Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

Małgoś to może w moim imieniu je zaproś Zuzanka i Nitubaga chyba u mnie na watku nie bywają, ja chetnie każdego kto tylko zechce przygarnę:)

Ja tu nowa jestem, udzielam sie dopiero od stycznia, ale bardzo bym chciala wszystkie wirtualne znajome w rzeczywistości poznać :)

Licze na Ciebie, moze tez Rasia kogoś by chciala zaprosić :)

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Emiranda Kochana

Ja tak na chwile wpadłam bo mam chwilowo necik tylko w telefonie :-)

Ja potwierdzam swoje przybycie na "zlocik" tylko w godzinach mocno popołudniowych (ok 18 )

Bo z tego co wiem to spotkanko w piątek jest tak ???Nic się nie zmienilo???- bo opuściłam parę stron ale nadrobię obiecuje

I pozdrawiam Cię serdecznie

Jestem , zgłaszam się i dziękuję za zaproszenie :) Piątek to bardzo ładny dzień :):)

Nitu mogę wziąć pod pachę ze sobą :)

Neferku dzięki, bo wlasnie szukam Tabalugi po necie, no na Boga nie wiem dlaczego Nitubaga z tabaluga mi sie kojarzy.:confused:

Juz się ciesze, na spotkanie i poznanie :)

Nie no, juz ja Nitubage przycisne, i jeszcze pozwolilam sobie napisac u MoniC, gdyz ona najdzielniejsza z forumowiczek jest. :) Ja sobie zaraz kupie bilet do Wawy, zeby mi nie strzelilo do lba nie przyjechac, a piatek to dla mnie zdecydowanie lepszy dzien niz np. sobota, wiec sie ciesze z okazji. :)

Emiranda Kochana

Ja tak na chwile wpadłam bo mam chwilowo necik tylko w telefonie :-)

Ja potwierdzam swoje przybycie na "zlocik" tylko w godzinach mocno popołudniowych (ok 18 )

Bo z tego co wiem to spotkanko w piątek jest tak ???Nic się nie zmienilo???- bo opuściłam parę stron ale nadrobię obiecuje

I pozdrawiam Cię serdecznie

Salus :hug:zapisałam Cie, przyjeżdzaj, przyjeżdzaj, myślę, ze inne dziewczyny tez dopiero o 18 będą:)

Kupilam bilet, wiec bede, chyba ze jakis kataklizm nastapi... :)

:wave::wave:

Ja dzisiaj cały dzien speziłam w ogródku, sadząc kwiatki, troche jestem zmęczona, bo u na sziemia jest tak twrda, ze trudno wykopac dołek :(

Zdjęć nie zdążyłam zrobić, zrobilo sie ciemno :(

Za to mam zdjęcia aktualny widok z jadalni

[img]http://img32.imageshack.us/img32/6489/dscn0887ze.jpg By miranda27 at 2012-05-03[/img]

[img]http://img100.imageshack.us/img100/7493/dscn0888q.jpg By miranda27 at 2012-05-03[/img]

z salonu

[img]http://img135.imageshack.us/img135/9172/dscn0890s.jpg By miranda27 at 2012-05-03[/img]