pasie 17.05.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 to na bank ja przywiozę węgiel i paczkę kiełbasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.05.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Aluuuuu, to juz jutro:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.05.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Tylko 16 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 17.05.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Ale macie fajnie, bawcie za tych wszystkich co nie mogą, a bardzo by chcieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.05.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Emolku:hug: pamietam jak mnie ominęło spotkanie u Zuzy w Raju i zlot w Urzucie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.05.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Dobrej zabawy jutro, dziewczyny. I róbcie dużo fotek, bo my tu umrzemy wszystkie z ciekawości ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 17.05.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 No ja właśnie wyjełam z piekarnika przekąski z ciasta francuskiego nadziewane szpinakiem i fetą , jutro nei zdążyłabym upiec, Przed samym wyjazdem machnę sałatkę makaronową i podskoczę do sklepu po "napoje" ;D Przez to że prosto od Ciebie śmigamy do tej Barcelony, to jutro do południa musze nacieszyć się na maksa moim maleństwem bo już tesknię Ale fajnie że jutro Was wszystkie/ wystkich zobacze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.05.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.05.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 No ja właśnie wyjełam z piekarnika przekąski z ciasta francuskiego nadziewane szpinakiem i fetą , jutro nei zdążyłabym upiec, Przed samym wyjazdem machnę sałatkę makaronową i podskoczę do sklepu po "napoje" ;D Przez to że prosto od Ciebie śmigamy do tej Barcelony, to jutro do południa musze nacieszyć się na maksa moim maleństwem bo już tesknię Ale fajnie że jutro Was wszystkie/ wystkich zobacze !!! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.05.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 sernik 3-warstwowy stygnie czy się udał stwierdzimy jutro, bo nie przywiozę na wpół zjedzonego (pewnie nie skończyłoby się na jednym kawałku). Kiełbaski kupione (grillowe normalnej grubości) cała paczka Postaram się dojechać jutro na 8 do pracy to skończę przed 16 i akurat na 18 bym się stawiła jutro już tylko francuzy zrobię. Pół będzie z malinkami a pół z fetą, szynką i oregano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.05.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 ja też już przebieram nóżkami, bo się doczekać nie mogę Alu, będę między 17-18 u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.05.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Jeju, Dziewuszki......przestancie juz o tych smakołykach......ja bede z czyms, co "upiekę" jutro w sklepie.... Przepraszam-to wszystko przez moj brak organizacji...no i korytka:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.05.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Hej Aluś! Chyba się zaraz wezmę za sernik:) Piszę na jutrzejszy przyjazd, jeśli nic się nie wydarzy:) Może się do Rasi uśmiechnę w sprawie transportu;) A moje okna właśnie policzyłam... 27 sztuk plus 5 par drzwi tarasowych i wejściowe z przeszkleniem... Myję na raty... płynem i papierem. Muszę zainwestować w rę ściągaczkę Balbinko, napisz mi na priv skąd Cię zgarnąć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.05.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Aha! Ja przywożę wino... czerwone, białe i różowe do wyboru... kalifornijskie... prima sort... może ktoś jeszcze ma jakieś alkoholowe zamówienia... spełnię z przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.05.2012 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Jeju, Dziewuszki......przestancie juz o tych smakołykach......ja bede z czyms, co "upiekę" jutro w sklepie.... Przepraszam-to wszystko przez moj brak organizacji...no i korytka:( Olus nic nie kupuj w sklepie, no może jakieś wino, i napoje, ja upieke karczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 17.05.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 A co ja mam przywieść z alkoholi ???? Wódeczka do driniów, winko czy co tam będzie pite ??? No oczywiście musze jeszcze ze soba zabrać meie piwo mojego męża KARMI, bo on będzie kierował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 17.05.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Aluś pytałaś o Martę, nie kontaktowałam sie z nią ale cały czas pisała że będzie wiec tak zakładam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 17.05.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Alu witaj, Widze ze przygotowania do spotkania ida pelna para, menu imponujace Mysle ze uda mi sie wyrwac z domu na troche i odwiedzic was. Czy zaczynacie o 15ej? Nie wiem czy dam rade cos upiec na jutro (czy bezy lubicie?), a jak nie to moge cos kupic - napisz prosze co jeszcze potrzeba. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.05.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 (edytowane) Karolcia ja kupiłam wino, nie wiem co kto woli? Po wódke zawsze można wyskoczyć, tak myślę Aniu wiekszośc zjawi się około 18 tak myślę, nic nie piecz, po prostu wpadnij Edytowane 17 Maja 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 17.05.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Dobrze, do zobaczenia Bardzo sie ciesze na jutrzejsze spotkanie. ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts