Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

Kiedyś była taka bajka cow and chicken i tam "rodzice" byli pokazywani jedynie w ten sposób

http://media.tumblr.com/tumblr_l9j0dwAh4a1qail9i.jpg

Ten sam kadr :) a bajka mocno pojechana pewnie tak jak Wasza impreza ;)

Edytowane przez e-mól

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Alu (resztkami sił) ale musiałam jeszcze zajrzeć do Ciebie - żeby choć na chwilkę, choć przez Twój wątek poczuć klimat który panuje u Ciebie w domu - - wnętrza są zupełnie inne niż na zdjęciach - zdjęcia nie oddają klimatu, spokoju, dobroci, miłości - którą czuć u Was na każdym kroku, którą się przesiąka - a to wszystko dzięki Tobie i Twojej rodzinie 0 jesteście WSPANIALI!!!!..... :hug:

Klimat domu, klimat ogrodu - u Ciebie można poczuć się jak w bajce :)

I ja dziękuję za spotkanie - i myślę że było to pierwsze ale nie ostanie nasze spotkanie :)

Z tego wszystkiego zapomniałyśmy z Olą naszych buziek :lol2:

I widzę że zdjęcie nóg do czegoś się przydało :lol2: - uśmiałam się jak nie wiem :)

Buziaki zostawiam i spokojnego wieczorku życzę :hug:

----------------

Marjelko - ciesze się że napisałaś u Ali jak i że dotarłaś :hug: - martwiłyśmy się całą drogę o Ciebie - a ja żałowałam że nie wzięłam nr telefonu żeby sprawdzić jak Ci idzie po drodze

ja byłam dzielna i dowiozłam dziefffffffffffczynki całe i zdrowe :lol:

dojechałam, teraz urabiam męża (coś ma muchy w nosie) i marzę o kąpieli.

Emi -dzięki za wszystko, jesteś wspaniałą gospodynią. Admete, hazel i MaJel ... jeeezzu już tęsknię za Wami.

Lecę, bo siedzienie na FM nie pomaga w ułaskawieniu zmierzłego męża ;).

Świetnie że imprezka się udała

Jak mogło być inaczej skoro towarzystwo wyborne:yes::yes:

Żałuje że mnie nie było :mad::bash:

Mam nadzieję ze jeszcze uda mi się Was poznać w realu

Alu z tego co piszą dziewczyny to aż przykro ze Cię nie poznałam osobiście skoro z Ciebie taka laska z jajem :yes:

łoł 60 szt zastawy niezła jesteś

Nie bądźcie takie zołzy dajcie jakaś foteczkę

Plis:hug:

Dziewczynki lista podgladaczy na moim watku rośnie z minuty na minute, co z tego wynika, pół Polski chcialoby pooglądac fotki, i mnie sie to niepodoba, kilka dziewczyn nie zgodziło się na pokazywanie ich fasad na forum i ja niestety zastosuje się do ich próśb,

bo nie można inaczej :(

Karolku zastawy stołowej mam tylko 30, ktoś liczył chyba pojedynczo :lol2:

Zazdroszczę!

Z lakonicznych opisów wynika, że było świetnie!

Mam nadzieję, że następnym razem uda mi się Was wszystkie spotkać :)

Moze w nocy sie zlituja i cos wkleja no chyba ze forumki tez zakazaly pokazywac buziek:(

W nocy, w nocy :p

W nocy to się śpi!

Alu, dziekuje za wspaniałe przyjecie Tobie i Mężowi-jestes niesamowita, ze udało Ci sie okiełznac taki tabun Forumowiczów:hug: Jestes ciepła, kochana i superowa kobitka:hug: ach ta nasza miętka:lol2: Przepros Młodego, za takie ekstremalne warunki...na dzien przed egzaminem:D

Alu, juz sie nie moge doczekac, kiedy bede mogła Ci sie odwdzieczyc za tak cudowna goscine (kolonie:lol2:):hug:

Alu, dziekuje za wspaniałe przyjecie Tobie i Mężowi-jestes niesamowita, ze udało Ci sie okiełznac taki tabun Forumowiczów:hug: Jestes ciepła, kochana i superowa kobitka:hug: ach ta nasza miętka:lol2: Przepros Młodego, za takie ekstremalne warunki...na dzien przed egzaminem:D

Alu, juz sie nie moge doczekac, kiedy bede mogła Ci sie odwdzieczyc za tak cudowna goscine (kolonie:lol2:):hug:

Olu dzięki :hug:

kolonie :lol2:

Alu, ja rowiniez dziekuje za wczorajsze spotkanie, bylo przemilo. Ciesze sie ze poznalam Ciebie oraz tyle sympatycznych forumowiczek. Zaluje tylko, ze moglam byc z wami tak krotko. :(Mam nadzieje na kolejne spotkania.

Alu, jak znajdziesz wolna chwile to zapraszam na Tuwima na kawe lub herbate. Napisz tylko do mnie na priv.

Pozdrawiam serdecznie wszystkie uczestniczki spotkania. :D

Ania