Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

Nie pół.... nie pół.... nawet jeszcze dobrze nie zaczełam zapraszać :lol2:

A poza tym to sama przyjemnosc takie spotkanko więc..... trzeba działac :D

Wstepnie 16 czerwca u nas :lol2:

No prawie pół, licząc nasze towarzystwo wzajemnej adoracji:lol2: o nieznajomych forumowiczach nie mówię :cool:

W razie wu jakbyś się za bardzo rozpędziła to nocleg u Marjelki jak najbardziej wskazany, gościnny i rozkładany ektrop w bawialni pomieści trochę gości :lol:

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I Tobie Aga miłego i spokojnego :)

Własnie wybieram sie po lawende do Castoramy, ubralam sie w nowa spodnicę w paski (szał by night), granatowy t-shirt i mowie do męża jadę, a tu mąż patrzy, patrzy i mówi mam jechać z Tobą, ja nie sama pojadę, na to on, .........ale strach Cie sama puscic cha cha. Czyzby był zazdrosny? :)

I Tobie Aga miłego i spokojnego :)

Własnie wybieram sie po lawende do Castoramy, ubralam sie w nowa spodnicę w paski (szał by night), granatowy t-shirt i mowie do męża jadę, a tu mąż patrzy, patrzy i mówi mam jechać z Tobą, ja nie sama pojadę, na to on, .........ale strach Cie sama puscic cha cha. Czyzby był zazdrosny? :)

ale forum wpływa na ciebie Ala;) zamiast dres i do Casto, to ty nowa spódnica:lol2:

rozbawiłaś mnie tym opisem http://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/lol.gif

O to chodziło, niestety z powrotem nie bylo juz tak ciekawie, (dobrze wiedzaiłam, co by męża w domu zostawić), bo mój P nie cierpi wydawac pieniędzy :( a ja oczywiście zaszalałam. kupiłam chyba 30 krzaczków lawendy i taki wielki bluszcz no i jeszcze kilka innych sadzonek. :jawdrop:

Jak P to wszystko zobaczył, to sie za głowę złapał :(

Zupełnie byłoby inaczej , gdybym kupiła, wsadziła, wówczas z pewoscia by powiedzial, ale super wygląda :)

No i jak tu nie kochać takiego faceta :)

MIłej niedzieli wszystkim życzę :)

Edytowane przez emiranda

Wsadzone rośłinki ? Ja wczoraj byłam wszkółce i karmnik ościsty:

http://www.dobrepole.pl/pic/sagina_subulata_1.0.jpg

i wsadzę go od strony południowej zamiast opaski wokół domu.

W moje szkółce były brzozy doorenbos za" 46 pln około 2 metrowe i za 260 pln 4 metrowe. Chyba jednak stanie na ten 2 metrowej, one teraz są takie niepozorne, nawet kory nie mają białej :(.

Edytowane przez mirela99

U nas dzisiaj termometr pokazywał 30 kresek w cieniu:jawdrop::jawdrop:

Czekamy na lawendowe zdjątka Alu- mniam:rolleyes::wiggle:Mężem się nie przejmuj- oni zawsze marudzą:p

Buziaki i nieustająco pięknej pogody:hug:

Zdjęcia powyżej :)

Mężem wcale się nie przejmuje, raczej mnie te fochy śmieszą :)

Wsadzone rośłinki ? Ja wczoraj byłam wszkółce i karmnik ościsty:

i wsadzę go od strony południowej zamiast opaski wokół domu.

W moje szkółce były brzozy doorenbos za" 46 pln około 2 metrowe i za 260 pln 4 metrowe. Chyba jednak stanie na ten 2 metrowej, one teraz są takie niepozorne, nawet kory nie mają białej :(.

O karmnik ościsty tak to się zwie? ja mam takie miejsce pod dębami, gdzie trawa w ogóle niechce rosnąć, może coś takiego tan posadzę ?

Myslałam tez i barwinku on ładnie kwitnie :)

Moje brzózeczki nawet metra nie mają biała kora pojawia sie na dwuletnich pedach, więc te Twoje tez sa bardzo młode :)

Ukradłam od Beatki (bogumił) mam nadzieję, ze nie bedzie miała mi za zle, u niej w ogrodzie takie cos kwitnie, bardzo mi sie podoba :) Musze nabyć :)

http://img824.imageshack.us/img824/9262/sam1527z.jpg

http://img689.imageshack.us/img689/977/sam1524.jpg

FLOKS SZYDLASTY

Edytowane przez emiranda