emiranda 15.05.2012 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 byłam pewna, że już się u Ciebie witałam... a faktycznie, tylko podglądałam:oops: więc witam się i oznajmiam, że lubię tu zaglądać... Dziękuję za zaproszenie, niestety pracuję w piątek do późna, więc nie mam najmniejszych szans na spotkanie się z Wami....a szkoooda Twoja strata, bardzo mi przykro Dziewczyny, ale wyżerkę szykujecie:jawdrop: Szok:jawdrop: Głodna się zrobiłam:lol2: Alu przykro mi, ze dokucza Ci rwa :hug:Może jakiś masaż by ci pomógł? Buziaki:) Aga na pocieszenie przynajmniej nie utyjesz, chociaz Ty chyba nie masz problemów z nadwaga A z rwą poboli poboli i przestanie juz jest duzo lepiej, jak czlowiek pochodzi troche po lekarzach to juz od samego chodzenia jest mu lepiej. Chociaz ja korzystam z prywatnej słuzby zdrowia to i tak to nie jest to co bym chciala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.05.2012 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 A mnie po raz drugi nie ujęto na listę ... FATUM ?? Schabiku nie upiekę, bo ja ... w mięsach średnio siedzę (nie przepadam) . Przemyślę temat, moze coś mi się nasunie co bym mogła zrobić i przywieść ze śląska . Moze krupnioki ? Albo modro kapusta? Juz sie poprawiłam, Mirelko krupnioków nigdy nie jadłam tylko o nich duzo słyszałam Kapusta tez może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.05.2012 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Uwaga piszę, kto co przygotowuje Admete : paluszki zkurczaka, cukini z pieczarkami i serem Venus: Sernik, ciasto francuskie MarJel : karkówka, salatka brkułowa Lidszu : ciasto balowe ei kielbaski na grila Karolina : salatka makaronowa z pesto i mazarella ciasto francuskie nadziewane szpinakiem Saly : sałatka Mirelka: krupnioki Rasia i Malgoś 2 gotowce? Hazelka: mieso pieczone Mam nadzieję, że wszystko zebralam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.05.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Dobra, będzie że kapusta, ale nie modra ale zasmażana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.05.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Ja też przywiozę jakąś paczkę kiełbasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.05.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 O matko, to ja od dzisiaj żyję tylko na wodzie, żeby móc skosztować tych wszystkich pyszności w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.05.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 MarJel : karkówka, salatka brkułowa Tylko nie karkówka:sick: (to był żart) Z mojej strony sałatka brokułowa i sałatka z roszponki z serem pleśniowym Może być przepani? czy jednak sie pani upiera przy karczku na smalczyku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.05.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Damesa lepiej golonka na smalczyku (nawet nie wiem czy tak się da, słowo golonka skutecznie mnie odstrasza ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.05.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Damesa lepiej golonka na smalczyku (nawet nie wiem czy tak się da, słowo golonka skutecznie mnie odstrasza ) Ty! dowcipnisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.05.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 cieszę się na to spotkanie to i mi się objawiają takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.05.2012 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 No to jeszcze raz Uwaga piszę, kto co przygotowuje Admete : paluszki z kurczaka, cukini z pieczarkami i serem Venus: Sernik, ciasto francuskie + kiełbaski MarJel : salatka brkułowa, sałatka z roszponki Lidszu : ciasto balowe i kielbaski na grila Karolina : salatka makaronowa z pesto i mazarella ciasto francuskie nadziewane szpinakiem Saly : sałatka Mirelka: kapusta zasmażana Rasia i Malgoś 2 gotowce? Hazelka: karczek Mam nadzieję, że wszystko zebralam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.05.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 kapusta zasmazana i krupnioki - toż to komplet . Robię jedno i drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.05.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Nie wiem, czy ciasteczka jakies w tej sytuacji beda mialy racje bytu, to moze zaproponuj emiranda, co kupic? Kto jest na FB - zglaszac sie do mnie z linkiem na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.05.2012 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Może np serki bree i bysmy z tego koreczki porobiły na bieżąco A tak w ogóle to o ktorej przyjeżdżasz do Warsaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.05.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Alu nie lepiej na słodko + %? Venus jak % to dla mnie tylko na słono Alu ale będziemy miały ucztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.05.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Aaaaa ja przyjezdzam w czwartek w poludnie i najpierw mnie rasia spija u siebie, a potem kaca lecze u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.05.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Małgoś jesteś pewna że w takim stanie chcesz mieć pamiątkowe fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.05.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Spokojnie, ze zlotu fotki przetrwalam, te tez przetrwam. W koncu fotograf tez zaczyna miec problemy z utrzymaniem aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 15.05.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Emi Już się nie mogę doczekać tego spotkania Bardzo się cieszę ze Was wszystkie poznam Całuski Ania/Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.05.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Faktycznie można przytyć od samego czytania o tych pysznościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts