Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Balbinko, napisz mi na priv skąd Cię zgarnąć???

Hej Rasiu,

ja z Bemowa będę jechać:)

Ale już sobie przemyślałam, że nie będę nikogo fatygować tylko wezmę brykę i przyjadę (dopiero o 18.30 wracam z pracy, więc koło 19.00 będę wyjeżdżać).

A i całą noc nie zostanę, więc będę niezależna;)

Ala, podeślij adres:)

Hej Rasiu,

ja z Bemowa będę jechać:)

Ale już sobie przemyślałam, że nie będę nikogo fatygować tylko wezmę brykę i przyjadę (dopiero o 18.30 wracam z pracy, więc koło 19.00 będę wyjeżdżać).

A i całą noc nie zostanę, więc będę niezależna;)

Ala, podeślij adres:)

Mieliśmy wyjechać o 18, ale dla Ciebie możemy wyjechać o 19:D. Księciunio robi jako private driver;) wracamy grzecznie tego samego dnia;):D.

Czyli odwozi, wraca, jedzie i przywozi? Doooobry Ksieciunio!

Ale moj tez tak chcial. Tyle ze on zostanie z dzieckiem. A jak sie moni zechce siedziec do polowy nocy, to z dzieckiem co? ;)

Monia, weź wolne na całą noc i zostaniesz u mnie:D.

A Barranek bedzie od Cie w kierunku poludnia jechal?

W ogole to wszystko zaczyna sie robic skomplikowane (ja nie mam pizamy!) :lol:

Barranek jedzie dokładnie obok Twojego domku:). Pdżama się znajdzie;). Księciunio pożyczy koszulkę, będziesz miała koszulę nocną;).

dzień dobry :)

no i zamówiona pogoda jest :cool: suuuper!

Alu, ja przywiozę kiełbaskę na grilla, bo przeleciałam ostatnie posty i wywnioskowałam, że chyba się przyda :rolleyes: Mam też dobre pomidorki i ogórki małosole to zabiorę. No i oczywiście napoje :yes: Niestety na nic 'hand made' nie znalazłam czasu :( W Milano powinnam się stawić między 18-19, z tej okazji nawet zaplanowałam wcześniejsze wyjście z pracy ;)

no, to zabieram się do roboty, żeby uciec od taśmy jak najszybciej :lol:

Brzmi jak przeznaczenie ... :lol:

tylko z ta koszula nocna grubo przesadzilas :p

to o ktorej od Ali wracacie? :cool:

Monia nie rób scen, możesz spać u mnie :) No problem :hug:

Alu dzień dobry - zajrzałam co tam na froncie słychać - i idę sie pakować :lol:

Cześć Agus i do zobaczenia :hug:

dzień dobry :)

no i zamówiona pogoda jest :cool: suuuper!

Alu, ja przywiozę kiełbaskę na grilla, bo przeleciałam ostatnie posty i wywnioskowałam, że chyba się przyda :rolleyes: Mam też dobre pomidorki i ogórki małosole to zabiorę. No i oczywiście napoje :yes: Niestety na nic 'hand made' nie znalazłam czasu :( W Milano powinnam się stawić między 18-19, z tej okazji nawet zaplanowałam wcześniejsze wyjście z pracy ;)

no, to zabieram się do roboty, żeby uciec od taśmy jak najszybciej :lol:

Elenko o Tobie cały czas myslałam, że nie dajesz znaku zycia, fajnie, że jesteś i bedziesz :hug:

Starsza o rok:P przyszłam powiedzieć dzień dobry:)

Akurat wczoraj coś mnie zaczęło rozkładać ( a tu niby każdy zdrowia życzył:(:mad:;)) No i już myślałam że nie przyjadę :eek:, aaaallleee nabrałam się różności i poszłam wcześniej spać:cool: i dziś już lepiej.

Także brokuły właśnie nastawiłam, zraz pyknę sałatkę, a tą drugą z roszponki to tak się zastanawiam, że chyba wezmę przygotowane składniki Aluś do Ciebie i w twojej kuchni dokończę? To 5 min roboty, a jak zrobię to teraz to po tylu godzinach w samochodzie zrobi się papka ( roszponka delikatna , pomidorki suszone i ser pleśniowy ciężkie, ugniecie się i będzie beee), a najlepsza jest świeża. Aluś nie masz nic przeciwko temu? wezmę nawet swoją salaterkę na nóżce :D

Mam rozumieć że każdy bierze napoje pod siebie? Ja przywożę moje ulubione winko ze 3 butle chyba wystarczą? i zgrzewkę wody niegazowanej :lol2:

Jestem tak wykończona tą dietą :eek:, że boje się, że po lampce wina wam padnę i narobię sobie wstydu na całe życie :lol2:

Alicjo wysyłam Ci mój numer tel. na priv, jak możesz odeślij mi smsa cobym i miała Twój, w razie jakbym się zgubiła :D Nawigacja wskazuje mi 3.5 godz. drogi.... Jeszcze muszę zajechać na chwilę do pracy swojej, męża, spakować się się, spakować dzieci do babci, zrobić sałatkę, także nie wiem o której będę :lol2:

A tak poważnie ok. 13 planuję wyjechać z Lublina:)

Śpiworek kupiłam, ale nie specjalnie na ten jeden raz, przyda mi się w lipcu na Mazurach, bo śmigam z mężulem na żagle :D

Wiedziałam.... brokuły rozgotowałam :eek: