Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

Burza nad Milanówkiem szaleje brrrrrrrrrrrrrr , okropnie strzela :(

Była dzisiaj u ogrodnika kupiłam brzoze pożyteczną, ale lupe trzeba wziąć, aby ja oglądac, jest malutka ma około metra, będę szukała wiekszej i kilka innych sadzonek, rododondron czerwony i kalinę, oraz troche pelargonii i nie mam jak zasadzic tego, bo leje. :(

Prognoza sie sprawdziła w 100 % :)

Ale leje !!!!!!!!!!!!!!!!!!

A teraz grad pada :(

właśnie w teleekspresie mówili:rolleyes: o burzy nad Warszawą a gradem

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam Cię w moich skromnych progach:welcome:

Zdjęcia domku sa w galerii, którą za namową kilku osób usunełam z mojej stopki :(, ale zawsze mogę pzresłać link :)

My cała wierzchnią warstwe ziemi na wysokość łopaty przesialiśmy przez sito , uzbieraliśmy dwie wielkie góry kamyków i kamyczków :(

Brawo Alu !!! Rabatka przecudnej urody :D Ślicznie i kolorowo :yes:

Ja jestem tak urobiona po dzisiejszym dniu że ledwo palcami stukam w klawiaturę :( :( :( Ale tez kawał roboty odwaliłam ;) Tylko u mnie nie ma tak kwitnących efektów :(

Kiniuś Kochanie a co robiłaś? Mnie dorwała jakaś rwa kulszowa najgorzej jest z siedzeniem okropny ból, więc musze sie ruszac :)

No i powiem, że finisz dla budujących zawsze jest ciężki, ja wyprawiałam sylwestra na 25 osob 10 dni po wprowadzeniu, w zyciu nie byla tak zmeczona, przy stole dwa razy zasnęłam (chociaz na wszelki słuczaj nic nie piłam:( ), a nad ranem okazalo sie, że zabraknie chleba na sniadanie, włozyłam wszytskie składniki do maszyny, a na koniec jej nie włączyłam, no i było bez chleba (dla mnie nie problem, ale natrafiło na chlebowych gości). Szlam do sypialni, jakbym co najmniej pół litra wodki wypiła, taka byłam zmęczona.

Nie dziwię się Tobie, wykanczanie wykańcza :(

Edytowane przez emiranda

JA tylko na sekundę dzisiaj - dasz fotkę brzozy ? Ile dałaś ? Kurcze muszę dzwonić do mojej szkółki czy ją już mają.

Mirelko kupiłam za 12 zł i taka jaka cena taka brzoza, jest to patyczek z dwoma malutkimi gałązeczkami wysokości 1 m. cha cha, ja chce kupic takie 3 m ale nigdzie koło nas nie ma :( A te kupiłam tak dla żartu, nie sa jeszcze wcale białe, zobaczymy czu to w ogóle brzoza pożyteczna będzie? , ale to za parę lat :(

Była dzisiaj u ogrodnika kupiłam brzoze pożyteczną, ale lupe trzeba wziąć, aby ja oglądac, jest malutka ma około metra, będę szukała wiekszej i kilka innych sadzonek, rododondron czerwony i kalinę, oraz troche pelargonii i nie mam jak zasadzic tego, bo leje. :(

Piękne zakupy poczyniłaś Alu :yes:

I pochwalić muszę Twoją rabatkę - no kawał dobrej roboty :yes:!!!!!!!!!

Dobrej i spokojnej nocki życzę :hug:

Alu, baaaaaaaaaaaaaardzo Ci dziekuje za buzki:hug::hug::hug: :wiggle:

Aguś, Tobie juz dziekowałam u siebie:hug:

Oluś, moja bratnia duszo napisałaś u mnie 1000 post, moje gratulacje.

Dziewczynki dziękuję Wam, że mnie tak często odwiedzacie :)

Z tej okazji napijmy sie szampana zapraszam :)

http://www.digest.com.pl/userfiles/00013015(2).jpg

images?q=tbn:ANd9GcT2-iGeD6WZEuMTOuZWiZjhgELfzoIVWKK7iHBQDEDKK7JeFbw_lw

Edytowane przez emiranda