mugatka 25.05.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Bajkowy ogród zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.05.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Alu...cudny ogród i trawka już jaka piękna!!! A hortensja....przecudna...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.05.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Alu, piękny ogród a trawka aż zachęca, żeby na bosaka po niej pohasać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.05.2012 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 (edytowane) Alu kochana Wpadłam na fm na sekunde i muszę ja koniecznie wykorzystać na "odwiedzenie" Ciebie Chcemy Ci baaardzo podziękować za cudowną gościnę, za to że podjełaś się trudnego przedsiewziecia zlotu i dzięki czemu mogliśmy się wszyscy spotkać. Masz piękny dom, a samą dziąłkę najchętniej spakowałabym i zabra do Lublina i dopiero wtedy wybudowała dom Jesteś wspaniałą, pełną życzliwości i ciepła kobietą, Twoi mężczyźni mają w domu prawdziwy SKARB! ( Mam nadzije,ze to doceniają ) Bardzo sie cieszę,że mogłam poznać Cię osobiście Oczywiście drzwi naszego domu są dla Was zawsze otwarte i będziecie zawsze mile widzianymi gośćmi Pozdrów serdecznie swojego męża i syna Buziaki ogromne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :**** P.S Zdjęcia ogrodu super!!! Karolinko bardzo dziękuję za te kompementa, nie wszystkie zasłuzone, ale starałam sie jak mogłam, być spokojną, choć w rzeczywistosci taka nie jestem. Widocznie tak doborowe towarzystwo forumowiczek i ich mężow tak dobrze mi sluzy. Czułam sie Z wami jakbym was znała od lat Karola a Ciebie na forum na pewno nie odbieralam tak jaka jestes w rzeczywistości, ale jestes cudowna, wspaniala wesoła dziewczyną, która jeszcze bardziej polubiłam Dziękuję, za zaproszenie, sama wiesz, że ja w Lublinie raz n ajakiś czas bywam i baaaaaaaaaaaardzo chetnie Was wowczas odwiedzę Juz się nie moge doczekać Aluś Kochana! Jeszcze Ci nie podziękowałam za gościnę, fantastyczną imprezę, Twoją odwagę, a nawet szaleństwo, że nas wszystkich zaprosiłaś Podziwiam Cię, że to wszystko wytrzymałaś i nas nie pogoniłaś (a Twoich mężczyzn jeszcze bardziej)! Już Ci to wcześniej mówiłam i wszyscy również - masz cudowny ciepły, pełen miłości dom. Czy może być coś piękniejszego w życiu? Pozdrawiam Cię gorąco:hug: Iwonko , no niestety nie bylo nam dane dluzej porozmawiać, ale mam nadzieję, że to nadrobimy Dzień dobry Piękne ogrodowe zdjęcia! Dzięki, Aniu, wysłałam, sama wiesz co Alu przepiękny masz ogród Ta trawka i w ogóle ta przestrzeń Cudo! Ogrod mam rzeczywiście piękny, ale nie czuję siew nim szczęsliwa Fantastyczny ogród w cieniu drzew z iskierkami słońca . Aniu, tak te drzewa wokól tworza klimat naszego ogrodu, jest cudownie jak świeci słonce, gorzej jak go nie ma Alu, masz piękny ogród! Usiadłabym chętnie na tej trawce Zapraszam A ja chcialam tylko powiedziec, ze ogrod Ali jest jeszcze sto razy ladniejszy na zywo! Z przodu piekne roslinki przy kostce, duzo kwiatow. Cudo Wstaw Alu troche zdjec z przeda Zostawiam pozdrowienia Monia kilka stron bliżej wklejałam nasza łezkę, teraz juz tulipany przekwitły i trzeba jakieś nowe kwiatuszki zasadzić [img]http://img838.imageshack.us/img838/5681/dscn0853f.jpg By miranda27 at 2012-04-21[/img] [img]http://img820.imageshack.us/img820/450/dscn0901v.jpg By miranda27 at 2012-05-26[/img] Bajkowy ogród zazdraszczam Żeby jeszcze był nad morzem , sama bym sobie zazdrościła Alu...cudny ogród i trawka już jaka piękna!!! A hortensja....przecudna...:) Dzięki, hortensja faktycznie zachwyca Alu, piękny ogród a trawka aż zachęca, żeby na bosaka po niej pohasać Ula przyjeżdżaj kochanie, zaraz bede piekła ciasto z rabarbarem, zapraszam Edytowane 26 Maja 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.05.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Ogrod mam rzeczywiście piękny, ale nie czuję siew nim szczęsliwa Alu a co ja tu czytam??? :o:o Czy to w ogóle możliwe? To prawda czy żartujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.05.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Ogrod mam rzeczywiście piękny, ale nie czuję siew nim szczęsliwa Alu, aż tak bardzo brakuje Ci tej Gdyni? Ula przyjeżdżaj kochanie, zaraz bede piekła ciasto z rabarbarem, zapraszam Ja też dziś kupiłam rabarbar - miało być ciasto, ale skończyło się na kompociku, bo szybciej A w Milano będę za tydzień, jeszcze nie wiem, czy sobota czy niedziela, ale gdyby Ci pasowało, to chętnie zajrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.05.2012 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Alu a co ja tu czytam??? :o:o Czy to w ogóle możliwe? To prawda czy żartujesz? Niestety to prawda, caly czas myślę, o ogrodzie w Gdyni, ze starymi drzewami owocowymi i chociaz byl dużo mniejszy to tam bylo moje miejsce, którego mi bardzo brakuje No to tak tylko w połowie, bo jednak bez rodziny nie chciałabym tam mieszkać Jest nadzieja, że w przyszłym tygodniu sie do Gdyni wybiorę Alu, aż tak bardzo brakuje Ci tej Gdyni? Ja też dziś kupiłam rabarbar - miało być ciasto, ale skończyło się na kompociku, bo szybciej A w Milano będę za tydzień, jeszcze nie wiem, czy sobota czy niedziela, ale gdyby Ci pasowało, to chętnie zajrzymy Ja muszę ciasto upiec na jutro więc nie skonczy sie na kompociku W przyszlym tygodniu, Elenko, przyjeżdzaj, kiedy tylko będziesz chciala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 27.05.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Oj, Alu, nie znam Cie, ale rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.05.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Dzięki, Aniu, wysłałam, sama wiesz co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 27.05.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Cześć Alu ogród masz fantastyczny Na pewno wiele pracy cię kosztował .http://gify.magazynek.org/pictures/Postacie,%20zawody/Ogrodnik/011.gif udanej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.05.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Niestety to prawda, caly czas myślę, o ogrodzie w Gdyni, ze starymi drzewami owocowymi i chociaz byl dużo mniejszy to tam bylo moje miejsce, którego mi bardzo brakuje No to tak tylko w połowie, bo jednak bez rodziny nie chciałabym tam mieszkać Jest nadzieja, że w przyszłym tygodniu sie do Gdyni wybiorę Ach to już wszystko rozumiem Mam nadzieję że niedziela upływa miło i spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.05.2012 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 (edytowane) Oj, Alu, nie znam Cie, ale rozumiem Cześć Alu ogród masz fantastyczny Na pewno wiele pracy cię kosztował .http://gify.magazynek.org/pictures/Postacie,%20zawody/Ogrodnik/011.gif udanej niedzieli Dzięki Karolku Ach to już wszystko rozumiem Mam nadzieję że niedziela upływa miło i spokojnie Agus, spokojnie, urodzinowo, troche melancholijnie, bo nie cieszy mnie, że znowu jestem o rok starsza Edytowane 27 Maja 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.05.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Alu no nic nie mówiłaś Kochana Wszystkiego Najlepszego Spełnienia wszystkich marzeń, dużo zdrówka, radości i spokoju ducha. http://i1.fmix.pl/fmi746/735c152700065cbd4f6c40dc W pudełeczku wszystko to czego zapragniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.05.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 100 lat ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 27.05.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Wszystkiego co najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.05.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Alu...wszystkiego najlepszego!!!! SZCZĘŚCIA w Twoim pięknym ogrodzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.05.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Alu, kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 27.05.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/birthday/smileys-birthday-386466.gif Dużo szczęścia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.05.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 WSZYSTKIEGO NAJ NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN SAMYCH SŁONECZNYCH SZCZĘŚLIWYCH DNI http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTGfFj0Qu3qdeG6XW6Pig21rqYWymD5K5Vkz2KTnb7C0TopY7Ct http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRlug3505ceaiIg4W4c4g_1cH1A2oPrSwt2gk77FZ7pECFTWN3JqA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.05.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 To ja jeszcze raz tutaj pozycze. Wszystkiego najpiekniejszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts