Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moja Młoda zła, bo Zemsty nie chciała;) Jaką chcesz tą brzozę?

Własnie sprawdzilismy polski na 100 % pytania zamnknięte, rozprawka mysle też nieźle, bo to jest najlepsza forma jaką Mlody pisze, WOS tez na 100%, historia nie jest najmocniejsza strona Michala, ale tak na 70 % napisał(na próbnych napisal na 95 % najlepiej w szkole, jeszcze sie z nauczycielka pokłocił o oś czasu i kobieta go od idiotów wyzwała, po czym okazało się że to on jeden w klasie miał rację :), ale toamten tesy był bardziej na rozum, ten bardziej z wiedzy ) , jestem happy :)

Jutro dużo wazniejszy test, bo Michał wybiera sie do klasy matematycznej, więc bardzo mu zależy na dobrym wyniku :)

Brzozę pożyteczną, może gdzies koło Was można cos takiego kupić :)

Dziewczynki dzięki za doping :) trzymanie kciuk pomogło :)

Edytowane przez emiranda

Alu - no to niezłego geniusza masz w domciu - Gratki !!! Ja nawet nie wiem na ile Ola napisała (ale Zemsty nie chciała) bo zaraz po egzaminie pojechała na nagranie do TVN-u (czasami gra w Detektywach ) Moze jutro sie dowiem jak juz sprawdzi na necie ....

Alu gratki dla syna- czekamy do czerwca, ale to formalność:D

Pisałaś o lawendzie przed domem- to świetny pomysł, ale pod warunkiem, ze masz tam dużo słońca. W przeciwnym razie nie będzie kwitnąć...:(

Aguś, ja to czekam przede wszystkim na dzień dzisiejszy, bo mój straszny roztrzepaniec jest i jak nawet ma wiedzę, to potrafi wszystko skopać, tutejsza szkoła właściwie wcale ich do testu nie przygotowywała w przeciwieństwie do podstawówki w Gdyni. I co sie później dziwić, że w Gdyni szkoła ma zawsze najlepszy wynik w województwie, a tutaj z tym poziomem nauczania i tak jest najlepsza od Zyrardowa do Ursusa (jak oni to robią nie wiem?)

Lawenda jest przed domem na slonecznym miejscu :)

Alu - no to niezłego geniusza masz w domciu - Gratki !!! Ja nawet nie wiem na ile Ola napisała (ale Zemsty nie chciała) bo zaraz po egzaminie pojechała na nagranie do TVN-u (czasami gra w Detektywach ) Moze jutro sie dowiem jak juz sprawdzi na necie ....

Wiesz Kinga gdyby on był geniuszem to by historie też dobrze napisał, ale cóż, nie uczył się jej. Z tym geniuszem to mamy w domu kłopot, bo Michał na swoja wiedzę musi zapracować, nic za darmo nie ma. A ma w Gdyni takiego dobrego kolegę, który to rzeczywiście geniuszem jest, wczoraj wszystko napisąl na 100 %, z rozprawki myślę, że tam jakieś 70 % (pisanie to jest jego pieta achillesowa), a dzisiaj ma wolne, jako laureat kuratoryjnego konkursu matematycznego, testu nie pisze :) A jutro angielski to tylko formalność, chodzi do kalsy z wykladowym angielskim. Tacy to maja dobrze, ale to taka niesprawiedliwość, bo Michal zawsze od niego więcej sie uczył, a gorsze oceny miał :(

Ciekawe jak Twojej siostrzennicy poszlo? Wiesz do Zemsty były tylko pytania zamkniete, na mój gust banalnie łatwe, a rozprawka to wolny temat, więc niekoniecznie do Zemsty trzeba było nawiazywać :)

Ja dzisiaj zatrudniam sie jako ogrodnik, mam troche do robótki, mieczyki ide wsadzić i troche lawendy i nawóz rozrzucić na trawnik :)

Miłego dnia wszystkim zycze :)

Pogratuluj synowi!

Aniu , na razie to chyba nie ma co gratulować, bo nie wiadomo jak to wszystko w praniu pójdzie, a dzisiaj Młody sie jeszcze nie odzywa, ale slyszę już opinię w gazecie: chemia i geografia masakra :( Teraz zaczynaja matmę i pisza do 12.15 :) Ja to sie w ogóle zastanawiam, jak mlodzi ludzie maja sie przygotować dobrze ze wszystkich przedmiotów, ten egzamin jest trudniejszy niz matura, zadania z matematyki w zeszlym roku byly trudniejsze z matury przynajmniej cześć, niż zadania na probnym teście.

Na Boga, ale nawet na studiach nie zdawalismy poskiego, historii wos-u, geografii, biologii, chemii, fizyki, matematyki w ciagu 2 dni,(niby to ma byc wieza podstawowa, ale w praktyce tak nie jest :() no i jeszcze angielski rozszerzony przy tak niskim poziomie nauczania w szkole

Edytowane przez emiranda

Mloda się odezwała - pierwszy ok. Teraz matma... z nerwów palę jednego za drugim, kciuk mi już zdrętwiał, do ogrodu wyjść nie mogę, bo zimno okrutnie... echhh życie;)

Hurraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

A ja wlasnie chciałam wstawić cytat z wyborczej

"Podsumowując pierwsze wrażenia po części przyrodniczej, wśród gimnazjalistów powtarza się głównie jedno słowo: "MASAKRA". Miejmy nadzieję, że po matematyce wyjdą oni w lepszych nastrojach."

Michał ma od zawsze problemy z koncentracją i dla niego pisanie tych dwoch testów razem 2 godziny i 15 min to masakra :(

Więc konca matmy sie obawiam, bo ju główka bedzie przemeczona.

(w duchu sobie tylko tak powtarzam poprzednie ważne testy napisala na 95 i na 90 % więc do trzech razy sztuka cha cha)

Ja rozsypuje nawóz na trawniki, ale faktycznie zimno :(

Saluś dzięki za ciastko, nie wiem czy wiesz, ale ja przez całe życie się odchudzam i ciastek próbuje (hehe) nie jeść, ale dzięki.

Młody wrócił jest dobrej myśli, więc juz troche odetchnęłam :)

No nie wierze :-) Ty na diecie????Taka chudzinka?????