Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

emi a co ja mam przygotować ? Czy coś kupić ? Moze Tobie w czymś pomóc (chyba wcześnie będziemy) ? Szkoda, że pawlowej nie mogę przywieźć .... no chyba, że mi użyczysz piekarnika i miksera to upiekę:

http://zapiecek.files.wordpress.com/2009/06/pavlova.jpg?w=400&h=267

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To ja przywiozę karkówkę smażoną na smalcu :lol2::lol2::lol2:

Napoje wiadomo i % też :cool:

Sałatka brokułowa, ewentualnie z roszponki i mogę zmówić ciacho w cukierni :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

iiiiii dieta poszła w pi....du :rotfl:Dziewczyny po takiej uczcie cukier Wam skoczy i będziecie odsypiały imprezę przez cały tydzień:lol2:

dobrej zabawy Wam dziewczynki życzę...na pewno fantastycznie spędzicie czas:yes:

Jeszcze raz podaję liste uczestniczek spotkania, czy kogoś pominęłam, czy jest Ktos jeszcze chętny?

18 maja Milanówek

Admete, Hazeleyes, Marjel, Mirela, Karolina i Artur, Venus, Monsanbia, Pasie, Nihiru, adk, Malgoś2, Balbina, Rasia, Lidszu, Saly, Nefer, Karolek, Zuzanka, Nitubaga, MagdaZZZ, Elena76, MonikaC

Edytowane przez emiranda

a mi się wszystko powaliło:( i nie wiem czy będę, może choć na kwilkę mi się uda:rolleyes:

No mam wielką nadzieję, że wpadniesz :)

iiiiii dieta poszła w pi....du :rotfl:Dziewczyny po takiej uczcie cukier Wam skoczy i będziecie odsypiały imprezę przez cały tydzień:lol2:

dobrej zabawy Wam dziewczynki życzę...na pewno fantastycznie spędzicie czas:yes:

Witam na swoim watku, w ramach spotkania, kazda na rowerku popedałuje i spali wszystkie zjedzone kalorie (dla chetnych), a tak w ogóle zapraszam rownież na spotkanie :)

Ja też życzę udanej zabawy i... bardzo zazdroszczę! Na pewno będzie świetnie :). I pysznie!

No to Aniu wsiadaj w pociąg, samochód, samolot i przybywaj, serdecznie zapraszam :)

Nitubaga sie dopisuje do listy i prosi o podanie adresu. :)

Zrobione :)

Alu, ty się kochana wylecz do piątku... bo jak będziesz balować???????? zapowiada się Wam świetna imprezka:) Trzymam kciuki, żeby pogoda dopisała:)

Beatko niestety takie bóle długo tzrymają, bo człowiek w pewnym wieku zaczyna sie sypać, taka prawda, ale od czego są środki przeciwbólowe:) Zreszta mnie boli tylko podczas długiego siedzenia i lezenia a myślę, że mi to podczas spotkania nie jest dane :) Będzie dobrze :)

Ja melduję iż zrobię dwa ciasta:

- jeden jakiś sernik (możecie powiedzieć czy wolicie czekoladowy z malinami, czy smietankowo czekoladowy z malinami)

- drugie może pleśniak (ciekawe czy znacie :p )

- ciasto francuskie z dżemem jabłkowym i śliwkowym (jak znajdę lub wysępię od teściowej :) )

Alu gdybyś chciała coś jeszcze to napisz. Ja na 15 nie dam rady. Przy najlepszych wiatrach skończę o 15.30, bardziej realne że o 16. Zanim dojadę do was będzie 18 :)

Gdyby któraś z was dziewczyny chciała zamówić ciasto w cukierni to polecam moim zdaniem najlepszą Cukiernia u Jarzyny w Brwinowie :)

1Venusku jak dla mnie sernik śmietankowo-kakaowy:)

2Plesniak piękę od 30 lat

3Francuskie uwielbiam

Nie ma sensu zamawiać ciast

ja upiekę, sezonowe rabarbarowe, każde domowej roboty jest lepsze :)

emi a co ja mam przygotować ? Czy coś kupić ? Moze Tobie w czymś pomóc (chyba wcześnie będziemy) ? Szkoda, że pawlowej nie mogę przywieźć .... no chyba, że mi użyczysz piekarnika i miksera to upiekę:

http://zapiecek.files.wordpress.com/2009/06/pavlova.jpg?w=400&h=267

Mirelko, chyba nie będziemy juz zajmowac sie gotowaniem jak przyjedziecie, ale jak bys bardzo chciała u mnie sprzetu kuchennego do wyboru i koloru a i piekarnik jest :)

Może np upieczesz schab ze śliwkami czy cos podobnego :)

Edytowane przez emiranda

Oks to 3-warstwowy sernik, pleśniak odpada (to może jakiś bananowiec lub rafaello lub blok? :rolleyes: ). Francuza zrobię bo to szybciutko (może jeszcze z ciepłym zajadę :D)

Mi się wydaje że z mięsami to nie lećmy, dla tylu osób to chyba jak na komunię trzeba. Alu nie lepiej na słodko + %? :D

Alkohol tylko do słodkiego, nie wiem czy to dobry pomysł ?