mirela99 26.04.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 a jak nie będzie żygać i się spodoba ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.04.2012 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 a jak nie będzie żygać i się spodoba ?? No właśnie, tu jest cały problem, chyba nie ma to mądrego. MI cały czas gada, że chce do Amsterdamu jechać, tym bardziej, że tam mieszka jego kolega z podstawówki. Narkotyki chyba sa dla rodziców najwiekszym problemem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 26.04.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 A Amsterdam kusi,kusi co krok coffee shop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.04.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Alu gratulacje dla syna, że tak świetnie sobie poradził do tej pory Ciekawe jak będzie z angielskim - na pewno też super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.04.2012 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Alu gratulacje dla syna, że tak świetnie sobie poradził do tej pory Ciekawe jak będzie z angielskim - na pewno też super Dzieki Pysiaczku, jestem z niego bardzo dumna, a angielski, na razie bezbłednie, a za dwa miesiące się okaże. Michał z angielskeigo jest bdb więc jestem dobrej mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.04.2012 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Alu Gratuluję Mi że tak dobrze mu poszło bo z tego co piszesz jest świetnie Mam nadzieję że już dziś się tak nie stresowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.04.2012 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Alu Gratuluję Mi że tak dobrze mu poszło bo z tego co piszesz jest świetnie Mam nadzieję że już dziś się tak nie stresowałaś Wczorajszy dzięn to luzik, ja własciwie, sie nie stresowalam, raczej była podniecona W koncu to nie koniec świata:) I jak juz pisałam najważniejsze, żeby nasze dzieci były szczęśliwe i dawały sobie rade w zyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.04.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Aluś czy Twoje zaproszenie na 18 maja jest nadal akutalne ???? Bo wiesz ja taaak bardzo chchiałabym Was wszystkie zobaczyć,że pokombinowałam troche i moglibyśmy na troche z Arturem przyjechać Wieczorkiem przespalibyśmy sie w hotelu i raniusieńko wylot do Barcelony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.04.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 I jak juz pisałam najważniejsze, żeby nasze dzieci były szczęśliwe i dawały sobie rade w zyciu Święta prawda Alu przypomnij mi jeszcze nazwę tej Twojej kostki - bo sobie nie zapisałam.Ty miałaś te kwadraty i prostokąty jasne tak? Spróbuję znaleźć.......... A na taras co kładłaś? Bo tez nie pamiętam czy pisałaś ? Ja znowu będę męczyć i drążyć temat z 2 tygodnie EDIT: JUŻ MAM STRONA 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.04.2012 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Aluś czy Twoje zaproszenie na 18 maja jest nadal akutalne ???? Bo wiesz ja taaak bardzo chchiałabym Was wszystkie zobaczyć,że pokombinowałam troche i moglibyśmy na troche z Arturem przyjechać Wieczorkiem przespalibyśmy sie w hotelu i raniusieńko wylot do Barcelony Piknie zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapraszam Możemy odwieżć rano na lotnisko, spac tez mozecie u mnie A samochód zostawicie u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.04.2012 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Aguś moja kostka raczej nie bedzie pasowąl do Twojego domku ja tak mysle, że bardziej by ta postarzana pasowala, jaką u siebie wklejałas, kolory sa identyczne ale ta Twoja jest taka postarzana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 27.04.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Witam Alu Ależ piękny dzień mamy w Łodzi Powiem Ci ze dałaś mi do myślenia tym moim trawnikiem ...i dumam że tyle trawy to chyba faktycznie nie najlepszy pomysł Słyszałam ze Karolcia kombinuje aby jednak być na Twoim spotkanku integracyjnym Ja już nie mogę się doczekać i strasznie się cieszę ze się poznamy Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 27.04.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) Pytanko ( sorki Alu ze zaćmiecam Ci wątek ale może ktoś podpowie) JAKĄ TRAWĘ KUPIĆ (NASIONA)????I GDZIE ???Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.04.2012 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 BYle nie trawy z Iławy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 27.04.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 BYle nie trawy z Iławy . To już coś Bo tą nazwę kojarzę i widziałam w LM A jaką ??? Żeby była ładna zielona mięciutka ???/ Hahahahah - chyba tylko na boisku na euro o to nie u nas bo Polacy nie zdążą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.04.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Piknie zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapraszam Możemy odwieżć rano na lotnisko, spac tez mozecie u mnie A samochód zostawicie u nas No to super, w takim razie potwierdzamy przybycie O której Wy planujecie ten wielki zlot ???? Kochana dzięki ogromne za propozycję,ale my prześpimy sie w hotelu, koło lotniska mamy zamówiony i zapłacony parking o d jakiegoś czasu więc nie ma problemu Ale i tak dzięki za propozycje My z przyjemnoscią posiedzimy z Wami, pogadamy poznamy się ehhhh już nie moge sie doczekać!!!! No własnie Alu co przywieść ze sobą ????????????????? A i rozumiem ,ze przyjeżdzasz do mnie na spotkanko w czerwcu ?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.04.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Witam Alu Słyszałam ze Karolcia kombinuje aby jednak być na Twoim spotkanku integracyjnym Ja już nie mogę się doczekać i strasznie się cieszę ze się poznamy Buziaki Ja tez sie cieszę A u mnie widzimy sie koło połowy czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 27.04.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ja także pytam Na którą godzinkę wyznaczyłaś tę wiekopomną chwilę????/I co z sobą zabrać???Czy zlot tylko dla Dziewczyn????? Czy ewentualnych Mężów można zgarnąć ????Tylko szczerze pisać !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.04.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 No u mnie tak czy siak tym razem mąż w pakiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 27.04.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ja planuje wpaść na parę godzin i wracać i maż by mi się przydał jako kierowca - ( nie że ja taki pijak nieziemski tylko nie lubie po nocy prowadzić Dobrze że tego nie słyszy hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts