mirela99 14.05.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 emi a co ja mam przygotować ? Czy coś kupić ? Moze Tobie w czymś pomóc (chyba wcześnie będziemy) ? Szkoda, że pawlowej nie mogę przywieźć .... no chyba, że mi użyczysz piekarnika i miksera to upiekę:http://zapiecek.files.wordpress.com/2009/06/pavlova.jpg?w=400&h=267 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.05.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 To ja przywiozę karkówkę smażoną na smalcu :lol2: Napoje wiadomo i % też Sałatka brokułowa, ewentualnie z roszponki i mogę zmówić ciacho w cukierni :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.05.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Czy w temacie alkoholi sa jakieś preferencję ????? Tzn w jakim kierunku pójdziemy ?????))) w jedynym słusznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.05.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 to ja może zrobię ciasto balowe, przywiozę oczywiście napije i kiełbaski na grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.05.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 a mi się wszystko powaliło:( i nie wiem czy będę, może choć na kwilkę mi się uda:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 14.05.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 To ja przywiozę karkówkę smażoną na smalcu :lol2: Napoje wiadomo i % też Sałatka brokułowa, ewentualnie z roszponki i mogę zmówić ciacho w cukierni :rolleyes: iiiiii dieta poszła w pi....du :rotfl:Dziewczyny po takiej uczcie cukier Wam skoczy i będziecie odsypiały imprezę przez cały tydzień dobrej zabawy Wam dziewczynki życzę...na pewno fantastycznie spędzicie czas:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.05.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Ja też życzę udanej zabawy i... bardzo zazdroszczę! Na pewno będzie świetnie . I pysznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.05.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Nitubaga sie dopisuje do listy i prosi o podanie adresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.05.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Alu, ty się kochana wylecz do piątku... bo jak będziesz balować???????? zapowiada się Wam świetna imprezka:) Trzymam kciuki, żeby pogoda dopisała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.05.2012 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 (edytowane) Jeszcze raz podaję liste uczestniczek spotkania, czy kogoś pominęłam, czy jest Ktos jeszcze chętny? 18 maja Milanówek Admete, Hazeleyes, Marjel, Mirela, Karolina i Artur, Venus, Monsanbia, Pasie, Nihiru, adk, Malgoś2, Balbina, Rasia, Lidszu, Saly, Nefer, Karolek, Zuzanka, Nitubaga, MagdaZZZ, Elena76, MonikaC Edytowane 15 Maja 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.05.2012 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 a mi się wszystko powaliło:( i nie wiem czy będę, może choć na kwilkę mi się uda:rolleyes: No mam wielką nadzieję, że wpadniesz iiiiii dieta poszła w pi....du :rotfl:Dziewczyny po takiej uczcie cukier Wam skoczy i będziecie odsypiały imprezę przez cały tydzień dobrej zabawy Wam dziewczynki życzę...na pewno fantastycznie spędzicie czas:yes: Witam na swoim watku, w ramach spotkania, kazda na rowerku popedałuje i spali wszystkie zjedzone kalorie (dla chetnych), a tak w ogóle zapraszam rownież na spotkanie Ja też życzę udanej zabawy i... bardzo zazdroszczę! Na pewno będzie świetnie . I pysznie! No to Aniu wsiadaj w pociąg, samochód, samolot i przybywaj, serdecznie zapraszam Nitubaga sie dopisuje do listy i prosi o podanie adresu. Zrobione Alu, ty się kochana wylecz do piątku... bo jak będziesz balować???????? zapowiada się Wam świetna imprezka:) Trzymam kciuki, żeby pogoda dopisała:) Beatko niestety takie bóle długo tzrymają, bo człowiek w pewnym wieku zaczyna sie sypać, taka prawda, ale od czego są środki przeciwbólowe:) Zreszta mnie boli tylko podczas długiego siedzenia i lezenia a myślę, że mi to podczas spotkania nie jest dane Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.05.2012 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 (edytowane) Ja melduję iż zrobię dwa ciasta: - jeden jakiś sernik (możecie powiedzieć czy wolicie czekoladowy z malinami, czy smietankowo czekoladowy z malinami) - drugie może pleśniak (ciekawe czy znacie ) - ciasto francuskie z dżemem jabłkowym i śliwkowym (jak znajdę lub wysępię od teściowej ) Alu gdybyś chciała coś jeszcze to napisz. Ja na 15 nie dam rady. Przy najlepszych wiatrach skończę o 15.30, bardziej realne że o 16. Zanim dojadę do was będzie 18 Gdyby któraś z was dziewczyny chciała zamówić ciasto w cukierni to polecam moim zdaniem najlepszą Cukiernia u Jarzyny w Brwinowie 1Venusku jak dla mnie sernik śmietankowo-kakaowy:) 2Plesniak piękę od 30 lat 3Francuskie uwielbiam Nie ma sensu zamawiać ciast ja upiekę, sezonowe rabarbarowe, każde domowej roboty jest lepsze emi a co ja mam przygotować ? Czy coś kupić ? Moze Tobie w czymś pomóc (chyba wcześnie będziemy) ? Szkoda, że pawlowej nie mogę przywieźć .... no chyba, że mi użyczysz piekarnika i miksera to upiekę: http://zapiecek.files.wordpress.com/2009/06/pavlova.jpg?w=400&h=267 Mirelko, chyba nie będziemy juz zajmowac sie gotowaniem jak przyjedziecie, ale jak bys bardzo chciała u mnie sprzetu kuchennego do wyboru i koloru a i piekarnik jest Może np upieczesz schab ze śliwkami czy cos podobnego Edytowane 14 Maja 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.05.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 My z rasia to raczej pojdziemy w jakies gotowce, bo nie bedziemy mialy czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.05.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Alu ja póki co wymyśliłam placuszki z kurczaka, cukinii i pieczarek z serem Marjelko mogą być zamiast gołąbków??? Ola wspomniała coś o jakimś mięsku - także my z Kielc będziemy wieźć mięcho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.05.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Oks to 3-warstwowy sernik, pleśniak odpada (to może jakiś bananowiec lub rafaello lub blok? ). Francuza zrobię bo to szybciutko (może jeszcze z ciepłym zajadę ) Mi się wydaje że z mięsami to nie lećmy, dla tylu osób to chyba jak na komunię trzeba. Alu nie lepiej na słodko + %? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.05.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Czesc Dziefffczynki:hug: ja myslalam o karczku pieczonym....ale juz chyba zarezerwowane...tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 14.05.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Kurka, slinotok przez Was mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.05.2012 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Oks to 3-warstwowy sernik, pleśniak odpada (to może jakiś bananowiec lub rafaello lub blok? ). Francuza zrobię bo to szybciutko (może jeszcze z ciepłym zajadę ) Mi się wydaje że z mięsami to nie lećmy, dla tylu osób to chyba jak na komunię trzeba. Alu nie lepiej na słodko + %? Alkohol tylko do słodkiego, nie wiem czy to dobry pomysł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.05.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Kurka, slinotok przez Was mam No to nic straconego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.05.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Czesc Dziefffczynki:hug: ja myslalam o karczku pieczonym....ale juz chyba zarezerwowane...tak? Olu to może jakięs inne mięsko ? Ostatnio robiłam pierś z indyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts