zuznka 19.05.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Alu - nie napiszę nic ponad to co wszyscy już powiedzieli, choć mój zachwyt nie ma końca jesteście cudownymi ludźmi w cudownym miejscu w cudownym otoczeniu !!!! i bardzo się cieszę że Was poznałam Dziękuję za zaproszenie i Wszystkim gościom siedzącym za bardzo szerokim stołem i bardzo suto zastawionym za wspólne biesiadowanie. To był wspaniały wieczór !!!!!!!!!!!!!!!!! nieobecni niech żałują !!! i zazdroszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 19.05.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Żałują i zazdroszczą i to bardzo Następnym razem nie daruję i sie z młodymi cycocholikami stawię, przy tylu ciociach chyba któraś sie zlituje i panienki na ręce weźmie? I juz żadnych choćby bezfejsowych fotek nie bedzie? Przypomniała mi sie właśnie fota która Anula z sylwestra w nowym domu wstawila,tez z butami w roli głównej takie nawet fajniejsze fotki, duze pole do popisu dla wyobraźni pozostawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.05.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Łza w oku mi się kręci.... Aż smutno mi... ale następnym razem.... Szare rajstopy Mirela... po lewej... Hmmm... stawiam na Monsanbie, nooo ewentualnie Magdazzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.05.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Aaa i fotografa w czarnej koszulce rozpoznaję.... Ksieciunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 19.05.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 witaj Alu! Widzę,że impreza była przednia:) Bardzo zazdroszczę Wam spotkania .Następnym razem już ze mną I jeszcze moje typowanie konkursowe Po prawej stronie aniutJ,a po lewej mirelka ??? Co jest nagrodą ....?? Może zdjęcie ze zlotu na priv?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.05.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Alu -Jestem w szoku, że przezyłaś i że jeszcze masz czas, siłę i ochotę pisac na fm. jesteś Wielka i to pisze ja , matka polka, której żal doopę ściska, że nie dała się namówić na tak świetną bezdzieciową imprezę No cóz - może nastepnym razem Pozdrawiam wszystkie imprezowiczki i te w rajstopkach i te bez Alu - :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.05.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Nagroda: foty z imprezki na priv ??? To i ja zgaduje, po lewej Balbina, a poprawej Ty Alu. Zgadłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.05.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 A jest jakaś nagroda przewidziana?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.05.2012 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Nagroda: foty z imprezki na priv ??? To i ja zgaduje, po lewej Balbina, a poprawej Ty Alu. Zgadłam? Dziewczyny wyżej były blizej, zupelne pudło niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.05.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Ala czy Ty widziałaś - wyżej jest trafienie w sam środek tarczy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.05.2012 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Ala czy Ty widziałaś - wyżej jest trafienie w sam środek tarczy:D Na priva odpowiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.05.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Dziewczyny wyżej były blizej, zupelne pudło niestety No cóż nagrody nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 19.05.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Ja tak jak arnika obstawiam zdeklarowane butomaniaczki monsabia lub magdezzz jako szare szpilki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 19.05.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Alu.... Chciałam Ci wysłać priv Czyżby zapełniona skrzynka? Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.05.2012 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 19.05.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Już Dzięki Już poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.05.2012 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 To dobranoc dziewczynki, w koncu idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.05.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Wszystkie imprezowiczki chyba się już wyspały i rozpoczyna się fala podziękowań za super imprezę Widać że się świetnie bawiłyście i była super atmosfera a nam tutaj żal doopy ściska, że nie mogłyśmy się z Wami spotkać Nie bądźcie takie babeczki i wklejcie chociaż jakieś fotki z balonikami na twarzach żebyśmy przynajmniej ciut tego wesołego klimatu podłapały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 20.05.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 oj dziewczyny,nie czytacie poprzednich postów Juz Ala odpowiedziała Yokascie,ze z lewej to nie MagdaZZZ,a z prawej Mirelka albo MarJelka Czy będzie wiecej takich fotek butowych??ja chętnie buty poogladam i pozgaduje czyje imprezy zazdroszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.05.2012 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 No dobrze, Rasia pokazała na swoim watku, więc tylko kopiuję, dla tych co na watku Rasi nie bywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts