bogumil 14.05.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Tyję od samego czytania:) Takie smakołyki szykujecie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.05.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Olu to może jakięs inne mięsko ? Ostatnio robiłam pierś z indyka Alu, a Ty nie przeczytałaś przypadkiem "kurczaku"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.05.2012 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Alu, a Ty nie przeczytałaś przypadkiem "kurczaku"? Olu przeczytałam karkówka, ale jak się nie mylę to MarJelka cos wspominala, ze zrobi cha cha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.05.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Ym...słodkie + sałatki + słone przekąski. Decyduj Alu, Ty rządzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.05.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Ym...słodkie + sałatki + słone przekąski. Decyduj Alu, Ty rządzisz Venusku jak dzieffczynki chca robić miesko, to niech robią, ja nie mam nic przeciwko, ja myślę, że może koreczki z sera zrobię, bardzo lubię no camembert pokrojony do wina super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.05.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Alu, no co Ty:hug: pewnie, ze moge zrobic cos innego:yes: Tylko, co?Aaaaaaaa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.05.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Tyję od samego czytania:) Takie smakołyki szykujecie:) Z tym tyciem to faktycznie jest straszne, tyle przygotowan, tyle smaczych rzeczy a później i tak tego czlowiek nie może zjeść, bo od razu 2kg więcej:) Dla mnie po za ciastem mogłoby tak naprawde nic nie być, bo ja jestem okropnym łasuchem ciasteczkowym. Niestety na efekty obżarstwa nie trzeba długo czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.05.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 No to Aniu wsiadaj w pociąg, samochód, samolot i przybywaj, serdecznie zapraszam Hehhe dziękuję bardzo, niestety nie mogę. Ale tam będzie taaaaaki zlot, że hoho! Gwarantowane: pysznie, wesoło, głośno i w miłym towarzystwie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.05.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Alu, no co Ty:hug: pewnie, ze moge zrobic cos innego:yes: Tylko, co?Aaaaaaaa:lol2: Olu ja sie zastanawiam, czy my to wszystko będziemy w stanie zjeść? Przeciez jak upieczesz karczek to najwyżej będa dwa, możesz zamiast karczka upiec właśnie piers z indyka, albo szynkę ? Jeśli chodzi o gotowanie to ja nie mam szerokiego repertuaru i prowadze bardzo tradycyjna kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.05.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Olu ja sie zastanawiam, czy my to wszystko będziemy w stanie zjeść? Z całą pewnościa nie choćby dlatego, że nie miałybyscie czasu pogadać bo przeciez z pełnymi ustami...... Alu - spokojnie możesz zaprosić znajomych na niedzielę Gwarantuję, że do zrobienia zostanie Ci kawa bądź herbata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.05.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Olu przeczytałam karkówka, ale jak się nie mylę to MarJelka cos wspominala, ze zrobi cha cha koniecznie na smalczyku Fiu, fiu ale bendom pyszności:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.05.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Dziewczyny, a ja mam propozycje taka - jesli jestescie na FB to sie tam skrzyknijmy w temacie zdjec, bo potem jest zawsze awantura na ten temat. Ja tez nie chce byc specjalnie rozpoznawalna na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.05.2012 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 (edytowane) Dziewczyny, a ja mam propozycje taka - jesli jestescie na FB to sie tam skrzyknijmy w temacie zdjec, bo potem jest zawsze awantura na ten temat. Ja tez nie chce byc specjalnie rozpoznawalna na forum... Ja jestem absolutnie za uznaniem praw prywtności każdej z nas, nie każda chce, może czy ma inne powody do pokazywania swojej fasady na forum i to absolutnie musimy uszanować Myślę, że na forum sa np osoby publiczne, w których absolutnym interesie lezy, żeby zachowac anonimowość i musimy się temu podporządkować Edytowane 14 Maja 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 14.05.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 zapisuje się do czytania i obserwowania. przez cały watek jeszcze nie przebrnęlam, ale juz dotarłam do inforacji ze to projekt z MG Project. my budujemy Kasjopeę z pokojem za garazem i bryła oraz wnetrza wydały mi sie baaardzo znajome. tym pilniej będę oglądać Twoje pomysły i rozwiązania na te wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.05.2012 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 zapisuje się do czytania i obserwowania. przez cały watek jeszcze nie przebrnęlam, ale juz dotarłam do inforacji ze to projekt z MG Project. my budujemy Kasjopeę z pokojem za garazem i bryła oraz wnetrza wydały mi sie baaardzo znajome. tym pilniej będę oglądać Twoje pomysły i rozwiązania na te wnętrza. Witam Cie na moim watku i muszę tylko podkreslić, że to był moj pomysl z pokojem za garażem w Kasjopei, ale o tym pewno pisalam na watku Bardzo mi się ten projekt podoba:) Życze miłego budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 14.05.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Powinni Ci płacic tantiemy za pomysł, dzieki temu pokojowi Kasjopee kupilismy. wczesniej były inne projekty na tapecie ale Kasjopea okazala się idealna-pasuje na waska działkę i ma ten pokój/gabinet z wejsciem z salonu na czym nam b.zależało. teraz mamy prawie stan deweloperski i rozkład oraz bryła nadal nas zachwycaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.05.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Rozkład Slodkiego jest w sumie bardzo podobny na dole, tyle ,ze troche wiekszy o i jest spizarka przy kuchni, a to wielkei dobrodziejstwo My w pokoju za garazem mamy Babcie i zreszta ze wzgledu na nia wzielismy wiekszego Słodkiego Miłych snów wszystkim zycze, Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 14.05.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Witam na swoim watku, w ramach spotkania, kazda na rowerku popedałuje i spali wszystkie zjedzone kalorie (dla chetnych), a tak w ogóle zapraszam rownież na spotkanie byłam pewna, że już się u Ciebie witałam... a faktycznie, tylko podglądałam:oops: więc witam się i oznajmiam, że lubię tu zaglądać... Dziękuję za zaproszenie, niestety pracuję w piątek do późna, więc nie mam najmniejszych szans na spotkanie się z Wami....a szkoooda Kurka, slinotok przez Was mam ja też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.05.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Dziewczyny, ale wyżerkę szykujecie:jawdrop: Szok:jawdrop: Głodna się zrobiłam:lol2: Alu przykro mi, ze dokucza Ci rwa :hug:Może jakiś masaż by ci pomógł? Buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.05.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 A mnie po raz drugi nie ujęto na listę ... FATUM ?? Schabiku nie upiekę, bo ja ... w mięsach średnio siedzę (nie przepadam) . Przemyślę temat, moze coś mi się nasunie co bym mogła zrobić i przywieść ze śląska . Moze krupnioki ? Albo modro kapusta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts