Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

Alu ja też jestem z tej dzielnicy i uwierz mi, że tyle nie czekaliśmy 3 lata temu:no: Rok to pierwsze słyszę:jawdrop::jawdrop:

Odp na prv

Alu dzień dobry :)

Troszku mam do nadrabiania http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif

Widze że jakas akcja u Karoliny mnie ominęła :o - coś niedobrego tam się zadziało - zaraz lecę czytać.

Spóźnione życzenia dla męża - pozdrawiam i ściskam wirtualnie :hug:

O i jak się temat trawnika rozwinął :wiggle:

Alu no i paskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii - Leżą jak ulał - bo figury to tylko pozazdrościć :yes:

Miłego poranka Alu życze http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/spring/smileys-spring-141437.gif

Aguś do Karoliny nie ma co wchodzić bo nie był popis mojej osoby, zreszta ja część treści postów usunęłam, mysłalam, ze inni tez usuną, chciałam te duskusje zakończyć, ale było dokładnie odwrotnie :(

Troche wszystkich poniosły emocje i tyle. :(

Mężuś dziękuję :) i ja też za komplementy, figury to ja wcale takiej nie mam, ale wyjatkowo te paski są jej przyjazne :)

melduję się o poranku i znikam na szkolenie :)

O szkolenie ? nie wiem co lepsze, praca czyz szkolenie?

Pozdrawiam

Wszystkim zycze miłego dnia :)

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ooooo - Ty usuwałaś? - - czytałam że są pousuwane niektóre posty - nie wiedziałam czyje :(.

Napisałam swoje 3 grosze o samym linku - bo nie mogłam się powstrzymać :lol2:

Ale tak to czasami jest ze słowem pisanym - że się źle kogoś zrozumie, inaczej odczyta i potem idzie już jak lawina :(

Napisałam u Ciebie :)

Venusku, może ja się załapię, na jakieś? Na ogród by sie przydało :)

ZLOT FORUMOWICZEK W MILANÓWKU

ZAPRASZAM 18 MAJA

I tak sobie myślę, że juz tylko miesiąc został do 18 maja i powoli chciałabym wiedzieć kto przyjeżdża :)

W kazdym razie zapraszam serdecznie wszystkie forumowiczki odwiedzające mój watek :)

Po majowym weekendzie chciałabym juz konkretnie wiedziec kto będzie i ile nas bedzie, żeby sie jakos zoorganizować, 12 maja moje dziecko przystepyje do bierzmowania i tez będę impreze robiła, więc nie będzie duzo czasu :)

Edytowane przez emiranda

ooooo - Ty usuwałaś? - - czytałam że są pousuwane niektóre posty - nie wiedziałam czyje :(.

Napisałam swoje 3 grosze o samym linku - bo nie mogłam się powstrzymać :lol2:

Ale tak to czasami jest ze słowem pisanym - że się źle kogoś zrozumie, inaczej odczyta i potem idzie już jak lawina :(

Hej Witam witam :-)

ja jeszcze w spr tej nieszczęsnej awanturki

Ja i Emiranda występując w dobrej wierze przyczyniłyśmy się do ostrej wymiany zdań i niepotzrebnej nerwowej atmosferki

Jednak podkreślam że ani Emirandka ani Ja nie miałyśmy złych zamiarów a zostałyśmy obsypane ......

I nie chodziło o wkejanie linków

Ale dajmy już temu spokój

Kawusia dla wszystkich przemiłych i kochanych Forumowiczek

http://img685.imageshack.us/img685/5451/44978692.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Saluś Kochanie dzięki za kawkę, wlasnie sie nia delektuję i zajadam migdałki. :)

Dzięki też za wyjasnienie dyskusji na wątku Karoliny :)

:hug:

Strasznie bardzo chciałabym Cię poznać i inne Dziewczyny oczywiscie też

Zrobię wszystko aby choć na godzinkę wpaść do Milanówka :-)

Oczywiscie dam znaka dokładnie co kiedy i jak (będę wiedzieć w przyszłym tygodniu)

Buziaki ogromne Saly

:hug:

Strasznie bardzo chciałabym Cię poznać i inne Dziewczyny oczywiscie też

Zrobię wszystko aby choć na godzinkę wpaść do Milanówka :-)

Oczywiscie dam znaka dokładnie co kiedy i jak (będę wiedzieć w przyszłym tygodniu)

Buziaki ogromne Saly

To się cieszę :hug:

ja też bardzo bym chciała wszystkie poznac :)

Odp na prv

Nic nie dostałam:no::no:

Alu ja na 100% nie będę mogła przybyć, bardzo żałuję:(:( Co najmniej do wakacji mam zachrzan:sick:

Bardzo dziękuję Ci za zaproszeniehttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/kisses/smileys-kisses-738604.gifmoże kiedyś indziej się uda:rolleyes: Będę czekać na relację ze spotkania i fotyhttp://emoty.blox.pl/resource/gathering.gif

Kurczę - 18 maja to piątek? o której godzinie planujecie rozpocząć zlot?

Ja jestem dokładnie z drugiej strony warszawy - przebijanie się przez piątkowe korki zajmie mi pewnie ze trzy godziny ;).

no chyba że bym skorzystała z SKM-ki...

daleko od Ciebie do przystanku?

Z kolejki Cie odbiorę, myślę, ze róznie dziewczyny będą przyjeżdzac, po to piatek, że jak ktos bedzie chciał na sobote mozna zostac u mnie :)

Burza nad Milanówkiem szaleje brrrrrrrrrrrrrr , okropnie strzela :(

Była dzisiaj u ogrodnika kupiłam brzoze pożyteczną, ale lupe trzeba wziąć, aby ja oglądac, jest malutka ma około metra, będę szukała wiekszej i kilka innych sadzonek, rododondron czerwony i kalinę, oraz troche pelargonii i nie mam jak zasadzic tego, bo leje. :(

Prognoza sie sprawdziła w 100 % :)

Ale leje !!!!!!!!!!!!!!!!!!

A teraz grad pada :(

Edytowane przez emiranda