emiranda 29.05.2012 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 No to Wam pokaże co dzisiaj w nocy buszowało po naszym ogródku:) http://img641.imageshack.us/img641/3008/dscn1170i.jpg' alt='dscn1170i.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.05.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Jejku.... zazdraszczam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.05.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 o matko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.05.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Alu świetna sówka:) a dawała spać ? my raz mieliśmy taką lokatorkę pod oknami sypialni w poprzednim domu - upał straszny ale okna nie dawało się otworzyć bo tak głośno gadała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.05.2012 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Alu świetna sówka:) a dawała spać ? my raz mieliśmy taką lokatorkę pod oknami sypialni w poprzednim domu - upał straszny ale okna nie dawało się otworzyć bo tak głośno gadała;) Dokładnie i u nas tak było, ale nie spodobało sie jej, że zdjęcia zaczęliśmy robić, kotami sie w ogóle nie przejmowala, tylko nadawała, jak sie kórys ruszył Ale czy to faktycznie sowa? <a href=http://img94.imageshack.us/img94/1706/sowaok.jpg' alt='sowaok.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 29.05.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Bardzo spóźnione życzenia urodzinowe Alu sto lat! Spełnienia tych małych i tych dużych marzeń! Sowa śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 29.05.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Alunia Ja tez buziaki urodzinowe przesyłam spóźnione ale szczere Sowa niesamowita Ja nigdy na wolnosci nie spotkalam sowy czy jak mu tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.05.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Super ta sowa:cool: Ale co Wy w nocy robiliście w ogródku Alu? Obudziła Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 29.05.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Wow, ale niesamowita ta sowa na zdjęciu wygląda groźnie. Ja bym się bała, że mi kota upoluje i pewnie nawet bym nie pomyślała żeby wychodzić i fotki robić http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/afraid/smileys-afraid-944560.gif Ale niesamowicie spotkać takiego gościa w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.05.2012 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Bardzo spóźnione życzenia urodzinowe Alu sto lat! Spełnienia tych małych i tych dużych marzeń! Sowa śliczna Dziękuję za życzenia Alunia Ja tez buziaki urodzinowe przesyłam spóźnione ale szczere Sowa niesamowita Ja nigdy na wolnosci nie spotkalam sowy czy jak mu tam dziekuje za pamięć Aniu. Super ta sowa:cool: Ale co Wy w nocy robiliście w ogródku Alu? Obudziła Was? Jeszcze nie spalismy była 23 Wow, ale niesamowita ta sowa na zdjęciu wygląda groźnie. Ja bym się bała, że mi kota upoluje i pewnie nawet bym nie pomyślała żeby wychodzić i fotki robić http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/afraid/smileys-afraid-944560.gif Ale niesamowicie spotkać takiego gościa w ogrodzie A myslisz, że ja sie nie balam o koty, na szczęście jak ona zaczynała klekac to koty uciekały, ale uciekaly tez przede mną i nie było szans ich złapania. A własnie lampy błyskowej aparatu najbardziej sie bała, jak tylko flesz sie otwierał uciekała, zrobiłam dużo zdjęć i tylko na jednym udalo mi sie ja złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.05.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Aaaaaaaa ta sowa:eek: jak z jakiegoś horroru Alusia mam nadzieję że się nie obrazisz, że jak tak spóźniona z życzeniami Najszczerzej jak potrafię życzę wszystkiego co najlepsze, przede wszystkim zdrowia Alu, dla Ciebie i najbliższych:) Żebyś poczuła swój domek i to miejsce na którym stoi bo to raj na ziemi:) Buziaki i przytulasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.05.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Alu - piękna ta sowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.05.2012 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Cześć Aluniu Wszyscy się zachwycają sową a ja jej nie widzę - tylko czarne pole Buziaki zostawiam i miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.05.2012 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 aaaaaaaaaaaaaaaaaa już widzę - na dużym komputerku - na laptopie coś mam z kolorami Oskaro jutro ma urodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 30.05.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 i ja przyszłam sowę zobaczyć...jaka ona wielka ( czy drzewko mniejsze???) !!! i piękna !!! ALU, doczytałam, że urodziny miałaś...i choć baaardzo spóźniona życzę Ci wszystkiego najlepszego !!!!!! Ala...już u Agi (admete) przeczytałam, że jakieś spotkanie miałyście ?! u Ciebie, tak ???? w domu ??? bardzo go Wam zazdroszczę i piszę się na kolejne jeśli takowe będzie i jeśli będzie można do Was dołączyć ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.05.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 O rany, jak ja dawno nie widziałam sowy Ależ ona robi wrażenie, jeszcze z tymi czerwonymi oczami wygląda naprawdę nieziemsko Niedawno słyszałam w jakiejś audycji radiowej, że przysłowiowa mądrość sów to bzdura, bo móżdżki to mają maleńkie, a ta burza pierza na głowie to dla zmyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 30.05.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 HELOU, się witam po przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.05.2012 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Aaaaaaaa ta sowa:eek: jak z jakiegoś horroru Alusia mam nadzieję że się nie obrazisz, że jak tak spóźniona z życzeniami Najszczerzej jak potrafię życzę wszystkiego co najlepsze, przede wszystkim zdrowia Alu, dla Ciebie i najbliższych:) Żebyś poczuła swój domek i to miejsce na którym stoi bo to raj na ziemi:) Buziaki i przytulasy Martuś jak mogłabym sie na Ciebie obrazić, dziękuje za zyczenia Alu - piękna ta sowa Tez mi sie podoba, ale troche się jej balam, ze kota jakiegos mi porwie aaaaaaaaaaaaaaaaaa już widzę - na dużym komputerku - na laptopie coś mam z kolorami Oskaro jutro ma urodzinki No widzisz, to takie ciemne zdjecie, więc monitor usi byc odpowiedni, ale noc była ciemna ! No wlasnie juz chciałam składac mu zyczenia, ale sobie przypomniałam, że prezenty dostaje urodzinowo-dzieciowe i ja przyszłam sowę zobaczyć...jaka ona wielka ( czy drzewko mniejsze???) !!! i piękna !!! ALU, doczytałam, że urodziny miałaś...i choć baaardzo spóźniona życzę Ci wszystkiego najlepszego !!!!!! Ala...już u Agi (admete) przeczytałam, że jakieś spotkanie miałyście ?! u Ciebie, tak ???? w domu ??? bardzo go Wam zazdroszczę i piszę się na kolejne jeśli takowe będzie i jeśli będzie można do Was dołączyć ??? Dzięki za zyczenia, spotkanie było 18 maja wspaniale było spotkac tyle forumowiczek na raz Nastepne może bedzei w lecie:) O rany, jak ja dawno nie widziałam sowy Ależ ona robi wrażenie, jeszcze z tymi czerwonymi oczami wygląda naprawdę nieziemsko Niedawno słyszałam w jakiejś audycji radiowej, że przysłowiowa mądrość sów to bzdura, bo móżdżki to mają maleńkie, a ta burza pierza na głowie to dla zmyły To ciekawa ta teoria o sowach ?????? HELOU, się witam po przerwie Heluu. jak wycieczka się udala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.05.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Fakt, sowy do najmądrzejszych na pewno nie należą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 30.05.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Heluu. jak wycieczka się udala ? perfect. stary mi zrobil podstęp i się dogadał z anniką - drugiego dnia mojego pobytu w stokholmie nastąpiła zmiana planów i wylądowałam w puerto de la cruz. wyglądam jak frytka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts