Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cudnie :) cieszę się że niedługo się zobaczymy :)

Ja też :)

Emiranda, u Ciebie zieleń taka soczysta... przyznaj się, że na imprezę roślinki pomalowałaś ;)

No wlasnie mąż w sobote przywiózł kilka wiader zielonej farby z LM i wczoraj cały dzień malowalismy, tym bardziej, że w tę sobotę mamy "malą" domowa uroczystość i zjeżdza sie rodzina z "calej Polski" no to ogród musi jakoś wyglądać, co nie ? :roftl:

No wlasnie mąż w sobote przywiózł kilka wiader zielonej farby z LM i wczoraj cały dzień malowalismy, tym bardziej, że w tę sobotę mamy "malą" domowa uroczystość i zjeżdza sie rodzina z "calej Polski" no to ogród musi jakoś wyglądać, co nie ? :roftl:

Na pewno na żywo wygląda jeszcze lepiej i wszyscy padną z wrażenia :lol:

Brzozy ... piękne te Twoje brzozy. Nie dziwię się, że pałasz do nich taką miłością :).

W jakiej firmie spedycyjnej pracowałaś ?? Ja też w tej branży się kręce (co prawda nie jako spedytor, ale zawsze ...)

Może (wielkie może) uda mi się przyjechać. Ale mąż jeszcze nie wie a 19 ma jechać do Śremia po nasze deski .. nie wiem co z córką ... zakręt, dam znać jak coś się wykrystalizuje.

Mirelko, ja wiele lat pracowałam w dawnych czasach w Hartwigu, a później w wolnej Polsce w malej rodzinnej firmie spedycyjnej Scan-Consult w Gdyni, ale tej firmy juz niestety nie ma :(

Mozna powiedzieć spedytor międzynarodowy jestem, ale to juz było tak dawno!

No i cieszę sie, że planujesz przyjechać :)

Alunia

Ale u Ciebie zielono i pięęęęęęęęeknie !!!

U mnie taka pustynia :-((((

Aniu zapewniam Cię bedzie jeszcze piekniej :)

W sobote byłam u znajomych maja ogród bajka, a trawa z rolki prawie jak sztuczna wyglądala :) Kiedy tak bezie u nas ?

A trawka za pięc dni wzejdzie tylko trzeba podlewac, a macie system nawadniający?

spedytorze międzynarodowy masz piękny ogród!!!! jak w lesie!!!

AQlu ja bym jeszcze traw ozdobnych nasadziła- ukradłam nazwy od Paśie Miskat chiński, Miskant gigant, rozplenica wschodnia , ostnica.turzyca. super zapełni ci ogród i rośnie sama do 2 m wys - niektóre;)

ALICJO JAK PIĘKNIE U CIEBIE:jawdrop::jawdrop::jawdrop: Piękne rabaty i trawka ślicznie soczysta. Jak możesz na nią narzekać?:mad:

Teraz tylko odrobina nawozu i wody i zagęści się, ze hej:wiggle::wiggle:

Agus trawa nawieziona i podlewana codziennie, ale jest wiele pustych miejsc, właśnie dzisiaj dosiewałam :)

No to teraz zobaczysz jaka będzie za miesiąc...:rolleyes::rolleyes:

?????????????, al etrzymam sie Twojej opini :)

Alu cudnie masz w Tym swoim ogrodzie ... nie mogę się napatrzeć :rolleyes:

Dziękuję :)

To 18.05 z tej trawki będzie już na pewno zielony puszysty dywan:D

Alu miło patrzeć jak z każdym dniem twój ogród co raz piękniejszy,a ilości drzew zazdroszczę :rolleyes:

:hug:

A dosiewałaś "cieniolubną" trawkę ?

Taaaaaaaak :)

Ala dalej w ogrodzie????

u nas fajna pogoda. kawka zfm i na pilates jadę rowerem:yes:

No ja ćwiczenia musiałam odłozyć, bo nadciągnęlam sobie scięgno i nerw w udzie, boli jak diabli szczególnie jak siedze i leże :(

Więc zabrałąm sie za robótkę, bo przy spokojnym ruchu mniej boli :)

Teraz jakies środki przeciwbolowe biorę :)

W sobote mam bierzmowanie synka, rodzina się zjeżdża, wiec trzeba wszystko dpoprowadzić do porzadku :)

Edytowane przez emiranda