Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga Pysiaczku dzięki za gratulki :hug:

Alunia

Historia z biblioteczką mnie rozłożyła hahahahh Niezłe jesteśmy krejzolki na punkcie budowania

Choć powiem szczerze jak ktoś wyobraża sobie Kobite Boba Budowniczego to wszystkie jesteśmy przeciwieństwami totalnymi takiego wyobrażenia

Wszystkie zadbane, uśmiechnięte lalunie :-) I wszystkie mega pozytywnie nastawione do swiata

bardzo mi się do w tym spotkaniu podobało Nikt nie narzekał,marudził jęczał SUPER

Aluś jeszcze raz WIELKI BUZIAK ZA TO JAKA JESTEŚ I JAK FAJNIE BYŁO U CIEBIE

Saly

Ja też się ciesze, ze udało Ci sie przyjechać, tez uważam, że super było, do dzisiaj nie mogę się otrząsnąc :)

Alu co tam u was? :) :hug:

Praca w ogrodku i skaldanie podan do liceów :)

bo to nie ta liga. Po budowie zadnej sie juz nie chce jeczec i marudzic o glupoty ;)

:yes: :hug:

Historia z biblioteczką mnie powaliła :rotfl:

Tez mnie to powałiło jak o tym powiedział, to tak się smiałam, że sąsiedzi, aż się dziwili :) ale M wyskoczył z tym jak Filip z konopii, jakoś nie przyszło mu do głowy, że my głownie o budowaniu i wyposażaniu wnetrz mówimy :) Myślę, że on ma juz tego dość :yes:

Już sie nie dziwię Rasi:)

Biblioteczka fajnie wpasowała sie.

:hug:

Oj, ja z kolei zasnelam jak o budowaniu dziewczyny gadaly. ;)

No jakos mąz chyba tego nie zauważył :(

Edytowane przez emiranda

Alu Kochana-nie miałam jednak tych zajec wieczornych, ale byłam na budowie i miałam rozładowany tel:bash: Napisałam Ci, jak juz byłam w domu (u Mamy), jak naładowałam komórke, bo mi oczywiscie padła:bash: Bedziemy z Aga cos kombinowac, zeby nasze buzienki odebrac. Nie gniewaj sie na nas (a zwłąszcza na mnie) i podaj błagam nr konta na pw, to zrobimy przelew. Bede sie lepiej czuła-nie chce przetrzymywac Ci pieniazków....buziaczki:hug:

Alu Kochana-nie miałam jednak tych zajec wieczornych, ale byłam na budowie i miałam rozładowany tel:bash: Napisałam Ci, jak juz byłam w domu (u Mamy), jak naładowałam komórke, bo mi oczywiscie padła:bash: Bedziemy z Aga cos kombinowac, zeby nasze buzienki odebrac. Nie gniewaj sie na nas (a zwłąszcza na mnie) i podaj błagam nr konta na pw, to zrobimy przelew. Bede sie lepiej czuła-nie chce przetrzymywac Ci pieniazków....buziaczki:hug:

No na Agę sie nie gniewam, bo na nią zawsze liczyc można, więc je odebrala od P nawet w momencie usypiania chłopców :)

Na Cie się nie gniewam zakrecona dziewczynko, P wczoraj tez komórka padła, na szczęscie jechal z kolegą i dzwonił z drugiej :)

Ala, bylo mowic, ze on niebudowlany... ;)

Licytujcie laseczki... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?203874-Tu-licytujemy

Zapomniałam :(

Ja juz wylicytowałam :)

Może ktos może fanty swoje wstawić na aukcję

Alu - uspokój męża, następnym razem sobie to odbijemy. Ja na 3 dni przed przyjazdem do Was wyciągnęłam z torebki tyle co przeczytane "Notatki na mankietach". Zapiski młodego lekarza mnie powaliły i chętnie bym z Pawłem podyskutowała (białą gwardię też zaliczyłam w tym roku). A za Sołżenicyna i za Warłama Szałamowa się będę zabirać (zachęcił mnie Hugo Bader "Kronikami Kołymskimi"), więc co się odwlecze to nie uciecze :).