emiranda 30.04.2012 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 A co to takiego od Beatki? Super ta lawenda Alu I fajne te kopce od mirelki U Beatki floks szydlasty, super wyglada. A teraz u Mirelki zobaczyłam cos takiego : http://static.e-mieszkanie.pl/articles/9589_mieszkanie-zdjecia_1_jpg_kolekcja-ikea-ps-2012-2.jpg wyjatkowo mi sie podoba , ale podobno nie ma jeszcze w Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.04.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Alu no znowu http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c011.gif dla nowych rabtat ja ciesze się razem z Tobą na nowe nasadzenia w Twoim ogrodzie A ten fotek który wkleiłaś - też baaaaaaaaardzo mi się spodobal jak chyba narendil go u siebie wkleiła - świetny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.04.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 U Beatki floks szydlasty, super wyglada. A teraz u Mirelki zobaczyłam cos takiego : http://static.e-mieszkanie.pl/articles/9589_mieszkanie-zdjecia_1_jpg_kolekcja-ikea-ps-2012-2.jpg wyjatkowo mi sie podoba , ale podobno nie ma jeszcze w Ikea ale cudne to jest!!!!! ten fotel!!! a z lawenda to sie narobiłaś!!!! a kopce Mirelki piękne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.04.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Alu...bierz co ci się tylko spodoba:):) A twoje rabaty to dopiero świetna robota...jak to wszystko zacznie kwitnąć, to szczena opadnie!!! A tulipanki piękne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.04.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Aluuuuu, ale sie napracowalaś Pieknie wszystko wygląda. A ten fotel....juz mi sie marzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.04.2012 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 (edytowane) Alu no znowu http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c011.gif dla nowych rabtat ja ciesze się razem z Tobą na nowe nasadzenia w Twoim ogrodzie dzieki Aguś, ja tez się cieszę A ten fotek który wkleiłaś - też baaaaaaaaardzo mi się spodobal jak chyba narendil go u siebie wkleiła - świetny jest Noooooooooooooo Alu...bierz co ci się tylko spodoba:):) A twoje rabaty to dopiero świetna robota...jak to wszystko zacznie kwitnąć, to szczena opadnie!!! A tulipanki piękne:) Ten floks szydlasty przepiekny, ale w sklepie w ktorym zamowiłam "trochę" sadzonek floksa nie ma Aluuuuu, ale sie napracowalaś Pieknie wszystko wygląda. Dzięki, o 5.30 dzisiaj wstałam, żeby to wszystko powsadzać, w południe uciekłam, bo z gorąca niedobrze mi sie zrobiło A ten fotel....juz mi sie marzy. Mi teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeż Edytowane 30 Kwietnia 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.04.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Śliczne nowe rabaty- a jak zakwitną to będzie jeszcze śliczniej:) Napracowałaś się Alu Floks też u mnie rośnie od dwóch lat- błyskawicznie się rozrasta i pięknie kwitnie. Polecam:wiggle: Miłego leniuchowania:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.05.2012 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Alu Ty dziś taki ranny ptaszek??? Pewnie idziesz rano do ogrodu żeby zdążyć przed upałem Miłego dnia Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.05.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Cześć Alu! Sadzisz czy odpoczywasz? Czytałam o rwie. Współczuję Ale masz rację, najlepiej w ruchu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.05.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Alu, zycze miłego dnia i mimo wszystko odpoczynku-choc wiem, ze wolisz aktywnie działac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.05.2012 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 2 x Aga, Aniu Pozdrawiam, noooooooooooooo podlewam, sadzę, zrobiłam nalesniki, mąż właśnie wstal, więc trzba się mężem zająć Piękna pogodę mamy, mam nadzieję, ze burze to jeszcze nie dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.05.2012 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Alu, zycze miłego dnia i mimo wszystko odpoczynku-choc wiem, ze wolisz aktywnie działac:) Olu , juz teraz wypoczywam, moze cos wieczorem podzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.05.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Alu nie wiem czy ja nie za późno, ale jeżeli mogę to chętnie wpadnę Z racji tego że mam blisko określ tylko jak dużą masz lodówkę, lubię gotować, mogę zrobić ciasta i sałatki. O której bym była nie wiem Pewnie o 16 skończyłabym pracę to ok 18.30 pewnie dopiero....chyba że jakoś narobię nadgodzin i 18 odbiorę... Alu jestem chętna do pomocy jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.05.2012 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Alu nie wiem czy ja nie za późno, ale jeżeli mogę to chętnie wpadnę Z racji tego że mam blisko określ tylko jak dużą masz lodówkę, lubię gotować, mogę zrobić ciasta i sałatki. Alu jestem chętna do pomocy jakby co Justynko , Ciebie jak domownika traktuję, zawsze wpadaj, kiedy tylko będziesz miala ochotę, adres znasz. A jesli chodzi o gotowanie to my chetnie z Twojej pomocy skorzystamy, pomyśł co bys mogła ugotować, Twoje ulubione danie, szybko się robiące. Licze, ze będzie nas około 15 osob (pij razy drzwi). Pogadamy bliżej 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.05.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Pamietajcie Kochane, ze my bedziemy miec własny prowiant;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.05.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Heloł, wpadlam poogladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.05.2012 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Pamietajcie Kochane, ze my bedziemy miec własny prowiant;) Olu suuuuuuuuuuuper, tylko nie wiem czy zmieścicie wszystko w samochodzie Heloł, wpadlam poogladac. Witam Cię Malgosiu w moich skromnych progach i oczywiście przyjeżdżaj z Asią, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.05.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Alu ja na pewno mogę zrobić 2 ciasta lodówkowe: jeden 3bit z karmelem i bitą śmietaną a drugi sernik czekoladowy z malinami Mogę z suchych upiec jeszcze pleśniak (robi się go sekundę). Gołąbków zawijać nie będę Może do jedzenia to najlepiej grill? Do tego sałatki, makarony i ryż idę psiątać. Zapomniałam dodać że syn mistrz, trzymam kciuki za wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.05.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Drogie Panie, te pyszne zapowiedzi troche mnie krepuja. :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.05.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Alu ślicznie te swoje nowe rabatki porobiłaś, a jak zakwitną to już w ogóle będzie cudnie Floksy są fajne ... ślicznie kwitną i pięknie zadarniają Dziewczynki fajne spotkanko Wam się szykuje Miłego leniuchowania Alu życzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts