Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A kto sie Babcią, synem, psem, kotami, ogrodem zaopiekuje?

Z tego co zrozumiałam, to syna masz już odchowanego ;) Nie dałby rady przez kilka dni Cię zastąpić?

Ooo to ja też na kawowy likier się zapisuję i podumałabym o czymś... ale nie o korporacji... chociaż... kto by się zajął tym wszystkim czyn się ja zajmuję... no nikt...

Arnika, musiałabyś na dwa etaty zasuwać ;) w domu i w pracy

Z tego co zrozumiałam, to syna masz już odchowanego ;) Nie dałby rady przez kilka dni Cię zastąpić?

Normalnie tak, ale Mlodego trzeba troche teraz przypilnować, zeby mial jak najlepsze stopnie na świadectwie, bo do dobrego liceum sie nie dostanie, a tu len go naszedl. Dzisiaj na rozmowie podobno wypadl dobrze tak mówi, ale jak to wyjdzie w praniu zobaczymy?

Alu to pierwsze wiszace "co to?" to chyba lobelia :) to drugie nie wiem :)

lobelia tak mała rzecz a cieszy, kupiła za 10 zł na targu i wszyscy się nią zachwycają :)

emi, masz mój tel. zadzwoń jak będziesz w Gdyni. Fajnie by się byo spotkać. Miałabys okazję poznać i moją rodzinkę :).

Mirelko z wielka przyjemnośćia :)

Dzień dobry Alu

a co to za cudo?

[img]http://img96.imageshack.us/img96/496/dsc0030ygj.jpg By miranda27 at 2012-06-02[/img]

No wlasnie nie wiem jak to sie nazywa, ale czesciej sprzedawane jest białe i mylnie nazywane jako margaretki :)

Alaaaaaaaaa...piękne kwiatki...ale te Twoje brzozy....:jawdrop:

one mi zawsze będą przypominały moje dzieciństwo...i bajki rosyjskie, które uwielbiałam...

Wiesz mnie brzozy najbardziej kojarzą sie z filmem Brzezina, ale też je uwielbiam :) To taki prawdziwy mazowiecki krajobraz :)

Lobelia (stroiczka) jest śliczna :rolleyes: w ogóle ogród Ali powala, tylko Ala taka skromniutka :)

:hug: tak sie wystroiła, ze cho cho :)

Edytowane przez emiranda

Kochane ogrodniczki a jakie bylinki mogę posadzić w bardzo słonecznym miejscu i to w dodatku na agrowłókninie + kora ?

mogą byc okrywowe albo max 50 cm wysokie ... poradzicie coś bo się nie znam na tym w ogóle... i żeby niczego ode mnie te roślinki nie wymagały :p :)

Kochane ogrodniczki a jakie bylinki mogę posadzić w bardzo słonecznym miejscu i to w dodatku na agrowłókninie + kora ?

mogą byc okrywowe albo max 50 cm wysokie ... poradzicie coś bo się nie znam na tym w ogóle... i żeby niczego ode mnie te roślinki nie wymagały :p :)

Mugatko ja tez zupelnie sie nie znam zamówiłam katalg i czytam zanim cos kupię, u nas raczej cien panuje malo jest słonca więc większśc roślin kupuję do cienia lub półcienia, jest jeszcze katalog bylin i katalog róż Polecam :)

Edytowane przez emiranda