Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No ja właśnie wyjełam z piekarnika przekąski z ciasta francuskiego nadziewane szpinakiem i fetą , jutro nei zdążyłabym upiec, Przed samym wyjazdem machnę sałatkę makaronową i podskoczę do sklepu po "napoje" ;D

Przez to że prosto od Ciebie śmigamy do tej Barcelony, to jutro do południa musze nacieszyć się na maksa moim maleństwem bo już tesknię :yes: ;) :(

Ale fajnie że jutro Was wszystkie/ wystkich zobacze !!! :lol2:

No ja właśnie wyjełam z piekarnika przekąski z ciasta francuskiego nadziewane szpinakiem i fetą , jutro nei zdążyłabym upiec, Przed samym wyjazdem machnę sałatkę makaronową i podskoczę do sklepu po "napoje" ;D

Przez to że prosto od Ciebie śmigamy do tej Barcelony, to jutro do południa musze nacieszyć się na maksa moim maleństwem bo już tesknię :yes: ;) :(

Ale fajnie że jutro Was wszystkie/ wystkich zobacze !!! :lol2:

:hug::hug::hug:

sernik 3-warstwowy stygnie :rolleyes: czy się udał stwierdzimy jutro, bo nie przywiozę na wpół zjedzonego (pewnie nie skończyłoby się na jednym kawałku). Kiełbaski kupione (grillowe normalnej grubości) cała paczka :yes:

Postaram się dojechać jutro na 8 do pracy to skończę przed 16 i akurat na 18 bym się stawiła :) jutro już tylko francuzy zrobię. Pół będzie z malinkami a pół z fetą, szynką i oregano :)

Hej Aluś!

Chyba się zaraz wezmę za sernik:)

Piszę na jutrzejszy przyjazd, jeśli nic się nie wydarzy:)

Może się do Rasi uśmiechnę w sprawie transportu;)

A moje okna właśnie policzyłam... 27 sztuk plus 5 par drzwi tarasowych i wejściowe z przeszkleniem...

Myję na raty... płynem i papierem.

Muszę zainwestować w rę ściągaczkę:rolleyes:

Balbinko, napisz mi na priv skąd Cię zgarnąć???