Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

Alu - nie napiszę nic ponad to co wszyscy już powiedzieli, choć mój zachwyt nie ma końca :)

jesteście cudownymi ludźmi w cudownym miejscu w cudownym otoczeniu !!!!

i bardzo się cieszę że Was poznałam :)

Dziękuję za zaproszenie i Wszystkim gościom siedzącym za bardzo szerokim stołem ;) i bardzo suto zastawionym za wspólne biesiadowanie.

To był wspaniały wieczór !!!!!!!!!!!!!!!!!

nieobecni niech żałują !!! i zazdroszczą ;)

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żałują i zazdroszczą i to bardzo :( Następnym razem nie daruję i sie z młodymi cycocholikami stawię, przy tylu ciociach chyba któraś sie zlituje i panienki na ręce weźmie?

I juz żadnych choćby bezfejsowych fotek nie bedzie? Przypomniała mi sie właśnie fota która Anula z sylwestra w nowym domu wstawila,tez z butami w roli głównej :) takie nawet fajniejsze fotki, duze pole do popisu dla wyobraźni pozostawiają.

Alu -Jestem w szoku, że przezyłaś i że jeszcze masz czas, siłę i ochotę pisac na fm. jesteś Wielka i to pisze ja , matka polka, której żal doopę ściska, że nie dała się namówić na tak świetną bezdzieciową imprezę :( No cóz - może nastepnym razem :)

Pozdrawiam wszystkie imprezowiczki i te w rajstopkach i te bez :rotfl:

Alu - :hug: :hug: :hug:

Wszystkie imprezowiczki chyba się już wyspały i rozpoczyna się fala podziękowań za super imprezę :D Widać że się świetnie bawiłyście i była super atmosfera a nam tutaj żal doopy ściska, że nie mogłyśmy się z Wami spotkać :( Nie bądźcie takie babeczki i wklejcie chociaż jakieś fotki z balonikami na twarzach żebyśmy przynajmniej ciut tego wesołego klimatu podłapały :)