Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

Obejrzałam zdjęcia i bardzo mi się podoba Wasz willa. Teraz idę nadrabiać zaległości w piśmie ;).

Na jednym ze zdjęć zwróciłam uwagę na brzozowy zagajnik, który rozciąga się za oknem, jednym słowem pięknie :yes: ( a o sierściuchach cudnej urody nie wspomnę :no: )

Edytowane przez Juszczakówka

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Juszczakówka, z jednej strony zagajnik brzozowy, a na przeciwko sosnowy lasek i jeszcze co najciekawsze sosny rosna na piachu i sa bardzo podobne do tych, ktore rosną nad brzegiem morza. A wszystko to dlatego, że mieszkamy na wydmie, którą wiele lat temu zostawił tu lodowiec, razem z głazem, którego wykopaliśmy spod fundamentów:)

Ala i ja sie melduję! Domek wygląda super, bardzo mi sie podoba! Kiedy Planujesz walczyć z ogrodem?od wiosny?

:welcome::welcome:, witam Cię Aneto gorąco, cieszę się, że do mnie zajrzałaś. Ogród musi poczekać do wiosny, ale ja nie mam co do niego koncepcji, więc będe musiala wynając jakiegoś projektanta zieleni. Przede wszystkim do tych dębów i brzozek chcialabym dosadzić trochę iglaków.:)

W domu jest też dużo do zrobienia, myślę, że przy pomocy forumowiczów uda mi się udekorowąc te moje cztery kąty:)

Pozdrawiam:hug:

:welcome::welcome:, szczególnie serdecznie witam gości z Gdyni (jeszcze tylko 10 dni i tam się wybieramy) My mielismy maly domeczek na Wzgórzu Św. Maksymiliana i pierwotnie chcieliśmy go rozbudować, mielismy juz nawet plany, ale nam nie wyszło.:rolleyes:

Witam Emirando !!!!!

No jak mogłaś wyprowadzić się z GDYNI!!!!!! Dlaczego ??? UWIELBIAM GDYNIĘ :yes::yes::yes:

Mój starszy syn w podobnym wieku co Twój :)

Dojeżdża do fajnego liceum w Gdyni i właśnie na Wzgórzu wysiada :)

No i jest częstym gościem pobliskiej, cudownej plaży ;)

Macie piękny dom, ogród do zagospodarowania....a jakie brzozy !!!!! kocham te drzewa !!!!!

Podoba mi się łazienka syna...

Witam Emirando !!!!!

No jak mogłaś wyprowadzić się z GDYNI!!!!!! Dlaczego ??? UWIELBIAM GDYNIĘ :yes::yes::yes:

Mój starszy syn w podobnym wieku co Twój :)

Dojeżdża do fajnego liceum w Gdyni i właśnie na Wzgórzu wysiada :)

No i jest częstym gościem pobliskiej, cudownej plaży ;)

Macie piękny dom, ogród do zagospodarowania....a jakie brzozy !!!!! kocham te drzewa !!!!!

Podoba mi się łazienka syna...

Ja Gdynię też uwielbiam, ale mój mąz pracuje tutaj od 10lat i niestety nie udalo mu się zmienic pracy na Trójmiasto, pewno gdybyśmy mieszkali w Gdyni to nasi synowie chodziliby do tego samego liceum, bo gdybysmy tu nie przyjechali to Mlody chodziłby do 24 gimnazjum i III LO lub VI, bo koło nich mieszkaliśmy.

Pozdrawiam Ciebie i Gdynię:wiggle:

Alu, imponująca kuchnia! Sporo masz szafek.

U mnie wyjdzie chyba połowa z tego, albo i mniej.

Bazując na Twojej opinii o pojemności combi jestem dobrej myśli :)

A kiedy bedziecie kuchnie kupować, my czasami jeździmy do Hajnówki, więc możemy zrobic przyjemne z pożytecznym, jakby się Wam nie zmieściło, ale jak potzrbujesz połowe, to jestem pewna że się zmieści:yes:

Witam, tych którzy przywitani nie zostali:welcome:,

niestety zanim zdążyłam dojechac do śródmiescia zaczęło padać, no i nici ze zdjęć. Doszłam jednak do wniosku, że Gdynia to taka mala wioska w stosunku do warszawy i fajnie sie tu mieszka, takie kompaktowe miasto, nie ma korków, wszędzie blisko i w dodatku jeszcze morze :)