emiranda 16.05.2012 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Emi... ta lista jest jeszcze otwarta? mogę się dopisać???? Poprzekładałam co mogłam... szwagra, teściową, dziecko zamknę w spiżarce, co by miało co zjeść i pić... psa nakarmię na maaaxa... i wody dużo zostawię... i mam nadzieję, że dojadę... choć samej bardzo smutno jest jechać.... Co mam zabrać/kupić... bo szczerze piekę zakalce, a z gotowania.. hmmm... to różnie, ale nie będę miała czasu w związku z najazdem gościów u mnie... No chyba, że jakiś żurek, czy fasolka po bretońsku.... Chyba, że kupić jakieś napoje.... Bardzo się cieszę To namów swoje kolezanki, żeby tez przyjechaly Może z powrotem Mirelka da sie namówic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.05.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 a to Mirelki nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Emi... już wiesz... jak się poskłada to będę... Jak nie to mnie nie będzie... Achhhh życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.05.2012 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 a to Mirelki nie będzie? Mirelka przyjeżdża z Admete i Hazelka z Kielc Arniko, no przykro mi, ale mam nadzieję, ze się spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Kiedyś na pewno... kiedyś.... Do Pasiulki, Lidzi, Nefci, muszę kiedyś zajechać, do Zuzy, do kilku innych dziewczyn.. no kiedyś się wybiorę... Nie mówię nie... może akurat się dobrze ułoży.... Jakby co to mam otwarte zaproszenie jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 16.05.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Emiranda czy Ty wiesz że ja już nie mogę sie doczekać piątku???? Dawno na żadną imprezę się tak nie szykowałam Jesteś Kochana ze tak nas wszystkie przygarnęłaś do siebie A piąteczek już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 16.05.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 (edytowane) Sylwio, to może przyjedziesz z Martą serdecznie zapraszam Aluniu Dziękuję bardzio za zapraszenie - jesteś bardzo miła Niestety nie będę mogła przyjechać z kilku powodów . Pierwszy-i najważniejszy Mój Syn trenuje piłkę nożną i w wekeend mają ważne rozgrywki Chciałabym z Nim być Po drugie-kilka dni temu wróciliśmy z tygodniowego wypadu do Londynu i jeszcze nie wypoczęłam. W Londynie dużo zwiedzaliśmy,chodziliśmy.Chcieliśmy na maxa wykorzystać czas,bo bardzo Nam się Londyn podobał W moim stanie takie ekscesy raczej nie wskazane więc teraz muszę się zregenerować Po trzecie -muszę doporowadzić dom do porządku ....Niestety jest różnica pomiędzy domem,a mieszkaniem w bloku W czasie poświęconym na sprzątanie .Mam do umycia np.21okien Mam nadzieję,że na kolejnym zlocie będę miała zaszczyt poznać Cię osobiście Bawcie się dobrze Ciekawa jestem czy na zlocie będzie tylko jeden rodzynek-Artur Karoli ??? Czy płeć męską będzie reprezentował jeszcze jakiś inny odważny forrumowicz? Bużka! Edytowane 16 Maja 2012 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.05.2012 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Arnika a skąd jesteś ? Nie możesz tak jak ja jechać ? Podpytaj admete- chyba mają wolne miejsce jeszcze ? Ja wczoraj kupiłam bilet do Kielc . I dzisiaj zamówiłam krupnioki . 21 okien !!!!!!!!!!!!!!!!!!! matko !!!!!!!!!!!!!!! WSPÓŁCZUJĘ.A ja przy moich kilku stękam ... już nie będę obiecuję . Biedactwo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 17.05.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 21 okien !!!!!!!!!!!!!!!!!!! matko !!!!!!!!!!!!!!! WSPÓŁCZUJĘ.A ja przy moich kilku stękam ... już nie będę obiecuję . Biedactwo . milelko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.05.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Uśmiechnęłam się....Mirelka... ja pojadę albo i nie... wczoraj zmarł kuzyn męża... dowiedziałam się zaraz po tym jak publicznie powiedziałam, że jadę... I mam teraz zagwozdkę... albo dojadę, albo nie... zobaczymy kiedy pogrzeb....Ja do Kielc???????? O NIE... to jak dla mnie zupełnie inny kierunek i ja jakby tu powiedzieć.. nie bardzo jeżdżę pociągami czy autobusami... jakoś bym nigdzie nie zdążyła... Nie mam na to czau...A jak chcesz Kielce zwiedzić.. to polecam.. Piękne są... i Chęciny i jaskinia Raj, i katedra....mraaaałłłłłłł... Polecam.. ale to nie jest na jeden dzień do zwiedzaniaSkąd jestem.. na priv napiszę... ale jak jedziesz ze Śląska do Warszawy to mus jest, że musisz jechać koło mnie... nooo może jakieś 2-3km od Gierkówki mieszkam... Dobrze, ze ja mam jakieś 13czy 14 okien... Myję je w ciągu jednego dnia, ale wówczas jestem zmęczona, wolę rozłożyć na dwa dni mycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.05.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Było o spotkaniu i żarciu to sieziałam cicho bo nie moge dojechać i na diecie jestem Akle , że o oknach to się odezwe bo wczoraj machnęłam 6 i dzis umieram. Ale to było ich pierwsze mycie pobudowlane wiec syfu był na nich centymetr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.05.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Pinacolada a używasz dobrej ściągaczki czy walczysz ze szmatą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.05.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Pinacolada a używasz dobrej ściągaczki czy walczysz ze szmatą? Venus - wczoraj walczyłam ze szmatą bo czyściłam przede wszystkim ramy od wew i zew. Szyby przetarłam z kurzu i walczyłam z klejem po naklejkach. Ale musze zainwestowac w dobrą ściągaczkę i to na długim wysięgniku bo mam sporo okien fixów do mycia od zew a po drabinie nie usmiecha mi sie skakać Możesz coś polecić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.05.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Możesz coś polecić?? ja mogę mojego męża (tylko czy się zgodzi ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.05.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 oj żeby on biedny wiedział Pinacoladko ja używam ściągaczki firmy Elephant ok 60 zł, jest bardzo dobra. Forumowa Mea chwaliła też tą z natryskiem Karchera za ok 300 zł Ale gwarantuję spokojnie można się ogarnąć z tą za 60 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.05.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 ja mogę mojego męża (tylko czy się zgodzi ). Ja mam swoją Ewę od tego ale sprzęcik cza jej kupić oj żeby on biedny wiedział Pinacoladko ja używam ściągaczki firmy Elephant ok 60 zł, jest bardzo dobra. Forumowa Mea chwaliła też tą z natryskiem Karchera za ok 300 zł Ale gwarantuję spokojnie można się ogarnąć z tą za 60 zł. Dzieki , popatrzę sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.05.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Jak się mają Alu wielkie przygotowania?:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 17.05.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Hej Aluś! Chyba się zaraz wezmę za sernik:) Piszę na jutrzejszy przyjazd, jeśli nic się nie wydarzy:) Może się do Rasi uśmiechnę w sprawie transportu;) A moje okna właśnie policzyłam... 27 sztuk plus 5 par drzwi tarasowych i wejściowe z przeszkleniem... Myję na raty... płynem i papierem. Muszę zainwestować w rę ściągaczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.05.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 ja nic do jedzenia nie zrobię :sick:ale mogę przywieźć - np. węgiel do grilla, kiełbaski albo coś innego i jakieś napoje plus %, małż chce mnie ok.16tej podrzucić żeby uniknąć korków to coś pomogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.05.2012 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 (edytowane) Emiranda czy Ty wiesz że ja już nie mogę sie doczekać piątku???? Dawno na żadną imprezę się tak nie szykowałam Jesteś Kochana ze tak nas wszystkie przygarnęłaś do siebie A piąteczek już niedługo :hug: Hej Aluś! Chyba się zaraz wezmę za sernik:) Piszę na jutrzejszy przyjazd, jeśli nic się nie wydarzy:) sernik Może się do Rasi uśmiechnę w sprawie transportu;) Może lepiej do Lidki A moje okna właśnie policzyłam... 27 sztuk plus 5 par drzwi tarasowych i wejściowe z przeszkleniem... Myję na raty... płynem i papierem. Muszę zainwestować w rę ściągaczkę polecam płyn z Lidla tani a bardzo dobry Jak się mają Alu wielkie przygotowania?:lol: Aguś, nie ma problemu, ja na spokojnie wszystko przygotowuję ja nic do jedzenia nie zrobię :sick:ale mogę przywieźć - np. węgiel do grilla, kiełbaski albo coś innego i jakieś napoje plus %, małż chce mnie ok.16tej podrzucić żeby uniknąć korków to coś pomogę... wegiel do grilla pewno by sie przydał i kiełbaski rownież, Lidka ma kielbaski przywieżć, ale nie wiem ile ? Edytowane 17 Maja 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts