Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tyję od samego czytania:):) Takie smakołyki szykujecie:)

Z tym tyciem to faktycznie jest straszne, tyle przygotowan, tyle smaczych rzeczy a później i tak tego czlowiek nie może zjeść, bo od razu 2kg więcej:)

Dla mnie po za ciastem mogłoby tak naprawde nic nie być, bo ja jestem okropnym łasuchem ciasteczkowym. Niestety na efekty obżarstwa nie trzeba długo czekać :(

Alu, no co Ty:hug: pewnie, ze moge zrobic cos innego:yes:

Tylko, co?Aaaaaaaa:lol2:

Olu :hug: ja sie zastanawiam, czy my to wszystko będziemy w stanie zjeść?

Przeciez jak upieczesz karczek to najwyżej będa dwa, możesz zamiast karczka upiec właśnie piers z indyka, albo szynkę ?

Jeśli chodzi o gotowanie to ja nie mam szerokiego repertuaru i prowadze bardzo tradycyjna kuchnię :)

Olu :hug: ja sie zastanawiam, czy my to wszystko będziemy w stanie zjeść?

Z całą pewnościa nie choćby dlatego, że nie miałybyscie czasu pogadać bo przeciez z pełnymi ustami......:rotfl:

Alu - spokojnie możesz zaprosić znajomych na niedzielę :wiggle: Gwarantuję, że do zrobienia zostanie Ci kawa bądź herbata :lol2:

Dziewczyny, a ja mam propozycje taka - jesli jestescie na FB to sie tam skrzyknijmy w temacie zdjec, bo potem jest zawsze awantura na ten temat. Ja tez nie chce byc specjalnie rozpoznawalna na forum... ;)

Ja jestem absolutnie za uznaniem praw prywtności każdej z nas, nie każda chce, może czy ma inne powody do pokazywania swojej fasady na forum i to absolutnie musimy uszanować :)

Myślę, że na forum sa np osoby publiczne, w których absolutnym interesie lezy, żeby zachowac anonimowość i musimy się temu podporządkować:)

Edytowane przez emiranda

zapisuje się do czytania i obserwowania. przez cały watek jeszcze nie przebrnęlam, ale juz dotarłam do inforacji ze to projekt z MG Project. my budujemy Kasjopeę z pokojem za garazem i bryła oraz wnetrza wydały mi sie baaardzo znajome. tym pilniej będę oglądać Twoje pomysły i rozwiązania na te wnętrza.

zapisuje się do czytania i obserwowania. przez cały watek jeszcze nie przebrnęlam, ale juz dotarłam do inforacji ze to projekt z MG Project. my budujemy Kasjopeę z pokojem za garazem i bryła oraz wnetrza wydały mi sie baaardzo znajome. tym pilniej będę oglądać Twoje pomysły i rozwiązania na te wnętrza.

Witam Cie na moim watku i muszę tylko podkreslić, że to był moj pomysl z pokojem za garażem w Kasjopei, ale o tym pewno pisalam na watku :)

Bardzo mi się ten projekt podoba:)

Życze miłego budowania :)

Powinni Ci płacic tantiemy za pomysł, dzieki temu pokojowi Kasjopee kupilismy. wczesniej były inne projekty na tapecie ale Kasjopea okazala się idealna-pasuje na waska działkę i ma ten pokój/gabinet z wejsciem z salonu na czym nam b.zależało. teraz mamy prawie stan deweloperski i rozkład oraz bryła nadal nas zachwycaja.

Rozkład Slodkiego jest w sumie bardzo podobny na dole, tyle ,ze troche wiekszy o i jest spizarka przy kuchni, a to wielkei dobrodziejstwo :)

My w pokoju za garazem mamy Babcie i zreszta ze wzgledu na nia wzielismy wiekszego Słodkiego :)

Miłych snów wszystkim zycze, Dobranoc

Witam na swoim watku, w ramach spotkania, kazda na rowerku popedałuje i spali wszystkie zjedzone kalorie (dla chetnych), a tak w ogóle zapraszam rownież na spotkanie :)

:oops: byłam pewna, że już się u Ciebie witałam... a faktycznie, tylko podglądałam:oops::oops:

więc witam się i oznajmiam, że lubię tu zaglądać...:yes:

Dziękuję za zaproszenie, niestety pracuję w piątek do późna, więc nie mam najmniejszych szans na spotkanie się z Wami....a szkoooda :(

Kurka, slinotok przez Was mam :p

ja też... :-P