rasia 22.06.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Chodziło o to co napisałaś. Dzięki wielkie:D:cool:. Powiedz jeszcze, czy tam jest obieg zamknięty wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 22.06.2012 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Chodziło o to co napisałaś. Dzięki wielkie:D:cool:. Powiedz jeszcze, czy tam jest obieg zamknięty wody? Tak zamknięty woda jest specjalnie filtrowana Jak bys chciała tak zrobić to moze bardziej dziko, nieckie wyłozyc bardziej naturalistycznym kamieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.06.2012 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 O kurcze przekroczyłam już 2500 postów, chyba za duzo piszę, w koncu na forum udzielam sie dopiero od stycznia i już własciwie nie buduję Młody miał wczoraj bal gimnazjalny, w ostatniej chwili zdecydowałam sie pojechać zobaczyć jak moje dziecko tanczy poloneza i nie żałuję, wzruszyłam się, że z trudem powstrzymywałam łzy. Pięknie wyglądał ze swoja partnerką (najpiękniejsza suknia i najpiękniejsze włosy na balu). Wczoraj też zostały w koncu ogłoszone wyniki egzaminu gimnazjalnego matmę i angielski Mi napisał na 97 % inne przedmioty ciut gorzej, ale też bardzo dobrze jestem z niego dumna Wszystkim życzę miłego i slonecznego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.06.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Emi, no to macie powody do świętowania w weekend Gratulacje dla Młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.06.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Miłego i gratki dla Mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.06.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Emi, nie daj się prosić, wrzuć te popisy ciała pedagogicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.06.2012 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Emi, nie daj się prosić, wrzuć te popisy ciała pedagogicznego Szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Alu gratulacje Przekaż też je Mi zuch chłopak To teraz zleci szybciutko i matura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.06.2012 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 (edytowane) Mi dziękuje za gratki, ciekawe tylko czy ten wynik pozwoli mu sie dostac do dobrego liceum??? A teraz próba mikrofonu dla Elenki ??????????????????????? No niestety nie umiem więc spróbuje link http://www.youtube.com/watch?v=ZmxhjB3h3Z4&feature=channel&list=UL umieściłam na youtubie wiecej filmików, ktore bedziesz mogła zobaczyć Niestety jakośc bardzo slaba, bo nagrywane to było jeszcze moim starym telefonem Podczas soboty z 18 było wiele różnych atrakcji: loteria fantowa,nagroda glowna była zawsze bardzo atrakcyjna, porady lekarskie, aukcje prac uczniów osiągające cene 2 tysięcy złotych, bufet z ciastami pizzami i innymi smakowitościami wykonanymi przez rodziców, no i wystep nauczycieli, ktory cieszyl sie największa popularnościa. Ten siwy pan w garniturze to dyrektor szkoły, a głowny artysta pan od religii, cichy, spokojny flegmatyczny czlowiek na co dzien, podczas występow zamienial sie w zupełnie kogos innego oczywiście na koniec występu zbierano pieniądze Wszystkie zebrane pieniądze wykorzystywno na szkołe oczywiście . Ale to były dawne dobre czasy, takich szkół chyba sie na co dzien nie spotyka, w każdym razie do szkoły tutaj mam wiele zastrzeżen (((((((((((((((((((((((((((( Edytowane 24 Czerwca 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.06.2012 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 A to zdjatka z wczorajszej imprezki he he http://img201.imageshack.us/img201/5770/dsc0314u.jpg By http://img99.imageshack.us/img99/6140/dsc0303x.jpg By http://img201.imageshack.us/img201/5770/dsc0314u.jpg at 2012-06-24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.06.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Alu przez te moje łazienki ,wyjazdy przegapiłam Twoje imieninki http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Spóźnione ale szczere ŻYCZENIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUŻO ZDRWÓWKA SZCZĘŚCIA POMYŚLNOŚCI http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-747360.gif Gratulacje dla Młodego!!!! , zdolny chłopak Miłego wieczorku Alu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 24.06.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Alu - gartulacje dla Mi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdolna bestia z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.06.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Polskie dziewczyny najładniejsze są ale te w hawajskich kreacjach też niczego sobie Mi dziękuje za gratki, ciekawe tylko czy ten wynik pozwoli mu sie dostac do dobrego liceum??? A teraz próba mikrofonu dla Elenki ??????????????????????? No niestety nie umiem więc spróbuje link http://www.youtube.com/watch?v=ZmxhjB3h3Z4&feature=channel&list=UL umieściłam na youtubie wiecej filmików, ktore bedziesz mogła zobaczyć Niestety jakośc bardzo slaba, bo nagrywane to było jeszcze moim starym telefonem Podczas soboty z 18 było wiele różnych atrakcji: loteria fantowa,nagroda glowna była zawsze bardzo atrakcyjna, porady lekarskie, aukcje prac uczniów osiągające cene 2 tysięcy złotych, bufet z ciastami pizzami i innymi smakowitościami wykonanymi przez rodziców, no i wystep nauczycieli, ktory cieszyl sie największa popularnościa. Ten siwy pan w garniturze to dyrektor szkoły, a głowny artysta pan od religii, cichy, spokojny flegmatyczny czlowiek na co dzien, podczas występow zamienial sie w zupełnie kogos innego oczywiście na koniec występu zbierano pieniądze Wszystkie zebrane pieniądze wykorzystywno na szkołe oczywiście . Ale to były dawne dobre czasy, takich szkół chyba sie na co dzien nie spotyka, w każdym razie do szkoły tutaj mam wiele zastrzeżen (((((((((((((((((((((((((((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.06.2012 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 (edytowane) Justynko, Kinia, Aga dzięki za gratulki Elenko a filmiki udalo Ci się obejrzec??????? Najciekawsze jest to że w tym zespole "hawajskim" występowały trzy Murzynki i trzy białe i powiem tak biała rasa w sambie nie ma szans z czarną, Murzyni maja to coś czego my nie mamy i w tancu poruszaja sie fantastycznie Edytowane 25 Czerwca 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.06.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Helou Poniewaz bylam wyautowana z forum przez kilka dni skladam spoznione zyczenia imieninowe - Sto lat w zdrowiu, szczesciu i dobrobycie Alu Gratulacje dla Syna i widze mieliscie fajne atrakcje My bylismy w sobote na wiankach nad Wisla Jak tam chlebki? Robia sie? Ja wczoraj zrobilam 100% razowy szybki (bo 5 godz), dzis robie buchty i 2 chlebki. Normalnie piekarnia w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.06.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Elenko a filmiki udalo Ci się obejrzec??????? Najciekawsze jest to że w tym zespole "hawajskim" występowały trzy Murzynki i trzy białe i powiem tak biała rasa w sambie nie ma szans z czarną, Murzyni maja to coś czego my nie mamy i w tancu poruszaja sie fantastycznie Udało, udało Przecież nuciłam "polskie dziewczyny... " Helou My bylismy w sobote na wiankach nad Wisla Monia, my też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.06.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Helou Poniewaz bylam wyautowana z forum przez kilka dni skladam spoznione zyczenia imieninowe - Sto lat w zdrowiu, szczesciu i dobrobycie Alu Gratulacje dla Syna i widze mieliscie fajne atrakcje My bylismy w sobote na wiankach nad Wisla Jak tam chlebki? Robia sie? Ja wczoraj zrobilam 100% razowy szybki (bo 5 godz), dzis robie buchty i 2 chlebki. Normalnie piekarnia w domu Dzięki za życzenia zdrowie najważniejsze no a pieniądze tez nigdy ich nie za wiele. Własnie Michała chcemy posłac do prywtanego liceum i zastanwiamy sie czy nam wystarczy na czynsz???? Bo za taka szkołe jak Michał chodzi teraz bardzo dziękuję, duzo by opowiadac co wydarzyło sie przez ostatnie dni, powiem tylko tak jest to szkoła zycia a może przetrwania, dramat ((((((((((((((((((((((((((((( Chlebki piekłam juz cztery razy za każdym razem inny stosunek róznych mąk, zawsze wychodzi i jest super, ale no właśnie ale ja jem ten chleb na sniadanie obiad kolacje z pomidorem i co utyłam i wlasnie dzisiaj na bialkowa przeszłam na trzy dni a później musze jedank przystopowac z jedzeniem U mnie własne jeden chlebek stoi do zamieszania i włożenia do formy ( ja piekę w maszynie do chleba i jest ok No własnie cala "Gdynia" sie śmieje, że moze piekarnie otworzę w Milanówku??????????????? Na razie w domu mam:lol2: ja piekłam ciasto z rabarbarem i chyba pierwszy raz mi wyszlo w tym roku mmniam mniam, a buchty chetnie bym upiekła, ale i ja i P odchudzamy sie przed wakacjami A tu niespodzianka moje dziecko na balu, warto obejrzeć jak panienki teraz sa ubrane na balu ????? Ciekawa jestem Waszych opinii http://youtu.be/hO7mJ0k5yRI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.06.2012 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Udało, udało Przecież nuciłam "polskie dziewczyny... " Mysłałam , ze to o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.06.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Cześć Aluniu Spóźnione życzenia dla Ciebie kochana :*** Gratulacje dla syna!!!!!!!!!!!!!! Ja zaglądam do Ciebie prawia regularnie, ale czasu brak częśto na skrobnięcie .... Ogród masz kochana CUUUUUDOWNY!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.06.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Obejrzałam Twoje dziecko na balu i sobie mojego Starszaka wyobraziłam:lol2: doberek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts