Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

Ja to uważam, ze to trzeba zrobić w jakims gospodarstwie agroturystycznym ze spaniem itd np we wrześniu po sezonie taniej i ciszej, ja najlepiej w górach ale może to być pod Krakowem, tylko trzeba takie wyszukać, chetnych znależc i zarezerwowac miejsce :) Mogłoby to byc np z mężami (? pod dyskusję )

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Milanówek góra!!!!! słyszę i czytam ,że spotkanko sie udało!!!!!

Alu jak ty wszystko dałaś radę zoorganizować!!!!:jawdrop: jesteś supermenką:)

dzięki :) nie znam tylko 4 dziewczyn, ale mogę sie tylko domyslać( agi z kielc, Małgosi z Krk i Zuzanki, i jeszcze jedna nieznajoma:)). reszta bezbłędnie rozpoznana:):)

paparazzi :) byli:lol2:

akurat na tym zdjęciu Zuzanki nie ma :)

Mój wcześniejszy post miał znaleźć się u małgoś. Przepraszam emiranda, Ale skoro się pomyliłam, to jest okazja, żeby się przywitać i pozazdrościć Wam spotkania :)

Witam Cię serdecznie:welcome: na moim watku :) i nie ma za co przepraszać, miło, że mnie odwiedziłaś chociaz przypadkiem :)

Witam się i ja u Ciebie...:)muszę się przyznać do cichego podglądania....:yes:do napisania zmobilizował mnie żal,ze nie uczestniczyłam w imprezce,o której jest tak głośno na forum... :D:D żałuję bardzo ,ale może kiedyś.....:)pozdrawiam serdzecznie

Witam Cię serdecznie:welcome::welcome: i powiem krótko : masz czego żałować, było superancko :wiggle:

Hej Emi

Jak tam po weekendzie Odespałaś ??? Odpoczęłaś ???

Ja tez już piszę się na spotkanko "gdzieś w Polsce" Bardzo chętnie

Możemy już o tym myśleć i chętnych zbierać

Pozdrawiam Poniedziałkowo (jak dla mnie duużo kawy potrzeba ) :-)

Hej Emi

Jak tam po weekendzie Odespałaś ??? Odpoczęłaś ???

Ja tez już piszę się na spotkanko "gdzieś w Polsce" Bardzo chętnie

Możemy już o tym myśleć i chętnych zbierać

Pozdrawiam Poniedziałkowo (jak dla mnie duużo kawy potrzeba ) :-)

Jakoś mi sie udało odpoczac, a teraz pije tzrecią kawkę i zgladam na forum i na fejsa, pozdrawiam cieplutko i zapraszam :)

A teraz anegdota pospotkaniowa :)

W niedzielę, jak juz się uspokoiło, Mama mówi, że nie mogła jednak wpiatek zasnąć, bo taki hałas byl, stwierdziła, ze takiego hałasu nigdy nie słyszała (my tak !).

I dodala - "jak słuchałam TV to nie słyszałam, tych ryków, dopiero jak połozyłam sie spać :( na co mój Paweł - no to Mama teraz wie jak głosno słucha telewizora !

Nie nie tak głośno nie zawsze ściszam - odpowiedziala. Dodam, ze my lepiej slyszymy telewizor mamy niz swój :(

No i jeszce jedno

Paweł w pewnym momencie zauważył, ze jedna z uczestniczek podeszla do biblioteczki i zaczela oglądac ksiązki (tak mu sie wydawało), no będe mial z nia o czym porozmawiać - pomyślał (mąż jest baaaaaaaaaardzo oczytany) i w tym momencie usłyszal - " Alu, a z czego ta biblioteczka jest zrobiona" - no w koncu to było spotkanie forum budowlanego - nieprawdaż? A mąż takie oczekiwania miał, załamal sie kompletnie biedak, bo chyba budowanie nie za bardzo go wciagnęło :)