MarJel 08.05.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Aga, myślę, że Marjelka w środku nocy nie bedzie jechała do Lublina, więc chyba musi skorzystac z noclegu Jak miło że o mnie myślisz W razie wu zabiorę śpiworek:lol2:, a w trakcie się zobaczy czy zostanę, czy wracam kurcze chyba już małża uprzedzę, że to jednak cała nocka się szykuje - niech powoli chłopak się oswaja:D Mój stwierdził żebym została na nac, bo tak to ani nie posiedzę, ani nie popiję Coś mi się wydaje że sam ma jakieś niecne plany na 18 maja skoro tak chętnie chce się mnie pozbyć, jak nigdy:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.05.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Super ten Twój M. (moj tez tak powiedział). Wypijemy zdrówko naszych super-Mężów:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.05.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 A tu nadal rozprawka o imprezce u Ali Oj dziewczyny, czuję, ze będzie niezła biba:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 08.05.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Coś mi się wydaje że sam ma jakieś niecne plany na 18 maja skoro tak chętnie chce się mnie pozbyć, jak nigdy:mad: będzie się do finału LM przygotowywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.05.2012 03:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 (edytowane) Aluś a moze biokominek, np: mobilny by się sprawdził ??? ja o nim kiedys myślałam coś np takiego na biopaliwo, Miałam gdzieś zapisany taki fajny który sama chciałam kupić ale nie mogę znaleść Pozdrawiam serdecznie!!! Karolcia serdeczne dzięki ale małż chyba nie zaakceptuje biopaliwa oooo ale mnie ominie:( całonocna impreza .... na świeżym powietrzu Jeszcze masz szanse zmienic zdanie Aluuuuu, piekny ogród:yes: Ja juz kcem tam byc-tak pieknie u Ciebie:yes: Przeczytałam, ze nas przyjmujesz na noc-dzieeeeeekuje:hug: Ogród, to dopiero poczatki, ale dzięki za komplement kurcze chyba już małża uprzedzę, że to jednak cała nocka się szykuje - niech powoli chłopak się oswaja:D Koniecznie Jak miło że o mnie myślisz W razie wu zabiorę śpiworek:lol2:, a w trakcie się zobaczy czy zostanę, czy wracam Mój stwierdził żebym została na nac, bo tak to ani nie posiedzę, ani nie popiję Coś mi się wydaje że sam ma jakieś niecne plany na 18 maja skoro tak chętnie chce się mnie pozbyć, jak nigdy:mad: Super ten Twój M. (moj tez tak powiedział). Wypijemy zdrówko naszych super-Mężów:yes: No to dziewczyny Wy sie zainteresujcie, jakie plany maja Wasi mężowie, licho nie śpi A tu nadal rozprawka o imprezce u Ali Oj dziewczyny, czuję, ze będzie niezła biba:lol2: Agus zawsze masz jeszcze szanse, słyszeysz, że imprezka całonocna więc nawet jak przyjedziesz o 19 - 20 to bedze dobrze będzie się do finału LM przygotowywał Finał LM bez Barcelony to nie finał Edytowane 9 Maja 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.05.2012 03:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Alu dzień dobry - dziś widzę zę Ty i Karolek już po necie z rańca buszujecie Ile się tych duszyczek forumowych już na 18 naliczyłaś Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.05.2012 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.05.2012 04:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 (edytowane) Alu dzień dobry - dziś widzę zę Ty i Karolek już po necie z rańca buszujecie Ile się tych duszyczek forumowych już na 18 naliczyłaś Miłego dnia życzę Admete, Hazeleyes, Marjel, Karolina i Artur, Venus, Monsanbia, Pasie, Nihiru, adk, Malgoś2, Balbina, Rasia, Lidszu, Saly, Nefer, Elena76, Zuzanka, MagdaZZZ, Mirelka Czy ktoś jeszcze miałby ochotę na imprezkę? Zapraszam Dzień dobry Aniu a może jednak zapiszesz sie na calonocną imprezkę Edytowane 9 Maja 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.05.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Admete, Hazeleyes, Marjel, Karolina i Artur, Venus, Monsanbia, Pasie, Nihiru, adk, Malgoś2, Balbina, Rasia, Lidszu, Saly, Nefer, Elena76, Zuzanka, MagdaZZZ [ Jeszcze Mirelka i być może zabiorę jeszcze 4 pasażerkę http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.05.2012 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Jeszcze Mirelka i być może zabiorę jeszcze 4 pasażerkę http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif ??????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.05.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 09.05.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Melduję że być może i Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.05.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 No to dziewczyny Wy sie zainteresujcie, jakie plany maja Wasi mężowie, licho nie śpi ( no tak ... mój jak mu powiedziałam, ze poprosze mamę żeby z So została (z piątku na sobotę Paweł ma jechać po deski tarasowe) to się oburzył. Powiedział, że nie dość, że nie wie z kim i co będę robić w ... "jakimś tam Milanówku" (sorki emi ) to w dodatku jego chcę z tesciową zostawić. Muszę na szybko skombinować jednak brata I jeszcze pytanie - impreza będzie na ogroddzie (nie wiem jakie stroje szykować )? Melduję że być może i Ja ależ wesoły będzie ten nasz samochodzik . Super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.05.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 bikini mi się wydaje że raczej casual, to piątek w końcu hi hi a ja mam w niedzielę 20 komunię w rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.05.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 :[/quote No to dziewczyny Wy sie zainteresujcie, jakie plany maja Wasi mężowie, licho nie śpi Mój coś wspominałam że pojedzie na ryby:rolleyes: i niby w tym nic dziwnego , ale wiecie co! on w życiu nie był na rybach :o:o Melduję że być może i Ja Alu czyli nocuje 5 dziewuch póki co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.05.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 oj dziewuchy i w bikini:p proszę o pełną dokumentację!!!!!ze zdjęciami:wiggle: oby mi przykro nie było!!!! Ola, Alai mmsa proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.05.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Jeny, to moj M. tak bardzo chce, zebym jechała, ze aż smierdzi mi to podstępem:lol2:A na poważnie, on kochany jest i wie, ze ja sie muszę zrestartować raz na jakis czas-tylko, ze tym razem bez niego:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.05.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Jeny, to moj M. tak bardzo chce, zebym jechała, ze aż smierdzi mi to podstępem:lol2: A na poważnie, on kochany jest i wie, ze ja sie muszę zrestartować raz na jakis czas-tylko, ze tym razem bez niego:rolleyes:i jesteś - będziesz pod dobrą opieką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.05.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Agus zawsze masz jeszcze szanse, słyszeysz, że imprezka całonocna więc nawet jak przyjedziesz o 19 - 20 to bedze dobrze Alu no właśnie nie mam- pisałam Ci o Tym na priv, ale posta wcięło:spam: W sobotę rano jedziemy na rocznicę komunii chrześnicy męża- rocznica jest w niedzielę, ale ognisko i tez mała imprezka już w sobotę:rolleyes:Musimy być w dobrej kondycji:lol2: Liczę na obszerną relację- taki zlot musi być udany:wiggle: oby tylko Twoje muru to wytrzymały:p Buziaki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.05.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Mój coś wspominałam że pojedzie na ryby:rolleyes: i niby w tym nic dziwnego , ale wiecie co! on w życiu nie był na rybach :o:o :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts