emiranda 20.05.2012 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Łza w oku mi się kręci.... Aż smutno mi... ale następnym razem.... Szare rajstopy Mirela... po lewej... Hmmm... stawiam na Monsanbie, nooo ewentualnie Magdazzz I to był ten strzał w dziesiątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.05.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.05.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 ale mamy dużo blondynek a forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 20.05.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Wow dużo Was Super babeczki jesteście Widać, że musiało być wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.05.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Hejka. Dzieki Alu za spotkanko i cierpliwosc do nas. Teraz myslcie intensywnie, kiedy chcecie do KRK przyjechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 20.05.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 O do Kraka to ja mam zdecydowanie bliżej. Może się załapię na to spotkanko Fajnie ujrzeć Wasze yyyy body Niektóre z Was rozpoznaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.05.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Wreszcie moge przyjsc do naszej kochanej Ali i zlozyc narecze podziekowan Jak juz wiecie ta impreza to bylo COS! Tyle ludzi w jednym miejscu, piekny, duzy dom i ogrod nie mniej uroczy, mnostwo smiechu, dobrych nastrojow, jedzenia ponad nasze mozliwosci ... Jak najbardziej nieobecni moga nam zazdroscic, no nie ma sie co oszukiwac, jest czego Podziwiam Ale za spokoj ktorym emanowala (przy takim przedsiewzieciu), ale jej meza chyba jeszcze bardziej! Widzialam, ze tez dobrze poczul sie w forumowym klimacie i milo sobie z chlopakami na kanapie rozmawiali Alu jestes naprawde niesamowita, zrobilas nam wszystkim mega radoche! Bardzo mi bylo milo poznac Cie na zywo, zobaczyc jak i gdzie mieszkacie (bo okolica jest piekna!) i jeszcze raz dziekuje ze przelozylas date spotkania, dzieki czemu moglam wziac czynny udzial w tym wydarzeniu Odbilam sobie za wszystkie czasy! Oj tak! Pozdrow Meza, usciski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.05.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Alu, było mi bardzo miło, że mogłam uczestniczyć w twojej imprezie. Jesteś oazą spokoju, tak samo jak twój mąż Jesteście niesamowitymi, ciepłymi ludźmi Macie piękny, cudnie urządzony dom, a także prześliczną działeczkę Zazdroszczę ci tych drzew, które tak ślicznie otulają wasz domek. Cieszę się, że mogłam poznać osobiście niektóre dziewczyny, z którymi do tej pory tylko spotykałam się wirtualnie na FM Jesteście dziewczyny przepiękne, kochane i bardzo chciałabym się z wami znowu spotkać. całusy dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.05.2012 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Hejka. Dzieki Alu za spotkanko i cierpliwosc do nas. Teraz myslcie intensywnie, kiedy chcecie do KRK przyjechac. Małgoś, ja również dziękuję, że aż z Krakowa przyjechałaś, nie ma sprawy, jutro jade Wreszcie moge przyjsc do naszej kochanej Ali i zlozyc narecze podziekowan Jak juz wiecie ta impreza to bylo COS! Tyle ludzi w jednym miejscu, piekny, duzy dom i ogrod nie mniej uroczy, mnostwo smiechu, dobrych nastrojow, jedzenia ponad nasze mozliwosci ... Jak najbardziej nieobecni moga nam zazdroscic, no nie ma sie co oszukiwac, jest czego Podziwiam Ale za spokoj ktorym emanowala (przy takim przedsiewzieciu), ale jej meza chyba jeszcze bardziej! Widzialam, ze tez dobrze poczul sie w forumowym klimacie i milo sobie z chlopakami na kanapie rozmawiali Alu jestes naprawde niesamowita, zrobilas nam wszystkim mega radoche! Bardzo mi bylo milo poznac Cie na zywo, zobaczyc jak i gdzie mieszkacie (bo okolica jest piekna!) i jeszcze raz dziekuje ze przelozylas date spotkania, dzieki czemu moglam wziac czynny udzial w tym wydarzeniu Odbilam sobie za wszystkie czasy! Oj tak! Pozdrow Meza, usciski! Moniko dziękuje za tyle miłych słów pod moim adresem chcę tylko wyprowadzić Was z błędu, ja nie jestem oaza spokoju (sama nie wiem jak mi sie to udało podczas spotkania, myślę, że dzięki Wam, że tak super i swobodnie się czułam w Waszym towarzystwie, że niczym sie nie denerwowałam), oaza spokoju jest mój mąż, usciskam go od Ciebie. O do Kraka to ja mam zdecydowanie bliżej. Może się załapię na to spotkanko Fajnie ujrzeć Wasze yyyy body Niektóre z Was rozpoznaję Jaka sprytna Alu, było mi bardzo miło, że mogłam uczestniczyć w twojej imprezie. Jesteś oazą spokoju, tak samo jak twój mąż Jesteście niesamowitymi, ciepłymi ludźmi Macie piękny, cudnie urządzony dom, a także prześliczną działeczkę Zazdroszczę ci tych drzew, które tak ślicznie otulają wasz domek. Cieszę się, że mogłam poznać osobiście niektóre dziewczyny, z którymi do tej pory tylko spotykałam się wirtualnie na FM Jesteście dziewczyny przepiękne, kochane i bardzo chciałabym się z wami znowu spotkać. całusy dla wszystkich Lidka bardzo dziękuję, patrz w/w odp ja niestety oazą spokoju nie jestem, nerwus ze mnie okropny, ale dziwnie spokojnie czułam sie przed impreza i podczas niej, widocznie tak super wpływacie na mnie i tak dobrze mi jest wśrod Was, że nie mam powodów do denerwowania. I za to Wam dziewczynki baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dziękuję, że mogłam spędzic ten cudowny, niezapomniany wieczór w Waszym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.05.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Lidzia obiecala, ze w sierpniu moze przyjechac, wiec wstepnie na sierpien sie ustawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.05.2012 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Lidzia obiecala, ze w sierpniu moze przyjechac, wiec wstepnie na sierpien sie ustawiamy. Sierpien ja chyba na Karaiby lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.05.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Sierpien ja chyba na Karaiby lece Na caly miesiac? Faaaaaaajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.05.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Wiem gdzie stoi Rasia, Monia, Magda, Karolina, Małgoś, Pasie, Lidzia, ... resztę... hmmmm... musiałabym zgadywać....No i jeszcze w/g mnie Emi stoi w drugim rzędzie pierwsza z prawej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.05.2012 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Wiem gdzie stoi Rasia, Monia, Magda, Karolina, Małgoś, Pasie, Lidzia, ... resztę... hmmmm... musiałabym zgadywać.... No i jeszcze w/g mnie Emi stoi w drugim rzędzie pierwsza z prawej... Reszta to młodsze forumowiczki ktorych pewno nie znasz niektore z forumowiczek prosiły, żeby ich nie ujawniać, więc uszanujmy to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.05.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Szanuje, szanuję... a zgadłam????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.05.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Alu teraz dziewczyny z forum będą miały zgadywankę kto gdzie stoi - a może być trudno bo J pokazał że ja jestem na samej górze Cieszę się że wszyscy czują to co ja po tym spotkaniu Ja jeszcze nim żyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.05.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Milanówek góra!!!!! słyszę i czytam ,że spotkanko sie udało!!!!! Alu jak ty wszystko dałaś radę zoorganizować!!!! jesteś supermenką dzięki nie znam tylko 4 dziewczyn, ale mogę sie tylko domyslać( agi z kielc, Małgosi z Krk i Zuzanki, i jeszcze jedna nieznajoma:)). reszta bezbłędnie rozpoznana:) paparazzi byli:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 20.05.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Ależ Wam zazdroszczę.... I na focie czekam ja też zazdroszczę wszystkim forumowiczką że mogły się spotkać w realu,na pewno było cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.05.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Kurcze, jak ja żałuję, że nie udało mi się być z Wami Ale dobrze czytam, że następne spotkanie w Krakowie? Bardzo mi się ten pomysł podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.05.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 No to kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts