hazeleyes1982 10.05.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Alu, mail od Mamy Frania: "poniżej lista osób-wpłat, w których tytule widniały nick i słowo murator. Jeśli kogoś nie wymienię, daj znać, będę sprawdzać w Fundacji... emiranda admete DropInn Bogumil Ola U. hazeleyes1982 narendil PINACOLADA BARBARA74 zalotnica kakusek Monika966 w sumie zebraliście 1250 zł- starczy na ładny kawał płytek tak po muratorsku! Mam tylko prośbę, podziękuj od nas Forumowiczom oczywiście i zaproś ich jutro na bloga. )) Pozdrawiam mocno, ściskam i dziękujemy! Ania" Chyba niezle, jak na to, ze to była nasza pierwsza akcja pomocy...nastepnym razem pomyslimy o czyms w rodzaju aukcji i zrobimy to z wielkszym rozmachem, co myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.05.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 a czy ktoś mógłby mnie uświadomić, o której zjeżdżają dziewczyny do Ali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.05.2012 04:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Alu ja na mirele mowię Mirelka jakoś mi się tak zdrobniło i już zakodowało (mirela nie protestuje http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif ) ale widzę że już wiesz [Z tą walizkąto musisz uważać, bo nie wiem czy Aga to wszystko zmieści do samochodu, no chyba, że przyczepkę zamówi spoko się zmieścimy chociaż przez chwilę miałam inteligentny pomysł podjechać po kibelek koło Janek Ale oprzytomniałam bo przecież jeszcze zastawę buźkową mamy wieżć i nasze torby - ale tak to jet jak się oczy ma przesłonięte wykończeniówką Alu miłego poranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.05.2012 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Poradzimy se http://farm3.static.flickr.com/2122/2144140305_82aac230b5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.05.2012 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Alu no to niezła imprezka Wam się szykuję tego 18go Ja bedę tu z dziewczynami na forum przy wirtualnym drinku posiadówę mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.05.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Oooo Mirela.. ja tak nie raz już wyglądałam w tym sklepie , i nie raz w osłupienie wprawiałam oglądających Życzę miłego dnia Eeee to widzę, że dziewczyny jadą ze Śląska..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.05.2012 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 (edytowane) Hej Emiranda, Wyslalam ci wiadomosc na priv, ale chyba nie doszlo ;-( Dziekuje za zaproszenie na spotkanie, moze uda mi sie wpasc chociaz na krotko (ja matka karmiaca jestem i na dlugo z domu maluch mnie nie puszcza ). O ktorej godzinie zaczynacie? Pozdrawiam ania To wpadaj Kochana miedzy karmieniami, bedzie mi bardzo miło poznac sąsiadkę Olu a czy ktoś mógłby mnie uświadomić, o której zjeżdżają dziewczyny do Ali ? OGŁASZAM WSZEM I WOBEC IMPREZĘ ROZPOCZYNAMY O 15 Alu ja na mirele mowię Mirelka jakoś mi się tak zdrobniło i już zakodowało (mirela nie protestuje http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif ) ale widzę że już wiesz spoko się zmieścimy chociaż przez chwilę miałam inteligentny pomysł podjechać po kibelek koło Janek Ale oprzytomniałam bo przecież jeszcze zastawę buźkową mamy wieżć i nasze torby - ale tak to jet jak się oczy ma przesłonięte wykończeniówką Alu miłego poranka Aga patrz jak ewentualnie sie zapakujecie, Mirelka dobry pomysł wkleiła Poradzimy se http://farm3.static.flickr.com/2122/2144140305_82aac230b5.jpg No suuuuuuuuuper pomysł Alu no to niezła imprezka Wam się szykuję tego 18go Ja bedę tu z dziewczynami na forum przy wirtualnym drinku posiadówę mieć Pysiazcku zycze miłej imprezki Oooo Mirela.. ja tak nie raz już wyglądałam w tym sklepie , i nie raz w osłupienie wprawiałam oglądających Życzę miłego dnia Eeee to widzę, że dziewczyny jadą ze Śląska..... Arniko pomyśl moze zdecydujesz sie przyjechać, zapraszam MIłego dnia wszystkim życzę Edytowane 11 Maja 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.05.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Oooo Mirela.. ja tak nie raz już wyglądałam w tym sklepie , i nie raz w osłupienie wprawiałam oglądających Życzę miłego dnia Eeee to widzę, że dziewczyny jadą ze Śląska..... Arni, wsiadaj w pociąg i przyjeżdżaj. Mogę cię zgarnąć z Centralnego w W-wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.05.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 OGŁASZAM WSZEM I WOBEC IMPREZĘ ROZPOCZYNAMY O 15 No to mogę już oficjalnie potwierdzić, że będę. Wynajęty poinformowany i uprzedzony, że mogę nie wrócić na noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.05.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 o rany - dziewczyny z połowy Polski jadą, a ja z drugiej strony warszawy nie mogę wypijcie przynajmniej zdrowie nieobecnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.05.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Alu to co ja mam przygotować do jedzonka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.05.2012 03:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 No to mogę już oficjalnie potwierdzić, że będę. Wynajęty poinformowany i uprzedzony, że mogę nie wrócić na noc Bardzo sie cieszę o rany - dziewczyny z połowy Polski jadą, a ja z drugiej strony warszawy nie mogę wypijcie przynajmniej zdrowie nieobecnych Asiu bardzo mi przykro, że nie będziesz, ale może chociaż na wieczór w piatek wpadnij Alu to co ja mam przygotować do jedzonka? Justynko do tematu menu wroce w poniedziałek, dzisiaj mam wielka imprezkę rodzinna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.05.2012 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Ano dobrze pamiętałam że dziś imprezka u Ciebie Także życze żeby wszystko sie udało, jedzonko smakowało a goście i sami gospodarze dobrze się bawili A Ty się kochana oszczędzaj i nie stój długo na nogach - żebyś się nowej rwy nie nabawiła!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.05.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Alu to udanej imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.05.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Ja jeszcze nie wiem czy będę. Większość spotkań FM trafia w okresie kiedy zastępuję kierownictwo w pracy Nie obiecuję, ale bardzo chciałabym być! Pogadam z małżonkiem, najwyżej się spóźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Czy ja dobrze widze, ze imprezka zaczyna sie juz o 15? Gdzie Nitubagaaaa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.05.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Cześć Alu Życzę udanej imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.05.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Alu udanej imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.05.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Życzonka dla Bonifacego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.05.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Hej Alu -miłego imprezowania i udanej niedzieli:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts