Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

jeeezzzuuu dołuję się, jak podczytuję ten watek :(.

Tyle osób w jednym miejscu spotkać ... marzenie :).

Ja niestety tym razem nie dam na pewno rady - musiałabym 18 wziąść urlop a do 18 mamy mieć zrobioną konsolidacę - więc czad mam nieziemski :(.

Kochane mam nadzieję, że dla zaufanych będzie fotorelacja ?

ps. w jakim sklepie internetowym zamawiasz sadzonki ?

Edytowane przez mirela99

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O rety! Ale piękny widok na zagajnik brzozowy!!!:cool: I Ty jeszcze chcesz brzozy dokupywać??? Nie rozumiem...:rolleyes:

:rolleyes::lol2:

Brzoza pożyteczna ma białą korę taka bielusienką, wie cfajnie by sie tu wkomponowała:)

Ale będzie Wam fajnie!

Też liczę na obszerną fotorelację :)

Aniu, bierzesz dzien urlopu i jesteś :)

Ale boskie spotkanko Wam się szykuje laski:wiggle::wiggle:

Ja też czekam na fotorelację:rolleyes:

Buziaki Alu:bye:

Aga Ty tez jeden dzień urlopu i jesteś z tamtej strony beda jechały adk i Lidszu, dla chcącego nic trudnego :)

Tabaluga miała super dziennik - wiele, wiele lat temu na tym forum - więc niezbyt się pomyliłaś :):)

No mój mąz odkrył, że ten nick to odwrotnośc imienia i nazwiska, ale dlamnie bardzo trudny do zapamietania :(

Cześć Alu no niestety ale z tym urlopem to nie taka prosta sprawa

Może uda mi się innym razem. Liczę na obszerną fotorelację :wiggle:

:(

Nareszcie ktos pomyslal, zeby bylo w piatek... ;) A watek warszawskiej grupy babskiej jeszcze jest? ;)

Małgoś ja tu nowa nie wiem :)

Uwielbiam brzozy - mam tylko jedną, ale patrzę na nią od roztopów - cudne drzewko :)

:hug:

pieknie. u nas przed majowka popadało i tez wszystko tak sie cudnie zazielenilo... najladniejsza pora roku :)

:hug:, jak ja czekam na wieści stamtad, ciesze się, że nad morzem bylo tak ciepło, to opalenizne myślę juz masz czarnulko :)

Zgadzam sie wiosna jest najpiękniejszą pora roku, u nas juz kwitna kasztany, w końcu matury sie zaczęły. :)

Kiedy to ja maturę zdawałam ojej :)

Brzozy to bardzo popularne medialnie drzewka chcialam napomknac. ;)

:D

:hug:

jeeezzzuuu dołuję się, jak podczytuję ten watek :(.

Tyle osób w jednym miejscu spotkać ... marzenie :).

Ja niestety tym razem nie dam na pewno rady - musiałabym 18 wziąść urlop a do 18 mamy mieć zrobioną konsolidacę - więc czad mam nieziemski :(.

Kochane mam nadzieję, że dla zaufanych będzie fotorelacja ?

ps. w jakim sklepie internetowym zamawiasz sadzonki ?

Mirelko, bierzesz urlop i przyjeżdzasz. namawiam tez dziewczyny ze Śląska i Zagłebia, żeby przyjechały :)

Mirelko w sklepie http://www.e-clematis.pl, byłam tam osobiście bo oni rzut bereten ode mnie, ale powiem tak niektóre sadzonki baaaaaaaaardzo malutkie i tak kupiłam floksa szydlastego sadzonka tak mala, że trzeba lupy a wieczorem w LM nabyłam dwa razy wieksza tylko o 1 droższą, tak samo z barwinkiem :(

Trzeba uważac, oni pisza jakie doniczki, i te Twoje górki trawowe tez nabyłam sadzonka 3cmx3cm, zobaczymy jak sie to przyjmnie.

pani bardzo mila, ale oni oczywiście sadzonki biora od pobliskich ogrodników, gielde kwiatowa tez maja w poblizu. Clematisy są pewno holenderskie :(

Dzisiaj jadę do Józefiny to taka wielka szkólka niedaleko nas, zobacze jak tam te sadzonki?

Edytowane przez emiranda

Alu, wierz mi, chętnie bym wzięła i przyjechała, ale ja nie mogę brać urlopu w trakcie trwania semestru.

Urlop mam wtedy, kiedy studenci wakacje. Takie uroki szkolnictwa.

A poza tym, roboty mam tyle, że nie wiem, gdzie ręce wsadzić, żeby się wyrobić :bash:

Pozostaje mi tylko liczyć na zdjęcia :)

http://forum.muratordom.pl/group.php?discussionid=2742&pp=20&page=177&do=discuss

O, taka grupa...

A tu jeszcze jedna chetna - Ula. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?120329-Komentarze-do-M20-niedzienny-dziennik-)&p=5358351#post5358351

Edytowane przez malgos2

Aga Ty tez jeden dzień urlopu i jesteś z tamtej strony beda jechały adk i Lidszu, dla chcącego nic trudnego :)

Alu- teraz do wakacji mam sajgon i nie ma mowy o urlopie. Nawet teraz siedzę wieczorami nad projektem:bash:

Jeszcze będzie okazja:yes::D

A wielkością floksa się nie przejmuj- one rozrastają się w mig. :)

Alu, wierz mi, chętnie bym wzięła i przyjechała, ale ja nie mogę brać urlopu w trakcie trwania semestru.

Urlop mam wtedy, kiedy studenci wakacje. Takie uroki szkolnictwa.

A poza tym, roboty mam tyle, że nie wiem, gdzie ręce wsadzić, żeby się wyrobić :bash:

Pozostaje mi tylko liczyć na zdjęcia :)

No cóż szkoda :(

Ule zaprosiłam oczywiście :)

Alu mam truskaweczki w donicach posadzone- wysokopienne. :) trzymaj kciuki ,żeby obrodziły:)

u nas dziś deszczyk!!!!podleje trochę ogródek:) trawka może się zazieleni bardziej, w tych żółtawych plamach;)

Moniko, będe kciuki trzymała, tez kupiłam truskawki ale zwykłe, sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie?

u nas zaczeło padac dopiero o 16, przedtem było pięknie siedziałam w ogrodku :)

Ja we wszystkie ubytki posiałam nowej trawy, wlasnie wschodzi :)

Alu- teraz do wakacji mam sajgon i nie ma mowy o urlopie. Nawet teraz siedzę wieczorami nad projektem:bash:

Jeszcze będzie okazja:yes::D

A wielkością floksa się nie przejmuj- one rozrastają się w mig. :)

SZkoda Aguś, z floksami zobaczymy :)

Ze starej dobrej ekipy jeszcze jest BetaGreta, ktora gdzies zniknela i oczywiscie mysz78, ktora tez zamilkla... :(

Mysz zaprosiłam, ale BetaGreta w ogóle nie zagląda, może wysłać na prv?

Alu chciałam się przywitać :)

Emiranda masz śliczny dom i cudne drzewa, ładne rabaty i super taras :)

Nie mogłam przeoczyć tej laski z sukience w paski :)

Swój głosik w konkursie oddałam, ale nie mam pojęcia czy jest jeden czy dwa konkursy?

Co do przyjazdu... chciałabym bardzo, i mam ochotę, ale skutecznie odrzuca mnie myśl samotnej podróży przez 6 godzin..., wpaść na kawę i wracać w środku nocy... wiem.. wiem... zaproszenie te czytałam.. ale nie chciałabym nadużywać gościnności...

Nie mam też pojęcia jakie było by połączenie PKP? już pisałam u siebie.. że nie jeździłam chyba z ćwierć wieku komunikacją, więc nie wiem jakbym się miała poruszać...

W związku z tym... będę musiała wyjazd odłożyć... do.....nie wiem kiedy ....

Ale baaardzo mi szkoda, bo choć się nie znamy to już przejrzałam i masz super dom ... a klimat domu tworzą Ludzie w nim mieszkający ...

Będę więc od dziś regularnie odwiedzać Ciebie tutaj jeśli pozwolisz :)

Alu dobry wieczór - piękny masz widok z jadalni :o.

Ja niestety brzozy zamiast dokupować - to będę ciachać co się da z pobliskiego lasku ;) - najwyższy współczynnik alergii u Oskara :sick:

No no ale się zlot szykuje :wiggle:.

Ja się trochę krępuję bo, nie zdążyłam wszystkich pań poznać wirualnie. I co to będzie ???

Alu chciałam się przywitać :)

Emiranda masz śliczny dom i cudne drzewa, ładne rabaty i super taras :)

Nie mogłam przeoczyć tej laski z sukience w paski :)

Swój głosik w konkursie oddałam, ale nie mam pojęcia czy jest jeden czy dwa konkursy?

Co do przyjazdu... chciałabym bardzo, i mam ochotę, ale skutecznie odrzuca mnie myśl samotnej podróży przez 6 godzin..., wpaść na kawę i wracać w środku nocy... wiem.. wiem... zaproszenie te czytałam.. ale nie chciałabym nadużywać gościnności...

Nie mam też pojęcia jakie było by połączenie PKP? już pisałam u siebie.. że nie jeździłam chyba z ćwierć wieku komunikacją, więc nie wiem jakbym się miała poruszać...

W związku z tym... będę musiała wyjazd odłożyć... do.....nie wiem kiedy ....

Ale baaardzo mi szkoda, bo choć się nie znamy to już przejrzałam i masz super dom ... a klimat domu tworzą Ludzie w nim mieszkający ...

Będę więc od dziś regularnie odwiedzać Ciebie tutaj jeśli pozwolisz :)

Arnika witaj będzie mi bardzo miło, jak się u mnie rozgoscisz i bedziesz tu zaglądała na pogaduchy :)

Mam wielką nadzieję, że jednak dotrzesz na spotkanie, przemysł sobie to jeszcze :)

Małgosia Ci napisała, jak ewentualnie mozna przyjechać, no i namów swoje kolezanki to razem WAm będzie raźniej ) Spać możesz a nawet musisz, bo chyba edzie troche alkoholu :)

(wczoraj Twoj post mi jakos umknął)

Kurcze, Alu...wkleicie jakieś foteczki ze spotkania, co? Na pewno będzie wesoło, z taką ekipą:):):)

Beatko nic innego jak przyjechać, zapraszam :)

Ja już Wam wyśniłam, że będzie super :rotfl:

(szczegóły u mnie)

Lecę zobaczyć :)

Becia faktycznie zniknela, ale moze priv by pomogl... Ciekawa jestem, co tam u niej z betonem i w ogole... :rolleyes:

Spróbuję :)

Alu życzę miłego dnia :hug: http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Pory%20roku/Wiosna/047.gif

Agus dzięki :hug: Tobie tez smiłego dnia życzę, bez żadnych sensacji :)