Venus_m 07.05.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 cudnie cieszę się że niedługo się zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.05.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Emiranda, u Ciebie zieleń taka soczysta... przyznaj się, że na imprezę roślinki pomalowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.05.2012 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 cudnie cieszę się że niedługo się zobaczymy Ja też Emiranda, u Ciebie zieleń taka soczysta... przyznaj się, że na imprezę roślinki pomalowałaś No wlasnie mąż w sobote przywiózł kilka wiader zielonej farby z LM i wczoraj cały dzień malowalismy, tym bardziej, że w tę sobotę mamy "malą" domowa uroczystość i zjeżdza sie rodzina z "calej Polski" no to ogród musi jakoś wyglądać, co nie ? :roftl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.05.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 No wlasnie mąż w sobote przywiózł kilka wiader zielonej farby z LM i wczoraj cały dzień malowalismy, tym bardziej, że w tę sobotę mamy "malą" domowa uroczystość i zjeżdza sie rodzina z "calej Polski" no to ogród musi jakoś wyglądać, co nie ? :roftl: Na pewno na żywo wygląda jeszcze lepiej i wszyscy padną z wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.05.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Brzozy ... piękne te Twoje brzozy. Nie dziwię się, że pałasz do nich taką miłością . W jakiej firmie spedycyjnej pracowałaś ?? Ja też w tej branży się kręce (co prawda nie jako spedytor, ale zawsze ...) Może (wielkie może) uda mi się przyjechać. Ale mąż jeszcze nie wie a 19 ma jechać do Śremia po nasze deski .. nie wiem co z córką ... zakręt, dam znać jak coś się wykrystalizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.05.2012 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Mirelko, ja wiele lat pracowałam w dawnych czasach w Hartwigu, a później w wolnej Polsce w malej rodzinnej firmie spedycyjnej Scan-Consult w Gdyni, ale tej firmy juz niestety nie ma Mozna powiedzieć spedytor międzynarodowy jestem, ale to juz było tak dawno! No i cieszę sie, że planujesz przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 07.05.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Alunia Ale u Ciebie zielono i pięęęęęęęęeknie !!! U mnie taka pustynia ((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.05.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Alunia Ale u Ciebie zielono i pięęęęęęęęeknie !!! U mnie taka pustynia ((( Aniu zapewniam Cię bedzie jeszcze piekniej W sobote byłam u znajomych maja ogród bajka, a trawa z rolki prawie jak sztuczna wyglądala Kiedy tak bezie u nas ? A trawka za pięc dni wzejdzie tylko trzeba podlewac, a macie system nawadniający? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.05.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 spedytorze międzynarodowy masz piękny ogród!!!! jak w lesie!!! AQlu ja bym jeszcze traw ozdobnych nasadziła- ukradłam nazwy od Paśie Miskat chiński, Miskant gigant, rozplenica wschodnia , ostnica.turzyca. super zapełni ci ogród i rośnie sama do 2 m wys - niektóre;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.05.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 ja się wpadłam oficjalnie przywitać i podziękować za zaproszenie na spotkanie:):) już się cieszę jak diabli, nawet Zu urodzinki przełożyłam:yes: Monia złodzieju:D:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.05.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 To ja się tez cieszę, że mnie odwiedziłaś, i odwiedzisz w Milano Ile to majowych dzieci na tym forum ? MOnsanbii córcia ma tydzień wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.05.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Moja jest z 14 maja ale wcześniejszy weekend zajęty imieninami babć Zosiek;) a w sumie w sobotę będę odchorowywać nasze Forumowe spotkanie;) więc imprezka urodzinowa w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.05.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 ALICJO JAK PIĘKNIE U CIEBIE:jawdrop: Piękne rabaty i trawka ślicznie soczysta. Jak możesz na nią narzekać? Teraz tylko odrobina nawozu i wody i zagęści się, ze hej:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.05.2012 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 ALICJO JAK PIĘKNIE U CIEBIE:jawdrop: Piękne rabaty i trawka ślicznie soczysta. Jak możesz na nią narzekać? Teraz tylko odrobina nawozu i wody i zagęści się, ze hej:wiggle: Agus trawa nawieziona i podlewana codziennie, ale jest wiele pustych miejsc, właśnie dzisiaj dosiewałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.05.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Agus trawa nawieziona i podlewana codziennie, ale jest wiele pustych miejsc, właśnie dzisiaj dosiewałam No to teraz zobaczysz jaka będzie za miesiąc...:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 07.05.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Alu cudnie masz w Tym swoim ogrodzie ... nie mogę się napatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.05.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 To 18.05 z tej trawki będzie już na pewno zielony puszysty dywan:D Alu miło patrzeć jak z każdym dniem twój ogród co raz piękniejszy,a ilości drzew zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.05.2012 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 A dosiewałaś "cieniolubną" trawkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.05.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Ala dalej w ogrodzie????u nas fajna pogoda. kawka zfm i na pilates jadę rowerem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.05.2012 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 (edytowane) No to teraz zobaczysz jaka będzie za miesiąc...:rolleyes: ?????????????, al etrzymam sie Twojej opini Alu cudnie masz w Tym swoim ogrodzie ... nie mogę się napatrzeć Dziękuję To 18.05 z tej trawki będzie już na pewno zielony puszysty dywan:D Alu miło patrzeć jak z każdym dniem twój ogród co raz piękniejszy,a ilości drzew zazdroszczę A dosiewałaś "cieniolubną" trawkę ? Taaaaaaaak Ala dalej w ogrodzie???? u nas fajna pogoda. kawka zfm i na pilates jadę rowerem:yes: No ja ćwiczenia musiałam odłozyć, bo nadciągnęlam sobie scięgno i nerw w udzie, boli jak diabli szczególnie jak siedze i leże Więc zabrałąm sie za robótkę, bo przy spokojnym ruchu mniej boli Teraz jakies środki przeciwbolowe biorę W sobote mam bierzmowanie synka, rodzina się zjeżdża, wiec trzeba wszystko dpoprowadzić do porzadku Edytowane 8 Maja 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts