Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Alu świetna sówka:)

a dawała spać ? my raz mieliśmy taką lokatorkę pod oknami sypialni w poprzednim domu - upał straszny ale okna nie dawało się otworzyć bo tak głośno gadała;)

Dokładnie i u nas tak było, ale nie spodobało sie jej, że zdjęcia zaczęliśmy robić, kotami sie w ogóle nie przejmowala, tylko nadawała, jak sie kórys ruszył :lol2:

Ale czy to faktycznie sowa?

<a href=http://img94.imageshack.us/img94/1706/sowaok.jpg' alt='sowaok.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img]

Wow, ale niesamowita ta sowa :eek: na zdjęciu wygląda groźnie. Ja bym się bała, że mi kota upoluje :lol2: i pewnie nawet bym nie pomyślała żeby wychodzić i fotki robić http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/afraid/smileys-afraid-944560.gif

Ale niesamowicie spotkać takiego gościa w ogrodzie :yes:

Bardzo spóźnione życzenia urodzinowe ;)

Alu sto lat! Spełnienia tych małych i tych dużych marzeń!

Sowa śliczna :)

Dziękuję za życzenia

Alunia

Ja tez buziaki urodzinowe przesyłam spóźnione ale szczere :hug:

Sowa niesamowita Ja nigdy na wolnosci nie spotkalam sowy czy jak mu tam :-)

dziekuje za pamięć Aniu.

Super ta sowa:cool: Ale co Wy w nocy robiliście w ogródku Alu?:lol2:

Obudziła Was?;)

Jeszcze nie spalismy była 23

Wow, ale niesamowita ta sowa :eek: na zdjęciu wygląda groźnie. Ja bym się bała, że mi kota upoluje :lol2: i pewnie nawet bym nie pomyślała żeby wychodzić i fotki robić http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/afraid/smileys-afraid-944560.gif

Ale niesamowicie spotkać takiego gościa w ogrodzie :yes:

A myslisz, że ja sie nie balam o koty, na szczęście jak ona zaczynała klekac to koty uciekały, ale uciekaly tez przede mną i nie było szans ich złapania. A własnie lampy błyskowej aparatu najbardziej sie bała, jak tylko flesz sie otwierał uciekała, zrobiłam dużo zdjęć i tylko na jednym udalo mi sie ja złapać :)

Aaaaaaaa ta sowa:eek: jak z jakiegoś horroru :eek:;)

Alusia mam nadzieję że się nie obrazisz, że jak tak spóźniona z życzeniami :oops:

Najszczerzej jak potrafię życzę wszystkiego co najlepsze, przede wszystkim zdrowia Alu, dla Ciebie i najbliższych:)

Żebyś poczuła swój domek i to miejsce na którym stoi bo to raj na ziemi:)

Buziaki i przytulasy :hug:

i ja przyszłam sowę zobaczyć...jaka ona wielka ( czy drzewko mniejsze???) !!! i piękna !!!

ALU, doczytałam, że urodziny miałaś...i choć baaardzo spóźniona życzę Ci wszystkiego najlepszego !!!!!!

Ala...już u Agi (admete) przeczytałam, że jakieś spotkanie miałyście ?! u Ciebie, tak ???? w domu ???

bardzo go Wam zazdroszczę i piszę się na kolejne jeśli takowe będzie i jeśli będzie można do Was dołączyć :oops: ???

O rany, jak ja dawno nie widziałam sowy :) Ależ ona robi wrażenie, jeszcze z tymi czerwonymi oczami wygląda naprawdę nieziemsko :lol:

Niedawno słyszałam w jakiejś audycji radiowej, że przysłowiowa mądrość sów to bzdura, bo móżdżki to mają maleńkie, a ta burza pierza na głowie to dla zmyły :)

Aaaaaaaa ta sowa:eek: jak z jakiegoś horroru :eek:;)

Alusia mam nadzieję że się nie obrazisz, że jak tak spóźniona z życzeniami :oops:

Najszczerzej jak potrafię życzę wszystkiego co najlepsze, przede wszystkim zdrowia Alu, dla Ciebie i najbliższych:)

Żebyś poczuła swój domek i to miejsce na którym stoi bo to raj na ziemi:)

Buziaki i przytulasy :hug:

Martuś jak mogłabym sie na Ciebie obrazić, dziękuje za zyczenia :hug:

Alu - piękna ta sowa :jawdrop:

Tez mi sie podoba, ale troche się jej balam, ze kota jakiegos mi porwie :(

aaaaaaaaaaaaaaaaaa już widzę - na dużym komputerku :yes: - na laptopie coś mam z kolorami ;)

Oskaro jutro ma urodzinki :)

No widzisz, to takie ciemne zdjecie, więc monitor usi byc odpowiedni, ale noc była ciemna !

No wlasnie juz chciałam składac mu zyczenia, ale sobie przypomniałam, że prezenty dostaje urodzinowo-dzieciowe :)

i ja przyszłam sowę zobaczyć...jaka ona wielka ( czy drzewko mniejsze???) !!! i piękna !!!

ALU, doczytałam, że urodziny miałaś...i choć baaardzo spóźniona życzę Ci wszystkiego najlepszego !!!!!!

Ala...już u Agi (admete) przeczytałam, że jakieś spotkanie miałyście ?! u Ciebie, tak ???? w domu ???

bardzo go Wam zazdroszczę i piszę się na kolejne jeśli takowe będzie i jeśli będzie można do Was dołączyć :oops: ???

Dzięki za zyczenia, spotkanie było 18 maja wspaniale było spotkac tyle forumowiczek na raz :)

Nastepne może bedzei w lecie:)

O rany, jak ja dawno nie widziałam sowy :) Ależ ona robi wrażenie, jeszcze z tymi czerwonymi oczami wygląda naprawdę nieziemsko :lol:

Niedawno słyszałam w jakiejś audycji radiowej, że przysłowiowa mądrość sów to bzdura, bo móżdżki to mają maleńkie, a ta burza pierza na głowie to dla zmyły :)

To ciekawa ta teoria o sowach ??????

HELOU, się witam po przerwie :)

Heluu. jak wycieczka się udala ?