emiranda 27.04.2012 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) Karolcia :hug: A i rozumiem ,ze przyjeżdzasz do mnie na spotkanko w czerwcu ?!?! Z wielka przyjemnościa, czy Ty dostalas mojego prv Co przywieźć to sie jeszcze zobaczy, ale myślę że kazdy zrobi cos do jedzonka Ja planuje wpaść na parę godzin i wracać i maż by mi się przydał jako kierowca - ( nie że ja taki pijak nieziemski tylko nie lubie po nocy prowadzić Dobrze że tego nie słyszy hahahah Aniu :hug: Nawet nie chce słyszec, że wjedziesz na noc, ja też w nocy nie lubie prowadzić, zostaniesz do rana Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.04.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Aguś moja kostka raczej nie bedzie pasowąl do Twojego domku ja tak mysle, że bardziej by ta postarzana pasowala, jaką u siebie wklejałas, kolory sa identyczne ale ta Twoja jest taka postarzana Wiem wiem A na tarasie co masz położone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.04.2012 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Wiem wiem A na tarasie co masz położone? Aguś ja mam taras drewniany, uwielbiam go, naprawde, tez chciałam zrobic z kostki, ale jak zobaczyłam u kuzynki drewniany to sie zakochałam Moja sasiadka właścicielka dworku ma połozona tę postarzałą bardzo ladnie wygląda W Libecie mi projekt zrobili za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.04.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Alu dopiero zobaczyłąm wiadomość ... już odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.04.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) Dziewczynki...tak sobie mysle- tyle nas zawita do Ali ... moze sie umowimy, która jaki smakołyk przytarga ze sobą albo zrobimy jakas symboliczną składke, co? Napiszcie, co myslicie.Musimy Alę odciązyc jakos... Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.04.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Dziewczynki...tak sobie mysle- tyle nas zawita do Ali ... moze sie umowimy, która jaki smakołyk przytarga ze sobą albo zrobimy jakas symboliczną składke, co? Napiszcie, co myslicie.Musimy Alę odciązyc jakos... Oczywiście, że każda coś przynosi, przywozi, Ala udostępnia dom i dzięki jej uprzejmości możemy się spotkać w tak zacnym gronie:D Uważam że Alke w ogóle powinnyśmy zwolnić z przygotowań typu sałatki, ciasto itp. wystarczy że dziewczynie się na głowę wszystkie zwalimy Myślę że każda przywozi jakiś smakołyk i napoje zimne pod siebie tudzież alkoholowe Ja mogę przywieść sałatkę i jakieś ciacho ( coś takiego co mi się za szybko nie rozwali- rozpuści w drodze) plus napoje, a dalej nie wiem niech rządzi Alicja to w końcu ona jest gospodynią ps. Alu buziaki dla dzielnego synia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.04.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Dlatego odrazu pytałam Ale co przywieść bo to oczywiste,że nie zostawimy jej tego na głowie Ja spokojnie pyknę jakąś sałatke np: makaronową, moge zrobić takie przekąski: ciasto francuskie nadziewane szpinakiem i fetą, oczywiście zimne napoje i ewentualny alkohol też!!! i tam jeszcze wymyślicie O któej zaczynamy oficjalnie zlot ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.04.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Karola świetnie że też będziesz, dobrze to sobie wymyśliłaś i w sumie fajnie się złożyły daty twojego wyjazdu i zlotu naszego:D To ja mogę zrobić sałatkę z brokułami i prażonymi migdałami plus w tym inne składniki i zamówię jakieś ciacho w cukierni i napoje oczywiście A Ala wystarczy że zrobi kawę i herbatę i będzie gites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.04.2012 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Dziewczynki bardzo sie cieszę, że myślicie o zlocie. Myślę, że 13 tj ok Część przyjedzie dopiero po południu po pracy, ale kto będzie mógł to niech przyjeżdża na 13, no chyba, że chcecie wczesniej? Jedzonko faktycznie proponuję, że każda coś zrobi i przywiezie, może tylko ustalimy co kazda zrobi, Karolcia juz napisała co może zrobić, Marta napisz jaka sałatkę. I myślę, że każdy następny napisze co zdjeła i będzie ok alkohol mmmmmmmmm, niepełnoletni alkoholu nie piją , no ale wyjatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.04.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Jak ja sie Was nie moge doczekac, to łoooo My z Agą, kupimy cos po drodze:lol2: Zartuje, oczywiscie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.04.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Olka ty za kare i żarciki robisz bigos , a Aga gołąbki:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.04.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Olka ty za kare i żarciki robisz bigos , a Aga gołąbki:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.04.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 To za kare dla Was-przywieziemy lody z Maca (tego w Kielcach, ofkors:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.04.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Olka ty za kare i żarciki robisz bigos , a Aga gołąbki:rotfl: A może pierogi ruskie? I sękacz domowej roboty Wiem, wiem, nie powinnam się wtrącać jako nieobecna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.04.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 narendil szkoda,że Cię nie będzie W ramach mini rekompensaty zapraszam do mnie 16 czerwca Data wstępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 27.04.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ale macie fajnie :bash:zazdroszczę bardzo tego spotkanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.04.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Rany Karola jak ja się cieszę że tez będziesz Olka ty za kare i żarciki robisz bigos , a Aga gołąbki:rotfl: może być nie muszę główkować co fikuśnego wymyśleć W ramach mini rekompensaty zapraszam do mnie 16 czerwca Data wstępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.04.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Aguś ja mam taras drewniany, uwielbiam go, naprawde, tez chciałam zrobic z kostki, ale jak zobaczyłam u kuzynki drewniany to sie zakochałam Moja sasiadka właścicielka dworku ma połozona tę postarzałą bardzo ladnie wygląda Alu no drewniany najpiękniejszy Ale trochę nas dodatkowa robota przeraziła A roboty wszelakiej już będzie z dużym ogrodem i dużą chałpą - to chociaż tu rozsądnie podejdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.04.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 narendil szkoda,że Cię nie będzie W ramach mini rekompensaty zapraszam do mnie 16 czerwca Data wstępna To juz data ustalona???, ty faktycznie jesteś szybka Karola pod każdym względem:D A zaczęło się wczoraj jak po cichu chciałam się z Lady wprosić na kawę, a tu masz ci los, Karolcia już pół forum zaprosiła Aga , tylko nie rozgotuj kapuchy na gołąbki narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.04.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 To juz data ustalona???, ty faktycznie jesteś szybka Karola pod każdym względem:D A zaczęło się wczoraj jak po cichu chciałam się z Lady wprosić na kawę, a tu masz ci los, Karolcia już pół forum zaprosiła Aga , tylko nie rozgotuj kapuchy na gołąbki narendil Nie pół.... nie pół.... nawet jeszcze dobrze nie zaczełam zapraszać A poza tym to sama przyjemnosc takie spotkanko więc..... trzeba działac Wstepnie 16 czerwca u nas Aga ja tez bardzo sie ciesze na spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts