bogumil 05.05.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Aluniu...ja wiem , że Ty byś zaprosiła całe FM...dobra z ciebie dziewczyna, i bardzo dziękuję za zaproszenie, ale ja mam kochana 500 km!!!!! Trochę daleko...ale trzymam kciuki, aby babeczki które mogą, dojechały i będę z wami myślami:) Mam nadzieję, że jakiegoś "toasta" za nas wszystkie wypijecie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.05.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 (edytowane) Alu jaki Ty masz piękny widok z okien ... zazdroszczę A jeśli chodzi o spotkanie to odpisałam już u siebie,że nie będę mogła dotrzeć, ale mam nadzieję, że dużo fotek zrobicie i obszerną fotorelację zamieścicie Edytowane 5 Maja 2012 przez mmajeczkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 05.05.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Alu widzę że fajne spotkanko szykuje sie u Ciebie, nad czym ubolewam że nie bedzie mnie z Wami:bash:Piękne widoki masz u siebie, az miło popatrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.05.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Wpadłam życzyć miłej niedzieli Alu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.05.2012 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Alu miłego dnia życzę - u nas jakieś deszcze zapowiadają - mam nadzieję że im się nie sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.05.2012 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Aniu dzien dobry dzisiaj , miłej niedzieli życzę Aluniu...ja wiem , że Ty byś zaprosiła całe FM...dobra z ciebie dziewczyna, i bardzo dziękuję za zaproszenie, ale ja mam kochana 500 km!!!!! Trochę daleko...ale trzymam kciuki, aby babeczki które mogą, dojechały i będę z wami myślami:) Mam nadzieję, że jakiegoś "toasta" za nas wszystkie wypijecie:) Beatko, co to jest 500 km ? Opowiem Ci taka historię, jak pracowałam w Gdyni w firmie spedycyjnej to pewnego razu, nasz kolega zostal zaproszony prze kapitana statku na obiad i nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby statek stal w Gdyni. Natomiast statek cumowal własnie w Acapulco. Na obiad nie wypadalo nie iśc, więc Jacek wsiadł w samolot poleciał do Mexico, tam przesiadla się na samolot do Acapulco zzjadł obiad z kapitanem i wyruszył w powrotna podroz. To faktycznie było daleko Alu jaki Ty masz piękny widok z okien ... zazdroszczę A jeśli chodzi o spotkanie to odpisałam już u siebie,że nie będę mogła dotrzeć, ale mam nadzieję, że dużo fotek zrobicie i obszerną fotorelację zamieścicie Majeczko , ale szkoda, że nie przyjedziesz Alu widzę że fajne spotkanko szykuje sie u Ciebie, nad czym ubolewam że nie bedzie mnie z Wami:bash: Piękne widoki masz u siebie, az miło popatrzec. Mazury to nie koniec świata Wpadłam życzyć miłej niedzieli Alu wzajemnie Aguś Alu miłego dnia życzę - u nas jakieś deszcze zapowiadają - mam nadzieję że im się nie sprawdzi No u nas też, ale dmucham mocno, żeby chmury przegnąc, na razie ich nie ma I podlewam swoja wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.05.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Aniu dzien dobry dzisiaj , miłej niedzieli życzę Beatko, co to jest 500 km ? Opowiem Ci taka historię, jak pracowałam w Gdyni w firmie spedycyjnej to pewnego razu, nasz kolega zostal zaproszony prze kapitana statku na obiad i nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby statek stal w Gdyni. Natomiast statek cumowal własnie w Acapulco. Na obiad nie wypadalo nie iśc, więc Jacek wsiadł w samolot poleciał do Mexico, tam przesiadla się na samolot do Acapulco zzjadł obiad z kapitanem i wyruszył w powrotna podroz. To faktycznie było daleko Dobreeeeee. Bierzcie przyklad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.05.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 No cóż Alu...historia świetna...ale może innym razem:) Ja tylko mam nadzieję , że będą foteczki, żebyśmy mogły was zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 06.05.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Cześć Alu Cuuudny masz widok za okienkiem!!! Zieleń wdzira sie sama do domku, ja marze o tym Buziaki i życzę miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.05.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Cześć Emiranda Wpadłam się przywitać i podziękować za zaproszenie wspomagane przez Małgoś Do Milano zawsze chętnie zaglądam, więc mam nadzieję, że i tym razem nic nie stanie na przeszkodzie. A widok z jadalni mamy bardzo podobny - u mnie też brzóz wokół mnóstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.05.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Ja tez dziekuje emiranda za podchwytywanie towarzystwa... Wiem, ze to egoistyczne, ale stesknilam sie za nimi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.05.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 coś czytam o spotkaniu ? czy też moge ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.05.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Małgoś to może w moim imieniu je zaproś Zuzanka i Nitubaga chyba u mnie na watku nie bywają, ja chetnie każdego kto tylko zechce przygarnę Ja tu nowa jestem, udzielam sie dopiero od stycznia, ale bardzo bym chciala wszystkie wirtualne znajome w rzeczywistości poznać Licze na Ciebie, moze tez Rasia kogoś by chciala zaprosić bywają, bywają tylko tak cichcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.05.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Kocham cie zuzankaaaaaaaaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.05.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 No cóż Alu...historia świetna...ale może innym razem:) Ja tylko mam nadzieję , że będą foteczki, żebyśmy mogły was zobaczyć , no nie wiem, czy zdjecia będą? (tak po cichu) Cześć Alu Cuuudny masz widok za okienkiem!!! Zieleń wdzira sie sama do domku, ja marze o tym Buziaki i życzę miłej niedzieli Mnie tez te widok zachwyca , żeby jeszce domów obok nie było ! Cześć Emiranda Wpadłam się przywitać i podziękować za zaproszenie wspomagane przez Małgoś Do Milano zawsze chętnie zaglądam, więc mam nadzieję, że i tym razem nic nie stanie na przeszkodzie. A widok z jadalni mamy bardzo podobny - u mnie też brzóz wokół mnóstwo Nie ma za co dziekować, ja się bardzo ciesze, że wiecej forumowiczek będę mogła poznac osobiscie Pooglądałam sobie troche Twojego domku, suuuuuuuuuuuper okolica i te brzozy Ja tez dziekuje emiranda za podchwytywanie towarzystwa... Wiem, ze to egoistyczne, ale stesknilam sie za nimi... Małgoś juz Cię lubię, przejełas inicjatywę, bardzo się cieszę coś czytam o spotkaniu ? czy też moge ???? Ależ Zuzanko zaproszenie masz na własnym wątku, zapraszam serdecznie bywają, bywają tylko tak cichcem Ja dokładnie w tym czasie na Twoim watku byłam i coś tam podglądałam, zazdraszczam projektu ogrodu Kocham cie zuzankaaaaaaaaaa. No żeby od razu kochać Jak ja lubię ludzi którzy potrafią okazywac swoje emocję Buziaki Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.05.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Alu...liczę na to...tak po cichu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.05.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 No żeby od razu kochać Jak ja lubię ludzi którzy potrafią okazywac swoje emocję Buziaki Małgoś To odnowmy liste. Admete, Hazeleyes, Marjel, Karolina i Artur, Venus, Monsanbia, Pasie, Nihiru, adk, Malgoś2, Balbina, Rasia, Lidszu, Saly, Nefer, Elena76, zuzanka... Kto da wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.05.2012 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 To odnowmy liste. Admete, Hazeleyes, Marjel, Karolina i Artur, Venus, Monsanbia, Pasie, Nihiru, adk, Malgoś2, Balbina, Rasia, Lidszu, Saly, Nefer, Elena76, zuzanka... Kto da wiecej? Chyba jeszcze Magda zzz.....? O! jak nas dużo:lol:,ja połowę już znam osobiście :popcorn:strasznie się cieszę że znowu was zobaczę i kolejne agentki poznam:) Dziewczynki,a ja mam takie pytanko, czy któraś nocuje u Ali? Pozdrawiam gospodynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.05.2012 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Alu...liczę na to...tak po cichu:) OK To odnowmy liste. Admete, Hazeleyes, Marjel, Karolina i Artur, Venus, Monsanbia, Pasie, Nihiru, adk, Malgoś2, Balbina, Rasia, Lidszu, Saly, Nefer, Elena76, zuzanka... Kto da wiecej? Magda ZZZ jeszcze Chyba jeszcze Magda zzz.....? O! jak nas dużo:lol:,ja połowę już znam osobiście :popcorn:strasznie się cieszę że znowu was zobaczę i kolejne agentki poznam:) Dziewczynki,a ja mam takie pytanko, czy któraś nocuje u Ali? Pozdrawiam gospodynię Witaj Marjelko, właśnie wczoraj o Magdzie myslalam, ale ona ma teraz takie urwanie głowy, że nie wiem czy da radę, al emówiła, że będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.05.2012 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 (edytowane) Kilka zdjęć z ogrodu [img]http://img820.imageshack.us/img820/141/dscn0982cs.jpg By miranda27 at 2012-05-06[/img] [img]http://img849.imageshack.us/img849/8554/dscn0986n.jpg By miranda27 at 2012-05-06[/img] [img]http://img525.imageshack.us/img525/7835/dscn0980a.jpg By miranda27 at 2012-05-06[/img] [img]http://img839.imageshack.us/img839/5455/dscn0976oq.jpg By miranda27 at 2012-05-06[/img] [img]http://img718.imageshack.us/img718/3442/dscn0987n.jpg By miranda27 at 2012-05-06[/img] [img]http://img406.imageshack.us/img406/8371/dscn0973te.jpg By miranda27 at 2012-05-06[/img] http://img259.imageshack.us/img259/4523/dscn0992w.jpg By miranda27 at 2012-05-06 [img]http://img217.imageshack.us/img217/9853/dscn0971li.jpg By miranda27 at 2012-05-06[/img] Edytowane 7 Maja 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts