emiranda 20.05.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Ja to uważam, ze to trzeba zrobić w jakims gospodarstwie agroturystycznym ze spaniem itd np we wrześniu po sezonie taniej i ciszej, ja najlepiej w górach ale może to być pod Krakowem, tylko trzeba takie wyszukać, chetnych znależc i zarezerwowac miejsce Mogłoby to byc np z mężami (? pod dyskusję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.05.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Ja akurat znam takie jedno gospodarstwo, jest o czym pomyslec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.05.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Ja akurat znam takie jedno gospodarstwo, jest o czym pomyslec. No to super Dowiedz się co i jak? i daj znac na forum , bo pewnie trzeba zrobic przedpłate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.05.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 No to super Dowiedz się co i jak? i daj znac na forum , bo pewnie trzeba zrobic przedpłate Spoko, bede dawac znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.05.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Pierwsza na listę się wpisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.05.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Milanówek góra!!!!! słyszę i czytam ,że spotkanko sie udało!!!!! Alu jak ty wszystko dałaś radę zoorganizować!!!! jesteś supermenką dzięki nie znam tylko 4 dziewczyn, ale mogę sie tylko domyslać( agi z kielc, Małgosi z Krk i Zuzanki, i jeszcze jedna nieznajoma:)). reszta bezbłędnie rozpoznana:) paparazzi byli:lol2: akurat na tym zdjęciu Zuzanki nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.05.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Mój wcześniejszy post miał znaleźć się u małgoś. Przepraszam emiranda, Ale skoro się pomyliłam, to jest okazja, żeby się przywitać i pozazdrościć Wam spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.05.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 akurat na tym zdjęciu Zuzanki nie ma jak to??????nie ma???? ale jej nie rozpoznam, bo nie widziałam nigdy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.05.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 jak to??????nie ma???? ale jej nie rozpoznam, bo nie widziałam nigdy:D no nie ma, bo przyjechała już po sesji foto przed domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.05.2012 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Mój wcześniejszy post miał znaleźć się u małgoś. Przepraszam emiranda, Ale skoro się pomyliłam, to jest okazja, żeby się przywitać i pozazdrościć Wam spotkania Witam Cię serdecznie:welcome: na moim watku i nie ma za co przepraszać, miło, że mnie odwiedziłaś chociaz przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.05.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Alu znalazłam cię na fb, ale nie mogę znależc gdzie kliknąc dodaj do znajomych:) ty mnie poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.05.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Witam się i ja u Ciebie...:)muszę się przyznać do cichego podglądania....:yes:do napisania zmobilizował mnie żal,ze nie uczestniczyłam w imprezce,o której jest tak głośno na forum... :D żałuję bardzo ,ale może kiedyś.....:)pozdrawiam serdzecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.05.2012 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Witam się i ja u Ciebie...:)muszę się przyznać do cichego podglądania....:yes:do napisania zmobilizował mnie żal,ze nie uczestniczyłam w imprezce,o której jest tak głośno na forum... :D żałuję bardzo ,ale może kiedyś.....:)pozdrawiam serdzecznie Witam Cię serdecznie:welcome: i powiem krótko : masz czego żałować, było superancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.05.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 już nic wiecej nie mów ,bo zazdrość mnie zabije..:lol2może kolejnym razem uda mi się wprosić ...tylko ja niestety o imprezach w tygodniu muszę wiedzieć przynajmniej miesiąc wcześniej...:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.05.2012 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 już nic wiecej nie mów ,bo zazdrość mnie zabije..:lol2może kolejnym razem uda mi się wprosić ...tylko ja niestety o imprezach w tygodniu muszę wiedzieć przynajmniej miesiąc wcześniej...:( Ta imprezka była zapowiedziana na poczatku kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.05.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 no coś Ty...jak ja mogłam tego nie zauważyć:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 21.05.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Hej Emi Jak tam po weekendzie Odespałaś ??? Odpoczęłaś ??? Ja tez już piszę się na spotkanko "gdzieś w Polsce" Bardzo chętnie Możemy już o tym myśleć i chętnych zbierać Pozdrawiam Poniedziałkowo (jak dla mnie duużo kawy potrzeba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.05.2012 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Hej Emi Jak tam po weekendzie Odespałaś ??? Odpoczęłaś ??? Ja tez już piszę się na spotkanko "gdzieś w Polsce" Bardzo chętnie Możemy już o tym myśleć i chętnych zbierać Pozdrawiam Poniedziałkowo (jak dla mnie duużo kawy potrzeba ) Jakoś mi sie udało odpoczac, a teraz pije tzrecią kawkę i zgladam na forum i na fejsa, pozdrawiam cieplutko i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Sluchajcie, jesli komus nie przeszkadza bycie na liscie nickow to dopisujcie sie same, dobra? Bo ja nie nadazam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.05.2012 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 A teraz anegdota pospotkaniowa W niedzielę, jak juz się uspokoiło, Mama mówi, że nie mogła jednak wpiatek zasnąć, bo taki hałas byl, stwierdziła, ze takiego hałasu nigdy nie słyszała (my tak !). I dodala - "jak słuchałam TV to nie słyszałam, tych ryków, dopiero jak połozyłam sie spać na co mój Paweł - no to Mama teraz wie jak głosno słucha telewizora ! Nie nie tak głośno nie zawsze ściszam - odpowiedziala. Dodam, ze my lepiej slyszymy telewizor mamy niz swój No i jeszce jedno Paweł w pewnym momencie zauważył, ze jedna z uczestniczek podeszla do biblioteczki i zaczela oglądac ksiązki (tak mu sie wydawało), no będe mial z nia o czym porozmawiać - pomyślał (mąż jest baaaaaaaaaardzo oczytany) i w tym momencie usłyszal - " Alu, a z czego ta biblioteczka jest zrobiona" - no w koncu to było spotkanie forum budowlanego - nieprawdaż? A mąż takie oczekiwania miał, załamal sie kompletnie biedak, bo chyba budowanie nie za bardzo go wciagnęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts