin-guś! Kin-guś!

(to tak, na zachętę:lol:)

Ale jestem zakręt:rolleyes:

Alu :jawdrop: w obcisłej sukience w poziome paski można tak wyglądać? :jawdrop: i te nogi :rolleyes: no, no:o

Lasencja jak nic!

no Ala ja już cię znam!!!!

sukienka bardzo do ciebie pasuje!!!!!

już!!!!!
a ja widziałam:wiggle:

super dziewczyny już nie przejdę obok was na ulicy!!!! poznam!!!!!:wiggle:

witaj emirando

weszłam na stronę ze zdjęciem i zatkało mnie

laska jesteś !!

Alu lubisz paski i dobrze Ci w nich :)

Alu...świetna kobieta z Ciebie...no i ta figurka:)

witaj emirando

weszłam na stronę ze zdjęciem i zatkało mnie

laska jesteś !!

no Ala ja już cię znam!!!!

sukienka bardzo do ciebie pasuje!!!!!

Dziewczynki, dziękuję za komplementy :)