bogumil 09.05.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 No nieźle się dzieje:) Ja bym tych mężów brała na waszym miejscu ze sobą, :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.05.2012 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 No to jeszcze raz wyliczanka : Admete, Hazeleyes, Marjel, Karolina i Artur, Venus, Monsanbia, Pasie, Nihiru, adk, Malgoś2, Balbina, Rasia, Lidszu, Saly, Nefer, Elena76, Zuzanka, MagdaZZZ, Mirelka, Karolek Czy ktoś jeszcze? A mężami sie nie będziemy przejmowac w tym dniu, niech maja troche czasu dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.05.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Jezuuuu, ja tez chce :( No ale skoro monia krakówka nie jedzie to i tak nie miałabym się z kim zabrac Zreszta co ja tu gdybam - przeciez ja matka polka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.05.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Nie wspomne juz o tym, że 18 nikogo na fm nie bedzie. Z kim ja będę pisac , buuuu............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.05.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Nie wspomne juz o tym, że 18 nikogo na fm nie bedzie. Z kim ja będę pisac , buuuu............. Ja będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.05.2012 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Nie wspomne juz o tym, że 18 nikogo na fm nie bedzie. Z kim ja będę pisac , buuuu............. Małgos z Krakowa autobusem jedzie możesz sie z nia zabrać, a obiecuję, że będzie na pewno smieszniej niż dzisiaj na forum Dzieciatko męzowi podrzuć, w koncu niech się sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.05.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Ja będę no to zbiórka na fm o 18 - tez se zrobimy bibę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.05.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Nie wspomne juz o tym, że 18 nikogo na fm nie bedzie. Z kim ja będę pisac , buuuu............. No tak, to juz jest poważny problem:rotfl: I ...teraz doczytałam o ...bibie Mam najfajniejszą tesciufffkę, ever:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.05.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 no to zbiórka na fm o 18 - tez se zrobimy bibę Czy ja też się mogę przyłączyć ... bo ja tez biedna do Ali dotrzeć nie mogę :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.05.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 no to zbiórka na fm o 18 - tez se zrobimy bibę A pewnie i to do białego ranahttp://forum.barcis.pl/images/smilies/pomysl.gifhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/party.gifhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/piwo.GIF Czy ja też się mogę przyłączyć ... bo ja tez biedna do Ali dotrzeć nie mogę :cry: Nawet musisz Maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.05.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Czy ja też się mogę przyłączyć ... bo ja tez biedna do Ali dotrzeć nie mogę :cry: Jasne - zrobimy im konkurencję, o ! No to musimy ustalić ktora co piecze, która co gotuje i która ile pije i dlaczego tak duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.05.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Jasne - zrobimy im konkurencję, o ! No to musimy ustalić ktora co piecze, która co gotuje i która ile pije i dlaczego tak duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.05.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Jasne - zrobimy im konkurencję, o ! No to musimy ustalić ktora co piecze, która co gotuje i która ile pije i dlaczego tak duzo Ja od razu mówię, ze piekę muffinkihttp://emoty.blox.pl/resource/th_0girlcupcake.gif i, że mało piję, bo mam słabą głowęhttp://emoty.blox.pl/resource/BlurryDrunk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.05.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Jasne - zrobimy im konkurencję, o ! No to musimy ustalić ktora co piecze, która co gotuje i która ile pije i dlaczego tak duzo To ja swoją ukochaną szarlotkę przygotuję ... a piję dużo ... a co ... w końcu nie codziennie trafia się taka impreza :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.05.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 to ja z wami choć pewnie po angielsku będę z pół godzinnym poślizgiem. ale jak mawiają, nawet w internecie trzeba mieć entrée Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.05.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 emi - nie odpowiedziałaś mi czy impra będzie na ogrodzie ? Wiesz ... nie wiem jak dużą walizkę szykować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.05.2012 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 (edytowane) Maja, Kinia, Aga i Wy tak oficjalnie na moim watku konkurencje mi robicie ? Duś, jedyna krajanko moja, a Ty tez mnie zdradzasz ? Może jednak spróbujesz się zmobilizowac, a może te plany się zmieniły? Totalnie się załamałam :( Mirelko, na razie prognozy sa takie, że nie ma mowy o imprezie w ogrodzie, ale kto wie? Z tą walizkąto musisz uważać, bo nie wiem czy Aga to wszystko zmieści do samochodu, no chyba, że przyczepkę zamówi Edytowane 10 Maja 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 10.05.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Duś, jedyna krajanko moja, a Ty tez mnie zdradzasz ? Może jednak spróbujesz się zmobilizowac, a może te plany się zmieniły? plany starego zmieniłam - nie jedzie w pt w delegacje, najfajniejsza dziewczyna na świecie (tj ja ) uruchomiła wszystkie znajomości i wysyła go w sobotę do monachium, ale niestety te moje krzyżakogrody do późnego piątkowego popołudnia - nie do tknięcia ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.05.2012 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 (edytowane) plany starego zmieniłam - nie jedzie w pt w delegacje, najfajniejsza dziewczyna na świecie (tj ja ) uruchomiła wszystkie znajomości i wysyła go w sobotę do monachium, ale niestety te moje krzyżakogrody do późnego piątkowego popołudnia - nie do tknięcia ;/ No to stamtąd juz bliżej do Milano, sama słyszysz, że imprezka całonocna A tak nikogo nie będzie z nad morza i nie bedzie mi mial kto muszelek przywieżć beeeee Edytowane 10 Maja 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 10.05.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Hej Emiranda, Wyslalam ci wiadomosc na priv, ale chyba nie doszlo ;-( Dziekuje za zaproszenie na spotkanie, moze uda mi sie wpasc chociaz na krotko (ja matka karmiaca jestem i na dlugo z domu maluch mnie nie puszcza ). O ktorej godzinie zaczynacie? Pozdrawiam ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts