mirela99 04.05.2012 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 (edytowane) jeeezzzuuu dołuję się, jak podczytuję ten watek . Tyle osób w jednym miejscu spotkać ... marzenie . Ja niestety tym razem nie dam na pewno rady - musiałabym 18 wziąść urlop a do 18 mamy mieć zrobioną konsolidacę - więc czad mam nieziemski . Kochane mam nadzieję, że dla zaufanych będzie fotorelacja ? ps. w jakim sklepie internetowym zamawiasz sadzonki ? Edytowane 4 Maja 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.05.2012 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 (edytowane) O rety! Ale piękny widok na zagajnik brzozowy!!! I Ty jeszcze chcesz brzozy dokupywać??? Nie rozumiem... Brzoza pożyteczna ma białą korę taka bielusienką, wie cfajnie by sie tu wkomponowała:) Ale będzie Wam fajnie! Też liczę na obszerną fotorelację Aniu, bierzesz dzien urlopu i jesteś Ale boskie spotkanko Wam się szykuje laski:wiggle: Ja też czekam na fotorelację Buziaki Alu:bye: Aga Ty tez jeden dzień urlopu i jesteś z tamtej strony beda jechały adk i Lidszu, dla chcącego nic trudnego Tabaluga miała super dziennik - wiele, wiele lat temu na tym forum - więc niezbyt się pomyliłaś :) No mój mąz odkrył, że ten nick to odwrotnośc imienia i nazwiska, ale dlamnie bardzo trudny do zapamietania Cześć Alu no niestety ale z tym urlopem to nie taka prosta sprawa Może uda mi się innym razem. Liczę na obszerną fotorelację Nareszcie ktos pomyslal, zeby bylo w piatek... A watek warszawskiej grupy babskiej jeszcze jest? Małgoś ja tu nowa nie wiem Uwielbiam brzozy - mam tylko jedną, ale patrzę na nią od roztopów - cudne drzewko pieknie. u nas przed majowka popadało i tez wszystko tak sie cudnie zazielenilo... najladniejsza pora roku , jak ja czekam na wieści stamtad, ciesze się, że nad morzem bylo tak ciepło, to opalenizne myślę juz masz czarnulko Zgadzam sie wiosna jest najpiękniejszą pora roku, u nas juz kwitna kasztany, w końcu matury sie zaczęły. Kiedy to ja maturę zdawałam ojej Brzozy to bardzo popularne medialnie drzewka chcialam napomknac. jeeezzzuuu dołuję się, jak podczytuję ten watek . Tyle osób w jednym miejscu spotkać ... marzenie . Ja niestety tym razem nie dam na pewno rady - musiałabym 18 wziąść urlop a do 18 mamy mieć zrobioną konsolidacę - więc czad mam nieziemski . Kochane mam nadzieję, że dla zaufanych będzie fotorelacja ? ps. w jakim sklepie internetowym zamawiasz sadzonki ? Mirelko, bierzesz urlop i przyjeżdzasz. namawiam tez dziewczyny ze Śląska i Zagłebia, żeby przyjechały Mirelko w sklepie http://www.e-clematis.pl, byłam tam osobiście bo oni rzut bereten ode mnie, ale powiem tak niektóre sadzonki baaaaaaaaardzo malutkie i tak kupiłam floksa szydlastego sadzonka tak mala, że trzeba lupy a wieczorem w LM nabyłam dwa razy wieksza tylko o 1 droższą, tak samo z barwinkiem Trzeba uważac, oni pisza jakie doniczki, i te Twoje górki trawowe tez nabyłam sadzonka 3cmx3cm, zobaczymy jak sie to przyjmnie. pani bardzo mila, ale oni oczywiście sadzonki biora od pobliskich ogrodników, gielde kwiatowa tez maja w poblizu. Clematisy są pewno holenderskie Dzisiaj jadę do Józefiny to taka wielka szkólka niedaleko nas, zobacze jak tam te sadzonki? Edytowane 4 Maja 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.05.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Alu, wierz mi, chętnie bym wzięła i przyjechała, ale ja nie mogę brać urlopu w trakcie trwania semestru. Urlop mam wtedy, kiedy studenci wakacje. Takie uroki szkolnictwa. A poza tym, roboty mam tyle, że nie wiem, gdzie ręce wsadzić, żeby się wyrobić Pozostaje mi tylko liczyć na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 (edytowane) http://forum.muratordom.pl/group.php?discussionid=2742&pp=20&page=177&do=discuss O, taka grupa... A tu jeszcze jedna chetna - Ula. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?120329-Komentarze-do-M20-niedzienny-dziennik-)&p=5358351#post5358351 Edytowane 4 Maja 2012 przez malgos2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.05.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Alu mam truskaweczki w donicach posadzone- wysokopienne. trzymaj kciuki ,żeby obrodziły:) u nas dziś deszczyk!!!!podleje trochę ogródek:) trawka może się zazieleni bardziej, w tych żółtawych plamach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.05.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Aga Ty tez jeden dzień urlopu i jesteś z tamtej strony beda jechały adk i Lidszu, dla chcącego nic trudnego Alu- teraz do wakacji mam sajgon i nie ma mowy o urlopie. Nawet teraz siedzę wieczorami nad projektem:bash: Jeszcze będzie okazja:yes: A wielkością floksa się nie przejmuj- one rozrastają się w mig. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Ze starej dobrej ekipy jeszcze jest BetaGreta, ktora gdzies zniknela i oczywiscie mysz78, ktora tez zamilkla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.05.2012 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Alu, wierz mi, chętnie bym wzięła i przyjechała, ale ja nie mogę brać urlopu w trakcie trwania semestru. Urlop mam wtedy, kiedy studenci wakacje. Takie uroki szkolnictwa. A poza tym, roboty mam tyle, że nie wiem, gdzie ręce wsadzić, żeby się wyrobić Pozostaje mi tylko liczyć na zdjęcia No cóż szkoda http://forum.muratordom.pl/group.php?discussionid=2742&pp=20&page=177&do=discuss O, taka grupa... A tu jeszcze jedna chetna - Ula. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?120329-Komentarze-do-M20-niedzienny-dziennik-)&p=5358351#post5358351 Ule zaprosiłam oczywiście Alu mam truskaweczki w donicach posadzone- wysokopienne. trzymaj kciuki ,żeby obrodziły:) u nas dziś deszczyk!!!!podleje trochę ogródek:) trawka może się zazieleni bardziej, w tych żółtawych plamach;) Moniko, będe kciuki trzymała, tez kupiłam truskawki ale zwykłe, sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie? u nas zaczeło padac dopiero o 16, przedtem było pięknie siedziałam w ogrodku Ja we wszystkie ubytki posiałam nowej trawy, wlasnie wschodzi Alu- teraz do wakacji mam sajgon i nie ma mowy o urlopie. Nawet teraz siedzę wieczorami nad projektem:bash: Jeszcze będzie okazja:yes: A wielkością floksa się nie przejmuj- one rozrastają się w mig. SZkoda Aguś, z floksami zobaczymy Ze starej dobrej ekipy jeszcze jest BetaGreta, ktora gdzies zniknela i oczywiscie mysz78, ktora tez zamilkla... Mysz zaprosiłam, ale BetaGreta w ogóle nie zagląda, może wysłać na prv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.05.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Alu chciałam się przywitać Emiranda masz śliczny dom i cudne drzewa, ładne rabaty i super taras Nie mogłam przeoczyć tej laski z sukience w paski Swój głosik w konkursie oddałam, ale nie mam pojęcia czy jest jeden czy dwa konkursy? Co do przyjazdu... chciałabym bardzo, i mam ochotę, ale skutecznie odrzuca mnie myśl samotnej podróży przez 6 godzin..., wpaść na kawę i wracać w środku nocy... wiem.. wiem... zaproszenie te czytałam.. ale nie chciałabym nadużywać gościnności... Nie mam też pojęcia jakie było by połączenie PKP? już pisałam u siebie.. że nie jeździłam chyba z ćwierć wieku komunikacją, więc nie wiem jakbym się miała poruszać... W związku z tym... będę musiała wyjazd odłożyć... do.....nie wiem kiedy .... Ale baaardzo mi szkoda, bo choć się nie znamy to już przejrzałam i masz super dom ... a klimat domu tworzą Ludzie w nim mieszkający ... Będę więc od dziś regularnie odwiedzać Ciebie tutaj jeśli pozwolisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.05.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Alu dobry wieczór - piękny masz widok z jadalni . Ja niestety brzozy zamiast dokupować - to będę ciachać co się da z pobliskiego lasku - najwyższy współczynnik alergii u Oskara No no ale się zlot szykuje . Ja się trochę krępuję bo, nie zdążyłam wszystkich pań poznać wirualnie. I co to będzie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.05.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Czytalam u Ciebie o tej alergii, jest mi bardzo przykro, trzeba miec nadzieję, że będzie lepiej Ja tez wszystkich nie znam wirtualnie, ale się tym nie przejmuję, myśle, że bedzie wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.05.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Na pewno będzie to niezapomniane spotkanie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.05.2012 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Chociaż, wiele forumowiczek, ktore bardzo lubię, nie może przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.05.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Kurcze, Alu...wkleicie jakieś foteczki ze spotkania, co? Na pewno będzie wesoło, z taką ekipą:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.05.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Ja już Wam wyśniłam, że będzie super (szczegóły u mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.05.2012 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Arnika, prosze Cie, nie zachowuj sie jak jakas smetna dziunia - wchodzisz na e-podroznik.pl i masz wszelkie autobusy i pociagi jak na dloni. Becia faktycznie zniknela, ale moze priv by pomogl... Ciekawa jestem, co tam u niej z betonem i w ogole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.05.2012 04:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Alu życzę miłego dnia http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Pory%20roku/Wiosna/047.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.05.2012 05:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Alu chciałam się przywitać Emiranda masz śliczny dom i cudne drzewa, ładne rabaty i super taras Nie mogłam przeoczyć tej laski z sukience w paski Swój głosik w konkursie oddałam, ale nie mam pojęcia czy jest jeden czy dwa konkursy? Co do przyjazdu... chciałabym bardzo, i mam ochotę, ale skutecznie odrzuca mnie myśl samotnej podróży przez 6 godzin..., wpaść na kawę i wracać w środku nocy... wiem.. wiem... zaproszenie te czytałam.. ale nie chciałabym nadużywać gościnności... Nie mam też pojęcia jakie było by połączenie PKP? już pisałam u siebie.. że nie jeździłam chyba z ćwierć wieku komunikacją, więc nie wiem jakbym się miała poruszać... W związku z tym... będę musiała wyjazd odłożyć... do.....nie wiem kiedy .... Ale baaardzo mi szkoda, bo choć się nie znamy to już przejrzałam i masz super dom ... a klimat domu tworzą Ludzie w nim mieszkający ... Będę więc od dziś regularnie odwiedzać Ciebie tutaj jeśli pozwolisz Arnika witaj będzie mi bardzo miło, jak się u mnie rozgoscisz i bedziesz tu zaglądała na pogaduchy Mam wielką nadzieję, że jednak dotrzesz na spotkanie, przemysł sobie to jeszcze Małgosia Ci napisała, jak ewentualnie mozna przyjechać, no i namów swoje kolezanki to razem WAm będzie raźniej ) Spać możesz a nawet musisz, bo chyba edzie troche alkoholu (wczoraj Twoj post mi jakos umknął) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.05.2012 05:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Kurcze, Alu...wkleicie jakieś foteczki ze spotkania, co? Na pewno będzie wesoło, z taką ekipą:) Beatko nic innego jak przyjechać, zapraszam Ja już Wam wyśniłam, że będzie super (szczegóły u mnie) Lecę zobaczyć Becia faktycznie zniknela, ale moze priv by pomogl... Ciekawa jestem, co tam u niej z betonem i w ogole... Spróbuję Alu życzę miłego dnia http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Pory%20roku/Wiosna/047.gif Agus dzięki Tobie tez smiłego dnia życzę, bez żadnych sensacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.05.2012 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts