Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Alus dzięki za fotki, kurde już tęsknie za wami:cry:

To pzryjeżdżaj w niedziele z rodzinką, przy okazji do Ikea wejdziesz, a maly zniknie w kolonijnym pokoju bo tam mnóstwo torów i kolejka lego jest :)

Uśmiałam się z witryny :D ale nie wątpię, że i jej zwartość była ciekawa :).

same biale kruki :)

Dzieffczynki dzięki za gratulacje :)

Edytowane przez emiranda

Anegdotki przednie :) Ta z biblioteczką jest naprawdę w duchu muratora :lol:

No własnie czasami nie potrafimy spojrzec na daną sprawe inaczej niz z pozycji muratora, takie jesteśmy zakręcone :)

Alu, dziekuje za fotki,Kochana:hug:...załuje ze od razu na miejscu nie wykasowałysmy niektórych moich ujęć....:bash:

Elenko, szkoda ze Cie nie było:(

Olu każdy raz wychodzi lepiej raz gorzej dziewczyny Cie widziały w rzeczywistości więc nie ma co płakać, zdjęcia i tak nie oddaja Twojej fantastycznej osobowosci :) Jestes superaśną zakrecona dziewczyna i nic Ci tego nie odbierze :)

Elenko bardzo szkoda :(

Edytowane przez emiranda

Mam nadzieję, że to nie ja sprawiłam taki zawód Twojemu Mężu;). Nie mogłam przecież na zlocie Muratora pytać się, czy macie wszystkie części Sołżenicyna:lol2: ... a biblioteczkę macie imponującą i w formie i w TREŚCI!!!:yes::cool:

Olu każdy raz wychodzi lepiej raz gorzej dziewczyny Cie widziały w rzeczywistości więc nie ma co płakać, zdjęcia i tak nie oddaja Twojej fantastycznej osobowosci :) Jestes superaśną zakrecona dziewczyna i nic Ci tego nie odbierze :)

oj.... Alu,dzieki :hug: ale nie wykorzystuj nigdzie tych bardzo nieudanych,ok?:rolleyes:

Hej Alu:D no wiedziałam, że tak będzie- imprezka się udała jak ta lala:lol2: Z takim towarzystwem nie mogło być inaczej:cool:

Szkoda tylko, ze nie ma fotek...:(:( A obiecałyście:p

Anegdotki super, a opowieść o witrynie:rotfl:

Dobrej nocki:hug:

Aga imprezka byla wspaniała, ja jestem pod tak wielkim wrażeniem, ze do dzisiaj nie moge się otzrąsnąć, wszystkie dzieffczynki pozytywnie mnie zaskoczyły, uwielbiam wszystkie razem i każda z osobna. Każda jest inna, każda w swoim rodzaju, ale wszystkie fantastyczne :)

Załuj, że nie byłaś. Zdjeć nie wklejamy, bowiem tyle tu podgladaczy z zewnatrz, że nie chcemy pokazywac swoich fasad na forum, takie jest życzenie uczestniczek :)

Mam nadzieję, że to nie ja sprawiłam taki zawód Twojemu Mężu;). Nie mogłam przecież na zlocie Muratora pytać się, czy macie wszystkie części Sołżenicyna:lol2: ... a biblioteczkę macie imponującą i w formie i w TREŚCI!!!:yes::cool:

Asiu Sołżenicyn oczywiście jest i to na pierwszym miejscu chociaz moze nie, może Mistrz i Małgorzata. Ja to tak dla żartu napisałam on zresztą tez powiedział, żeby uzmysłowic nam, ze my tylko o budowie mówimy, alez o czym mają mówić forumowiczki Muratora? przecież my tymi budowaniami zyjemy w przeciwienstwie do naszych mężów. P zresza ostatnio zawala biblioteczke ksiązkami psychologicznymi bo bardzo go psychologia zainteresowała. Nie jest to oczywiście jedna biblioteczka, z racji tego , ze Babcia zajmuje pokój na parterze przeznaczony na gabinest, stoja u góry. A bardzo chcielismy miec w salonie książki stąd ten pomysł na biblioteczke pod schodami. No ja w kazdym bądź razie jak lew zaczęłam bronic nasza forumowiczkę, ze przecież nie przyjechała na zjazd bibliotekarzy tylko muratora i że ksiązki przeglądala też.

Asiu :hug::hug::hug: dla mnie jestes fantastyczna cudowna osobą i juz czekam na nastepne spotkanie i zapraszam.

oj.... Alu,dzieki :hug: ale nie wykorzystuj nigdzie tych bardzo nieudanych,ok?:rolleyes:

Ok Olu ok:)

A czy te foty to jakies tajne som? Czy "stare" tez dostanom?

Malgoś ja tylko grupowe mam to Admete robiła podczas spotkania, ale jakoś na żadnym Cie nie ma, chyba za późno przyjechałaś i sesja zdjęciowa skonczyła się po zdjeciach grupowych :)

Moje moge wysłac Ci na maila :)

Edytowane przez emiranda

Alunia

Historia z biblioteczką mnie rozłożyła hahahahh Niezłe jesteśmy krejzolki na punkcie budowania

Choć powiem szczerze jak ktoś wyobraża sobie Kobite Boba Budowniczego to wszystkie jesteśmy przeciwieństwami totalnymi takiego wyobrażenia

Wszystkie zadbane, uśmiechnięte lalunie :-) I wszystkie mega pozytywnie nastawione do swiata

bardzo mi się do w tym spotkaniu podobało Nikt nie narzekał,marudził jęczał SUPER

Aluś jeszcze raz WIELKI BUZIAK ZA TO JAKA JESTEŚ I JAK FAJNIE BYŁO U CIEBIE

ja się uśmiecham o zdjęcie na [email protected] Plissss

Saly