admete 13.05.2012 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Jak imprezka??? Spokojnej niedzieli życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.05.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Emiranda, chyba musimy zacząć zaklinać dobrą pogodę na piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.05.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Cześć Alu )) Co tam słychać ??? Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.05.2012 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 (edytowane) Emiranda, chyba musimy zacząć zaklinać dobrą pogodę na piątek Na razie zapowiadają słońce i 20 stopni, oby się spełniło jak w tym tygodniu zła pogoda Cześć Alu )) Co tam słychać ??? Buziaki :*** Jak pisalaś, ja opowiadałam swoim krewnym z Lublina, o takiej jednej dziewczynie z ich miasta mającej 26 lat, która wubudowała juz drugi dom Ano dobrze pamiętałam że dziś imprezka u Ciebie Także życze żeby wszystko sie udało, jedzonko smakowało a goście i sami gospodarze dobrze się bawili A Ty się kochana oszczędzaj i nie stój długo na nogach - żebyś się nowej rwy nie nabawiła!!!! Dzięki Aga, rwa mi w ogóle nie przeszla, ratuje się srodkami przeciwbólowymi Alu to udanej imprezy Dzięki Justynko Ja jeszcze nie wiem czy będę. Większość spotkań FM trafia w okresie kiedy zastępuję kierownictwo w pracy Nie obiecuję, ale bardzo chciałabym być! Pogadam z małżonkiem, najwyżej się spóźnię Bardzo liczymy na Ciebie Czy ja dobrze widze, ze imprezka zaczyna sie juz o 15? Gdzie Nitubagaaaa? NItubaga nie daje znaku zycia Cześć Alu Życzę udanej imprezki Alu udanej imprezki Bardzo dziękuję Życzonka dla Bonifacego Bonifacy bardzo dziękuje. Sakramentu bierzmowania udzielił Michałowi imiennik naszej forumowiczki biskup DUŚ Hej Alu -miłego imprezowania i udanej niedzieli:wiggle: Jak imprezka??? Spokojnej niedzieli życzę Dzięki dziewczyny, goście jeszce są więc idę szykowac obiad Wczoraj wszystko sie super udało Edytowane 13 Maja 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 13.05.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Hehe )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.05.2012 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Hehe )) Noo, nie wiedzialam, że masz tak wysoko postawionego w chierarchii kościelnej krewnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.05.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Witaj Alu, ciesze sie ze imprezka sie udała:wiggle: Teraz to już...byle do piatku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.05.2012 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Witaj Alu, ciesze sie ze imprezka sie udała:wiggle: Teraz to już...byle do piatku... Nie mogę sie już doczekać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.05.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Alu biedna jesteś z tą rwą współczuję Dzięki kochana z dobre słowa Fajnie,że imprezka sie udała ja tez już czekam na piątek i na to,że Was wszystkie zobacze!!! Ciesze sie ,ze będę mogła zobaczyć Twoje królestwo i ponać Ciebie osobiście Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.05.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Emi gdzie sie nie obejrze tam rozmowy o waszym spotkaniu u Ciebie-zazdraszczam Wlasciwie po ilosci osob wybierajacych sie do Ciebie mozna powiedziec ze szykuje sie maly zlot forumowiczow Bawcie sie dobrze bo towarzysto na pewno bedzie wyborowe )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.05.2012 02:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Czy ja slyszalam "wyborowe"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.05.2012 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Alu super że wszystko sie udało Ta rwa to cholerstwo straszne (mnie też już czasem - rzadko bo rzadko ale dopada ) A o piatku to od dziś pewnie już będziemy rozprawiać - ja też już strasznie nie mogę sie doczekać http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif Miłego poranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.05.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 emi - to impra za imprą . Fajnie, że pierwsza się udała, mam nadzieję, ze druga wypadnie conajmniiej tak dobrze Arnika to pakuj tyłek i wskakuj ze mną do pociągu do Kielc. Moze podpytaj dziewczyny - chyba mają wolne miejsce w samochodzie jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.05.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Alu, witam się I trzymam kciuki, żeby rwa szybko sobie poszła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.05.2012 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Alu, witam się I trzymam kciuki, żeby rwa szybko sobie poszła! Dzięki Własnie wybieram sie do lekarza U W A G A No to dziewczyny, teraz kazda pisze co przygotuje na imprezę, kto pierwszy ten lepszy, myśle, ze nie nalezy sie powtarzać Ja na koncu podsumuje co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.05.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 emi - to impra za imprą . Fajnie, że pierwsza się udała, mam nadzieję, ze druga wypadnie conajmniiej tak dobrze Arnika to pakuj tyłek i wskakuj ze mną do pociągu do Kielc. Moze podpytaj dziewczyny - chyba mają wolne miejsce w samochodzie jeszcze. Mirela, jak już pisałam Arnice wsiadajcie w pociąg i ja was mogę zgarnąć z Centralnego i zawieźć do Emirandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.05.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Alu obyś szybciutko uporała się z rwą A imprezki zazdroszczę, Dziewczynki będzie fotorelacja, cio??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.05.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 (edytowane) Aluś ja tak jak pisałam chyba pyknę sałatkę makaronową z pesto, mozzarelą, pomidorami itd. Moge też zrobić takie przekąski ... ciasto francuskie nadziewane szpinakiem i serem feta, oczywicie napoje itp także przyjadą z nami Zdrówka życzę, mam nadzije,że szybko to cholerstwo Ci odpuiści Edytowane 14 Maja 2012 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.05.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Hej EMI Ja swą obecność oczywiscie potwierdzam Będę co prawda dopiero ok 18 bo niestety pracuje A że ze mnie kucharka jak z koziej d....trąbka mogę sałatkę jakąś trzasnąć ( nic innego byście nie zaryzykowały w moim wydaniu - i oczywiście coś do popicia z procentami zabiorę Czy w temacie alkoholi sa jakieś preferencję ????? Tzn w jakim kierunku pójdziemy ?????))) Buziole Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.05.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 (edytowane) Ja melduję iż zrobię dwa ciasta: - jeden jakiś sernik (możecie powiedzieć czy wolicie czekoladowy z malinami, czy smietankowo czekoladowy z malinami) - drugie może pleśniak (ciekawe czy znacie ) - ciasto francuskie z dżemem jabłkowym i śliwkowym (jak znajdę lub wysępię od teściowej ) Alu gdybyś chciała coś jeszcze to napisz. Ja na 15 nie dam rady. Przy najlepszych wiatrach skończę o 15.30, bardziej realne że o 16. Zanim dojadę do was będzie 18 Gdyby któraś z was dziewczyny chciała zamówić ciasto w cukierni to polecam moim zdaniem najlepszą Cukiernia u Jarzyny w Brwinowie Edytowane 14 Maja 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts