Drop_Inn 21.05.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Superowe anegdotki Rozbroiła mnie ta z mężem w roli główniej Gratuluję kolejnej okrągłej sumki. Porywam szampana i pędzę dalej na obchód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.05.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Uśmiałam się z witryny ale nie wątpię, że i jej zwartość była ciekawa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.05.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Alus dzięki za fotki, kurde już tęsknie za wami:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.05.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 (edytowane) Alus dzięki za fotki, kurde już tęsknie za wami:cry: To pzryjeżdżaj w niedziele z rodzinką, przy okazji do Ikea wejdziesz, a maly zniknie w kolonijnym pokoju bo tam mnóstwo torów i kolejka lego jest Uśmiałam się z witryny ale nie wątpię, że i jej zwartość była ciekawa . same biale kruki Dzieffczynki dzięki za gratulacje Edytowane 21 Maja 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 21.05.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Anegdotki przednie Ta z biblioteczką jest naprawdę w duchu muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.05.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Alu, dziekuje za fotki,Kochana:hug:...załuje ze od razu na miejscu nie wykasowałysmy niektórych moich ujęć.... Elenko, szkoda ze Cie nie było:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.05.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 (edytowane) Anegdotki przednie Ta z biblioteczką jest naprawdę w duchu muratora No własnie czasami nie potrafimy spojrzec na daną sprawe inaczej niz z pozycji muratora, takie jesteśmy zakręcone Alu, dziekuje za fotki,Kochana:hug:...załuje ze od razu na miejscu nie wykasowałysmy niektórych moich ujęć.... Elenko, szkoda ze Cie nie było:( Olu każdy raz wychodzi lepiej raz gorzej dziewczyny Cie widziały w rzeczywistości więc nie ma co płakać, zdjęcia i tak nie oddaja Twojej fantastycznej osobowosci Jestes superaśną zakrecona dziewczyna i nic Ci tego nie odbierze Elenko bardzo szkoda Edytowane 21 Maja 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.05.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Hej Alu no wiedziałam, że tak będzie- imprezka się udała jak ta lala:lol2: Z takim towarzystwem nie mogło być inaczej:cool: Szkoda tylko, ze nie ma fotek...:( A obiecałyście:p Anegdotki super, a opowieść o witrynie:rotfl: Dobrej nocki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.05.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Mam nadzieję, że to nie ja sprawiłam taki zawód Twojemu Mężu;). Nie mogłam przecież na zlocie Muratora pytać się, czy macie wszystkie części Sołżenicyna:lol2: ... a biblioteczkę macie imponującą i w formie i w TREŚCI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.05.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Olu każdy raz wychodzi lepiej raz gorzej dziewczyny Cie widziały w rzeczywistości więc nie ma co płakać, zdjęcia i tak nie oddaja Twojej fantastycznej osobowosci Jestes superaśną zakrecona dziewczyna i nic Ci tego nie odbierze oj.... Alu,dzieki ale nie wykorzystuj nigdzie tych bardzo nieudanych,ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 A czy te foty to jakies tajne som? Czy "stare" tez dostanom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 22.05.2012 04:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 (edytowane) Hej Alu no wiedziałam, że tak będzie- imprezka się udała jak ta lala:lol2: Z takim towarzystwem nie mogło być inaczej:cool: Szkoda tylko, ze nie ma fotek...:( A obiecałyście:p Anegdotki super, a opowieść o witrynie:rotfl: Dobrej nocki:hug: Aga imprezka byla wspaniała, ja jestem pod tak wielkim wrażeniem, ze do dzisiaj nie moge się otzrąsnąć, wszystkie dzieffczynki pozytywnie mnie zaskoczyły, uwielbiam wszystkie razem i każda z osobna. Każda jest inna, każda w swoim rodzaju, ale wszystkie fantastyczne Załuj, że nie byłaś. Zdjeć nie wklejamy, bowiem tyle tu podgladaczy z zewnatrz, że nie chcemy pokazywac swoich fasad na forum, takie jest życzenie uczestniczek Mam nadzieję, że to nie ja sprawiłam taki zawód Twojemu Mężu;). Nie mogłam przecież na zlocie Muratora pytać się, czy macie wszystkie części Sołżenicyna:lol2: ... a biblioteczkę macie imponującą i w formie i w TREŚCI!!! Asiu Sołżenicyn oczywiście jest i to na pierwszym miejscu chociaz moze nie, może Mistrz i Małgorzata. Ja to tak dla żartu napisałam on zresztą tez powiedział, żeby uzmysłowic nam, ze my tylko o budowie mówimy, alez o czym mają mówić forumowiczki Muratora? przecież my tymi budowaniami zyjemy w przeciwienstwie do naszych mężów. P zresza ostatnio zawala biblioteczke ksiązkami psychologicznymi bo bardzo go psychologia zainteresowała. Nie jest to oczywiście jedna biblioteczka, z racji tego , ze Babcia zajmuje pokój na parterze przeznaczony na gabinest, stoja u góry. A bardzo chcielismy miec w salonie książki stąd ten pomysł na biblioteczke pod schodami. No ja w kazdym bądź razie jak lew zaczęłam bronic nasza forumowiczkę, ze przecież nie przyjechała na zjazd bibliotekarzy tylko muratora i że ksiązki przeglądala też. Asiu :hug: dla mnie jestes fantastyczna cudowna osobą i juz czekam na nastepne spotkanie i zapraszam. oj.... Alu,dzieki ale nie wykorzystuj nigdzie tych bardzo nieudanych,ok? Ok Olu ok:) A czy te foty to jakies tajne som? Czy "stare" tez dostanom? Malgoś ja tylko grupowe mam to Admete robiła podczas spotkania, ale jakoś na żadnym Cie nie ma, chyba za późno przyjechałaś i sesja zdjęciowa skonczyła się po zdjeciach grupowych Moje moge wysłac Ci na maila Edytowane 22 Maja 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.05.2012 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Alu Gratuluję stóweczki http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/party/smileys-party-228615.gifWszyscy zaglądamy bo czuć tu taką samą atmosferę jak u Ciebie w domu - jest miło, towarzysko, ciekawie - jednym słowem WSPANIALE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.05.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Gratulacje z powodu stóweczki Alu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.05.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Alu co tam u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.05.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Alu gratulacje z powodu okrągłej cyferki http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cheers/smileys-cheers-421530.gif Rozbroiła mnie historia z biblioteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Hmmmm... Za pozno mowisz? Weeeez mi wyslij przez fejsa prywatna wiadomosc, dobra? Chetnie mordeczki zobacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 22.05.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Alunia Historia z biblioteczką mnie rozłożyła hahahahh Niezłe jesteśmy krejzolki na punkcie budowania Choć powiem szczerze jak ktoś wyobraża sobie Kobite Boba Budowniczego to wszystkie jesteśmy przeciwieństwami totalnymi takiego wyobrażenia Wszystkie zadbane, uśmiechnięte lalunie I wszystkie mega pozytywnie nastawione do swiata bardzo mi się do w tym spotkaniu podobało Nikt nie narzekał,marudził jęczał SUPER Aluś jeszcze raz WIELKI BUZIAK ZA TO JAKA JESTEŚ I JAK FAJNIE BYŁO U CIEBIE ja się uśmiecham o zdjęcie na [email protected] Plissss Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.05.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 [ bardzo mi się do w tym spotkaniu podobało Nikt nie narzekał,marudził jęczał SUPER bo to nie ta liga. Po budowie zadnej sie juz nie chce jeczec i marudzic o glupoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.05.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Historia z biblioteczką mnie powaliła malgos, gdzie ta lista i co to za lista ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts