Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

Alu...cudnie u ciebie, trawka jaka piękna już!!! A rabatki? cud mniód:) Ale drzewka najpiękniejsze:) Taras bardzo mi się podoba...kurcze , jak siedzisz tam z kawką wśród tych brzózek....ehhhh...pięknie:)

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Alu...cudnie u ciebie, trawka jaka piękna już!!! A rabatki? cud mniód:) Ale drzewka najpiękniejsze:) Taras bardzo mi się podoba...kurcze , jak siedzisz tam z kawką wśród tych brzózek....ehhhh...pięknie:)

Beatko uwielbiamy na tarsie siedzieć, super miejsce i latem wieczorem nie ma takiego zimnego zefirku jaki byl w Gdyni. Teraz wieczorami troche za zimno, ale myślimy o nagrzewnicy :)

Hura - udało się :)

Przyjadę z kieleckimi dziewczynami :) (i jak pozwolisz zostaniemy na noc) :).

:wave:

Oczywiście, ze zostajecie na noc innej opcji nie widze :) :) :)

No hej Alu :)

Znowu piękne zdjęcia ogrodu.

Uwielbiam tą wiosenną soczystą zieleń...................

A Twój taras - cudo..........już nas tam widzę w przyszły piątek :cool: :stirthepot: :cool: :stirthepot:

Ktoś pytał kto nocuje - czyli nasza trójeczka - ja Hazel i Mirelka - jeszcze Alu dużo ma Ci na głowie siedzieć :lol2:

A propo majowych dzieciaków - mój Oskaro się zmieścił na koniec - jest z 31 :lol2:

- ale to nie dobrze bo ma tylko raz prezenty

- nikt już na dzień dziecka mu nie daje :( (oprócz rodziców i babci - bo nie możemy się powstzrymać :rolleyes:)

dzięki

A ... sierści pewnie nie będą chciały ze mną spać ??

Myślę, że nie będzie problemu :)

Ale my mamy jeden pokój nad garażem, gdzie koty absolutnie nie sa wpuszczane, specjalnie dla alergików :)

Aga, myślę, że Marjelka w środku nocy nie bedzie jechała do Lublina, więc chyba musi skorzystac z noclegu :)

A ja tez bliźniak z 27 maja cha cha :lol2:

Beatko uwielbiamy na tarsie siedzieć, super miejsce i latem wieczorem nie ma takiego zimnego zefirku jaki byl w Gdyni. Teraz wieczorami troche za zimno, ale myślimy o nagrzewnicy :)

Oczywiście, ze zostajecie na noc innej opcji nie widze :) :) :)

Albo kominek na zewnątrz :cool: W zeszłym roku byliśmy jakoś tak wczesną wiosną na Mazurach, wieczorki były rzekłabym rześkie, ale właściciele domu mieli na to świetny patent - otwarty kominek na zewnątrz. Sprawdzał się świetnie :)

Elenko super pomysł, tak ma moj kuzyn w Otrębusach, że tez o tym nie pomyślałam. Może w przyszłosci :)

Ja tak sobie myśle a propos spotkania, ze to całonocna z dodatkiem alkoholu impreza bedzie, taki jest mój zamysł. Więc w miare możliwości proszę zabrac ze soba śpiwor i poduszeczkę, bo miejsc do spania, jest u mnie wiele. :) nawet te ktore sa z okolic Warszawy mogą się u mnie przespać, w przeciwnym razie nie będa mogły delektowac sie truneczkami :)

Aluś a moze biokominek, np: mobilny by się sprawdził ???

ja o nim kiedys myślałam coś np takiego na biopaliwo,

http://img713.imageshack.us/img713/7078/biowb.jpg

http://img40.imageshack.us/img40/6987/biokom.jpg

http://img856.imageshack.us/img856/9564/biokomin.jpg

Miałam gdzieś zapisany taki fajny który sama chciałam kupić ale nie mogę znaleść :sick:

Pozdrawiam serdecznie!!!

Elenko super pomysł, tak ma moj kuzyn w Otrębusach, że tez o tym nie pomyślałam. Może w przyszłosci :)

ja to chyba w nowym domu, jak kiedyś jeszcze zdarzy się przygoda z budowaniem ;)

oooo ale mnie ominie:( całonocna impreza .... na świeżym powietrzu

Monika, masz jakieś obiektywne przeszkody, czy tylko nie chce Ci się taki kawałek drogi jechać?