Kasia_1982 15.05.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 OMG ale spotkanko bedzie! Serio,sa na forum osoby publiczne? Pysiaczku,my tu w takim razie wirtualnie pobalujemy! A Wy dziewczeta bawcie sie super i zrobcie relacje (z tymi co chca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.05.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 a ja dostałam kupony do mc donalds (tak wiem najgorsze okropieństwo), nuggetsom jeszcze nigdy nie odmówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.05.2012 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 OMG ale spotkanko bedzie! Serio,sa na forum osoby publiczne? Pysiaczku,my tu w takim razie wirtualnie pobalujemy! A Wy dziewczeta bawcie sie super i zrobcie relacje (z tymi co chca) Kasiu tu du zy przekrój społeczenstwa jest a ja dostałam kupony do mc donalds (tak wiem najgorsze okropieństwo), nuggetsom jeszcze nigdy nie odmówiłam Nugatsom mówię nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.05.2012 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Zrobilam grupe na fejsie, jak ktos jeszcze tam jest to mi dajcie znac na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.05.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Ja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.05.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Ale mnie nie zaakceptowalas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.05.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 O matko...małgoś...nie zaakceptowałam? Myślałam że tak...i co teraz??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.05.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Juz tak, spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.05.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 ufff:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.05.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Alu czy od Ciebie daleko do WKD? Bo to mój alternatywny środek dojazdu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.05.2012 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Alu czy od Ciebie daleko do WKD? Bo to mój alternatywny środek dojazdu:D Drobiazg 3 km, ale jak bedziecie chcialy wkd ptzyjechac to ja albo mój mąż Cie odbierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.05.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Zrobilam grupe na fejsie, jak ktos jeszcze tam jest to mi dajcie znac na priv. Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.05.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Drobiazg 3 km, ale jak bedziecie chcialy wkd ptzyjechac to ja albo mój mąż Cie odbierzemy oki:) jeszcze rozmyślam czy będę coś wprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.05.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Bedziesz, bedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.05.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Alu czy od Ciebie daleko do WKD? Bo to mój alternatywny środek dojazdu:D Pasiku, ja Cie mogę zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.05.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Pasiku, ja Cie mogę zabrać dzięki:hug:w razie co dam znać, Monia ma chyba też ze mną jechać, i nie wiem co z Zuz@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.05.2012 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 (edytowane) Jeszcze raz kto, co przygotowuje : Admete : paluszki zkurczaka, cukini z pieczarkami i serem Venus: Sernik, ciasto francuskie MarJel : karkówka, salatka brkułowa Lidszu : ciasto balowe ei kielbaski na grila Karolina : salatka makaronowa z pesto i mazarellaciasto francuskie nadziewane szpinakiem Saly : sałatka Mirelka: krupnioki Rasia i Malgoś 2 gotowce? Hazelka: mieso pieczone Mam nadzieję, że wszystko zebralam i lista uczestniczek: 18 maja Milanówek Admete, Hazeleyes, Marjel, Mirela, Karolina i Artur, Venus, Monsanbia, Pasie, adk, Malgoś2, Balbina, Rasia, Lidszu, Saly, Nefer, Zuzanka, Nitubaga, MagdaZZZ, Elena76, MonikaC, Arnika Edytowane 16 Maja 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 16.05.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Hej Ale Wam się impreza szykuje A menu .Same pyszności, od samego czytania ślinka cieknie .Znając nasze zdolne forrumki wszystko będzie nie tylko smaczne ale i pięknie podane Duchowo będę z Wami i oczekuję obszernej fotorelacji :D Bawcie się dobrze! Choć w TAKIM składzie nie może być inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.05.2012 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Hej Ale Wam się impreza szykuje A menu .Same pyszności, od samego czytania ślinka cieknie .Znając nasze zdolne forrumki wszystko będzie nie tylko smaczne ale i pięknie podane Duchowo będę z Wami i oczekuję obszernej fotorelacji :D Bawcie się dobrze! Choć w TAKIM składzie nie może być inaczej Sylwio, to może przyjedziesz z Martą serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Emi... ta lista jest jeszcze otwarta? mogę się dopisać???? Poprzekładałam co mogłam... szwagra, teściową, dziecko zamknę w spiżarce, co by miało co zjeść i pić... psa nakarmię na maaaxa... i wody dużo zostawię... i mam nadzieję, że dojadę... choć samej bardzo smutno jest jechać.... Co mam zabrać/kupić... bo szczerze piekę zakalce, a z gotowania.. hmmm... to różnie, ale nie będę miała czasu w związku z najazdem gościów u mnie... No chyba, że jakiś żurek, czy fasolka po bretońsku.... Chyba, że kupić jakieś napoje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts