emiranda 24.04.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Młody juz po egzaminie, mówi, że banalnie łatwy wyszedł 15 min przed czasem, wyniki poznamy w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 24.04.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 zuch chłopak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.04.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 trzymamy kciuki do czerwca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.04.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 kujonowi gratki przekaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.04.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Moja Młoda zła, bo Zemsty nie chciała;) Jaką chcesz tą brzozę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.04.2012 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) Moja Młoda zła, bo Zemsty nie chciała;) Jaką chcesz tą brzozę? Własnie sprawdzilismy polski na 100 % pytania zamnknięte, rozprawka mysle też nieźle, bo to jest najlepsza forma jaką Mlody pisze, WOS tez na 100%, historia nie jest najmocniejsza strona Michala, ale tak na 70 % napisał(na próbnych napisal na 95 % najlepiej w szkole, jeszcze sie z nauczycielka pokłocił o oś czasu i kobieta go od idiotów wyzwała, po czym okazało się że to on jeden w klasie miał rację , ale toamten tesy był bardziej na rozum, ten bardziej z wiedzy ) , jestem happy Jutro dużo wazniejszy test, bo Michał wybiera sie do klasy matematycznej, więc bardzo mu zależy na dobrym wyniku Brzozę pożyteczną, może gdzies koło Was można cos takiego kupić Dziewczynki dzięki za doping trzymanie kciuk pomogło Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.04.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 ALU po pierwsze gratuluję 1000 postów Po drugie pogratuluj Młodemu dzisiejszego dnia a jutro oczywiście trzymam dalej za niego kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.04.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Cześć Alu Po pierwsze gratulacje dla Syna!!!! super mu poszło Oczywiście trzymam kciuki za ciag dalszy Do drugie gratulacje dla Ciebie za tyyyyyle postów A po trzecie pięną masz rabate kwiatową Buziaki z Lbn :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.04.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Alu gratki dla syna- czekamy do czerwca, ale to formalność Pisałaś o lawendzie przed domem- to świetny pomysł, ale pod warunkiem, ze masz tam dużo słońca. W przeciwnym razie nie będzie kwitnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 24.04.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Alu - no to niezłego geniusza masz w domciu - Gratki !!! Ja nawet nie wiem na ile Ola napisała (ale Zemsty nie chciała) bo zaraz po egzaminie pojechała na nagranie do TVN-u (czasami gra w Detektywach ) Moze jutro sie dowiem jak juz sprawdzi na necie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.04.2012 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Alu gratki dla syna- czekamy do czerwca, ale to formalność Pisałaś o lawendzie przed domem- to świetny pomysł, ale pod warunkiem, ze masz tam dużo słońca. W przeciwnym razie nie będzie kwitnąć... Aguś, ja to czekam przede wszystkim na dzień dzisiejszy, bo mój straszny roztrzepaniec jest i jak nawet ma wiedzę, to potrafi wszystko skopać, tutejsza szkoła właściwie wcale ich do testu nie przygotowywała w przeciwieństwie do podstawówki w Gdyni. I co sie później dziwić, że w Gdyni szkoła ma zawsze najlepszy wynik w województwie, a tutaj z tym poziomem nauczania i tak jest najlepsza od Zyrardowa do Ursusa (jak oni to robią nie wiem?) Lawenda jest przed domem na slonecznym miejscu Alu - no to niezłego geniusza masz w domciu - Gratki !!! Ja nawet nie wiem na ile Ola napisała (ale Zemsty nie chciała) bo zaraz po egzaminie pojechała na nagranie do TVN-u (czasami gra w Detektywach ) Moze jutro sie dowiem jak juz sprawdzi na necie .... Wiesz Kinga gdyby on był geniuszem to by historie też dobrze napisał, ale cóż, nie uczył się jej. Z tym geniuszem to mamy w domu kłopot, bo Michał na swoja wiedzę musi zapracować, nic za darmo nie ma. A ma w Gdyni takiego dobrego kolegę, który to rzeczywiście geniuszem jest, wczoraj wszystko napisąl na 100 %, z rozprawki myślę, że tam jakieś 70 % (pisanie to jest jego pieta achillesowa), a dzisiaj ma wolne, jako laureat kuratoryjnego konkursu matematycznego, testu nie pisze A jutro angielski to tylko formalność, chodzi do kalsy z wykladowym angielskim. Tacy to maja dobrze, ale to taka niesprawiedliwość, bo Michal zawsze od niego więcej sie uczył, a gorsze oceny miał Ciekawe jak Twojej siostrzennicy poszlo? Wiesz do Zemsty były tylko pytania zamkniete, na mój gust banalnie łatwe, a rozprawka to wolny temat, więc niekoniecznie do Zemsty trzeba było nawiazywać Ja dzisiaj zatrudniam sie jako ogrodnik, mam troche do robótki, mieczyki ide wsadzić i troche lawendy i nawóz rozrzucić na trawnik Miłego dnia wszystkim zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.04.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Pogratuluj synowi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.04.2012 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) Pogratuluj synowi! Aniu , na razie to chyba nie ma co gratulować, bo nie wiadomo jak to wszystko w praniu pójdzie, a dzisiaj Młody sie jeszcze nie odzywa, ale slyszę już opinię w gazecie: chemia i geografia masakra Teraz zaczynaja matmę i pisza do 12.15 Ja to sie w ogóle zastanawiam, jak mlodzi ludzie maja sie przygotować dobrze ze wszystkich przedmiotów, ten egzamin jest trudniejszy niz matura, zadania z matematyki w zeszlym roku byly trudniejsze z matury przynajmniej cześć, niż zadania na probnym teście. Na Boga, ale nawet na studiach nie zdawalismy poskiego, historii wos-u, geografii, biologii, chemii, fizyki, matematyki w ciagu 2 dni,(niby to ma byc wieza podstawowa, ale w praktyce tak nie jest ) no i jeszcze angielski rozszerzony przy tak niskim poziomie nauczania w szkole Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.04.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Mloda się odezwała - pierwszy ok. Teraz matma... z nerwów palę jednego za drugim, kciuk mi już zdrętwiał, do ogrodu wyjść nie mogę, bo zimno okrutnie... echhh życie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.04.2012 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Mloda się odezwała - pierwszy ok. Teraz matma... z nerwów palę jednego za drugim, kciuk mi już zdrętwiał, do ogrodu wyjść nie mogę, bo zimno okrutnie... echhh życie;) Hurraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa A ja wlasnie chciałam wstawić cytat z wyborczej "Podsumowując pierwsze wrażenia po części przyrodniczej, wśród gimnazjalistów powtarza się głównie jedno słowo: "MASAKRA". Miejmy nadzieję, że po matematyce wyjdą oni w lepszych nastrojach." Michał ma od zawsze problemy z koncentracją i dla niego pisanie tych dwoch testów razem 2 godziny i 15 min to masakra Więc konca matmy sie obawiam, bo ju główka bedzie przemeczona. (w duchu sobie tylko tak powtarzam poprzednie ważne testy napisala na 95 i na 90 % więc do trzech razy sztuka cha cha) Ja rozsypuje nawóz na trawniki, ale faktycznie zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 25.04.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Kochane Mamy "Zdających"Nie denerwujcie się Będzie dobrze Musi Być Trzymam kciuki za Wasze Dzieciaszki A dla Was do kawki :http://img841.imageshack.us/img841/1716/21343953.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.04.2012 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Saluś dzięki za ciastko, nie wiem czy wiesz, ale ja przez całe życie się odchudzam i ciastek próbuje (hehe) nie jeść, ale dzięki. Młody wrócił jest dobrej myśli, więc juz troche odetchnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.04.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 no super Będzie na pewno dobrze. Nie stresujcie się kochane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 25.04.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Saluś dzięki za ciastko, nie wiem czy wiesz, ale ja przez całe życie się odchudzam i ciastek próbuje (hehe) nie jeść, ale dzięki. Młody wrócił jest dobrej myśli, więc juz troche odetchnęłam No nie wierze Ty na diecie????Taka chudzinka????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.04.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 dziewczyny głowy do góry!!!! będzie dobrze, a stres to zły doradzca. Zawsze jakies wyjscie się znajdzie i trzeba myśleć pozytywnie, ja bezstresowo przeszłam egzaminy syna. teraz na maturę czekam:) a tu już ..... wymagania są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts