admete 31.01.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Alu co to za szachowniczkę tam widać w oddali???? I ciekawy pomysł na pomalowanie rur na korytarzu Czerwona ściana tez mi się podoba - kolorowo tam u Was było - bo to zdjęcie z poprzedniego domu -- tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 31.01.2012 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Alu co to za szachowniczkę tam widać w oddali???? I ciekawy pomysł na pomalowanie rur na korytarzu Czerwona ściana tez mi się podoba - kolorowo tam u Was było - bo to zdjęcie z poprzedniego domu -- tak??? Tak to stary dom a to szachownica w kuchni która miala 3.5 m2, ale nawet ruskie pierogi udawało mi sie tam robic wszystko zalezy od organizacji. Z tymi rurami to moja sasiadka artystka wymysłiła, dom nadawał sie do regularnego remontu (1936 rok) wiec tylko smiesznie tam mogło byc [img]http://img94.imageshack.us/img94/310/dsc8466.jpg By miranda27 at 2012-01-31[/img] Po naszej wyprowadzce sasiadka zrobiła tam galerię [img]http://img651.imageshack.us/img651/7870/dsc8477z.jpg By miranda27 at 2012-01-31[/img] [img]http://img818.imageshack.us/img818/5550/dsc8338.jpg By miranda27 at 2012-01-31[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 01.02.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Widze, ze na piatek snieg zapowiadają i -1 w nocy, w końcu musi byc jakaś sprawiedliwość. Jeszcze sie w PL najodśnieżasz, chyba ze podjazd podgrzewany zrobicie? No tak doigrałam się w końcu rano obudził nas grad a teraz pada deszcz ze śniegiem no tęskniłam za śniegiem ale ten deszcz to mogli sobie darować tylko pies jest szczęśliwy bo on lubi takie mokre klimaty Wasze stare mieszkanko przeszło niezłą metamorfozę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.02.2012 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 tylko pies jest szczęśliwy bo on lubi takie mokre klimaty Two to tak jak nasza goldenka, żadnej kałuzy nie odpusci. A co jest później sama wiesz:wiggle: Metamorfoze mieszkanko przeszło, ale na krótko bowiem sasiadka szybko wycofala sie z pomyslu galerii, wszystko ja przerosło i później mielismy duze kłopoty, aby to sprzedać. To były dwa pokoje a teraz jest jeden [img]http://img542.imageshack.us/img542/6756/dsc8459.jpg By miranda27 at 2012-01-31[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.02.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 No i zepsuł sie nam termometr zewnętrzny, jak przekroczył temperaturę -20 pisze low i masz babo plecak, nie przewidzieli w fabryce niższych temperatur A swoja drogą miło tak siedzieć przy kominku nie przejmując się tempareturą na zewnatrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 04.02.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Piękności wnętrza i zwierzaki cudne. A tak w ogóle to witam się u Ciebie Jak tylko czas pozwoli to będę zaglądać. Kuchnia i salon bardzo przypadły mi do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.02.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Moja kolekcja aniołków [img]http://img841.imageshack.us/img841/2523/dscn0451p.jpg By miranda27 at 2012-02-04[/img] ogień w kominku daje ciepełko, chociaż na dworze zimno [img]http://img542.imageshack.us/img542/9748/dscn0453e.jpg By miranda27 at 2012-02-04[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.02.2012 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Piękności wnętrza i zwierzaki cudne. A tak w ogóle to witam się u Ciebie Jak tylko czas pozwoli to będę zaglądać. Kuchnia i salon bardzo przypadły mi do gustu Witam Cie bardzo ciepło u siebie, miło, że mnie odwiedziłaś :welcome: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 04.02.2012 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Emiranda a może to termometr do wewnątrz (baardzo gramatycznie to ujęłam, ale nie wiedziałam jak inaczej). Ja tez zbieram (chwilowo zawiesiłam) aniołki. Nawet masz jednego takiego samego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.02.2012 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Witam, witam bardzo mi miło, że mnie odwiedziłaś, dziękuje za komplementy. Ja jako nowa, w ogóle tego wszystkiego nie ogarniam. Tak mieszkam w Milanówku, zapraszam jak bedziesz. Pozdrawiam Ala Dzięki Alu Znajomi mieszkają przy Nowowiejskiej:) Cudne aniołki:eek: i ogień Fajne jest życie z kominkiem, jak za oknem trzaskający mróz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.02.2012 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Emiranda a może to termometr do wewnątrz (baardzo gramatycznie to ujęłam, ale nie wiedziałam jak inaczej). Ja tez zbieram (chwilowo zawiesiłam) aniołki. Nawet masz jednego takiego samego . Też tak z poczatku myślałam z tym termometrem, ale nie, wewnątrz pokazuje + 21 a nastepną "liczbą" po -19.9 jest low, wiec po prostu nie ma mniejszej skali, producent takich mrozów nie przewidział. Aniołki uwielbiam i to nie są jeszcze wszystkie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.02.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Alu, ależ ładny masz świecznik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.02.2012 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Alu, ależ ładny masz świecznik! Świecznik, tez mi sie bardzo podoba, wypatrzyła go Jysk-u moja szwagierka, marzyłam o takim od dawna. widać marzenia się spelniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.02.2012 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Dzięki Alu Znajomi mieszkają przy Nowowiejskiej:) Cudne aniołki:eek: i ogień Fajne jest życie z kominkiem, jak za oknem trzaskający mróz:) Ja mieszkam w pólnocno-zachodnim Milanówku to jakies 3 km od Tesco, jak bedziesz jechała to daj znać, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.02.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 W Jysku powiadasz? Hmm, może powinnam tam zaglądać częściej niż raz na rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.02.2012 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 I dzisiaj znowu mróz, ju ż myślalam, że troche odpuści, a tu grzac trzeba i grzać, a metrów3 gazu co raz więcej sie zuzywa, mimo, ze cały czas dogrzewamy kominkiem. Na szczęśćie słonce jest i w dzień ogrzewa dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 06.02.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Dzisiaj to nawet ja niecierpliwie wyglądam słoneczka po tych zimnych dniach ze słabym włoskim ogrzewaniem przydało by się trochę ciepłych promyków, nawet przez okno A jak tam u Was postępy we wnętrzach, rozjaśniło się coś w sprawie salonowych lamp. No i kiedy przyjeżdża barierka bo pisałaś że już zamówiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.02.2012 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 A jak tam u Was postępy we wnętrzach, rozjaśniło się coś w sprawie salonowych lamp. No i kiedy przyjeżdża barierka bo pisałaś że już zamówiona. To wysyłam Ci troche promieni slonecznych od nas, chociaz dzisiaj słońce troche za mgla jest. :) Z lampami przestój nadal, chyba musze do nich dojrzec, najgorsze , że nie wiem czego chcę. Jak bedziesz w PL to zapraszam może mi pomożesz. Barierki maja byc do końca tygodnia, mam nadzieję, bo potem Pan do Londynu leci tam barierke robić W każdym razie Pan jest polecony, więc jak bys cos chciala u niego robic to nie ma sprawy, chociaż, Ty takie specjalne schody chcesz mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 06.02.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Nasze schody już obgadane u autora oryginalnego projektu i pewnie tam zrobimy. Chciałabym żeby były jak najbardziej podobne i stabilne przy tym więc chyba nie będę już z nimi kombinować. Czekam zatem na twoje schodki i foleczkę po montażu. Na pewno Pan się wyrobi i wszystko będzie na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.02.2012 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Twoje schodki są bardzo fikuśne, ale podobaja mi się, rozumiem, że będą białe? U nas od rana lęcą z nieba malutkie śnieżynki i tylko -13. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts