emiranda 17.05.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Aha! Ja przywożę wino... czerwone, białe i różowe do wyboru... kalifornijskie... prima sort... może ktoś jeszcze ma jakieś alkoholowe zamówienia... spełnię z przyjemnością. Asiu tylko duuuuuuuuuuużo cha cha Ty sie kuruj, abys zdrowa jutro była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.05.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Nie przyjadę... bo bym na sobotę nie dała rady wrócić... Umrę z ciekawości i zazdrości... bo bardzo chciałam z Wami być... Bardzo jest mi przykro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 17.05.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Balbinko, napisz mi na priv skąd Cię zgarnąć??? Hej Rasiu, ja z Bemowa będę jechać Ale już sobie przemyślałam, że nie będę nikogo fatygować tylko wezmę brykę i przyjadę (dopiero o 18.30 wracam z pracy, więc koło 19.00 będę wyjeżdżać). A i całą noc nie zostanę, więc będę niezależna;) Ala, podeślij adres:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.05.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Hej Rasiu, ja z Bemowa będę jechać Ale już sobie przemyślałam, że nie będę nikogo fatygować tylko wezmę brykę i przyjadę (dopiero o 18.30 wracam z pracy, więc koło 19.00 będę wyjeżdżać). A i całą noc nie zostanę, więc będę niezależna;) Ala, podeślij adres:) Mieliśmy wyjechać o 18, ale dla Ciebie możemy wyjechać o 19:D. Księciunio robi jako private driver;) wracamy grzecznie tego samego dnia;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 17.05.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Mieliśmy wyjechać o 18, ale dla Ciebie możemy wyjechać o 19:D. Księciunio robi jako private driver;) wracamy grzecznie tego samego dnia;). Oj, kuszisz:) A ja tak nie lubię prowadzić Rasia, zadzwonię do Ciebie jutro koło południa, ok? Kończę pieczenie i spadam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.05.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Księciunio robi jako private driver;) wracamy grzecznie tego samego dnia;). Czyli odwozi, wraca, jedzie i przywozi? Doooobry Ksieciunio! Ale moj tez tak chcial. Tyle ze on zostanie z dzieckiem. A jak sie moni zechce siedziec do polowy nocy, to z dzieckiem co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.05.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Oj, kuszisz:) A ja tak nie lubię prowadzić Rasia, zadzwonię do Ciebie jutro koło południa, ok? Kończę pieczenie i spadam spać Dzwoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.05.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Czyli odwozi, wraca, jedzie i przywozi? Doooobry Ksieciunio! Ale moj tez tak chcial. Tyle ze on zostanie z dzieckiem. A jak sie moni zechce siedziec do polowy nocy, to z dzieckiem co? Monia, weź wolne na całą noc i zostaniesz u mnie:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.05.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Monia, weź wolne na całą noc i zostaniesz u mnie:D. Z wolnym by nie bylo problemu , ale ja bym chciala po ludzku, cywilizowanie do domu wrocic (ale tez i napic ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.05.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Z wolnym by nie bylo problemu , ale ja bym chciala po ludzku, cywilizowanie do domu wrocic (ale tez i napic ) Barranek Cię odwiezie:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.05.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Barranek Cię odwiezie:D. A Barranek bedzie od Cie w kierunku poludnia jechal? W ogole to wszystko zaczyna sie robic skomplikowane (ja nie mam pizamy!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.05.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 A Barranek bedzie od Cie w kierunku poludnia jechal? W ogole to wszystko zaczyna sie robic skomplikowane (ja nie mam pizamy!) Barranek jedzie dokładnie obok Twojego domku:). Pdżama się znajdzie;). Księciunio pożyczy koszulkę, będziesz miała koszulę nocną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.05.2012 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Barranek jedzie dokładnie obok Twojego domku:). Pdżama się znajdzie;). Księciunio pożyczy koszulkę, będziesz miała koszulę nocną. Brzmi jak przeznaczenie ... tylko z ta koszula nocna grubo przesadzilas to o ktorej od Ali wracacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.05.2012 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Alu dzień dobry - zajrzałam co tam na froncie słychać - i idę sie pakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.05.2012 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 dzień dobry no i zamówiona pogoda jest suuuper! Alu, ja przywiozę kiełbaskę na grilla, bo przeleciałam ostatnie posty i wywnioskowałam, że chyba się przyda Mam też dobre pomidorki i ogórki małosole to zabiorę. No i oczywiście napoje Niestety na nic 'hand made' nie znalazłam czasu W Milano powinnam się stawić między 18-19, z tej okazji nawet zaplanowałam wcześniejsze wyjście z pracy no, to zabieram się do roboty, żeby uciec od taśmy jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.05.2012 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Brzmi jak przeznaczenie ... tylko z ta koszula nocna grubo przesadzilas to o ktorej od Ali wracacie? Monia nie rób scen, możesz spać u mnie No problem Alu dzień dobry - zajrzałam co tam na froncie słychać - i idę sie pakować Cześć Agus i do zobaczenia dzień dobry no i zamówiona pogoda jest suuuper! Alu, ja przywiozę kiełbaskę na grilla, bo przeleciałam ostatnie posty i wywnioskowałam, że chyba się przyda Mam też dobre pomidorki i ogórki małosole to zabiorę. No i oczywiście napoje Niestety na nic 'hand made' nie znalazłam czasu W Milano powinnam się stawić między 18-19, z tej okazji nawet zaplanowałam wcześniejsze wyjście z pracy no, to zabieram się do roboty, żeby uciec od taśmy jak najszybciej Elenko o Tobie cały czas myslałam, że nie dajesz znaku zycia, fajnie, że jesteś i bedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.05.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Elenko o Tobie cały czas myslałam, że nie dajesz znaku zycia, fajnie, że jesteś i bedziesz Bo jakiś zwariowany tydzień mam, że na fm mało czasu zostaje Ale piątek u Ciebie miałam ciągle w pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.05.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Starsza o rok:P przyszłam powiedzieć dzień dobry:) Akurat wczoraj coś mnie zaczęło rozkładać ( a tu niby każdy zdrowia życzył) No i już myślałam że nie przyjadę , aaaallleee nabrałam się różności i poszłam wcześniej spać i dziś już lepiej. Także brokuły właśnie nastawiłam, zraz pyknę sałatkę, a tą drugą z roszponki to tak się zastanawiam, że chyba wezmę przygotowane składniki Aluś do Ciebie i w twojej kuchni dokończę? To 5 min roboty, a jak zrobię to teraz to po tylu godzinach w samochodzie zrobi się papka ( roszponka delikatna , pomidorki suszone i ser pleśniowy ciężkie, ugniecie się i będzie beee), a najlepsza jest świeża. Aluś nie masz nic przeciwko temu? wezmę nawet swoją salaterkę na nóżce Mam rozumieć że każdy bierze napoje pod siebie? Ja przywożę moje ulubione winko ze 3 butle chyba wystarczą? i zgrzewkę wody niegazowanej Jestem tak wykończona tą dietą , że boje się, że po lampce wina wam padnę i narobię sobie wstydu na całe życie Alicjo wysyłam Ci mój numer tel. na priv, jak możesz odeślij mi smsa cobym i miała Twój, w razie jakbym się zgubiła Nawigacja wskazuje mi 3.5 godz. drogi.... Jeszcze muszę zajechać na chwilę do pracy swojej, męża, spakować się się, spakować dzieci do babci, zrobić sałatkę, także nie wiem o której będę A tak poważnie ok. 13 planuję wyjechać z Lublina:) Śpiworek kupiłam, ale nie specjalnie na ten jeden raz, przyda mi się w lipcu na Mazurach, bo śmigam z mężulem na żagle Wiedziałam.... brokuły rozgotowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.05.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 ja nawet nie wiem czy się sernik udał Ja wódkę mogę przywieźć, mamy weselną ...bimber też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.05.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Dziewczynki życzę dobrej pogody i swietnej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts