e-mól 19.05.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 (edytowane) Kiedyś była taka bajka cow and chicken i tam "rodzice" byli pokazywani jedynie w ten sposób http://media.tumblr.com/tumblr_l9j0dwAh4a1qail9i.jpg Ten sam kadr a bajka mocno pojechana pewnie tak jak Wasza impreza Edytowane 19 Maja 2012 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.05.2012 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.05.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 No a ja tu kwitne cały dzień...prawie korzenie zapuściłam w oczekiwaniu na fotki... a fotek niet!!!! tzn jedna "świetna" i to jeszcze zagadka:):) Świetnie że impreza się udała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.05.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Alu (resztkami sił) ale musiałam jeszcze zajrzeć do Ciebie - żeby choć na chwilkę, choć przez Twój wątek poczuć klimat który panuje u Ciebie w domu - - wnętrza są zupełnie inne niż na zdjęciach - zdjęcia nie oddają klimatu, spokoju, dobroci, miłości - którą czuć u Was na każdym kroku, którą się przesiąka - a to wszystko dzięki Tobie i Twojej rodzinie 0 jesteście WSPANIALI!!!!..... Klimat domu, klimat ogrodu - u Ciebie można poczuć się jak w bajce I ja dziękuję za spotkanie - i myślę że było to pierwsze ale nie ostanie nasze spotkanie Z tego wszystkiego zapomniałyśmy z Olą naszych buziek I widzę że zdjęcie nóg do czegoś się przydało - uśmiałam się jak nie wiem Buziaki zostawiam i spokojnego wieczorku życzę ---------------- Marjelko - ciesze się że napisałaś u Ali jak i że dotarłaś - martwiłyśmy się całą drogę o Ciebie - a ja żałowałam że nie wzięłam nr telefonu żeby sprawdzić jak Ci idzie po drodze ja byłam dzielna i dowiozłam dziefffffffffffczynki całe i zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.05.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Ach i nie napisałam DZIEWCZYNKI I CHŁOPCY STRASZNIE MIŁO MI BYŁO POZNAĆ WSZYSTKICH NA ŻYWO pozdrawiam wszystkich uczestników spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.05.2012 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 No i żeby nie było, że bajki opowiadam paparazzi http://img542.imageshack.us/img542/8866/dsc9225.jpg' alt='dsc9225.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.05.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 dojechałam, teraz urabiam męża (coś ma muchy w nosie) i marzę o kąpieli. Emi -dzięki za wszystko, jesteś wspaniałą gospodynią. Admete, hazel i MaJel ... jeeezzu już tęsknię za Wami. Lecę, bo siedzienie na FM nie pomaga w ułaskawieniu zmierzłego męża . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.05.2012 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Mirelko, ciesze się, ze dojechałas szczesliwie, caluski, urabiaj mężowatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.05.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Świetnie że imprezka się udała Jak mogło być inaczej skoro towarzystwo wyborne:yes: Żałuje że mnie nie było Mam nadzieję ze jeszcze uda mi się Was poznać w realu Alu z tego co piszą dziewczyny to aż przykro ze Cię nie poznałam osobiście skoro z Ciebie taka laska z jajem łoł 60 szt zastawy niezła jesteś Nie bądźcie takie zołzy dajcie jakaś foteczkę Plis:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 19.05.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Moze w nocy sie zlituja i cos wkleja no chyba ze forumki tez zakazaly pokazywac buziek:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.05.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Moze w nocy sie zlituja i cos wkleja no chyba ze forumki tez zakazaly pokazywac buziek:( łe ja się tak nie bawię http://forum.barcis.pl/images/smilies/naughty.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/naughty.gif Rzuć ta coś dla tych co nie mogły no nie bądźcie takie wstrętne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.05.2012 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Dziewczynki lista podgladaczy na moim watku rośnie z minuty na minute, co z tego wynika, pół Polski chcialoby pooglądac fotki, i mnie sie to niepodoba, kilka dziewczyn nie zgodziło się na pokazywanie ich fasad na forum i ja niestety zastosuje się do ich próśb, bo nie można inaczej Karolku zastawy stołowej mam tylko 30, ktoś liczył chyba pojedynczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.05.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Zazdroszczę! Z lakonicznych opisów wynika, że było świetnie! Mam nadzieję, że następnym razem uda mi się Was wszystkie spotkać Moze w nocy sie zlituja i cos wkleja no chyba ze forumki tez zakazaly pokazywac buziek:( W nocy, w nocy W nocy to się śpi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.05.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Oki rozumiem chęć zachowania anonimowości co nie których forumek oki nie nalegam Ale może macie coś bez cenzury?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.05.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Stół . Emirando, strasznie żałuję że mnie nie było bo....fotka nóg jest zachęcająca . Spróbuję pierwsza zgadnąć. A co! Po lewej ZetZetka a po prawej nie mam pojęcia może Mirelka albo Marjelka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.05.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Alu, dziekuje za wspaniałe przyjecie Tobie i Mężowi-jestes niesamowita, ze udało Ci sie okiełznac taki tabun Forumowiczów:hug: Jestes ciepła, kochana i superowa kobitka:hug: ach ta nasza miętka:lol2: Przepros Młodego, za takie ekstremalne warunki...na dzien przed egzaminem:D Alu, juz sie nie moge doczekac, kiedy bede mogła Ci sie odwdzieczyc za tak cudowna goscine (kolonie:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.05.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 W 1/3 Ci sie udało (????????????), po lewej nie, po prawej stronie jedna z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.05.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Emi, ja się tak nie bawię pisz kto i jak i już hihi. Nawet nie wiecie jak mnie w dołku ściska okropnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.05.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Alu, dziekuje za wspaniałe przyjecie Tobie i Mężowi-jestes niesamowita, ze udało Ci sie okiełznac taki tabun Forumowiczów:hug: Jestes ciepła, kochana i superowa kobitka:hug: ach ta nasza miętka:lol2: Przepros Młodego, za takie ekstremalne warunki...na dzien przed egzaminem:D Alu, juz sie nie moge doczekac, kiedy bede mogła Ci sie odwdzieczyc za tak cudowna goscine (kolonie) Olu dzięki kolonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 19.05.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Alu, ja rowiniez dziekuje za wczorajsze spotkanie, bylo przemilo. Ciesze sie ze poznalam Ciebie oraz tyle sympatycznych forumowiczek. Zaluje tylko, ze moglam byc z wami tak krotko. :(Mam nadzieje na kolejne spotkania. Alu, jak znajdziesz wolna chwile to zapraszam na Tuwima na kawe lub herbate. Napisz tylko do mnie na priv. Pozdrawiam serdecznie wszystkie uczestniczki spotkania. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts