Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

No szalejesz kobieto!!!!:)

Chlebek wygląda smakowicie!!!!

I taki rzeczywiście jest :)

chlebek mniam...ja bardzo lubię jeść chleb...taki sam...a cieplutki to już w ogóle :rolleyes: na zakwasie robiłaś ?????

ilość nowych roślinek robi wrażenie :D kwota za nie pewnie też ;)

Alu kupiłaś też veronicę czy co to jest ??? przy tarasie stoi ???

Tak nie jedna veronice i myślę o jeszcze kilku, tylko odmian nie moge dostać :(

Ja już wczoraj nie dotrwałam do końca meczu (wiem że nie było strasznie późno, ale wiadomo ja w innej strefie czasowej żyję :lol2:)

przychodzę po dobre wieści -a co ja tu czytam :o:o:o --:cry: :(:(:(

No widzisz, ale za to nasi siatkarze doskonale sie sprawują wygrali z Brazylia w lidze światowej i sa na pierwszym miejscu :)

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mugatko, Alu Aniu dziękuję za życzenia dla Mamy :)

A teraz pokaże Wam swoj trawnik skoszony dzisiaj na jedynkę, czy ktos moze podpowiedzic mi dlaczego w nim tyle siana ????

[img]http://img850.imageshack.us/img850/7866/dsc0272bb.jpg By miranda27 at 2012-06-20[/img]

nie umiem wklejac zdjęć :(

Edytowane przez emiranda

DzieFFczynki najciekawsze jest to ,że trawa jest u nas podlewana regularnie i nie ma suchego podłoża, więc skąd mogla uschnąć chyba że podłoże jest słabe, nie wiem, i scianana regularnie jak pisałam, bardzo o nia dbam :)

Aga, Kinia dziękuje za zyczenia dla Mamy

Alu - a Ty trawę skoszona trawę zbierasz w koszu i potem wyrzucasz gdzies czy kosisz bez kosza? Bo pomyślałam że moze to te ścinki uschłu pomiędzy żywą trawą ....:sick:

Kinia, zeby kosic bez kosza to ja bym musiala co drugi dzień, a tak kosze raz na 5-6 dni z koszem i trawe wyrzucam to żółte to sa żdżbła trawy jakby uschnietej ale dlaczego, kiedy cały czas ma mokro ????? Gdyby gniła to to by inaczej wyglądało, może nie ma odpowiedniego oddychania????

Moja trawa ta z przodu nie jest nasloneczniona cały dzień !!!

Alu a humorek ..... to dzięki czemu:cool:

hmmmmmmmmm moze pod koniec dnia się dowiesz ????????