MarJel 17.04.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Martuś nie wiem ile masz metrów dzialki, ale z założeniem trawnika sama sobie nie poradzisz, a tak przy okazji to w jakiej częsci Lublina sie wybudowalaś może byc na prv Alu wielkość działki u mnie chyba podobnie jak u Ciebie. nie poradzę sobie, to wiem, tym bardziej że u mnie trawka z rolki, nawodnienie itp. Ja z mężem niestety nie z tych, co łopata i grabki:rolleyes: mam nadzieję jednak że czegoś nas ten ogród jednak nauczy, ale to jak już go ktoś nam zrobi;) pielenie, podcinanie, koszenie, pewnie niebawem będzie dla nas normą Mieszkam w okolicach Nałęczowskiej i Wojciechowskiej( do centrum 5- 7 min. samochodem) Pozdrawiam i życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.04.2012 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Alu wielkość działki u mnie chyba podobnie jak u Ciebie. nie poradzę sobie, to wiem, tym bardziej że u mnie trawka z rolki, nawodnienie itp. Ja z mężem niestety nie z tych, co łopata i grabki:rolleyes: mam nadzieję jednak że czegoś nas ten ogród jednak nauczy, ale to jak już go ktoś nam zrobi;) pielenie, podcinanie, koszenie, pewnie niebawem będzie dla nas normą Mieszkam w okolicach Nałęczowskiej i Wojciechowskiej( do centrum 5- 7 min. samochodem) Pozdrawiam i życzę miłego dnia To ja blisko na Czeremchowej bywam u kuzyna męża Świat jest mały, A może jeszcze Maja chodzi do szkoły na Paśnikowskiego? super szkoła tam jest , ja jak ja zobaczyłam to stwierdziłam, że jest to szkoła marzeń, bratanek męża tam chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.04.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Alu, my sie już znamy z fotek-bardzo dobrze, ale bardzo sie ciesze, ze sie załapałam i na to:wiggle:Slicznie wyglądasz. Moja Przyjaciółka-Twoja krajanka, też kocha paski, wieć coś w tym jest:)Co do ogrodu-mnie to trochę przerażają te tematy na razie:rolleyes: Zazdroszczę Wam, ze odnajdujcie w tym jakąs pasje. Ja jak dom wykończę, to raczej na pewno nie spełnie sie w ogrodzie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.04.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ano widzisz, to prawda świat jest mały:) Maja chodzi do szkoły w okolicach Zana, w tych samych okolicach chodzi Bartuś do przedszkola. To jedna z najbliższych szkół od nas, normalnie jadę po nich też ok. 5-7 min. w godz. szczytu 15 min. Wszystko mieliśmy przemyślane na parę lat wstecz, bo do swoich prac dojazd mamy też ekstra, męża biuro można powiedzieć że sąsiaduje z nami Alu, wiem że często bywasz w moim mieście, dawaj znać jak się będziesz znowu wybierała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.04.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ej! a gdzie jest fotka Alki:P ja nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.04.2012 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ej! a gdzie jest fotka Alki:P ja nie widziałam No..................., widocznie uciekła przed Tobą, he he, bo caly czas tkwi na poprzedniej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.04.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 No..................., widocznie uciekła przed Tobą, he he, bo caly czas tkwi na poprzedniej stronie Ale jestem zakręt:rolleyes: Alu w obcisłej sukience w poziome paski można tak wyglądać? i te nogi no, no:o Lasencja jak nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 17.04.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Witaj Alu Na początek po wczorajszej "akcji" kawusia http://img822.imageshack.us/img822/822/kawaja.jpg Uploaded with ImageShack.us I tak uważam ze nie miałyśmy złych intencji i miałyśmy rację Wyglądasz super w tych paskach Ania/Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.04.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Alu ! - re-we-la-cja !!!!!!! Ciesze sie, że mogłam Cie poznać . Jej , coraz więcej dziewczyn sie ujawnia Moze i ja sie odważę? Ale u siebie oczywiście. Musze jakies wyjściowe zdjęcie poszukać bo ostatnio to tylko budowlane mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.04.2012 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Witaj Alu Na początek po wczorajszej "akcji" kawusia http://img822.imageshack.us/img822/822/kawaja.jpg Uploaded with ImageShack.us I tak uważam ze nie miałyśmy złych intencji i miałyśmy rację Wyglądasz super w tych paskach Ania/Saly Aniu dziękuję za kawkę (uwielbiam) i komplementy, no cóż rację to i miałysmy tylko ja nie lubię takich konfliktowych sytuacji Aniu i jeszcze jedno, nie wiem czy wiesz, ale organizuje 18 maja zlot forumowiczek , Ty masz blisko, więc licze, że będziesz, zapraszam Alu ! - re-we-la-cja !!!!!!! Ciesze sie, że mogłam Cie poznać . Jej , coraz więcej dziewczyn sie ujawnia Moze i ja sie odważę? Ale u siebie oczywiście. Musze jakies wyjściowe zdjęcie poszukać bo ostatnio to tylko budowlane mam Kinga mi tez miłoby Cię było poznać , dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.04.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Alu ! - re-we-la-cja !!!!!!! Ciesze sie, że mogłam Cie poznać . Jej , coraz więcej dziewczyn sie ujawnia Moze i ja sie odważę? Ale u siebie oczywiście. Musze jakies wyjściowe zdjęcie poszukać bo ostatnio to tylko budowlane mam Kin-guś! Kin-guś! (to tak, na zachętę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.04.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Kin-guś! Kin-guś! (to tak, na zachętę) już!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 17.04.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Alu Bardzo dziękuję za zaproszenie, Milusio Nie obiecuje na 100% bo u mnie finisz budowlany i nie wiem jak to będzie Ale zrobię wszystko aby się odmeldować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.04.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Alu lubisz paski i dobrze Ci w nich Ja niestety nie mogę nosić pasków poziomych bo wyglądam tragicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.04.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Alu...świetna kobieta z Ciebie...no i ta figurka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 17.04.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 witaj emirandoweszłam na stronę ze zdjęciem i zatkało mnielaska jesteś !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.04.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ale jestem zakręt:rolleyes: Alu w obcisłej sukience w poziome paski można tak wyglądać? i te nogi no, no:o Lasencja jak nic! no Ala ja już cię znam!!!! sukienka bardzo do ciebie pasuje!!!!! już!!!!! a ja widziałam:wiggle: super dziewczyny już nie przejdę obok was na ulicy!!!! poznam!!!!! witaj emirando weszłam na stronę ze zdjęciem i zatkało mnie laska jesteś !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.04.2012 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Alu lubisz paski i dobrze Ci w nich Alu...świetna kobieta z Ciebie...no i ta figurka:) witaj emirando weszłam na stronę ze zdjęciem i zatkało mnie laska jesteś !! no Ala ja już cię znam!!!! sukienka bardzo do ciebie pasuje!!!!! Dziewczynki, dziękuję za komplementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 No proszę jaka laska:jawdrop: Nie każdemu jest dobrze w poprzecznych paskach, a Tobie Alu tak:wiggle: Piękna sukienka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.04.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Alu ale z Ciebie laseczka...Piękna Kobietka Aga ma rację,ciuchy w poprzeczne paski są tylko dla wybranych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts