Drop_Inn 17.04.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ale fajnie, że zdążyłam się jeszcze załapać na fotki. Szczególnie pięknej gospodyni Ja też uwielbiam paski i zawsze oczka mi się święcą na widok marynarskich kolekcji. Myślałam, że kiedyś mi się w końcu znudzi, ale nie - ciągle znoszę do domu jakieś nowe pasiaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.04.2012 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Ale fajnie, że zdążyłam się jeszcze załapać na fotki. Szczególnie pięknej gospodyni Ja też uwielbiam paski i zawsze oczka mi się święcą na widok marynarskich kolekcji. Myślałam, że kiedyś mi się w końcu znudzi, ale nie - ciągle znoszę do domu jakieś nowe pasiaki Alu ale z Ciebie laseczka...Piękna Kobietka Aga ma rację,ciuchy w poprzeczne paski są tylko dla wybranych No proszę jaka laska:jawdrop: Nie każdemu jest dobrze w poprzecznych paskach, a Tobie Alu tak:wiggle: Piękna sukienka:) Dzięki dziewuszki za komplementy ja tak lubię paski, że nawet nie zastanawiam się czy dobrze mi w nich czy źle, dobrze się w nich czuję, a w tym roku bardzo modne, wiec sobie kilka ciuszków w paski nabyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.04.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 O, i ja się załapałam! Ala, ale Ty masz figurę Paski są bardzo ryzykowne, ale Tobie nic a nic nie szkodzą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.04.2012 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Aniu dzięki:) Od dziś jestem pełnoprawnym mieszakańcem Milanówka w koncu się zameldowałam i wcale sie nie cieszę, ale cóż taka kolej losu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.04.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Aniu dzięki:) Od dziś jestem pełnoprawnym mieszakańcem Milanówka w koncu się zameldowałam i wcale sie nie cieszę, ale cóż taka kolej losu ! Alu, Ty tak bardzo tęsknisz za Gdynią ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.04.2012 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Alu, Ty tak bardzo tęsknisz za Gdynią ?? Taka prawda, w końcu duuuuuuuuuuuuużo lat tam mieszkałam i wszystkie wspomienia tam zostawiłam, nie jest łatwo Mam wielką nadzieję spędzić w Gdyni trochę wakacji, ale jeszcze zobaczymy jak będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.04.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Alu nie smuć się masz przy sobie rodzinkę i koty i psa:) Może jakies zajęcie sobie znajdż. dobrze radzisz sobie z dziećmi. Może jakaś opieka nad dzieckiem. Albo coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.04.2012 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Alu nie smuć się masz przy sobie rodzinkę i koty i psa:) Może jakies zajęcie sobie znajdż. dobrze radzisz sobie z dziećmi. Może jakaś opieka nad dzieckiem. Albo coś innego? Moniś juz u Kingi pisałam, ze do kółka różańcowego się zapiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.04.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Czyli meldunku nie gratulować Ci Alu? Gdynia to nie koniec świata i dobrze, że możesz spędzać tam wakacje... A może kiedyś tam jeszcze wrócicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.04.2012 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Czyli meldunku nie gratulować Ci Alu? Gdynia to nie koniec świata i dobrze, że możesz spędzać tam wakacje... A może kiedyś tam jeszcze wrócicie? No nie ma co gratulować i oczywiscie mam głęboka nadzieję, że tam wrócimy, własnie szukam działki, ale ceny w tych dzielnicach co mnie interesuja są powalające i pomyśleć, że mój Dziadek za namową mojej bardzo mądrej Babci ( zawsze wiedziała wszystko najlepiej podobnie jak moja Mama) sprzedał dawno temu dwie takie działki za bezcen, bo przecież sam miał dom a Mama mieszkanie, szkoda tylko, że nie swoje, długo by opowiadać. Może jednak uda nam sie zarobić, wygrac, dostac w spadku jakies pieniążki ha ha i wówczas natychmiast kupuje działkę w Gdyni zreszta jak wiesz budowa uzaleznia, chętnie bym cos zbudowała następnego mając takie doświadczenie i pomoc forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.04.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 To rzeczywiście szkoda, że Dziadek pozbył się ziemi...:bash:Teraz byłaby jak znalazł Niestety o cenach działek wiem co nie co, bo sami kupowaliśmy w Wawie w okresie boomu budowlanego:mad: Mam nadzieję, że coś jednak znajdziecie- czasami szczęście się uśmiechnie:) Co do uzależnienia budowania- mnie tak nie wciągnęło- jak się pracuje zawodowo to na serio brak czasu na wszytko, a budowę jak wiadomo trzeba pilnować. Poza tym papierologia w warszawskich urzędach mnie przeraża:eek: Nasi znajomi w Milanówka właśnie załatwili wszystko 3 x szybciej:eek: A pomoc forum super:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 18.04.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Alu zaglądam co jakiś czas do Ciebie ale ostatnio takie spotkaniowe tematy a ja daleko więc się nie odzywam no i do trawnika też u mnie daleko to nawet nie mam co doradzić ale jestem i śledzę na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.04.2012 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 (edytowane) Co do uzależnienia budowania- mnie tak nie wciągnęło- jak się pracuje zawodowo to na serio brak czasu na wszytko, a budowę jak wiadomo trzeba pilnować. Poza tym papierologia w warszawskich urzędach mnie przeraża:eek: Nasi znajomi w Milanówka właśnie załatwili wszystko 3 x szybciej:eek: A pomoc forum super:wiggle: Aga wiem cos na temat papierologii na Wawrze gdzie budowała moja kuzynka , nie wiem gdzie Ty mieszkasz, my to w ogóle nie załatwialismy papirologii przed, zrobiła to za nas pani architekt, która usadawiała nam dom na działce, łatwo lekko i przyjemnie i bardzo tanio więc faktycznie nie wiem co to jest? W Gdyni pewno jest podobnie jak w Warszawie, no ale zanim będe budowac to mam nadzieję, że beda juz warunki zabudowy we wszystkich dzielnicach. Tylko z elektrownia mielismy kłopoty, ale jakoś to przebrnęlismy Ale oczywiście jak ktos pracuje zawodowo to juz trudno , ja z pewnościa nie dałabym rady Alu zaglądam co jakiś czas do Ciebie ale ostatnio takie spotkaniowe tematy a ja daleko więc się nie odzywam no i do trawnika też u mnie daleko to nawet nie mam co doradzić ale jestem i śledzę na bieżąco Miło, że zaglądasz Edytowane 18 Kwietnia 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.04.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Ala na serio z tym kólkiem różańcowym ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.04.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Aga wiem cos na temat papierologii na Wawrze gdzie budowała moja kuzynka , nie wiem gdzie Ty mieszkasz, my to w ogóle nie załatwialismy papirologii przed, zrobiła to za nas pani architekt, która usadawiała nam dom na działce, łatwo lekko i przyjemnie i bardzo tanio więc faktycznie nie wiem co to jest? Alu, w całej Wawie jest podobnie- chodzi o ilość mieszkańców. To samo jest w księgach wieczystych. Warunki zabudowy są już na większości terenów, ale niewiele do daje:bash:Każdy papierek trzeba ostemplować 3 razy w godzinach 8-14, czynne 3 razy w tygodniu:spam: Potem każdy dokument musi odleżeć swoje w urzędzie- niektóre nawet 30 dni:eek: To może zniechęcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.04.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Ala na serio z tym kólkiem różańcowym ??????? No, weź nie żartuj :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.04.2012 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Alu, w całej Wawie jest podobnie- chodzi o ilość mieszkańców. To samo jest w księgach wieczystych. Warunki zabudowy są już na większości terenów, ale niewiele do daje:bash:Każdy papierek trzeba ostemplować 3 razy w godzinach 8-14, czynne 3 razy w tygodniu:spam: Potem każdy dokument musi odleżeć swoje w urzędzie- niektóre nawet 30 dni:eek: To może zniechęcić Agus kuzynka czekała rok na warunki zabudowy bo na Wawrze jeszcze dwa lata temu nie bylo horrorrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.04.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Agus kuzynka czekała rok na warunki zabudowy bo na Wawrze jeszcze dwa lata temu nie bylo horrorrrrrrrrr Alu ja też jestem z tej dzielnicy i uwierz mi, że tyle nie czekaliśmy 3 lata temu:no: Rok to pierwsze słyszę:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.04.2012 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Alu dzień dobry Troszku mam do nadrabiania http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Widze że jakas akcja u Karoliny mnie ominęła - coś niedobrego tam się zadziało - zaraz lecę czytać. Spóźnione życzenia dla męża - pozdrawiam i ściskam wirtualnie O i jak się temat trawnika rozwinął Alu no i paskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii - Leżą jak ulał - bo figury to tylko pozazdrościć Miłego poranka Alu życze http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/spring/smileys-spring-141437.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 19.04.2012 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 melduję się o poranku i znikam na szkolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts