Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

Aga, myślę, że Marjelka w środku nocy nie bedzie jechała do Lublina, więc chyba musi skorzystac z noclegu :)

Jak miło że o mnie myślisz :hug: W razie wu :stirthepot: zabiorę śpiworek:lol2:, a w trakcie się zobaczy czy zostanę, czy wracam ;)

kurcze chyba już małża uprzedzę, że to jednak cała nocka się szykuje - niech powoli chłopak się oswaja:D

Mój stwierdził żebym została na nac, bo tak to ani nie posiedzę, ani nie popiję :rolleyes: Coś mi się wydaje że sam ma jakieś niecne plany na 18 maja skoro tak chętnie chce się mnie pozbyć, jak nigdy:mad:

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aluś a moze biokominek, np: mobilny by się sprawdził ???

ja o nim kiedys myślałam coś np takiego na biopaliwo,

Miałam gdzieś zapisany taki fajny który sama chciałam kupić ale nie mogę znaleść :sick:

Pozdrawiam serdecznie!!!

Karolcia serdeczne dzięki ale małż chyba nie zaakceptuje biopaliwa :(

oooo ale mnie ominie:( całonocna impreza .... na świeżym powietrzu

Jeszcze masz szanse zmienic zdanie :)

Aluuuuu, piekny ogród:yes: Ja juz kcem tam byc-tak pieknie u Ciebie:yes:

Przeczytałam, ze nas przyjmujesz na noc-dzieeeeeekuje:hug::hug:

Ogród, to dopiero poczatki, ale dzięki za komplement :)

kurcze chyba już małża uprzedzę, że to jednak cała nocka się szykuje - niech powoli chłopak się oswaja:D

Koniecznie :)

Jak miło że o mnie myślisz :hug: W razie wu :stirthepot: zabiorę śpiworek:lol2:, a w trakcie się zobaczy czy zostanę, czy wracam ;)

Mój stwierdził żebym została na nac, bo tak to ani nie posiedzę, ani nie popiję :rolleyes: Coś mi się wydaje że sam ma jakieś niecne plany na 18 maja skoro tak chętnie chce się mnie pozbyć, jak nigdy:mad:

Super ten Twój M. (moj tez tak powiedział:D). Wypijemy zdrówko naszych super-Mężów:yes:

No to dziewczyny Wy sie zainteresujcie, jakie plany maja Wasi mężowie, licho nie śpi :p

A tu nadal rozprawka o imprezce u Ali:rotfl: Oj dziewczyny, czuję, ze będzie niezła biba:lol2::lol2:

Agus zawsze masz jeszcze szanse, słyszeysz, że imprezka całonocna więc nawet jak przyjedziesz o 19 - 20 to bedze dobrze :)

będzie się do finału LM przygotowywał :D

Finał LM bez Barcelony to nie finał :(

Edytowane przez emiranda

Alu dzień dobry - dziś widzę zę Ty i Karolek już po necie z rańca buszujecie :lol2:

Ile się tych duszyczek forumowych już na 18 naliczyłaś :popcorn:

Miłego dnia życzę :hug:

Admete, Hazeleyes, Marjel, Karolina i Artur, Venus, Monsanbia, Pasie, Nihiru, adk, Malgoś2, Balbina, Rasia, Lidszu, Saly, Nefer, Elena76, Zuzanka, MagdaZZZ, Mirelka

Czy ktoś jeszcze miałby ochotę na imprezkę? Zapraszam :)

Dzień dobry :)

Aniu a może jednak zapiszesz sie na calonocną imprezkę :)

Edytowane przez emiranda

No to dziewczyny Wy sie zainteresujcie, jakie plany maja Wasi mężowie, licho nie śpi :p

(

no tak ... mój jak mu powiedziałam, ze poprosze mamę żeby z So została (z piątku na sobotę Paweł ma jechać po deski tarasowe) to się oburzył. Powiedział, że nie dość, że nie wie z kim i co będę robić w ... "jakimś tam Milanówku" (sorki emi :)) to w dodatku jego chcę z tesciową zostawić. Muszę na szybko skombinować jednak brata :)

I jeszcze pytanie - impreza będzie na ogroddzie (nie wiem jakie stroje szykować ;))?

Melduję że być może i Ja :p

ależ wesoły będzie ten nasz samochodzik :). Super !

:[/quote

Mój coś wspominałam że pojedzie na ryby:rolleyes: i niby w tym nic dziwnego :rolleyes:, ale wiecie co! on w życiu nie był na rybach :o:o:o

Melduję że być może i Ja :p

:hug::wave:

Alu czyli nocuje 5 dziewuch póki co?

Agus zawsze masz jeszcze szanse, słyszeysz, że imprezka całonocna więc nawet jak przyjedziesz o 19 - 20 to bedze dobrze :)

Alu no właśnie nie mam- pisałam Ci o Tym na priv, ale posta wcięło:spam:

W sobotę rano jedziemy na rocznicę komunii chrześnicy męża- rocznica jest w niedzielę, ale ognisko i tez mała imprezka już w sobotę:rolleyes:Musimy być w dobrej kondycji:lol2:

Liczę na obszerną relację- taki zlot musi być udany:wiggle: oby tylko Twoje muru to wytrzymały:p

Buziaki:D