Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Alu kochana :hug:

Wpadłam na fm na sekunde i muszę ja koniecznie wykorzystać na "odwiedzenie" Ciebie :yes:

Chcemy Ci baaardzo podziękować za cudowną gościnę, za to że podjełaś się trudnego przedsiewziecia zlotu i dzięki czemu mogliśmy się wszyscy spotkać.

Masz piękny dom, a samą dziąłkę najchętniej spakowałabym i zabra do Lublina i dopiero wtedy wybudowała dom :D

Jesteś wspaniałą, pełną życzliwości i ciepła kobietą, Twoi mężczyźni mają w domu prawdziwy SKARB! ( Mam nadzije,ze to doceniają ;) )

Bardzo sie cieszę,że mogłam poznać Cię osobiście :hug:

Oczywiście drzwi naszego domu są dla Was zawsze otwarte i będziecie zawsze mile widzianymi gośćmi :yes: :)

Pozdrów serdecznie swojego męża i syna :)

Buziaki ogromne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :****

P.S

Zdjęcia ogrodu super!!!

Karolinko :hug: bardzo dziękuję za te kompementa, nie wszystkie zasłuzone, ale starałam sie jak mogłam, być spokojną, choć w rzeczywistosci taka nie jestem. Widocznie tak doborowe towarzystwo forumowiczek i ich mężow tak dobrze mi sluzy. Czułam sie Z wami jakbym was znała od lat :)

Karola a Ciebie na forum na pewno nie odbieralam tak jaka jestes w rzeczywistości, ale jestes cudowna, wspaniala wesoła dziewczyną, która jeszcze bardziej polubiłam :)

Dziękuję, za zaproszenie, sama wiesz, że ja w Lublinie raz n ajakiś czas bywam i baaaaaaaaaaaardzo chetnie Was wowczas odwiedzę :) Juz się nie moge doczekać :)

Aluś Kochana!

Jeszcze Ci nie podziękowałam za gościnę, fantastyczną imprezę, Twoją odwagę, a nawet szaleństwo, że nas wszystkich zaprosiłaś;)

Podziwiam Cię, że to wszystko wytrzymałaś i nas nie pogoniłaś (a Twoich mężczyzn jeszcze bardziej)!

Już Ci to wcześniej mówiłam i wszyscy również - masz cudowny ciepły, pełen miłości dom.

Czy może być coś piękniejszego w życiu?

Pozdrawiam Cię gorąco:hug:

Iwonko :hug:, no niestety nie bylo nam dane dluzej porozmawiać, ale mam nadzieję, że to nadrobimy

Dzień dobry :hug:

Piękne ogrodowe zdjęcia!

Dzięki, Aniu, wysłałam, sama wiesz co :)

Alu przepiękny masz ogród :yes:

Ta trawka i w ogóle ta przestrzeń :o Cudo!

Ogrod mam rzeczywiście piękny, ale nie czuję siew nim szczęsliwa :(

Fantastyczny ogród w cieniu drzew z iskierkami słońca :rolleyes:.

Aniu, tak te drzewa wokól tworza klimat naszego ogrodu, jest cudownie jak świeci słonce, gorzej jak go nie ma :)

Alu, masz piękny ogród! Usiadłabym chętnie na tej trawce ;)

Zapraszam :)

A ja chcialam tylko powiedziec, ze ogrod Ali jest jeszcze sto razy ladniejszy na zywo! Z przodu piekne roslinki przy kostce, duzo kwiatow. Cudo

Wstaw Alu troche zdjec z przeda ;)

Zostawiam pozdrowienia

Monia kilka stron bliżej wklejałam nasza łezkę, teraz juz tulipany przekwitły i trzeba jakieś nowe kwiatuszki zasadzić :)

[img]http://img838.imageshack.us/img838/5681/dscn0853f.jpg By miranda27 at 2012-04-21[/img]

[img]http://img820.imageshack.us/img820/450/dscn0901v.jpg By miranda27 at 2012-05-26[/img]

Bajkowy ogród :) zazdraszczam :)

Żeby jeszcze był nad morzem , sama bym sobie zazdrościła :)

Alu...cudny ogród i trawka już jaka piękna!!! A hortensja....przecudna...:):):)

Dzięki, hortensja faktycznie zachwyca :)

Alu, piękny ogród :) a trawka aż zachęca, żeby na bosaka po niej pohasać :cool:

Ula przyjeżdżaj kochanie, zaraz bede piekła ciasto z rabarbarem, zapraszam :)

Edytowane przez emiranda

Ogrod mam rzeczywiście piękny, ale nie czuję siew nim szczęsliwa :(

Alu, aż tak bardzo brakuje Ci tej Gdyni? :hug:

Ula przyjeżdżaj kochanie, zaraz bede piekła ciasto z rabarbarem, zapraszam :)

Ja też dziś kupiłam rabarbar - miało być ciasto, ale skończyło się na kompociku, bo szybciej ;)

A w Milano będę za tydzień, jeszcze nie wiem, czy sobota czy niedziela, ale gdyby Ci pasowało, to chętnie zajrzymy :)

Alu a co ja tu czytam??? :o:o:o

Czy to w ogóle możliwe?

To prawda czy żartujesz? :(

:hug:

Niestety to prawda, caly czas myślę, o ogrodzie w Gdyni, ze starymi drzewami owocowymi i chociaz byl dużo mniejszy to tam bylo moje miejsce, którego mi bardzo brakuje :( No to tak tylko w połowie, bo jednak bez rodziny nie chciałabym tam mieszkać :( Jest nadzieja, że w przyszłym tygodniu sie do Gdyni wybiorę :)

Alu, aż tak bardzo brakuje Ci tej Gdyni? :hug:

Ja też dziś kupiłam rabarbar - miało być ciasto, ale skończyło się na kompociku, bo szybciej ;)

A w Milano będę za tydzień, jeszcze nie wiem, czy sobota czy niedziela, ale gdyby Ci pasowało, to chętnie zajrzymy :)

Ja muszę ciasto upiec na jutro więc nie skonczy sie na kompociku :)

W przyszlym tygodniu, Elenko, przyjeżdzaj, kiedy tylko będziesz chciala :)

Niestety to prawda, caly czas myślę, o ogrodzie w Gdyni, ze starymi drzewami owocowymi i chociaz byl dużo mniejszy to tam bylo moje miejsce, którego mi bardzo brakuje :( No to tak tylko w połowie, bo jednak bez rodziny nie chciałabym tam mieszkać :( Jest nadzieja, że w przyszłym tygodniu sie do Gdyni wybiorę :)

Ach to już wszystko rozumiem :yes:

Mam nadzieję że niedziela upływa miło i spokojnie :)

Oj, Alu, nie znam Cie, ale rozumiem :hug:

Cześć Alu

ogród masz fantastyczny

Na pewno wiele pracy cię kosztował .http://gify.magazynek.org/pictures/Postacie,%20zawody/Ogrodnik/011.gif

udanej niedzieli

Dzięki Karolku :hug:

Ach to już wszystko rozumiem :yes:

Mam nadzieję że niedziela upływa miło i spokojnie :)

Agus, spokojnie, urodzinowo, troche melancholijnie, bo nie cieszy mnie, że znowu jestem o rok starsza :(

Edytowane przez emiranda