Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chodziło o to co napisałaś. Dzięki wielkie:D:cool:. Powiedz jeszcze, czy tam jest obieg zamknięty wody?

Tak zamknięty :) woda jest specjalnie filtrowana :)

Jak bys chciała tak zrobić to moze bardziej dziko, nieckie wyłozyc bardziej naturalistycznym kamieniem :)

O kurcze przekroczyłam już 2500 postów, chyba za duzo piszę, w koncu na forum udzielam sie dopiero od stycznia i już własciwie nie buduję :(

Młody miał wczoraj bal gimnazjalny, w ostatniej chwili zdecydowałam sie pojechać zobaczyć jak moje dziecko tanczy poloneza i nie żałuję, wzruszyłam się, że z trudem powstrzymywałam łzy. Pięknie wyglądał ze swoja partnerką (najpiękniejsza suknia i najpiękniejsze włosy na balu).

Wczoraj też zostały w koncu ogłoszone wyniki egzaminu gimnazjalnego matmę i angielski Mi napisał na 97 % inne przedmioty ciut gorzej, ale też bardzo dobrze jestem z niego dumna :)

Wszystkim życzę miłego i slonecznego weekendu :)

Mi dziękuje za gratki, ciekawe tylko czy ten wynik pozwoli mu sie dostac do dobrego liceum???

A teraz próba mikrofonu dla Elenki :)

???????????????????????

No niestety nie umiem więc spróbuje link

http://www.youtube.com/watch?v=ZmxhjB3h3Z4&feature=channel&list=UL

umieściłam na youtubie wiecej filmików, ktore bedziesz mogła zobaczyć :) Niestety jakośc bardzo slaba, bo nagrywane to było jeszcze moim starym telefonem

Podczas soboty z 18 było wiele różnych atrakcji: loteria fantowa,nagroda glowna była zawsze bardzo atrakcyjna, porady lekarskie, aukcje prac uczniów osiągające cene 2 tysięcy złotych, bufet z ciastami pizzami i innymi smakowitościami wykonanymi przez rodziców, no i wystep nauczycieli, ktory cieszyl sie największa popularnościa. Ten siwy pan w garniturze to dyrektor szkoły, a głowny artysta pan od religii, cichy, spokojny flegmatyczny czlowiek na co dzien, podczas występow zamienial sie w zupełnie kogos innego :) oczywiście na koniec występu zbierano pieniądze :)

Wszystkie zebrane pieniądze wykorzystywno na szkołe oczywiście .

Ale to były dawne dobre czasy, takich szkół chyba sie na co dzien nie spotyka, w każdym razie do szkoły tutaj mam wiele zastrzeżen :(((((((((((((((((((((((((((((

Edytowane przez emiranda

Alu przez te moje łazienki ,wyjazdy przegapiłam Twoje imieninki :( http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif

Spóźnione ale szczere :yes:

ŻYCZENIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

DUŻO ZDRWÓWKA SZCZĘŚCIA POMYŚLNOŚCI

http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-747360.gif

Gratulacje dla Młodego!!!! :), zdolny chłopak :yes:

Miłego wieczorku Alu życzę :hug:

Polskie dziewczyny najładniejsze są :D

ale te w hawajskich kreacjach też niczego sobie :lol2:

Mi dziękuje za gratki, ciekawe tylko czy ten wynik pozwoli mu sie dostac do dobrego liceum???

A teraz próba mikrofonu dla Elenki :)

???????????????????????

No niestety nie umiem więc spróbuje link

http://www.youtube.com/watch?v=ZmxhjB3h3Z4&feature=channel&list=UL

umieściłam na youtubie wiecej filmików, ktore bedziesz mogła zobaczyć :) Niestety jakośc bardzo slaba, bo nagrywane to było jeszcze moim starym telefonem

Podczas soboty z 18 było wiele różnych atrakcji: loteria fantowa,nagroda glowna była zawsze bardzo atrakcyjna, porady lekarskie, aukcje prac uczniów osiągające cene 2 tysięcy złotych, bufet z ciastami pizzami i innymi smakowitościami wykonanymi przez rodziców, no i wystep nauczycieli, ktory cieszyl sie największa popularnościa. Ten siwy pan w garniturze to dyrektor szkoły, a głowny artysta pan od religii, cichy, spokojny flegmatyczny czlowiek na co dzien, podczas występow zamienial sie w zupełnie kogos innego :) oczywiście na koniec występu zbierano pieniądze :)

Wszystkie zebrane pieniądze wykorzystywno na szkołe oczywiście .

Ale to były dawne dobre czasy, takich szkół chyba sie na co dzien nie spotyka, w każdym razie do szkoły tutaj mam wiele zastrzeżen :(((((((((((((((((((((((((((((

Justynko, Kinia, Aga dzięki za gratulki :)

Elenko a filmiki udalo Ci się obejrzec???????

Najciekawsze jest to że w tym zespole "hawajskim" występowały trzy Murzynki i trzy białe i powiem tak biała rasa w sambie nie ma szans z czarną,

Murzyni maja to coś czego my nie mamy i w tancu poruszaja sie fantastycznie :)

Edytowane przez emiranda

Helou :)

Poniewaz bylam wyautowana z forum przez kilka dni skladam spoznione zyczenia imieninowe - Sto lat w zdrowiu, szczesciu i dobrobycie Alu :lol:

Gratulacje dla Syna i widze mieliscie fajne atrakcje :yes:

My bylismy w sobote na wiankach nad Wisla :)

Jak tam chlebki? Robia sie? Ja wczoraj zrobilam 100% razowy szybki (bo 5 godz), dzis robie buchty i 2 chlebki. Normalnie piekarnia w domu :lol2:

Elenko a filmiki udalo Ci się obejrzec???????

Najciekawsze jest to że w tym zespole "hawajskim" występowały trzy Murzynki i trzy białe i powiem tak biała rasa w sambie nie ma szans z czarną,

Murzyni maja to coś czego my nie mamy i w tancu poruszaja sie fantastycznie :)

Udało, udało :) Przecież nuciłam "polskie dziewczyny... " ;)

Monia, my też :)

Poniewaz bylam wyautowana z forum przez kilka dni skladam spoznione zyczenia imieninowe - Sto lat w zdrowiu, szczesciu i dobrobycie Alu :lol:

Gratulacje dla Syna i widze mieliscie fajne atrakcje :yes:

Jak tam chlebki? Robia sie? Ja wczoraj zrobilam 100% razowy szybki (bo 5 godz), dzis robie buchty i 2 chlebki. Normalnie piekarnia w domu :lol2:

Dzięki za życzenia zdrowie najważniejsze no a pieniądze tez nigdy ich nie za wiele. Własnie Michała chcemy posłac do prywtanego liceum i zastanwiamy sie czy nam wystarczy na czynsz???? Bo za taka szkołe jak Michał chodzi teraz bardzo dziękuję, duzo by opowiadac co wydarzyło sie przez ostatnie dni, powiem tylko tak jest to szkoła zycia a może przetrwania, dramat :((((((((((((((((((((((((((((((

Chlebki piekłam juz cztery razy za każdym razem inny stosunek róznych mąk, zawsze wychodzi i jest super, ale no właśnie ale ja jem ten chleb na sniadanie obiad kolacje z pomidorem i co utyłam i wlasnie dzisiaj na bialkowa przeszłam na trzy dni a później musze jedank przystopowac z jedzeniem :)

U mnie własne jeden chlebek stoi do zamieszania i włożenia do formy ( ja piekę w maszynie do chleba i jest ok :)

No własnie cala "Gdynia" sie śmieje, że moze piekarnie otworzę w Milanówku??????????????? Na razie w domu mam:lol2: ja piekłam ciasto z rabarbarem i chyba pierwszy raz mi wyszlo w tym roku mmniam mniam, a buchty chetnie bym upiekła, ale i ja i P odchudzamy sie przed wakacjami :)

A tu niespodzianka moje dziecko na balu, warto obejrzeć jak panienki teraz sa ubrane na balu ????? Ciekawa jestem Waszych opinii

http://youtu.be/hO7mJ0k5yRI

Cześć Aluniu :hug:

Spóźnione życzenia dla Ciebie kochana :***

Gratulacje dla syna!!!!!!!!!!!!!!

Ja zaglądam do Ciebie prawia regularnie, ale czasu brak częśto na skrobnięcie ....

Ogród masz kochana CUUUUUDOWNY!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam cieplutko :)