emiranda 19.04.2012 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Alu ja też jestem z tej dzielnicy i uwierz mi, że tyle nie czekaliśmy 3 lata temu:no: Rok to pierwsze słyszę:jawdrop: Odp na prv Alu dzień dobry Troszku mam do nadrabiania http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Widze że jakas akcja u Karoliny mnie ominęła - coś niedobrego tam się zadziało - zaraz lecę czytać. Spóźnione życzenia dla męża - pozdrawiam i ściskam wirtualnie O i jak się temat trawnika rozwinął Alu no i paskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii - Leżą jak ulał - bo figury to tylko pozazdrościć Miłego poranka Alu życze http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/spring/smileys-spring-141437.gif Aguś do Karoliny nie ma co wchodzić bo nie był popis mojej osoby, zreszta ja część treści postów usunęłam, mysłalam, ze inni tez usuną, chciałam te duskusje zakończyć, ale było dokładnie odwrotnie Troche wszystkich poniosły emocje i tyle. Mężuś dziękuję i ja też za komplementy, figury to ja wcale takiej nie mam, ale wyjatkowo te paski są jej przyjazne melduję się o poranku i znikam na szkolenie O szkolenie ? nie wiem co lepsze, praca czyz szkolenie? Pozdrawiam Wszystkim zycze miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.04.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 ooooo - Ty usuwałaś? - - czytałam że są pousuwane niektóre posty - nie wiedziałam czyje . Napisałam swoje 3 grosze o samym linku - bo nie mogłam się powstrzymać Ale tak to czasami jest ze słowem pisanym - że się źle kogoś zrozumie, inaczej odczyta i potem idzie już jak lawina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.04.2012 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 ooooo - Ty usuwałaś? - - czytałam że są pousuwane niektóre posty - nie wiedziałam czyje . Napisałam swoje 3 grosze o samym linku - bo nie mogłam się powstrzymać Ale tak to czasami jest ze słowem pisanym - że się źle kogoś zrozumie, inaczej odczyta i potem idzie już jak lawina Napisałam u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 odmeldowuję się i idę liczyć świadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.04.2012 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) Venusku, może ja się załapię, na jakieś? Na ogród by sie przydało ZLOT FORUMOWICZEK W MILANÓWKU ZAPRASZAM 18 MAJA I tak sobie myślę, że juz tylko miesiąc został do 18 maja i powoli chciałabym wiedzieć kto przyjeżdża W kazdym razie zapraszam serdecznie wszystkie forumowiczki odwiedzające mój watek Po majowym weekendzie chciałabym juz konkretnie wiedziec kto będzie i ile nas bedzie, żeby sie jakos zoorganizować, 12 maja moje dziecko przystepyje do bierzmowania i tez będę impreze robiła, więc nie będzie duzo czasu Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 19.04.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 ooooo - Ty usuwałaś? - - czytałam że są pousuwane niektóre posty - nie wiedziałam czyje . Napisałam swoje 3 grosze o samym linku - bo nie mogłam się powstrzymać Ale tak to czasami jest ze słowem pisanym - że się źle kogoś zrozumie, inaczej odczyta i potem idzie już jak lawina Hej Witam witam ja jeszcze w spr tej nieszczęsnej awanturki Ja i Emiranda występując w dobrej wierze przyczyniłyśmy się do ostrej wymiany zdań i niepotzrebnej nerwowej atmosferki Jednak podkreślam że ani Emirandka ani Ja nie miałyśmy złych zamiarów a zostałyśmy obsypane ...... I nie chodziło o wkejanie linków Ale dajmy już temu spokój Kawusia dla wszystkich przemiłych i kochanych Forumowiczek http://img685.imageshack.us/img685/5451/44978692.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.04.2012 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Saluś Kochanie dzięki za kawkę, wlasnie sie nia delektuję i zajadam migdałki. Dzięki też za wyjasnienie dyskusji na wątku Karoliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 19.04.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Saluś Kochanie dzięki za kawkę, wlasnie sie nia delektuję i zajadam migdałki. Dzięki też za wyjasnienie dyskusji na wątku Karoliny Strasznie bardzo chciałabym Cię poznać i inne Dziewczyny oczywiscie też Zrobię wszystko aby choć na godzinkę wpaść do Milanówka Oczywiscie dam znaka dokładnie co kiedy i jak (będę wiedzieć w przyszłym tygodniu) Buziaki ogromne Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.04.2012 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Strasznie bardzo chciałabym Cię poznać i inne Dziewczyny oczywiscie też Zrobię wszystko aby choć na godzinkę wpaść do Milanówka Oczywiscie dam znaka dokładnie co kiedy i jak (będę wiedzieć w przyszłym tygodniu) Buziaki ogromne Saly To się cieszę ja też bardzo bym chciała wszystkie poznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.04.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Odp na prv Nic nie dostałam:no: Alu ja na 100% nie będę mogła przybyć, bardzo żałuję:( Co najmniej do wakacji mam zachrzan:sick: Bardzo dziękuję Ci za zaproszeniehttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/kisses/smileys-kisses-738604.gifmoże kiedyś indziej się uda:rolleyes: Będę czekać na relację ze spotkania i fotyhttp://emoty.blox.pl/resource/gathering.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.04.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Alu ja melduję że jadę i mogę nawet nocować Także tak jak mówiłam ode mnie z K. mogę zabrać 4 duszyczki które nie będą się bały ze mną jechać Mam nadzieję że dzieciaki się nie rozchorują i nie pokrzyżują nam planów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 19.04.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Kurczę - 18 maja to piątek? o której godzinie planujecie rozpocząć zlot? Ja jestem dokładnie z drugiej strony warszawy - przebijanie się przez piątkowe korki zajmie mi pewnie ze trzy godziny . no chyba że bym skorzystała z SKM-ki... daleko od Ciebie do przystanku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.04.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Jakbyco;) to ja bardzo chętnie poznam Somsiadkę z Malinówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.04.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Kurczę - 18 maja to piątek? o której godzinie planujecie rozpocząć zlot? Ja jestem dokładnie z drugiej strony warszawy - przebijanie się przez piątkowe korki zajmie mi pewnie ze trzy godziny . no chyba że bym skorzystała z SKM-ki... daleko od Ciebie do przystanku? Z kolejki Cie odbiorę, myślę, ze róznie dziewczyny będą przyjeżdzac, po to piatek, że jak ktos bedzie chciał na sobote mozna zostac u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.04.2012 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Jakbyco;) to ja bardzo chętnie poznam Somsiadkę z Malinówka... Asiu bardzo mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.04.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Ja do Ciebie zaczęłam pisać chyba w tym samym czasie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.04.2012 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Ja do Ciebie zaczęłam pisać chyba w tym samym czasie:lol2: No, mi wczoraj wieczorem w końcu internet padł i przeczytałam z ledwością Twoja druga wiadomość na telefonie, w każdym razie jak tylko będziesz miała chęć to wpadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.04.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Bardzo bym chciała - ale muszę na monię siąść . Pomożesz ? Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.04.2012 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) Burza nad Milanówkiem szaleje brrrrrrrrrrrrrr , okropnie strzela Była dzisiaj u ogrodnika kupiłam brzoze pożyteczną, ale lupe trzeba wziąć, aby ja oglądac, jest malutka ma około metra, będę szukała wiekszej i kilka innych sadzonek, rododondron czerwony i kalinę, oraz troche pelargonii i nie mam jak zasadzic tego, bo leje. Prognoza sie sprawdziła w 100 % Ale leje !!!!!!!!!!!!!!!!!! A teraz grad pada Edytowane 20 Kwietnia 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.04.2012 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 No.................. i znowu słonce świeci, pojadę chyba dokupić bratków na targ, staniały i kosztuja 1 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts